Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> VA rog sa respectati aceste reguli!

Inainte sa postati un produs:
1. Dati o cautare sa vedeti daca produsul nu a mai fost postat de altcineva. Butonul de cautare e in dreapta sus a paginii, aici si setati sa va dea rezultatele ca posturi (mesaje) sau in jos stanga (cauta in subiect)
2. Daca produsul nu a mai fost postat, SCRIETI DENUMIREA COMPETA A PRODUSULUI (inclusiv firma producatoare) cu BOLD !!!
3. NU spamati! Conturile vor fi banate fara avertisment!

Daca regulile astea simple nu sunt respectate, o sa sterg postul fara sa anunt.

5 V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Buze crapate
diorama
mesaj 24th November 2006, 18:42
Mesaj #19

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 15-October 06
Locație: Timisoara
ID membru: 102 796

eu am incercat si crema de galbenele, si nivea lipcare, si labelo... niciuna nu rezolva problema definitiv. trebuie sa ma dau tot timpul cu ele, altfel ma ustura buzele, le simt uscate, mai ales iarna cand se inrautateste problema. ca urmare, am langa mine tot timpul crema de galbenele, respectiv balsamul de buze.
Go to the top of the page

+Quote Post
Jaqueline
mesaj 25th November 2006, 19:51
Mesaj #20

HyperActive Member

Data înscrierii: 8-September 05
Locație: București
ID membru: 46 474

QUOTE(diorama @ Nov 24 2006, 18:42) *
eu am incercat si crema de galbenele, si nivea lipcare, si labelo... niciuna nu rezolva problema definitiv. trebuie sa ma dau tot timpul cu ele, altfel ma ustura buzele, le simt uscate, mai ales iarna cand se inrautateste problema. ca urmare, am langa mine tot timpul crema de galbenele, respectiv balsamul de buze.

Labello nu mai exista de mult. Acum e Nivea... practic te-ai dat de doua ori cu aceeasi chestie. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
diorama
mesaj 29th November 2006, 13:28
Mesaj #21

Active Member

Data înscrierii: 15-October 06
Locație: Timisoara
ID membru: 102 796

QUOTE(Jaqueline @ Nov 25 2006, 19:51) *
Labello nu mai exista de mult. Acum e Nivea... practic te-ai dat de doua ori cu aceeasi chestie. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

da, ai dreptate. labello nu mai e, l-am folosit la vremea lui, acum cativa ani. am mai incercat si o crema cu arnica, ceva asemanator cremei de galbenele. degeaba... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
igraine
mesaj 29th November 2006, 20:40
Mesaj #22

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 8-March 06
Locație: Berlin
ID membru: 68 937

Interesanta chestie cu labello asta: in Romania nu mai este si e Nivea peste tot, in Germania (tara de origine Nivea) este NUMAI Labello si nu Nivea.

On-topic: Balsam hidratant de la Oriflame

+Quote Post
cyder
mesaj 3rd December 2006, 18:55
Mesaj #23

Junior

Data înscrierii: 15-December 01
Locație: Bucharest
ID membru: 301

Eu cand am buze crapate si ma ustura folosesc un produs de la TIS Farmaceutical cu miere si propolis parca. Este destul de gras si anul trecut si-a facut foarte bine treaba. Am inteles ca a aparut unul cu echinaceea de la acelasi producator... Cand o sa fie cazul, tot de la ei o sa cumpar.

+Quote Post
Irys
mesaj 31st January 2007, 13:28
Mesaj #24

Junior

Data înscrierii: 26-December 05
Locație: Münster
ID membru: 58 597

De la Nivea sunt porcarii in afara de Hydro Care care chiar foloseste. Dar pentru cunoscatori/oare:

-balsamul de la Neutrogena cu formula norvegiana e cel mai bun si e in forma de stick/ruj, numai ca nu au chiar la toate farmaciile

- crema Vichy Nutrilogie Levres care are dezavantajele ca e mai scumpa si e in forma de tub, tre sa ti-o dai pe buze cu degetul, dar oricum are efect.

+Quote Post
Bebeluska
mesaj 31st January 2007, 18:11
Mesaj #25

Bebelușka Reloaded

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

Dar despre care buze vorbiti? (IMG:style_emoticons/default/tomato.gif)

+Quote Post
Aprilia
mesaj 31st January 2007, 18:45
Mesaj #26

Member

Data înscrierii: 3-November 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 52 084

Nu stiu daca se gaseste in Romania, insa eu am luat de la Paris cind umblam bezmetica pe strazi un strugurel de la Neutrogena. Efect rapid si de durata. S-ar putea sa se gaseasca prin farmacii.
Acum ma dau cu un ruj semipermanent peste care dau gloss si nu mi-au mai crapat buzele.

@bebeluska: Cam ieftin misto-ul, tie ti-au crapat vreodata celelate buze? Nasol momentul!

