QUOTE(imblanzitoruldelei @ Nov 7 2006, 10:40)

Am mai discutat pe undeva despre TOSHIBA.
Sunt = MUCI
Ca sa intelegi mai bine , la fel cum exista NO NAME-uri LCD exista si cele care au DOAR nume ( TO-SHI-BA).
Nu stiu afara cum sta treaba dar modelele din .ro TOSHIBA sunt produsele premium ale electronicelor HYUNDAI.
Hai ca te-am bagat in ceata rau de tot.
mai cauta omule, mai vezi, mai invata. mai asculta de la altii.
sigur ai vazut toshiba sau tohiba scris pe tv? altii prefera cohiba, dar nu sa se uite la ele...
pe vazute, unul langa altul, toshiba da lectii la multe tv. si ce-mi place la ei, in comparatie cu altii (care desi poate se vad mai bine), nu-s ce puii mei fac ei la tv wide, ca atunci cand vezi ceva care nativ este 4/3 se vede mult mai bine pe toshiba, deformarile parca nu mai sunt asa suparatoare. oricum, vreau sa iau ceva mare, ca atunci cand vreau sa vad 4/3 sa comut imaginea si sa raman cu o suprafata vizibila inca mare.
uite de sony, nu am comentat, deoarece modelele din magazine (asa de aiurea) nu excelau cine stie ce, puteam sa spun ca-s de rahat. in schimb in magazinele brandului, poti sa mergi cu perna dupa tine, ca sa cazi pe moale cand le vezi. oricum cazi pe spate, se vad extraordinar, dar totusi as prefera sa lase marketingul asta deoparte si sa accepte sa-si vanda toate modelele in conditii de concurenta directa (tv langa tv, brand langa brand) si tu sa decizi care-ti place mai mult (ca si asta-i o chestie care tine de gust la urma urmei).