Copii ... ce e cu voi? Zahei, iarta-ma ca te intreb, da' nu de mult stiu ca o viteza MULT mai mica ti-a dat ceva bataie de cap ...
180 in Bucuresti?! C'mon!
pentru curiosi, poate va da ceva idei:
http://astra.hardnet.ro/peugeot/ (inca nu stim ce viteza avea, dar ne chinuim sa-l tinem in viata si sa-l scoatem din coma (IMG:
style_emoticons/default/sad.gif) ). Ce e mai nasol e ca NU a fost vina lui ... ala de l-a agatat se alege cu dosar penal, da' ce folos ?! (IMG:
style_emoticons/default/sad.gif)
Ar trebui sa va ganditi nu numai la voi, ci si la familie si prieteni ... Ca noi de vreo 9 zile nu mai suntem oameni ... (IMG:
style_emoticons/default/confusedsmiley.png)
Sorry de off-topic ...
ON-TOPIC: in 10 ani am avut cam asa:
- NU am dat permisul niciodata, insa:
- una bucata spaga pentru permis (mi-a sarit o vaca in fata pe trecere) - 100.000 prin 2001, in lateral la Casa Poporului
- o spaga unui bou, numa' ca n-aveam timp sa stau cu el la poveste, ma insuram a doua zi - 500.000 in 2002, pe Floreasca
- o spaga unui alt bou - 200.000 si am lasat-o ca el, in 2003, in Pasajul Constanta.
- 2 amenzi pentru parcare in locuri nepermise - ~ 30.000 ambele, demult ...
- una bucata deshidere caracatita - 150.000 in 2000 parca, pe la Agentia CFR in fata
- una bucata spaga contra-caracatita, 200.000 in 2003, in spate la Coltea
- 2 buc x radar, un 52 (IMG:
style_emoticons/default/death.gif) si un 58, una in Galati, una in Bucuresti, pe Splai - in total ~ 50.000, in vremuri demult apuse (1998 Galati, 1999 Bucuresti - penultima oficiala)
- una bucata amenda pentru stanga pe obligatoriu inainte si "neacordare" de prioritate la masina politiei - 300.000 in 48 ore, dec 2004, la iesirea din pasajul Lujerului, de pe Virtutii pe Uverturii ...
Dupa cum vedeti, scorul e de 1 / an, cu 6-4 in favoarea amenzilor oficiale. Oricum, sunt lucruri de care NU scapi. Poate doar daca stai cu otomobilu' in fata blocului. Si nu e cazul.
Ahile, corecta faza cu beutura ... Mie mi-a cazut unu' cu bicileta in fata masinii, dupa ce bausem o bere. Noroc ca nici macar nu l-am atins, si s-a ridicat ala (mut, evident) si a luat-o de "coarne", ca era mai sanatos. Da' tot am ramas cu spaima ca "ce-ar fi fost daca ..." (IMG:
style_emoticons/default/peacefingers.gif)