QUOTE(kerkyra @ Nov 29 2006, 16:44)

Daca tu ai luat asa ceva, lamureste-ma te rog cu o problema: incarcatorul are un singur led, asta inseamna ca se pot incarca doar toti cei 4 acumulatori odata? As vrea sa pot incarca cite 2, uneori. Cei de la magazin nu au stiut sa-mi spuna. Si alte detalii despre acest pachet (incarcator cu incarcare rapida -1,5 h + 4 acumulatori de 2300 Sanyo) m-ar putea ajuta, m-am hotarit la acest model dar problema asta cu un singur led imi e neclara. Si chiar incarca in timpul precizat de producator?
Multumesc.
Cand se stinge LED-ul inseamna ca incarcarea s-a terminat. Poti incarca cati acumulatori vrei (1,2,3 sau 4). Se pastreaza regula, insa o sa bage in toti acelasi curent, chiar daca un acumulator e mai incarcat si unul e mai descarcat. Incarcatoarele care incarca diferit fiecare acumulator sunt mult mai scumpe si de obicei incarca foarte lent. La astea nu e cazul. Oricum la banii astia ai incarcator rapid si 4 acumultori.
In ceea ce priveste timpul de incarcare......la mine ii incarca pe toti 4 in 3-4 ore, desi pe cutie scria 1,5 ore. Exista si un mod de incarcare rapida daca pui doar doi acumulatori in locasurile laterale. Nu am incercat niciodata. Eu ii pun pe toti 4 si ii las la incarcat pana se stinge led-ul