|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
8th November 2006, 11:33
|
|
|
HyperActive Member Grup: Moderators Mesaje: 2 085 Data înscrierii: 8-September 05 Locație: București ID membru: 46 474 |
Ca tot a venit sezonul...voi ce faceti ca sa evitati deshidratarea buzelor? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Pana acum eu foloseam Nivea Lip Care repair & protection, dar nu prea mai face fata... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
|
8th November 2006, 11:35
|
|||
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 195 Data înscrierii: 15-September 06 Locație: Acolo unde mana omului n-a pus niciodata piciorul. ID membru: 97 214 |
|
||
|
|
|||
8th November 2006, 11:48
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 119 Data înscrierii: 24-October 06 ID membru: 104 647 |
Balsamurile de buze de la Nivea le consider frectie la picior de lemn. E o inventie ieftina...cu o suta de arome si fara nici un rezultat concret. Daca vreti ceva mai evoluat, incercati balsamul de la Eucerin.
|
|
|
|
8th November 2006, 14:10
|
|
|
Junior Grup: Banned by Moderators Mesaje: 182 Data înscrierii: 10-August 06 Locație: Ploiesti/Bucuresti ID membru: 90 596 |
Si eu am aceeasi problema toamna si primavara. De unde pot cumpara balsamul Eucerin? Se gaseste in Sensi Blu-uri? Si...cat costa?
Acest mesaj a fost modificat de cris85_cfc: 8th November 2006, 14:11 |
|
|
|
8th November 2006, 14:19
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 195 Data înscrierii: 15-September 06 Locație: Acolo unde mana omului n-a pus niciodata piciorul. ID membru: 97 214 |
Balsamurile de buze de la Nivea le consider frectie la picior de lemn. E o inventie ieftina...cu o suta de arome si fara nici un rezultat concret. Daca vreti ceva mai evoluat, incercati balsamul de la Eucerin. Nivea hydrocare n-are nici o aroma. Eu sunt foarte multumita de el. Restul nu mi-au placut. Uitasem ca Eucerin are si balsam de buze... cremele mele de suflet. |
|
|
|
8th November 2006, 16:21
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 119 Data înscrierii: 24-October 06 ID membru: 104 647 |
Se gasesc la orice farmacie care are in stoc si cremele Eucerin, deci si la SensiBlu. E in jur de 90 de mii.
|
|
|
|
8th November 2006, 19:10
|
|||
|
Junior Grup: Members Mesaje: 258 Data înscrierii: 16-March 05 Locație: Nevada ID membru: 32 556 |
|
||
|
|
|||
8th November 2006, 20:26
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 905 Data înscrierii: 10-May 05 Locație: cluj/timisoara ID membru: 36 419 |
miere de albine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) eu n-am folosit niciodata balsam, si nu mi se crapa
|
|
|
|
9th November 2006, 00:31
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 752 Data înscrierii: 12-September 06 ID membru: 96 579 |
Sunt foarte bune produsele din farmacii, gen Eucerin sau Vichy, chiar hidrateaza, dar acelasi lucru il obtii daca aplici un strat de gel/crema contur de ochi inainte de un balsam obisnuit.Carmex-ul americanilor mi s-a parut aiurea, are acid salicilic, mentol si camfor, vara e ok, iarna (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif) .
|
|
|
|
9th November 2006, 12:23
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 25 Data înscrierii: 19-August 06 ID membru: 92 322 |
Va recomand o crema de la SensiBlue.. se numeste "Repair". Costa cam scump in jur de 350.000 dar are efect. Eu o folosesc deoarece fac un tratament cu Sotret(pentru acnee) si ca reactie adversa a tratamentului : este uscarea mucoaselor si implicit a buzelor...EXCESIV (pana la crapare-->sangerare).Sper sa va fie de folos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif) |
|
|
|
9th November 2006, 16:33
|
|
|
Passion for rings. Grup: Senior Members Mesaje: 2 298 Data înscrierii: 25-July 06 Locație: Iași/Botoșani ID membru: 88 056 |
Folosesc balsam de la Nivea Lip care Repair & Protection (bleu) și cel roșu și miere de albine (IMG:style_emoticons/default/inlove.gif)
Și eventual, când e vânt puternic înfășor fularul de 3 ori (e destul de lung (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) iar ultima infășurare o las mai largă pentru a-mi acoperi buzele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
9th November 2006, 16:39
|
|
|
prajitoare Grup: Senior Members Mesaje: 5 416 Data înscrierii: 28-November 04 Locație: bucuresti ID membru: 26 412 |
de la body shop balsam de pepene, intr-o cutiuta mica, asa cum zicea cineva mai sus. are si gust bun, si-si face treaba , deci e ok din punctul meu de vedere. nivea mi se par destul de proaste....mai mult coloreaza decat hidrateaza/emulsioneaza, singurul cat de cat eficient e cel albastru...oricum, imi aduc aminte ca bunica mea ma dadea mereu cu miere sau cu unt cand eram mica , si nu mi se mai crapau buzele....
|
|
|
|
9th November 2006, 16:40
|
|
|
Geniu umil Grup: Moderators Mesaje: 24 139 Data înscrierii: 21-April 04 Locație: Timisoara, orasul jeguletzului ID membru: 14 919 |
io dau cu limba. se pare ca saliva contine substante mult mai bune pentru protejarea limbii decit o crema de 2 zilioane de dolari. ca dovada, uitati-va sa vedeti daca gasiti vreun animal cu buzele crapate. cautati doar printre animalele care au buze. pa pa (IMG:style_emoticons/default/wave.gif)
|
|
|
|
9th November 2006, 16:43
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 13 Data înscrierii: 30-October 06 ID membru: 105 833 |
de acord cu tine.in rest ce faci cu limba no coment
Fișiere atașate
|
|
|
|
9th November 2006, 16:54
|
|
|
Passion for rings. Grup: Senior Members Mesaje: 2 298 Data înscrierii: 25-July 06 Locație: Iași/Botoșani ID membru: 88 056 |
io dau cu limba. se pare ca saliva contine substante mult mai bune pentru protejarea limbii decit o crema de 2 zilioane de dolari. ca dovada, uitati-va sa vedeti daca gasiti vreun animal cu buzele crapate. cautati doar printre animalele care au buze. pa pa (IMG:style_emoticons/default/wave.gif) Eu știam că dacă ai buzele uscate și le umezești se crapă mai tare. Asta daca ești afară atunci, bate vântul, e frig, etc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu una însă nu mă pot abține când le simt uscate (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif) |
|
|
|
13th November 2006, 00:20
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 362 Data înscrierii: 6-September 06 Locație: bucuresti ID membru: 95 655 |
balsam de buze de a roc -super hidrateaza
|
|
|
|
13th November 2006, 09:15
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 33 Data înscrierii: 26-October 06 ID membru: 105 008 |
mai este un balsam care se gaseste in farmacii, se numeste lipropol, este in mai multe variante, cu miere, cu arome nu stiu de care, ma rog, neinteresant. the point is ca hidrateaza extraordinar de bine, si ramane pe buze mult timp, chiar daca mananci, bei, fumezi, etc. mi se pare cel mai bun produs, si asta o spun dupa ce am incercat aproape toate produsele care exista pentru buze, de la nivea, la roc, vichy, etc.
si am spus pretul este 3 lei? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
22nd November 2006, 01:06
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 709 Data înscrierii: 13-December 04 Locație: bunny land ID membru: 27 125 |
am incercat si eu marea cu deshtu' si mi-am luat Nivea Lip Care cu aroma de cirese. si din crapat buzele numai afara de la vant/frig am ajuns sa-mi crape buzele intr-o zi de stat in casa. si asta dupa numai cateva zile de folosinta neintensiva. asa ca am renuntat rapid. azi mi-am luat un Lip-repair balm de la Klorane, pare ceva mai decent. e adevarat, e si de vreo 3 ori mai scump decat strugurelul de cirese, aka 19,3 RON.
|
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 23rd November 2009 - 13:40 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |