|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
9th November 2006, 08:38
|
|
|
HyperActive Member Grup: Moderators Mesaje: 2 093 Data înscrierii: 8-September 05 Locație: București ID membru: 46 474 |
mda...fiecare cu ce-si doreste (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png) nu mai era si faza aia cu "din ce-i facut rujul?" |
|
|
|
9th November 2006, 11:11
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 328 Data înscrierii: 8-June 06 ID membru: 81 049 |
|
||
|
|
|||
9th November 2006, 16:23
|
|
|
Custom title Grup: Senior Members Mesaje: 8 691 Data înscrierii: 6-June 06 Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față ID membru: 80 749 |
hai ca m-am prapadit de ras nu alta (IMG:style_emoticons/default/roll2.gif)
daca asa e, nu ma afecteaza asta este o faza ca multe altele, citite prin ziare: - ca sexul oral este un remediu bun impotriva cancerului la san (ce m-am mai distrat cand a aparut chestia asta in ziar) - ca rujul contine nu stiu ce de pe la canine dar eu sunt curios ce parere au despre chestia asta acele fete care vor sa se marite virgine (eventual sa faca si studii superioare) (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) si sunt curios ce parere or sa aiba barbatii cand si-or da seama ca, atunci cand isi pupa mandrele, raman pe buze cu fragmente de sperma calului din care au mancat salam sasesc tocmai cu o dimineata inainte (IMG:style_emoticons/default/lol.gif) Poate se simte X si vine sa fie recunoscut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/bounce.gif) (IMG:style_emoticons/default/inlove.gif) (IMG:style_emoticons/default/dribble.gif) (IMG:style_emoticons/default/newblush.gif) |
|
|
|
9th November 2006, 17:02
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 2 Data înscrierii: 6-November 06 ID membru: 107 277 |
Eu cred ca daca produsele cosmetice ar contine sperma, ar fi de "n" ori mai scumpe (si sunt destul de scumpe si acum).
Dar, in rest, am auzit si eu ca sperma contine multe substante nutritive si e foarte buna pentru piele si nu numai ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Unii o recomandau chiar ca gel de par (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Totusi... |
|
|
|
9th November 2006, 17:15
|
|
|
Custom title Grup: Senior Members Mesaje: 8 691 Data înscrierii: 6-June 06 Locație: după colț, vis a vis de clădirea aia din față ID membru: 80 749 |
Unii o recomandau chiar ca gel de par (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) doar dupa ce au vazut un film anume (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) |
|
|
|
9th November 2006, 17:18
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 866 Data înscrierii: 31-October 04 Locație: Bucuresti ID membru: 25 122 |
sa mai zica astia ca barbatii nu sunt buni de nimic (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
|
9th November 2006, 17:51
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 347 Data înscrierii: 28-April 06 Locație: Mama mea ID membru: 75 399 |
|
||
|
|
|||
9th November 2006, 18:35
|
|
|
prajitoare Grup: Senior Members Mesaje: 5 416 Data înscrierii: 28-November 04 Locație: bucuresti ID membru: 26 412 |
ma voi sunteti sugubeti, caz in care va rog sa anuntati asta ca unii care citesc pe aici sunt mai saraci cu duhul si va cred pe cuvant, ori sunteti mi dusi cu sorcova decat credeam. acum sa lamurim "miturile"
-rujul nu contine clei de oase de caine, oase de caine sau nimic altceva preparat din vreun prieten canin -ma indoiesc sincer ca s-a facut vreodata sapun din oameni ( mai ales condamnati la moarte, imi si inchipui cata grasime aveau aia... ) - partea cu incaltarile si francezul e posibila, imi aduc aminte de unii care vindeau caini pe post de miei de paste, asa ca....romanica. - si acum mult discutata si controversata chestiune. dragi copii, oricat de mult v-ati dori voi, sperma nu contine ATAT de multe substante nutritive cat sa aiba efecte miraculoase pentru piele. e un mediu strict nutritiv pentru amaratii aia de spermatozoizi, fabricat de divinitate/natura/ altcineva exact in compozitia si cantitatea necesara cat sa asigure supravietuirea lor pana la "indeplinirea obiectivului". Cred ca va dati seama cat "produs fiziologic" ca sa zic asa ar fi necesar ca sa bage in creme si balsamuri si mai stiu eu ce visati voi, si sa aiba si efect, si cred ca va dati seama de asemeni ca acestea nu ar costa 100-200.000 . pe de alta parte, puteti sa continuati cu autosugestia, si de asemenea trebuie sa stiti ca efectul placebo e uneori spectaculos ( diverse studii au demonstrat-o) . drept urmare, daca va face placere, sunteti ferm convinsi ca duce la un rezultat sau constatati vreo imbunatatire neta a luminozitatii, elasticitatii pielii si/sau starii generale desanatate, consumati cu incredere , turnati-va in cap, imbaiati-va si/sau ungeti-va pe unde vreti voi, si .....dumnezeu cu mila. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
10th November 2006, 15:38
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 866 Data înscrierii: 31-October 04 Locație: Bucuresti ID membru: 25 122 |
analizando a descoperit ca erau facuti din piele de caine... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) [off] am auzit ca pielea de caine este foarte buna pentru manusi.[/off] Ati vazut ce piele fina au actritele din filme din secolul 30? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
10th November 2006, 16:34
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 756 Data înscrierii: 12-September 06 ID membru: 96 579 |
[off] am auzit ca pielea de caine este foarte buna pentru manusi.[/off] Ati vazut ce piele fina au actritele din filme din secolul 30? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Din ce secol? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) |
|
|
|
10th November 2006, 18:02
|
|
|
Din ce secol? (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) ai citit bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hint: XXX |
|
|
|
11th November 2006, 03:17
|
|
|
Internet Lodger Grup: Moderators Mesaje: 2 751 Data înscrierii: 22-September 03 Locație: Our proud nation's capital ID membru: 6 584 |
Tare thread. Nu stiu daca e in Romania Nip/Tuck, dar in sezonul 3 fanii lichidului seminal pe post de agent de infrumusetare, camiloi sau nu, vor fi razbunati.
|
|
|
|
11th November 2006, 10:14
|
|
|
Senior Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 7 816 Data înscrierii: 29-June 05 ID membru: 40 214 |
|
|
|
|
11th November 2006, 10:20
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 247 Data înscrierii: 23-November 03 Locație: CJ ID membru: 8 340 |
Indiferent daca e adevarat sau nu ... eu sunt disponibil pentru teste!
|
|
|
|
11th November 2006, 11:21
|
|
|
HyperActive Member Grup: Moderators Mesaje: 2 093 Data înscrierii: 8-September 05 Locație: București ID membru: 46 474 |
Indiferent daca e adevarat sau nu ... eu sunt disponibil pentru teste! de ce preferi? de camila sau de cal? (IMG:style_emoticons/default/tongue_ss.gif) |
|
|
|
11th November 2006, 12:05
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 247 Data înscrierii: 23-November 03 Locație: CJ ID membru: 8 340 |
de ce preferi? de camila sau de cal? (IMG:style_emoticons/default/tongue_ss.gif) Erm , sa dau nu sa iau (IMG:style_emoticons/default/harhar.gif) |
|
|
|
8th January 2007, 22:18
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 870 Data înscrierii: 1-January 07 Locație: Varful dealului ID membru: 120 783 |
Eu cred ca daca produsele cosmetice ar contine sperma, ar fi de "n" ori mai scumpe (si sunt destul de scumpe si acum). Dar, in rest, am auzit si eu ca sperma contine multe substante nutritive si e foarte buna pentru piele si nu numai ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Unii o recomandau chiar ca gel de par (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Totusi... Iata cineva care stie sa aprecieze calitatea cand o vede. (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif) |
|
|
|
5th February 2007, 10:21
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 870 Data înscrierii: 1-January 07 Locație: Varful dealului ID membru: 120 783 |
Un salon de infrumusetare londonez sustine ca poate oferi stralucire absoluta parului prin tratarea lui cu o solutie care contine sperma de la tauri, informeaza Reuters. Un purtator de cuvint al Hari`s, salon situat in zona rezidentiala Chelsea din Londra, a declarat ca salonul ofera clientilor sai un tratament organic care include masarea parului cu o solutie bogata in proteine obtinute din radacini ale diferitelor plante si sperma taurilor. Proprietarul salonului, Hari Salem, a declarat presei britanice ca a incercat sute de produse inainte sa ajunga la concluzia ca sperma de la tauri este elementul lipsa din formula pentru un par exceptional. Acesta a precizat pentru ziarul londonez Metro ca sperma este congelata inainte de folosire si ca astfel se elimina mirosul. (7 plus)
|
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 05:20 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |