O lectie despre acumulatori folositoare si altora....
Am cumparat de la GP (reprezentanta mare din Bucuresti, la Alba Iulia) doi acumulatori de 9V (evident GP) cu gandul de a-i folosi la un microfon. I-am formatat, unul nu merge folosit iar celalalt tine ffff putin. M-am dus inapoi si domnii de la service mi-au spus ca ar trebui sa fi stiut ca la microfoane wireless nu trebuie folositi acumulatori ci baterii alcaline si superalcaline. In plus le-am spus ca nu am un incarcator GP. Rezulta, 60RON aruncati pt ca in conditiile de mai sus ei nu ofera niciun fel de garantie. Ca am avut unii no name (Gema) de la Muzica de m-au tinut un an fara probleme e alta poveste...
Concluzii:
1.Nu va mai riscati la componente GP sa nu va ardeti...
2. Mai important de atat, pentru scule mari consumatoare de energie, cum ar fi microfoanele profi, folositi acumulatori de 9.6V nu cei clasici de 9V care de fapt scot 8.4V. Pana acum (probabil) singurii corespunzatori ar fi acesti Maha:
http://www.mahaenergy.com/store/viewItem.asp?idProduct=273 Din pacate in Romania nu se gasesc, eu comandandu-i de la Maha USA. Pacat ca in Romania F64 nu poate aduce foarte multe produse Maha (de departe cei mai tari in domeniul "charge") dar chinezariile GP sunt pe toate gardurile...