|
  |
Ejacularea in gura |
|
|
|
|
31st December 2006, 19:54
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 20-April 06
Locație: Londra
ID membru: 74 450

|
E o falsa impresie ca tuturor barbatilor le place chestia asta.
De altfel, barbatilor le place sa-si umileasca partenerul de sex, cred ca asta e marea placere a unora de pe forumul asta, care daca au ejaculat in gura, sau facut sex anal, se cred marii sexologi ai pamantului.
|
|
|
|
|
|
|
|
31st December 2006, 19:54
|
Porc misogin
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

|
|
|
|
|
|
|
|
|
31st December 2006, 19:55
|
Member
Data înscrierii: 7-May 06
Locație: Buzau
ID membru: 76 556

|
QUOTE(gabimok @ Dec 23 2006, 22:08)  Toti masculii vor sa termine in acest mod...........dar la domnisoare oare le place? Nu le place , dar stiu ca le face placere domnilor.Ganditi-va la 2007 , nu la sex!
|
|
|
|
|
|
|
|
31st December 2006, 20:09
|
Porc misogin
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

|
QUOTE(whitewizard @ Dec 31 2006, 19:55)  Nu le place , dar stiu ca le face placere domnilor.Ganditi-va la 2007 , nu la sex! Oricît aș încerca, nu mi se scoală cînd mă gîndesc la integrare (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
31st December 2006, 20:17
|
Member
Data înscrierii: 22-January 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 62 509

|
QUOTE(mufă @ Dec 31 2006, 20:09)  Oricît aș încerca, nu mi se scoală cînd mă gîndesc la integrare (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) Haideti la petrecere sheriff. Lasati pe maine grijile. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
31st December 2006, 20:19
|
Senior Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

|
@mufa, mersi deci: QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 14:15)  In cursul actului in sine e foarte probabil sa apara placerea produsa de stimularea simtului tactil. Ca receptor mai sensibil decit buzele eu nu stiu care ar fi. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Apoi mai este si placerea produsa de dinamica actului in sine. Citeam nu stiu pe unde despre excitatia sexuala obtinuta in urma unei actiuni cu caracter repetitiv. Makes sense din punctul meu de vedere si nu ma gindesc doar la penetrare (orala, vaginala, whatever). Astept sa-mi confirme/infirme un medic teoria emisa, recunosc, dupa ureche. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) NB: Las din nou de-o parte placerea obtinuta in urma satisfacerii partenerului, sa fim intelesi. (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) Asta am senzatia ca e o discutie muuult mai complexa. nu ma pronunt asupra teoriei, e prima data cand o aud, explicatii logice nu gasesc la ora asta, si ma indoiesc ca orice actiune cu caracter repetitiv m-ar excita (sa spunem ca ma loveste usor cu unghia in palma - o fi excitant? (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) ) de ce simtul tactil nu poate fi stimulat de...stimulul lichid, ca sa zic asa? iar ejacularea are si ea dinamica ei - cu atat mai "apetisanta" cu cat nu e sub control voluntar. am extrapolat destul? (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
Acest mesaj a fost modificat de mufă: 31st December 2006, 20:27
|
|
|
|
|
|
|
|
31st December 2006, 20:34
|
Junior
Data înscrierii: 7-December 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 114 616

|
QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 20:19)  si ma indoiesc ca orice actiune cu caracter repetitiv m-ar excita (sa spunem ca ma loveste usor cu unghia in palma - o fi excitant? (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) ) Nici n-am zis ca orice actiune. Dar o stimulare usoara cu limba peste sfirc banuiesc ca o gasesti excitanta, nu? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) Si daca cea mai sensibila zona erogena a ta e palma? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
QUOTE(mianna @ Dec 31 2006, 20:19)  de ce simtul tactil nu poate fi stimulat de...stimulul lichid, ca sa zic asa? Departe de mine ideea asta. De altfel am si spus ca-mi place ejacularea pe piele. (care este receptorul pentru simtul tactil din cite stiu eu) Si fiindca stiu ca va place sa fiti invidiosi, am avut si orgasm de la o ejaculare pe spate (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) | |
Acest mesaj a fost modificat de Absint: 31st December 2006, 20:46
|
|
|
|
|
|
|
|
31st December 2006, 20:47
|
Senior Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 11-August 06
Locație: Orasul(inca)al florilor, TG-Mures
ID membru: 90 895

|
QUOTE(whitewizard @ Dec 31 2006, 19:55)  Nu le place , dar stiu ca le face placere domnilor.Ganditi-va la 2007 , nu la sex! ne gandim la 2007! sa fie un an cu mai mult sex, si de mai buna calitate! si cit mai multe ejaculari, in gura! (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
31st December 2006, 20:48
|
Active Member
Data înscrierii: 16-June 05
Locație: Bucharest Pantelimon
ID membru: 39 103

|
|
|
|
|
|
|
|
|
31st December 2006, 21:13
|
SefuLaUrati
Data înscrierii: 6-July 06
Locație: CONSTANTA
ID membru: 85 234

|
Chiar ca tot veni vorba. Si eu va doresc un an nou fericit, cu bucurii, impliniri, fericiri si cel mai important prima clipa de intimitate sa fie cu The One. La Multi Ani !
|
|
|
|
|
|
|
|
31st December 2006, 23:44
|
Senior Member

|
QUOTE(Cutzu @ Dec 31 2006, 21:13)  Chiar ca tot veni vorba. Si eu va doresc un an nou fericit, cu bucurii, impliniri, fericiri si cel mai important prima clipa de intimitate sa fie cu The One. La Multi Ani ! iar celor mai norocosi decat mine, prima clipa din 2007 s-o imparta cu The One (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) LA MULTI ANI! (si nu ma pot abtine: looool, ce topic am ales si noi ca sa ne felicitam! (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
|
1st January 2007, 10:16
|
Active Member
Data înscrierii: 16-November 05
ID membru: 53 937

|
QUOTE(balauru_furios @ Dec 31 2006, 15:19)  Mianna, daca tu te oferi sa ne demonstrezi printr-un exemplu ca exista femei carora le place sa li se ejaculeze in gura, cred ca gasesti voluntari (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) . Macar asa vom putea concluziona ca intr-adevar exista, dar sunt foarte rare (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) . Exista, au fost descoperite, dar sunt foarte rare! Ce? Comorile de pe fundul oceanului...persoanele cu puteri paranormale...Yeti...reprezentanti ai speciilor pe cale de disparitie...pietre pretioase imense...femei care fac gargara cu sperma si apoi o inghit. Fetele saracele sunt in stare sa se vopseasca in toate culorile, sa-si faca operatii, se omoara dupa haine si accesorii, si cate si mai cate, ca sa adauge macar 1% la puterea lor de seductie. Si, acum, iata revelat marele mister: ce vor barbatii de la noi. Un topic fierbinte unde pot fi gasiti o gramada de masculi care vorbesc cu entuziasm despre slobozeala in gura. E clar ca majoritatea fetelor care citesc aici vor gandi: aaaaa...inseamna ca trebuie sa fac si eu asta, ca e la mare moda. Mai ales daca e vorba despre vreun zauan, ar trebui sa o fac macar pentru demo, pana trecem de parintele. In acest fel, o sa fiu apreciata ca o mare raritate, ca o fiinta foarte speciala.
|
|
|
|
|
|
|
|
1st January 2007, 15:24
|
Active Member
Data înscrierii: 18-March 05
Locație: timisoara
ID membru: 32 683

