Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> capstan video
whisper010
mesaj 2nd November 2006, 21:51
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 21-December 05
ID membru: 58 171

Caut un BA6878EFV. Din cate am inteles e un driver de inpulsuri la capstan. Am incercat prin Vitacom iar astia ma duc cu presu. Rog pe cei in domeniu sa ma indrume la un magazin din romania sau la o modalitate de a face comanda. Multumesc anticipat.
Go to the top of the page

+Quote Post
taranu
mesaj 6th November 2006, 20:54
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 31-January 06
ID membru: 63 955

Ce tip de videorecorder este?

+Quote Post
whisper010
mesaj 7th November 2006, 23:55
Mesaj #3

Junior

QUOTE(taranu @ Nov 6 2006, 20:54) *
Ce tip de videorecorder este?

Este un televizor Philips cu VCR incorporat...primeste caseta...merge 4 sec...si se inchide (de tot)...Am fost cu el intr-un service ...iar din cele spuse de ai ar fi o problema cu capstanu/cabestanul (nu ma pricep la video`uri)..Am incercat sa fac comada la ic`ul in cauza...dar cei de acolo nu mi-au dat prea mult de inteles.

+Quote Post
mister_rf
mesaj 8th November 2006, 00:03
Mesaj #4

Guru Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 22-October 02
Locație: Bucuresti
ID membru: 2 234

QUOTE(whisper010 @ Nov 7 2006, 23:55) *
Este un televizor Philips cu VCR incorporat...primeste caseta...merge 4 sec...si se inchide (de tot)...Am fost cu el intr-un service ...iar din cele spuse de ai ar fi o problema cu capstanu/cabestanul (nu ma pricep la video`uri)..Am incercat sa fac comada la ic`ul in cauza...dar cei de acolo nu mi-au dat prea mult de inteles.

... atunci nu cauta circuitele inainte de a avea certitudinea cauzei care provoaca simptomul respectiv...
Pot sa fie de fapt si alte probleme, cu o cauza ''mecanica'', datorate uzurii unor elemente din cauciuc.
Oricum era bine sa mentionezi tot indicativul respectivului echipament... poate gasim si o schema... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
whisper010
mesaj 8th November 2006, 00:47
Mesaj #5

Junior

QUOTE(mister_rf @ Nov 8 2006, 00:03) *
... atunci nu cauta circuitele inainte de a avea certitudinea cauzei care provoaca simptomul respectiv...
Pot sa fie de fapt si alte probleme, cu o cauza ''mecanica'', datorate uzurii unor elemente din cauciuc.
Oricum era bine sa mentionezi tot indicativul respectivului echipament... poate gasim si o schema... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Multumesc pt indrumare ..."certitudinea cauzei" este foarte bine incadrata in topic... (cata vreme doua surse diferite mi-au dat aceiasi locatie a problemei banuiesc ca nu e cazul unei neintelegeri intre cauza si efect... Vreau doar sa stiu unde pot sa fac comanda la BA6878EFV..Si totusi: chiar credeti ca o functionare de 4 secunde pe ceas (indiferent de caseta) e datorata unei cauze mecanice?

+Quote Post
mister_rf
mesaj 8th November 2006, 01:04
Mesaj #6

Guru Member

QUOTE(whisper010 @ Nov 8 2006, 00:47) *
Multumesc pt indrumare ..."certitudinea cauzei" este foarte bine incadrata in topic... (cata vreme doua surse diferite mi-au dat aceiasi locatie a problemei banuiesc ca nu e cazul unei neintelegeri intre cauza si efect... Vreau doar sa stiu unde pot sa fac comanda la BA6878EFV..Si totusi: chiar credeti ca o functionare de 4 secunde pe ceas (indiferent de caseta) e datorata unei cauze mecanice?

Nu ai mentionat tipul aparatului...
Cand ai un driver defect, motorul comandat de acesta nu va functiona...
Pe de alta parte functionarea pe o perioada scurta de timp poate fi indicatia un senzor defect sau lipsa miscarii la una din rolele de actionare, cabestan blocat, etc.
Pentru a lamuri problema se desface aparatul si cu o caseta introdusa se observa cum se deplaseaza banda pe traseul respectiv pentru perioada scurta de aparenta functionare, pana la oprirea aparatului.

+Quote Post
bit 61
mesaj 8th November 2006, 08:01
Mesaj #7

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 17-September 05
Locație: Iasi
ID membru: 47 400

Este foarte important de stiut daca este extrasa banda din caseta in aceste 4 sec. si daca
dupa blocare banda este recuperata si caseta poate fi ejectata.

In afara de cauzele enuntate mai sant si altele care pot duce la aceasta
manifestare:viteza capului video (prea mica sau prea mare fata de 1500rot/min) , parte mecanica decalata ,etc..

+Quote Post
mister_rf
mesaj 8th November 2006, 10:17
Mesaj #8

Guru Member

QUOTE(bit 61 @ Nov 8 2006, 08:01) *
Este foarte important de stiut daca este extrasa banda din caseta in aceste 4 sec. si daca
dupa blocare banda este recuperata si caseta poate fi ejectata.

In afara de cauzele enuntate mai sant si altele care pot duce la aceasta
manifestare:viteza capului video (prea mica sau prea mare fata de 1500rot/min) , parte mecanica decalata ,etc..

Si de ce nu pot sa fie si probleme pe alimentare, tensiuni incorecte, deci surse defecte sau capacitati devalorizate... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
bit 61
mesaj 8th November 2006, 12:57
Mesaj #9

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 17-September 05
Locație: Iasi
ID membru: 47 400

Si astea si mai pot fi si altele...... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
whisper010
mesaj 9th November 2006, 23:24
Mesaj #10

Junior

Multulesc tuturor pt indicatzii...dar cat timp cunosc locatia problemei ...vreau doar sa stiu de unde pot achizitiona acest IC..

+Quote Post
samiru
mesaj 16th November 2006, 17:30
Mesaj #11

Junior

Grup: Validating
Data înscrierii: 15-November 06
ID membru: 109 491

QUOTE(whisper010 @ Nov 2 2006, 21:51) *
Caut un BA6878EFV. Din cate am inteles e un driver de inpulsuri la capstan. Am incercat prin Vitacom iar astia ma duc cu presu. Rog pe cei in domeniu sa ma indrume la un magazin din romania sau la o modalitate de a face comanda. Multumesc anticipat.

renunta la el,au aparut DVD-uri

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 04:26
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia