Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

> ATENTIE !

Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. MILITANTII, cei implicati DIRECT in fenomenul politic ce au diverse interese si TOTI fanaticii care nu au nici o legatura cu obiectul acestei arii sunt RUGATI INSISTENT sa NU mai polueze aceasta ARIE si sa se rezume la a scrie O parere si nu 100 folosind 100 de clone.

Moderatorii sunt rugati sa NU permita aceste abuzuri si sa actioneze in consecinta. Oricine poate sa-si spuna parerea dar de aici si pana la a veni cu 100 de useri pentru a IMPUNE o parere e cale lunga. (si pierdere masiva de timp in a crea conturi pe Yahoo and stuff)

Also, userii sunt rugati sa fie precauti in a-si insusi informatii prezentate "amabil" de diversi useri cu scopul clar de a dezinforma. Este dupa cum spuneam un FORUM, deci un loc unde ORICINE poate sa spuna cam tot ce-i trece prin cap. Noi nu putem garanta pentru calitatea datelor referitoare la sondaje si diverse alte cifre oferite de diversi useri atata timp cat nu este mentionata foarte clar o sursa serioasa.

Multumim pentru intelegere !

11 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre saracie in Romania
Zubaida
mesaj 30th October 2003, 10:07
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 19-May 03
ID membru: 3 845

Motto:
Exita o singura metoda garantata de a scapa de saracie: imbogatirea.

Ce inseamna un om bogat?

Pentru Dl. Iliescu, un om bogat este salariatul unei banci, platit cu 500$ pe luna, si care trebuie impozitat in consecinta, la sange.
Oare asta inseamna sa fii bogat? Sa nu mai tremuri la gandul ca nu-ti ajung banii pentru plata intretinerii? Sa nu mai trebuiasca sa inghiti in sec atunci cand treci pe langa rafturile doldora de bunataturi din supermarket, stiind ca daca iei o sticla de cola va trebui sa renunti la 2 kg de cartofi?

Sa incercam si o alta ipostaza a bogatiei: ION ILIESCU.
Daca as fi miliardar si as vrea sa locuiesc intr-un palat, ar trebui sa-l cumpar sau sa mi-l construiesc (din banii mei). Ion Iliescu sta la palatul Cotroceni, merge la sindrofii la palatul Elisabeta si in vacante la palatul Scrovistea. Si nu-l costa nimic.
Daca as fi miliardar si as vrea masina, ar trebui sa mi-o cumpar (din banii mei). Ion Iliescu o are din oficiu, platita de la buget.
Daca as vrea sofer la noua mea masina, ar trebui sa-mi angajez unul. Ion Iliescu are o armata de soferi la dispozitie. La fel sta treaba si cu personalul (bucatar, gradinar, menajera, secretar, etc.). Miliardarul si-i va plati din banii lui. Ion Iliescu ii plateste din banii nostri.
Daca as vrea un costum, ar trebui sa mi-l platesc. Ion Iliescu se imbraca moka de la croitoria protocolului de stat. Mancarea, la fel.
Si mai e ceva. Banii pe care i-as cheltui in calitate de miliardar ar fi bani ramasi in buzunar dupa ce statul si-a luat partea, sub forma de taxe si impozite. Ion Iliescu n-a platit un sfant impozit la banii pe care ii risipeste cu atata gratie.

Ion Iliescu doreste impozitarea cu 80% a veniturilor pentru acei romani suficient de dibaci sa castige peste 1000$/luna. Si in acelasi timp, la umbra sa protectoare au crescut o puzderie de baroni si baroneti, cu neveste si soacre manageri de top si cu veri, frati si cumnati membri in AGA si CA-uri, pentru care 1000$ sunt banii de inghetata ai odraslei de la liceul Monet. Ca sa nu mai vorbim de copilul lui de suflet, cel cu sase case si cine stie cate oua, ca nu i le-a numarat nimeni.

Daca va intrebati de ce este Romania o tara saraca, uitati-va in sus, spre marele om de stat, care odinioara a fost sarac (inainte de a trai in palate si a se plimba cu limuzine cu sofer, etc.) si cinstit (inainte de a nu recunoaste ca le-a multumit minerilor, pana nu i s-a pus caseta).

Ion Iliescu este inventatorul democratiei originale dambovitene, bazate pe "solidaritate sociala". Poate imi explica si mie cum se solidarizeaza social dl. Nastase, isi doneaza vreo casa pentru amaratii care dorm in strada? Sau baronul de Vrancea, Oprisan, isi doneaza cumva unul din cele 5-6 jeep-uri vreunui camin de batrani? Cine cu cine se solidarizeaza?

Decat miliardar, mai bine demnitar!
Go to the top of the page

+Quote Post
driverx
mesaj 30th October 2003, 10:16
Mesaj #2

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 22-July 02
Locație: Earth
ID membru: 1 558

Te chinui degeaba :nu:

Deja ai ajuns la faza cand vezi toate tampeniile demintarilor si injuri toata ziua si nu iti mai vezi de viata ta?

:cya:

+Quote Post
Zubaida
mesaj 30th October 2003, 10:28
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 19-May 03
ID membru: 3 845

"Tampeniile demnitarilor" se fac pe buzunarul meu. Si al tau, btw.

Iar de injurat nu injur toata ziua, ci numai in zilele de leafa, cand vad pe fluturas ca aproape jumate din banii pentru care muncesc se duc in gusa lui Nastase.

Ce inseamna "sa iti vezi de viata ta"? Ciocu' mic si joc de glezne? Tu ma faci pe mine, eu te fac pe tine? Canada? Droguri, internet sau orice alta forma de evadare din viata cotidiana?