+Quote Post
loreley_ink
mesaj 27th February 2007, 23:08
Mesaj #27

Junior

Data înscrierii: 27-February 07
Locație: romania
ID membru: 148 683

Fișier atașat  cry.jpg ( 8.72KB ) Număr de descărcări: 15
buna , sunt noua pe aici dar in legatura cu buzele crapate , eu mi-am cumparat un ruj semipermanent care intradevar rezista pe buze maxim 24 de ore si de-asemenea un gloss foarte reusit , si va pot spune ca e la fel ca un tratament rujul acesta fiindca e facut din plante naturale si hidrateaza in permanenta buzele , e din america , daca va intereseaza va pot face rost la numai 33 de dolari de la o prietena de-a mea din los angeles . credeti-ma e super !!!daca doreste cineva contactati-ma pe adresa mea de mail lorena_kiss86@yahoo.com . mersi

+Quote Post
Bimm3r
mesaj 20th March 2007, 20:41
Mesaj #28

Junior

Data înscrierii: 27-April 05
ID membru: 35 549

Ati incercat si ceva sperma ?

+Quote Post
Jaqueline
mesaj 20th March 2007, 20:43
Mesaj #29

HyperActive Member

Data înscrierii: 8-September 05
Locație: București
ID membru: 46 474

QUOTE(Bimm3r @ Mar 20 2007, 20:41) [snapback]2596724[/snapback]

Sa inteleg ca tu ai incercat la greu si ne-o recomanzi? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post
amma
mesaj 20th March 2007, 20:54
Mesaj #30

Active Member

Data înscrierii: 12-September 06
ID membru: 96 579

QUOTE(Jaqueline @ Mar 20 2007, 20:43) [snapback]2596734[/snapback]
Sa inteleg ca tu ai incercat la greu si ne-o recomanzi? (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Asa se numesc in limbaj de carter "butyrospermum parkii" si "cetaceum". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Recomand spalarea papilelor gustative dupa fiecare postare de acest gen cu minunatul si preaiubitul Protex, care oricum e zero barat.

+Quote Post
v3lsatis
mesaj 20th March 2007, 21:04
Mesaj #31

NO MA'AM member .

Data înscrierii: 19-December 04
Locație: IS
ID membru: 27 442

La buze ca la buze, dar eu am o prietena care candva se dadea pe fata cu o crema cu extract de sperma de casalot si nu stia pana i-am aratat eu ce scrie la ingredienti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))))) (pe bune ca facea magii, avea un ten (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) )

Acest mesaj a fost modificat de v3lsatis: 20th March 2007, 21:04

+Quote Post
Bimm3r
mesaj 20th March 2007, 21:09
Mesaj #32

Junior

Data înscrierii: 27-April 05
ID membru: 35 549

QUOTE(Jaqueline @ Mar 20 2007, 20:43) [snapback]2596734[/snapback]

Nu men... Sa inteleg ca ai un ID de messenger ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
amma
mesaj 20th March 2007, 21:21
Mesaj #33

Active Member

Data înscrierii: 12-September 06
ID membru: 96 579

QUOTE(v3lsatis @ Mar 20 2007, 21:04) [snapback]2596835[/snapback]
La buze ca la buze, dar eu am o prietena care candva se dadea pe fata cu o crema cu extract de sperma de casalot si nu stia pana i-am aratat eu ce scrie la ingredienti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))))) (pe bune ca facea magii, avea un ten (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) )

Numa' ce-am scris si au aparut expertii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Nenea casalotu' e decapitat pentru crema lu' pretenara ta (C-E-T-A-C-E-U-M), nicidecum donator benevol. Nu-i asa ca iubesti animalele?

+Quote Post
v3lsatis
mesaj 21st March 2007, 12:11
Mesaj #34

NO MA'AM member .

Data înscrierii: 19-December 04
Locație: IS
ID membru: 27 442

QUOTE(amma @ Mar 20 2007, 21:21) [snapback]2596904[/snapback]
Numa' ce-am scris si au aparut expertii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Nenea casalotu' e decapitat pentru crema lu' pretenara ta (C-E-T-A-C-E-U-M), nicidecum donator benevol. Nu-i asa ca iubesti animalele?

nu stiu cum sa spun dar parca as deschide o firma de asta de donare de sperma pentru fapte bune. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
teodoca
mesaj 30th March 2007, 21:27
Mesaj #35

Junior

Data înscrierii: 29-March 07
Locație: bucuresti
ID membru: 161 041

subscriu si eu pentru miere!! e foarte buna si arata super pe buze, mai bine ca un gloss. si mai e si dulce (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
Outi
mesaj 31st March 2007, 14:01
Mesaj #36

Junior

Data înscrierii: 19-March 07
Locație: Bucuresti
ID membru: 156 727

BLISTEX (se gaseste la HELP NET), lasat peste noapte pe buze. Si unguent cu galbenele si propolis.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

5 V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 10:15
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia