Salutare!
Sistemul meu e format din urmatoarele: Athlon 64 X2 5000+ (2600Mhz stoc, overclock la 3105Mhz), Placa video GeForce 9800 GT cu frecventele duse la: GPU - 700 Mhz, Memory 2200 Mhz, kit dual chanell Corsair 2x1024 DDR 800 Mhz, Sound Blaster Audigy, 1 hdd, 1 unitate optica, 1 adaptor wireless si restul ventilatoare (intre care doua de 120)
Sursa care tine toate astea este o sursa EverPower de 300W (cred ca e facuta de KME) care are urmatoarele specificatii:
+3,3v - 20A
+5v - 30A
+12V - 15A
3,3+5V = 180W
300W max power
Tin sa precizez ca am sursa de 3 ani, timp in care s-au perindat mai multe componente prin calculatorul meu si nu am avut niciodata probleme cu ea. Are racire buna (un ventilator de 120 care trage aer din carcasa si unul de 80 care il scoate afara), este foarte silentioasa si are o constructie destul de solida zic eu (radiatoarele de racire din ea sunt foarte mari, e destul de grea... (IMG:
http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif) ).
Intrebarea e daca merita s-o schimb cu o sursa de 500W la aprox 150 ron care din cate am vazut eu are cam aceleasi specificatii (intensitatea pe liniile de 3.3, 5 si 12V). Mi-e ca dau bani degeaba si mai mult nu sunt dispus sa dau mai ales ca asta nu mi-a facut nici o problema. Totusi, ma gandesc sa-mi mai iau un kit de RAM si ma gandesc sa nu o solicit prea tare si sa scoata fum. Vreau un sfat de la cei mai experimentati ca mine.
Multumesc!