|
La multi ani, intai si intai! QUOTE(mufă @ Dec 31 2006, 20:33)  Eu cred că e de rău. Îți dai seama cîți or fi chemat speriați salvarea? (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif) si eu zic ca e de rau, dar, daca vine blackoutul dupa 3, e nasol, frate, ce face tipul, saracul, dupa aia? (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 21:34)  Departe de mine ideea asta. De altfel am si spus ca-mi place ejacularea pe piele. (care este receptorul pentru simtul tactil din cite stiu eu) Si fiindca stiu ca va place sa fiti invidiosi, am avut si orgasm de la o ejaculare pe spate (IMG: style_emoticons/default/naughty.gif) acu, nu vrei sa stii ce zice o retina perversa la asa o imagine (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
Acest mesaj a fost modificat de zen: 1st January 2007, 15:26
|
|
|
|
|
|
|
|
1st January 2007, 19:01
|
Active Member
Data înscrierii: 3-February 04
ID membru: 10 990

|
QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 18:29)  @balaurul: De ce crezi ca ar vrea cineva sa fie crezut? E un forum. Asta va sa zica, pt. necunoscatori: un loc unde se doreste expunerea, nu impunerea ideilor. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Ar fi cazul sa remarci diferenta intre a afirma "eu cred ca exista femei carora le place sa li se ejaculeze in gura" si "sunt sigura ca exista, pentru ca mie imi place". A doua afirmatie poate fi privita cu anumite rezerve (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) . Franco, vezi ca mai sunt locuri libere la manastire la Tanacu (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) . QUOTE(Absint @ Dec 31 2006, 20:34)  Departe de mine ideea asta. De altfel am si spus ca-mi place ejacularea pe piele. (care este receptorul pentru simtul tactil din cite stiu eu) Si fiindca stiu ca va place sa fiti invidiosi, am avut si orgasm de la o ejaculare pe spate (IMG: style_emoticons/default/naughty.gif) O sa fii surprinsa sa auzi ca ai povestit o chestie mult mai des intalnita decat placerea obtinuta de femeie in urma ejacularii in gura. (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Pana sa ti-o dea pe spate te lucrase pe la spate, si probabil ca erai destul de aproape, iar senzatia data de ejacularea lui a reprezentat declick-ul. Nimic neobisnuit (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
|
|
|
|
|
1st January 2007, 19:16
|
Active Member
Data înscrierii: 16-November 05
ID membru: 53 937

|
QUOTE(balauru_furios @ Jan 1 2007, 19:01)  Franco, vezi ca mai sunt locuri libere la manastire la Tanacu (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) . A, si tu ai fost acolo? Mie nu mi-a placut, sunt prea perversi pentru gustul meu. N-am vrut sa condamn anumite parti ale erotismului, doar ca n-s vrea ca femeile sa inteleaga de aici ca au o bila alba daca inghit sperma. Acesta n-ar trebui sa fie un criteriu de discriminare intre femei, cum sugereaza unele discutii de pe aici, din care rezulta ca cele care inghit ar fi niste comori comparativ cu celelalte.
Acest mesaj a fost modificat de Franco222: 1st January 2007, 19:17
|
|
|
|
|
|
|
|
1st January 2007, 19:18
|
Senior Member

|
QUOTE(balauru_furios @ Jan 1 2007, 19:01)  Ar fi cazul sa remarci diferenta intre a afirma "eu cred ca exista femei carora le place sa li se ejaculeze in gura" si "sunt sigura ca exista, pentru ca mie imi place". A doua afirmatie poate fi privita cu anumite rezerve (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) . venind din partea unui barbat sau a unei femei careia nu-i place, da, prima fraza e cea potrivita. dar sa o folosesc eu mi s-ar parea la fel de ilara ca si cand as zice "cred ca-s blonda" (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) reciteste un pic ce-ai scris tu, cu mana ta: "sunt sigura", nu "iti cer tie sa fii sigur". asta era ideea, eu sunt sigura, tu n-ai decat sa nu fii. (macar certitudinea ca-s femeie imi dai voie s-o am, sau si aici decide vreo comisie? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|