QUOTE (pdanyels @ Feb 25 2008, 00:04)

ia antecu 380w daca vrei silent (lasa tu comparatia 80 - 120 ca conteaza si numarul de pale si inclinatia si suprafata palelor si muchiile paelelor si daca are adincituri pe pale cum are noctua pentru reducerea turbulentelor, etc etc - ai prins ideea ?!?!?!?) !!!
PS: daca vrei cu adevarat silent (maniacal de silent) atunci 2 coolere Nidec suprapuse cu rotirea palelor sincronizate => dublare cfm si injumatatire dB !!!!
Apreciez ca vrei sa fii de ajutor, dar te rog nu fii ironic. Sunt constient de detaliile care fac diferenta, dar nu uita ca am mentionat si pretul pe care sunt dispus sa-l platesc. Recom-ul e 120 si ceva de Ron iar Antec-ul bate spre 180 Ron.
Si inca ceva, legat de acele 2 coolere Nidec de care zici, nu am facut eu teste sa vad daca e sau nu asa, dar logic nu vad cu ce ar fi mai eficiente palele suprapuse fata de un cooler cu dimensiunea palelor cat cele 2 suprapuse la un loc. Nivelul de zgomot se injumatateste, in fine, scade, daca turatia e mai mica, si evident tine si de constructia in sine a coolerului, iar cantitatea de aer transferat nu vad cum s-ar dubla fata de ipoteticul echivalent al palelor sincronizate.
Maniac de silent daca vroiam cred ca era evident ca investeam ceva mai mult.
Mersi si mai astept pareri.