am primit sursa azi, pana acuma totul e ok, acum 5 minute am terminat de instalat (a fost greu pt ca am carcasa mica si cablurile sunt lungi si multe si am tinut sa le ascund cat mai bine)
prima impresie a fost buna, metalul carcasei pare de buna calitate, este si destul de grea, cablurile sunt lungi cum am mai spus (aici as mentiona ca unul din cablurile pci express l-am primit deteriorat, cu mufa zdrobita, ramanand totusi utilizabil cu putina imaginatie...)
primul lucru pe care l-am facut a fost sa adaug cateva zeci de coliere de plastic pe cabluri, in loc de sleeving (IMG:
http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
dupa instalre am constatat ca o mufa de alimentare este de-a dreptul blocata in unitatea optica si in general sunt cam dezamagit de calitatea mufelor: un plastic tare, casant si unde mai pui ca nu au nici un fel de optimizare pt o prindere mai buna (sunt exact mufele pe care le aveam la o sursa de pe un pentium 1, acum 10 ani si ceva)
ca si zgomot, nu ma plang, eu am avut un no-name inainte (Premier 500w) si i-am schimbat ventilatorul cu 2X Antec tri cool 80 mm, pot sa spun ca era f silentioasa si aceea, nu se compara, stiu, dar vreau sa spun ca am restul sistemului mai galagios decat sursa.
un lucru inbucurator pentru mine este faptul ca nu are nici un sigiliu aplicat de producator, poate fi desfacuta si -sper- ventilatorul poate fi schimbat destul de usor, fara sa afectez garantia (daca am nevoie de service voi pune ventilatorul ei original la loc bine inteles)
in general, sursa nu aduce nici o satisfactie de moment, nu arata deosebit, nu este pretentioasa, cum era si de asteptat... eu sper sa reziste cam 5 ani (e mult?) avand in vedere banii pe care i-am dat pe ea si firma foarte laudata, ramane de vazut cum se comporta in timp
daca este cineva interesat sa achizitioneze seasonic ss-500et, va stau la dispozitie cu (unele) informatii