Am achizitionat primul meu aparat foto digital , un hp m517, 5.2 MP, 3X optic, 8X digital , pret sensibil de mic comparativ cu fratiorii de 12-13 milioane care au acelasi zoom optic, dar MP mai putini (doar 4.1-5) .... Super incantat, (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif) ataaaat de incantat , incat am ajuns in primele 3 zile de la luarea lui la fotografia cu numarul 350 (IMG:
style_emoticons/default/laugh.gif) si vro 5 sau 6 filmuletze facute .
Aparatul cumparat de la Flamingo, reducere de 10 % ca au implinit 10 ani de existenta, (IMG:
style_emoticons/default/naughty.gif) dumb luck actually , pentru ca eu planificasem de parinti sa-l ia de vro luna si jumatate (idee adusa de inca acum jumatate de an).
Am primit in pachet, doua acumulatoare de 1700 mAh, naiba stie ce firma ca nu scria decat nush ce bla bla Technology INC ... made in china. Alimentator de incarcat bateriile in aparat, cablul USB .. and that's about it.
M-am enervat ca dupa prima incarcare, lasat vro 12 ore, in manutzele mele n-a tinut aparatul mai mult de 4 h, parcurgand manualul de folosire (IMG:
style_emoticons/default/w00t.gif) Yeah, I've come to grow quite an obsession for photography. hehe
Observand si cum se incarca, si ca nu pare prea sanatos pentru saracul aparat nou noutz (SI FARA HUSA) sa fie incarcat prin alimentator direct in sloturile de baterii, mi-am convins parintii sa-mi ia un incarcator , cat si o husa (de aia nu am ce comenta prea mult, decat ca e kewl, la 320 mii, cu fermoar si pt baterii/carduri, etc)
--------------------- ------------------------ ------------------------
Am gasit ceva ce mi-a placut la ochi si am considerat ca este super bun, la pret cat si la calitate:
Foton Expert FS 7974 , 90 min. reincarcare minima pt 2 baterii AA -
4 sloturi de acumulatori AA | 2 sloturi de acumulatori AAA NiMH ,
microprocesor, led cu afisaj baterii (cat s-au incarcat, cum se incarca, cat sunt incarcate cand le-ai introdus, animatii de incarcare), le incarca pe fiecare separat, se opreste cand le-a incarcat si are automat trickle , pentru a mentine bateria incarcata complet, si [/b]ATENTIE: in instructiuni specifica ca aceste baterii
nu trebuie sub nici o forma tinute in incarcator (pe perioade relativ mari probabil), chiar daca are functia trickle. N-a specificat cat timp poti s-o lasi, dar estimez ca nu mai mult de maxim 24 h lasate , sau uitate. Just in case.
- 4 Baterii incluse SANYO 2500 mAh
- Auxiliare pentru a reincarca : USB | Masina | Priza
Banuiesc ca atunci cand un incarcator zice 1.5 h, 2 h , se refera toate la 2 baterii, indiferent dak ele au si 4 sloturi. Ca de ex acesta zice 90 min (1.5h), si dak citesti bine, este pentru 2 baterii.
GET A LOAD OF THIS:
acest aparat este asamblat in ROMANIA ! in
Brasov, site-ul este
http://www.sprinter2000.ro/ , are sedii in toate judetele tarii, iar aceasta jucarioara o puteti gasi cam peste tot. Eu am gasit-o la un Studio Foto -
Foto Cris in Ploiesti, cu 120 RON, adik 1.200.000 lei, garantie 1 an; incercati un Foto Baby, si alte locuri unde puteti developa poze. In alta parte, la alt studio era 137 ron o_O acelasi produs IDENTIC.
--------------------- ------------------------ ------------------------
Ceea ce am observat so far, sunt deocamdata la prima incarcare, este ca dupa 30 de minute, erau incarcate la 1/4 toate acumulatoarele. Probabil k se vor incarca nitel mai rapid dupa cele 2-3 cicluri de optimizare spuse in manual. Pentru ca dupa 3.5 h erau toate acumulatoarele la 3/4 casutze si mai aveau nitel sa se faca full.
Uhm, poate ca n-ati observat, poate ca nu aveti urechea prea buna, dar sunt sigur ca toate aparatele produc ultra-sunete de la transformator. Ultra-sunetele sunt percepute doar de persoanele sub 20-21 ani, care au urechea foarte fina. Dupa 20-21 ani, abilitatea de a percepe aceste sunete se diminueaza si dispare foarte repede. De ex, cateodata s-ar putea sa auziti un tziuit la monitor cand incarca windows-ul.
De ce va zic asta, este pentru ca acest sunet este produs de aparat cand incarca bateriile. Parintii nu-l aud, dar pe mine ma cam irita, fapt ce m-a facut sa-l las in bucatarie la reincarcat (IMG:
style_emoticons/default/tongue.gif) . Heh, sora mea obisnuia sa auda tziuitul la monitor, dar a mai crescut si ea si mi-a zis ca nu-l aude. klar, verificata ipoteza 20-21 ani.
Ah, inca ceva: este recomandat si scrie in manual de folosire:
NU INCARCATI DOUA TIPURI DIFERITE DE ACUMULATORI DEODATA. Zice ca se pot supra-incalzi, sau si mai rau.
Anyway, o sa am 3 perechi de acumulatori ... yey
O sa va tin la curent legat de cat de mult ma tin acesti acumulatori SANYO 2500 mAh incarcati rapid pe un incarcator FOTON Expert 90 min.
Pareri despre acest incarcator va rog, ca n-am vazut pana acum. Sper ca a fost detaliat produsul. hehe
Acest mesaj a fost modificat de Enoeth: 22nd March 2006, 02:37