|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
17th December 2006, 11:24
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 228 Data înscrierii: 10-July 06 ID membru: 85 732 |
care sunt cele mai bune metode de copiat care au dat si rezultate? eu folosesc cele mai des metoda cu fituica: pe o bucatica mica de hartie scriu ceva formule etc, apoi urmeaza metoda "caietului" (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) . astept pareri cu privire la aceasta tema. |
|
|
|
17th December 2006, 11:29
|
|||
|
Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 706 Data înscrierii: 27-October 06 Locație: relocated to where justice never goes forth, between the Alpha and the Omega ID membru: 105 331 |
|
||
|
|
|||
17th December 2006, 17:48
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 1 756 Data înscrierii: 7-January 06 Locație: Pitesti, Arges ID membru: 60 246 |
Cea mai buna metoda de copiat e sa te uiti aici --> http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=56559
|
|
|
|
17th December 2006, 17:54
|
|
|
Active Member Grup: Senior Members Mesaje: 2 425 Data înscrierii: 8-October 05 Locație: Where The Neverending Story Ends ID membru: 49 367 |
Baga un ochi aici
edit: rog un moderator sa-mi stearga postul. Acest mesaj a fost modificat de Andreas1: 17th December 2006, 17:57 |
|
|
|
20th December 2006, 16:26
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 412 Data înscrierii: 12-April 05 Locație: GL ID membru: 34 566 |
mai bine sa se faca o sinteza a metodelor aici ca topicul ala e prea stufos si se pierde obiectivitatea
|
|
|
|
28th December 2006, 04:46
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 175 Data înscrierii: 28-December 06 Locație: Constanța ID membru: 119 416 |
Eu pur si simplu nu inteleg de ce va agitati atat de mult cu copiatul asta. Recunosc ca pana acuma imi era si mie frica sa copiez , si de obicei invat , dar la anumite materii gen: Civica, Tehnologie , Engleza ( La Engleza ma pricep foarte mult , dar la teste ne da sa povestim nush ce lectie din carte si eu cum nu deschid cartea acasa .. o deschid la scoala ).
Am doua metode de a copia : 1. Ma inspir de la colega din fatza. ( A luat premiu I de cand o stiu, si medii numai de 10) 2. Deschid caietu in banca si ma risc . Risti si Castigi ! |
|
|
|
28th December 2006, 09:34
|
|||
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 195 Data înscrierii: 15-September 06 Locație: Acolo unde mana omului n-a pus niciodata piciorul. ID membru: 97 214 |
|
||
|
|
|||
28th December 2006, 22:48
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 175 Data înscrierii: 28-December 06 Locație: Constanța ID membru: 119 416 |
Tabu ai si tu dreptate aici dar decat sa raman corigent :/ ... mai bine ma risc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
|
29th December 2006, 08:46
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 195 Data înscrierii: 15-September 06 Locație: Acolo unde mana omului n-a pus niciodata piciorul. ID membru: 97 214 |
Tabu ai si tu dreptate aici dar decat sa raman corigent :/ ... mai bine ma risc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Decat sa ramai corigent mai bine inveti. |
|
|
|
29th December 2006, 09:48
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 247 Data înscrierii: 23-November 03 Locație: CJ ID membru: 8 340 |
We don't need no education We don't need no false control The dark sarcasm in the classroom Teacher leave them kids ALONE! HEY! Teacher! Leave the kids alone!! All in all its just another brick in the wall.(IMG:style_emoticons/default/frust.gif) Acest mesaj a fost modificat de djclocky: 29th December 2006, 09:50 |
|
|
|
31st December 2006, 04:24
|
|
|
Pai de exemplu Tabu daca am 5 teste intr-o zii si 2 dintre ele sunt la Civica si Tehnologie si celelalte 3 sunt la Chimie , Mate , Romana. Sa le invat pe toate ? Ce naibii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ... orcum media am avut-o peste 9.30 pana acuma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
1st January 2007, 02:02
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 71 Data înscrierii: 27-December 06 ID membru: 118 956 |
Eu la sc Folosesc Caietul pe genunchi tinandu-l cu genunchii limit de banca astfel daca profa ma controleasa pe bratze si in banca nu-l gaseste ca eu il am sub banca:)) si metoda cu dfitzuica best Iar la bacc XEROX MINIMIZAT
|
|
|
|
3rd January 2007, 17:01
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 533 Data înscrierii: 10-March 04 Locație: Bucuresti ID membru: 12 548 |
Stau si ma minunez ca se permite un astfel de topic, avand in vedere ca pe alte arii nu se permit nici un fel de discutii (nici macar colaterale, nu de incurajare) despre fraudare, piraterie (de ex. software), etc. Inseamna ca SP propaga si incurajeaza metode de pacalire a invatatului la scoala? Hmm....
|
|
|
|
3rd January 2007, 21:45
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 392 Data înscrierii: 4-December 05 Locație: bucuresti ID membru: 56 112 |
numai din cauza copiatului nu a decazut invatamantul.
|
|
|
|
3rd January 2007, 22:41
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 26 Data înscrierii: 3-January 07 Locație: Mangalia ID membru: 121 731 |
bah yo am telefon cu symbyan si am office pe el soi pun documente in el cu tot ce imi trebe la scoala si copiez de pe tel (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
|
|
|
|
4th January 2007, 10:08
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 9 Data înscrierii: 30-December 06 Locație: Tg. Mures ID membru: 120 233 |
Pai depinde de prof cum si unde copiezi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .. eu de exemplu la romana si mate stau in spate =)) ... ca profa sa in fata si eu copiez de rup caietu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar cea mai eficienta e fituica dupa mine . Dar si aia trebuie facuta cu cap nu asa aiurea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar oricum , mai bine invatati , ca eu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
5th January 2007, 11:06
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 72 Data înscrierii: 20-August 05 ID membru: 44 408 |
depinde de materii ... in general caietu pe banca si dai bataie ... la romana e mai greu k tre sa scrii eseuri de multe pagini ... cea mai buna chestie mi se pare sa ai un telefon cu symbian , iti instalezi quikword pe el si stai cu telefonu pe banca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu are ce sa iti zica ... ma uit la ceas (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)
|
|
|
|
5th January 2007, 20:38
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 308 Data înscrierii: 31-December 06 ID membru: 120 455 |
Se vede de la o posta cand te copie cineva. Numai iti arunci privirea si sesizezi o multime de gesturi si asta fara sa ma obosesc. Ce pot spune se vede. Si acum ce sa faci ? Ii iei lucrarea, il avertizezi, ii scazi doua puncte ? Nu exista tehnici aparte de copiat. Cel mai bine stai undeva prin mijlocul clasei sau daca profesorul sta deobicei numai la catedra, ultimele banci sunt cele mai bune. Sunt lucruri cunoscute. Fiti de treaba cu profii, macar inainte de lucrare, vor fi mai indulgenti, eventual luati-le un ziar sau o revista. Fie de citesc ca au gasit ceva interesant scris pe acolo sau poate se prefac ca citesc doar ca va lasa sa copie, important e ca va faceti treaba. Am sesizat ca se vad cu usurinta doua lucrari identice, chiar daca nu sunt una dupa alta dar e ok daca nu ati scris si aceleasi prostii. Dar mai bine invatati. Nu faceti asta pentru profi ci pentru voi. Nu invatati la toate prostiile, ci la ce considerati important, fie ca e util, fie ca va fi de folos pentru o facultate buna sau e in programa de bac... La restul puteti copia.
|
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 17:03 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |