Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Imprimanta imi da eroare de cartus dupa primul refill
alia_atreides
mesaj 16th November 2006, 10:50
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 25-July 06
ID membru: 87 995

Salut!

Ajutati-ma si pe mine intr-o problema a naibii de frustranta!
Am o multifunctionala HP PS 1610 si am re-incarcat cartusul negru pentru prima data ieri. Dupa ce l-am introdus inteligenta imprimanta da urmatoarea eroare: cartusul negru introdus nu este compatibil cu aceasta imprimanta. (!!!) Ce-i de facut?
Am reincarcat cu un kit pentru HP nu neaparat pentru modelul meu, dar cartusul este ok, are cerneala, n-am busit chipul etc. Problema nr. 2 este ca nu mai merge nici fara cartusul negru in ea (aveam de scos si am zis sa incerc naibii macar colorat!), da aceeasi eroare.

Daca stie cineva ceva... v-as multumi indelungat.
Go to the top of the page

+Quote Post
tehnics
mesaj 16th November 2006, 11:21
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 1-November 05
Locație: Fiorde / Norvegia
ID membru: 51 878

Dezinstaleaza driverii, aplicatii ...absolut totul ce tine de imprimanta, baga cartusul si apoi instaleaza driverii din nou. Vezi daca merge asa

+Quote Post
mardarg3
mesaj 16th November 2006, 14:58
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 25-October 06
Locație: Brasov
ID membru: 104 866

QUOTE(tehnics @ Nov 16 2006, 11:21) *
Dezinstaleaza driverii, aplicatii ...absolut totul ce tine de imprimanta, baga cartusul si apoi instaleaza driverii din nou. Vezi daca merge asa

Sanse minime. Inainte de a face asta da-i un autotest din butonul autotest. Mai mult ca sigur ca s-a prajit cartusul. Poti sa te convingi daca ai pastrat vechiul cartus sau daca vreun prieten poate sa-ti dea in imprumut un cartus.

+Quote Post
Zamo
mesaj 16th November 2006, 15:24
Mesaj #4

Eu sunt dintre aceia de care mamele voastre au spus sa va feriti

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 9-January 06
Locație: București
ID membru: 60 528

QUOTE(alia_atreides @ Nov 16 2006, 10:50) *
Salut!

Ajutati-ma si pe mine intr-o problema a naibii de frustranta!
Am o multifunctionala HP PS 1610 si am re-incarcat cartusul negru pentru prima data ieri. Dupa ce l-am introdus inteligenta imprimanta da urmatoarea eroare: cartusul negru introdus nu este compatibil cu aceasta imprimanta. (!!!) Ce-i de facut?
Am reincarcat cu un kit pentru HP nu neaparat pentru modelul meu, dar cartusul este ok, are cerneala, n-am busit chipul etc. Problema nr. 2 este ca nu mai merge nici fara cartusul negru in ea (aveam de scos si am zis sa incerc naibii macar colorat!), da aceeasi eroare.

Daca stie cineva ceva... v-as multumi indelungat.

1. Nu este cumva PSC 1610 si nu doar "PS" ??
2. Ai resetat cipul cartusului dupa reincarcare ?? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
In cazul in care ai pus cerneala corecta (el vine cu cerneala "Vivera") si il resetezi, trebuie sa functioneze.
3. Ai gresit aria (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mai multe sanse de raspuns ai AICI

Acest mesaj a fost modificat de Zamolxel: 16th November 2006, 15:31

+Quote Post
No mANELE
mesaj 16th November 2006, 19:09
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 16-November 06
ID membru: 109 680

1. daca ai bagat alt tip de cerneala de cat cel al imprimantei ai 50% sanse sa mearga
2. fara cartuș negru nu mere vegi

+Quote Post
alia_atreides
mesaj 16th November 2006, 21:24
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 25-July 06
ID membru: 87 995

O sa incerc pe rand ceea ce m-ati sfatuit.
Raspund tot pe rand:
1. http://www.emag.ro/multifunctionale/multif...c-1610--pQ5587B - Asta-i multifunctionala, e PSC 1610. Deci nu doar PS, intr-adevar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
2. Ce inseamna resetat cartusul? Eu am urmat pasii de pe kit, INSA nu a mers sa "sug" 1 ml cu sering mica deoarece nu a picat etans chestia aia a cartusului pe cauciuc. Dar am atins pe servetel si a iesit cerneala...
3. Am pus cerneala data o data cu kitul: ink-mate. Este kit HP C6656/C8727 for use with 3320/3325/3420/3425/5550/5551... pe cartusul ala al meu scria 338. Din cauza ca nu s-a potrivit cum tb. pe cauciucul ala, si din cauza ca nu scrie Vivea nicaieri... presupun ca nu e chiar kitul adecvat. Dar pe asta mi l-au dat aia de la magazin.

Nah, (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) , ce naiba sa fac acum? Un prieten imi zice ca e tzeapa data de HP... ca a scazut nu stiu ce presiune din cartus si acum nu mai am ce face cu el... ca ar merge doar cu cartuse noi. Ceea ce este motiv de spanzurare. Daca inca ma mai puteti ajuta cu pareri... Sau... de unde sa iau un cartus SH or so si ce greseala sa nu mai repet la urmatorul refill. (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)

PS: De dezinstalat nu dezinstalez inca, deoarece nu gasesc cd-ul. Plus ca ma gandesc ca e o problema fizica a cartusului la mijloc. Oricum o voi face si pe asta dupa ce gasesc cd-ul.

+Quote Post
SuperDuper
mesaj 17th November 2006, 01:30
Mesaj #7

Unsigned integer

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 25-April 06
Locație: US
ID membru: 74 904

Presiunea din cartus se egalizeaza cu scoaterea a 1ml de cerneala cand cartusul este cu capul de scriere in SUS. La mine nu a mers reincarcarea pana nu am facut asta. Oricum, de reincarcat merge numai de cateva ori - la mine 3 este maximul. Si nu am chip in cartus (de resetat)...

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:48
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia