|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
6th January 2007, 19:04
|
|
|
C2H5OH++; Grup: Moderators Mesaje: 3 586 Data înscrierii: 3-January 07 Locație: Napoca ID membru: 121 789 |
io zic ca cel mai bine copiezi de pe fituici foarte mici. eu scriu cu stiloul, si cnd scriu fituici, scriu cu partea aialalta, pt ca scrie foarte subtire. pe o fituica, pe care o pot ascunde bine in palma, scriu cam 4 pagini de caiet mic; scriu f f mic; cnd profu sta-n fata, copiez relaxat din caiet; stau in ultima banca pe randul din mijloc. nu copiez numa' la materiile care nu ma intereseaza: istorie, geografie, psihologie, franceza, si alte materii care nu-si au rostul. la materiile care ma interseaza(mate, info,chmie,fizica si engla -> pt mine) nici nu ma gandesc la copiat. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) n-are rost. pt ce sa mai merg la scoala atunci. |
|
|
|
7th January 2007, 09:45
|
|||
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 070 Data înscrierii: 3-June 06 Locație: Gonga Island ID membru: 80 366 |
|
||
|
|
|||
31st January 2007, 15:08
|
|
|
Junior Grup: Banned by Moderators Mesaje: 305 Data înscrierii: 21-December 06 Locație: Timisoara ID membru: 117 995 |
Eu tot timpul imi fac fituici... pe telefon. Nu de alta, dar se mai intampla sa stiu ceva , dar sa nu imi aduc aminte.
de cele mai multe ori le invat fara sa vreau in timp ce le scriu pe calc |
|
|
|
31st January 2007, 19:50
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 16 Data înscrierii: 12-January 07 ID membru: 126 482 |
sunt si acele pixuri care scriu invizibil si sub o anumita lumina ....se poate vedea ce scrie acolo sau ...nsite pixuri cu un calendar care poate fi foarte bine inlocuit cu o fituica.
am vazut mai sus ca trebuie sa se inv si nu zic nu...dar cand esti profil economic...de finanate contabilitate si dai test la muzica cum sa nu copiezi? ca si asa nu-mi foloseste la nimic muzica....si mai ales cea predata de profa respectiva |
|
|
|
20th February 2007, 22:27
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 56 Data înscrierii: 8-February 07 Locație: Craiova ID membru: 139 513 |
ba cautati filmu "Cheats" sa vedeti oameni care au copiat din gradinita pana la sf liceului(inspirat din realitate)
eu copiez cu foaia pe banca(A4) sau pe picior , sau (dar rar) invat. si cateodata copiez atat de bine incat m-a luat profa la olimpiada(da nu m-am dus) asa cea mai simpla metoda e sa scrii pe mai multe foi mici(Patrate) pentru ca e mai usor sa scapi de ele Parerea mea |
|
|
|
20th February 2007, 22:55
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 3 596 Data înscrierii: 22-July 04 ID membru: 20 288 |
Trebuie sa va dati seama ca tara va vrea prosti . Prostii sunt mult mai usor de cotrolat !
A doua idee este ca , afara de parintii vostri nimeni nu doreste sa invatati ceva . Nu este vorba de note , ci de viata . Daca sistemul de notare din scoala va nemultumeste si considerati ca poate fi pacalit , va astept in viata reala . Va garantez ca in viata reala copiutele sunt legale/normale dar inutile . Diplomele , atestatele , examenele, olimpiadele vor ramane in urma voastra . Singurul lucru care v-ar putea ajuta cu adevarat este stiinta si experienta acumulata . Adica : Nu ii pasa nimanui de diplomele pe care le-ai primit . Ceea ce conteaza este stiinta/cunostintele pe care le-ai acumulat ... |
|
|
|
22nd February 2007, 23:40
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 56 Data înscrierii: 8-February 07 Locație: Craiova ID membru: 139 513 |
|
||
|
|
|||
22nd February 2007, 23:53
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 070 Data înscrierii: 18-September 05 Locație: Eee... nu va pot spune ID membru: 47 474 |
@blue_white_is: cauta asta - The_Cheater_s_Handbook_The_Naughty_Student_s_Bible_by_Bob_Corbett. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Acest mesaj a fost modificat de e_X_tas_Y_: 22nd February 2007, 23:53 |
|
|
|
28th February 2007, 14:59
|
|
|
2000+ Grup: Senior Members Mesaje: 3 900 Data înscrierii: 27-June 06 Locație: Chinatown ID membru: 84 023 |
n-am mai copiat de nu mai stiu cand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
asa se face ca s-au inmultit si notele <5 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) la urma urmei, daca tot sunt varza, si oricum iau 3, mai bine risc sa iau mai mare. daca ma prinde iau 1, nu e mare diferenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS: a aparut nu stiu ce fel de pix, care are o parte cu o hartie care se ruleaza, ascunsa bine; o tot vad pe la colegi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
4th March 2007, 00:10
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 90 Data înscrierii: 17-December 06 Locație: Pitesti ID membru: 117 034 |
Cea mai tare e sa iti iei un mp3 player. Iti inregistrezi lectia si tot ce vrei sa copiezi. Iti cumperi ditamai firu de culoare identica nu bluza care o ai. (De ex: fir negru cu bluza neagra). Bagi firu pe maneca de la bluza. iti bagi casca in urche si te asezi culcat cu urechea pe mana si in mana sa fie casca. dai drumul la mp3 si "voila!" Asa am scapat eu anu trecut la geogra. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
4th March 2007, 01:33
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 392 Data înscrierii: 4-December 05 Locație: bucuresti ID membru: 56 112 |
QUOTE Singurul lucru care v-ar putea ajuta cu adevarat este stiinta si experienta acumulata . dar este adevarat,insa in scoala noi nu acumulam deloc experienta,nema practica. date date date |
|
|
|
4th March 2007, 20:31
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 20 Data înscrierii: 5-October 06 Locație: Bucharest ID membru: 100 760 |
MA COPIII FARACOPILARIE CE SUNTETI,LUATI DE AICI METODE DE COPIAT...CEL MAI BINE E SA STAI PE RANDUL DE LA FEREASTRA.1;RUPI FOAIA DIN CAIET SI TI-O LIPSETI DE PERDEA CHIAR LANGA TINE,NU SE VEDE NIMIC.2;SCRII PE PERETE CU CREIONUL TOT CE CREZI CA ITI DA LA LUCRARE.3:I-ATI UN PENAR SI BAGATI FITUICELE ACOLO,E CEL MAI BINE IESIT DE MINE......4:ASTA E PT CEL DIN SPATELE TAU,DC AI HANORAC CU GLUGA,BAGA-TI IN GLUCA FITUICA SI DA-TE PE SPATE,PT CEL DIN BANCA DIN SPATE,SI ALA CAND COPIAZA DE LA TINE,SCRIE CU VOCE MAI TARE ASTFEL INCAT SA AUZI SI TU.....AICI INCEP ASTEA,CAND TREBUIE IMPLICAT SI PROFUL........5:IL FACI PE PROF SA CREADA CA AI INVATAT,ITI RUPI FOILE CU LECTIE SI O TI IN GHIOZDAN PREGATITA....TE PREFACI CA SCRII CEVA IN PRIMELE 5 MINUTE,DUPA CARE IL INTREBI PE PROF CEVA CE NU AI INTELES IN ENUNT,EL ITI EXPLICA DESPRE CE-I VB,CAND VEZI CA ISI IA OCHII DE LA TINE,CA PROFU' IN ACEL MOMENT STA CU OCHII SI PE ALTII,IMEDIAT FRATIOARE SCOTI FOILE SI LE PUI SUB LUCRAREA TA,ASTA LA CEI CARE LE SEMNEAZA LUCRARILE INAINTE DE A DA SUBIECTELE,CA UNII SE MAI UITA INAINTE SUB FOI.....SI IN MOMENTUL CAND TII FOILE SUB LUCRARE,USOR USOR TE PREFACI CA TE GANDSTI,INCEARCA SA NU ATRAGI ATENTIA MULT SPRE TINE...SI CREDE-MA CA IEI PE PUTIN 9..........EU AM LUAT 10,CU TOATE CA A FOST MAI GREU.....
FRATE,TREBUIE SA AI SI CAP IN DASTEA,NU ZIC CA NU M-A SI PRINS,DAR M-A PRINS CU DALEA VARZA,CU CAIETUL IN GHIOZDAN SI FERMOARUL DESCHIS,SCHEME DASTEA MICI,CARE ERAU PE MOMENT SI NU PREA AVEAM CONDITI SA COPIEZ....................SI FAZA CU CAITUL PE GENUNCHI LIPIT DE BANCA,MEREG SI ALA DAR SA FI CU OCHII PE PROF.....SI NICIODATA SA NU STAI PE RANDUL DE LA MIJLOC,E CEL MAI AIUREA.........LA FEREASTRA E CEL MAI BINE..... |
|
|
|
4th March 2007, 20:44
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 3 009 Data înscrierii: 4-September 06 ID membru: 95 215 |
Draguta, la romana tot 10 ai?
|
|
|
|
4th March 2007, 21:25
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 20 Data înscrierii: 5-October 06 Locație: Bucharest ID membru: 100 760 |
Draguta, la romana tot 10 ai? HAI SICTIR TANTI,DC AM GRESELI GRAMATICALE CE>>?NU AM 10,AM 9.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) Acest mesaj a fost modificat de Aristocrata: 4th March 2007, 21:26 |
|
|
|
4th March 2007, 22:08
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 3 009 Data înscrierii: 4-September 06 ID membru: 95 215 |
Imi cer scuze, n-am vazut ca tu esti cea de aici
|
|
|
|
5th March 2007, 20:35
|
|
|
Imi cer scuze, n-am vazut ca tu esti cea de aici NU CUMVA SI TU ESTI PROFA....IA DE AICI (IMG:style_emoticons/default/puke.gif) (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) |
|
|
|
5th March 2007, 20:46
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 162 Data înscrierii: 2-August 05 Locație: Softpedia Prison ID membru: 42 823 |
E pofă. Mai dă-i!
|
|
|
|
6th April 2007, 18:13
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 100 Data înscrierii: 16-March 07 Locație: Far far away ID membru: 155 508 |
In viata te ajuta foarte mult farmecul, 5 minute, dupa care ar fi bine sa stii ceva.
|
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 02:34 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |