QUOTE(radudd @ Feb 10 2007, 11:24)

Buna ziua
Vreau sa intelegeti de la inceput ca nu fac reclama nimanui si nu sunt angajat al niciunei firme care se ocupa cu transmiterea semnalului TV (prin orice modalitate). Doar ca in data de 5 feb.2007 am instalat serviciul Dolce de la Romtelecom si cu mare bucurie am semnat cererea de reziliere a contractului cu UPC-Astral.
Paharul se umpluse si se revarsase cu mult inainte de aceasta data, avand in vedere pretul exagerat al abonamentului care a ajuns in luna feb.2007 (ultimul platit) la 34 RON.
Nu dau sfaturi dar la asemnea servicii cu asemnea tarife, mai bine lipsa.
Nu uitati ca aveti de unde alege, asa ca toti cei care sunteti nemultumiti de UPC-Astral, luati cat mai curand o devizie pentru ca merita sa platiti doar pentru servicii de calitate.
Domnule, vreau si eu sa scap de Astral. Nu fiindca este indecent de scump; poate calitatea compenseaza pretul. Vreau sa scap mai mult fiindca este indecent sa stau la coada afara, in frig, sa platesc la casa, ca sa nu plateasca ei comisionul la banca pentru operarea pe card. Ca factura am primit o singura data.
M-am dus deci la doua puncte DOLCE, la CORA Lujerului si la Oficiul din Drumul Taberei. Sunt foarte indoit. Imaginea este lipsita de detalii, e cam cum sunt DVD-urile sparte si comprimate prea tare. Mai au si obiceiul sa redea imaginea pe un LCD de 16:9, cand semnalul este de fapt 5:4, deci imaginea este latita nu stii daca nu are detalii sau e punctul latit.
Asadar, spune-mi te rog, are semnalul calitatea celui de la Astral? Fiindca am vazut si semnal de cablu de RDS; nu e de calitatea celui de la Astral.
Multumesc anticipat.