+Quote Post
blueghost
mesaj 30th October 2003, 10:29
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 17-April 03
ID membru: 3 485

asa e cu comunistii astia pragmatici care o dau cum le e lor mai bine.
uneori il poti confunda cu un titirez asa de repede isi schimba opiniile si deciziile.
totusi e adevarat ca te chinui degeaba.
eu cel putin m-am cam saturat.

+Quote Post
driverx
mesaj 30th October 2003, 10:52
Mesaj #5

Active Member

""Tampeniile demnitarilor" se fac pe buzunarul meu. Si al tau, btw."

Da, ai dreptate, DAR, eu am vazut doar un episod nou din ciclul "Hai sa plangem si sa injuram". De altundeva trebuie lovita tumoarea asta. Ca de plans putem toti si tot cu buzunarasele goale ramanem.

Daca nu gasesti punctu in care sa lovesti (asta of course, nu singurica) atunci...repet.......degeaba te chinui.

+Quote Post
blueghost
mesaj 30th October 2003, 10:58
Mesaj #6

Junior

de unde trebuie lovita?
ca eu ma chinui de mult si n-am gasit "solutia".

+Quote Post
driverx
mesaj 30th October 2003, 11:11
Mesaj #7

Active Member

@blueghost,

Am lasat cumva impresia ca eu as detine raspunsul? Stiu doar ca nu asta e solutia. Faceam si eu pe desteptu' (IMG:style_emoticons/default/devil.gif)

+Quote Post
blueghost
mesaj 30th October 2003, 11:27
Mesaj #8

Junior

@driverx
me too. (IMG:style_emoticons/default/devil.gif)

+Quote Post
root
mesaj 30th October 2003, 12:02
Mesaj #9

Member

Data înscrierii: 6-May 02
Locație: Ploiesti
ID membru: 1 195

Originally posted by driverx
Daca nu gasesti punctu in care sa lovesti (asta of course, nu singurica) atunci...repet.......degeaba te chinui.

Cred ca Zubaida a incercat deja sa-l gaseasca numai ca a dat pe langa si acum sta cu degetul in gura... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
blueghost
mesaj 30th October 2003, 12:11
Mesaj #10

Junior

@Aditzanu'
cum adica a dat pe langa?
daca n-a fost o gluma explica, daca da atunci sper ca nu si-a rupt vreo unghie.

+Quote Post
driverx
mesaj 30th October 2003, 12:45
Mesaj #11

Active Member

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mah, voi faceti misto de Zubaida? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
root
mesaj 30th October 2003, 12:46
Mesaj #12

Member

@blueghost: Pai o vad cu un deget in gura si cu un ciocan in mana cealalta si ma gandeam ca a ratat punctul in care voia sa loveasca... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
@Zubaida: Imi cer scuze daca te deranjeaza afirmatiile, sunt doar o gluma pentru a mai colora putin atmosfera cenusie din acest thread...

+Quote Post
driverx
mesaj 30th October 2003, 12:53
Mesaj #13

Active Member

@Aditzanu...cati zambici dinaia mai trebuia sa pun sa iti dai seama ca glumim aici...nimeni nu se supara....poate vine Zubaida si ne da la toti cu ciocanelu ala in cap (IMG:style_emoticons/default/devil.gif)

+Quote Post
root
mesaj 30th October 2003, 13:33
Mesaj #14

Member

@driverx: man, nu cred ca eu sunt ala care nu a inteles ca e o gluma... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Originally posted by blueghost
@Aditzanu'
cum adica a dat pe langa?
daca n-a fost o gluma explica, daca da atunci sper ca nu si-a rupt vreo unghie.

+Quote Post
driverx
mesaj 30th October 2003, 13:37
Mesaj #15

Active Member

@Aditzanu

"@Zubaida: Imi cer scuze daca te deranjeaza afirmatiile, sunt doar o gluma pentru a mai colora putin atmosfera cenusie din acest thread..."

Nu cumva era initial "@driverx: Imi cer scuze ...."

Ma doare capu tare..sincer...dar chiar asa imi joaca feste?

Mi-ai mai facut azi o faza pe threadu cu bateria. L-ai intrebat pe om cilindree etc....eu am vrut sa te atentionez ca a specificat...tu ai editat si quoteu meu era deja cu textu nou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate e complicat...dar noh (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
root
mesaj 30th October 2003, 13:48
Mesaj #16

Member

Offtopic:
100% a fost de la inceput "@Zubaida: ...". E logic, ea era subiectul, ce rost aveam sa-ti zic tie?!
La threadul cu bateria mi-am editat ulterior postul pentru ca omul postase tipul masinii in timp ce eu ii adresam intrebarea (postul meu aparuse dupa al lui). N-am avut intentia sa te ametesc, verifica ora posturilor ca sa-ti dai seama ca a fost un accident.

+Quote Post
driverx
mesaj 30th October 2003, 13:52
Mesaj #17

Active Member

OFF-TOPIC

Stiu ca nai avut asemenea intentii. Iti spuneam doar ca credeam ca is "derutat" de tine a doua oara pe ziua de azi. Dar a doua oara s-a dovedit a fi o simpla vedenie. Mai am obiceiu sa citesc pe diagonala.

So, Nu e nici o problema, macar ne mai descretin fruntile dupa ce Zubaida ne-a "deprimat" cu zambariciu ala de Iliescovici. :cool:

+Quote Post
blueghost
mesaj 30th October 2003, 14:02
Mesaj #18

Junior

aproape off-topic
apropo de buni' accentul lui in engleza e criminal. ma intreb daca isi da interesul sa stalceasca engleza sau limba lui (pe care probabil scrie intr-un colt "Made in Rusia") nu poate altfel. oricum imi cam vine sa-mi astup urechile cand il aud in engleza.

+Quote Post

11 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 01:57
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia