Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Pt. abonații "Astral", cum statți în ultima vreme cu calitatea imaginii?, valabil în special pt. bucureșteni
djl
mesaj 29th September 2006, 00:06
Mesaj #1

disk joeckey lampă=tătucul otobelului/stalin reîncărcat

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 13-June 04
Locație: București
ID membru: 18 263

Pt. cei abonați la "Astral" - cum stați cu calitatea imaginii în ultima vreme?
De exemplu eu (stau în Cart. Obor, între Bucur Obor și Bd. Ferdinand I) am probleme cu calitatea imaginii la V.H. 1 - se vede oribil în ultima vreme; pe Național Tv apar dungi verticale, care se mișcă dintr-un capăt ?n altul al ecranului - la fel pățesc și pe Pro Tv. Am crezut că e din cauza spliterului sau al televizorului (un "Sony" Trinitron din 2000), dar cineva mi-a zis că e din cauza societății de cablu (adică "Astral").
Go to the top of the page

+Quote Post
iuzar69
mesaj 29th September 2006, 09:11
Mesaj #2

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 27-April 04
ID membru: 15 251

In P. Iancului receptia e curata pe toate canalele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .....si am si cablul innodat in vreo doua locuri

TV Samsung SlimFit 72

+Quote Post
megafanro
mesaj 29th September 2006, 12:06
Mesaj #3

Moderator.

Grup: Moderators
Data înscrierii: 7-April 06
Locație: București-U.E.
ID membru: 72 712

Se vede bine. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Acest mesaj a fost modificat de megafanro: 29th September 2006, 12:06

+Quote Post
asul
mesaj 5th October 2006, 20:16
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 24-December 05
Locație: Bucuresci
ID membru: 58 419

Culmea e că până în urmă cu o săptămână se vedea ok, acum se vede oglindă, de nici mie nu-mi vine a crede. Până acum îi înjuram, dar din pct ăsta de vedere nu mai am ce zice. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
AcidMan
mesaj 12th October 2006, 17:54
Mesaj #5

Acid Member

Data înscrierii: 8-September 03
Locație: Bucuresti
ID membru: 6 156

asta e o gluma, nu?

astral si calitatea (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Pai, in crangasi, vad ooook pana la un anumit punct iar calanelele care sunt in coada listei, mai sus in frecventa le vad cu din ce in ce mai multi pureci, sa ii numim, iar ultimele 2 - 3 aproape de loc imagine si sunet. Asta in conditiile in care mai pot scoate cate ceva cu NR activat si pot urmari relativ ... hmm.. decent un AXN care e tot spre sfarsit ...

+Quote Post
Dokken
mesaj 12th October 2006, 19:38
Mesaj #6

Active Member

Data înscrierii: 27-June 04
ID membru: 19 055

Pana acum 1-2 saptamani era super ok. De atunci, la majoritatea posturilor, parca asupra imaginii s-ar aplica un efect de Blur. Tot se inseamna text nu mai poate fi citit usor..

+Quote Post
born2lose
mesaj 30th October 2006, 15:54
Mesaj #7

Active Member

Data înscrierii: 6-September 04
ID membru: 22 760

si eu stau intre obor si ferdinand si se vad ok toate posturile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
rob_din
mesaj 1st November 2006, 17:53
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 29-August 05
ID membru: 45 336

Stau in zona Obor si de cateva saptamini unele posturi se vad f prost (RaiUno/MGM nu se vede aproape deloc).

+Quote Post
born2lose
mesaj 3rd November 2006, 09:34
Mesaj #9

Active Member

Data înscrierii: 6-September 04
ID membru: 22 760

m-a mancat....undeva sa zic ca merge bine astralul. cand m-am trezit azi dimineata n-aveam semnal de nici un fel. astept vizita programata maine dimineata.....

+Quote Post
dmitza
mesaj 5th November 2006, 22:28
Mesaj #10

Junior

Data înscrierii: 12-January 04
ID membru: 10 124

de doua zile se vede ingrozitor, apare un efect puternic de ghosting pe toate canalele din grila. asta se petrece in Cluj-Napoca, pana acum s-a vazut foarte bine.
problema aceasta am vazut-o de mult timp la abonati UPC, dar am pus-o pe calitatea retelei in zona respectiva.

+Quote Post
lafayette
mesaj 25th December 2006, 21:22
Mesaj #11

Active Member

Data înscrierii: 25-December 06
Locație: Romania
ID membru: 118 704

in salajan se vede BINE>.

+Quote Post
tudor_turcu
mesaj 28th December 2006, 11:32
Mesaj #12

Active Member

Data înscrierii: 12-September 03
Locație: Cluj
ID membru: 6 304

Pana acuma pot sa zic ca e ok - imagine si sunet curate la toate canalele (UPC, fost Astral Cluj).

+Quote Post
rvic77
mesaj 28th December 2006, 12:04
Mesaj #13

Active Member

Data înscrierii: 3-December 04
Locație: Sus pe pilon
ID membru: 26 658

In centru la ai mei vro 3 canale sunt bruiate rau, mai ales cel propriu, se aud cateodata taximetristi. Totusi e de apreciat efortul intrucat pana acum vro 6 luni se vedeau cam 10 canale prost si ii bruiam cu o amarata de statie PMR folosita in balcon la peste 10 m de TV (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
radudd
mesaj 10th February 2007, 11:24
Mesaj #14

Junior

Data înscrierii: 8-February 07
ID membru: 139 830

Buna ziua

Vreau sa intelegeti de la inceput ca nu fac reclama nimanui si nu sunt angajat al niciunei firme care se ocupa cu transmiterea semnalului TV (prin orice modalitate). Doar ca in data de 5 feb.2007 am instalat serviciul Dolce de la Romtelecom si cu mare bucurie am semnat cererea de reziliere a contractului cu UPC-Astral.
Paharul se umpluse si se revarsase cu mult inainte de aceasta data, avand in vedere pretul exagerat al abonamentului care a ajuns in luna feb.2007 (ultimul platit) la 34 RON.
Nu dau sfaturi dar la asemnea servicii cu asemnea tarife, mai bine lipsa.
Nu uitati ca aveti de unde alege, asa ca toti cei care sunteti nemultumiti de UPC-Astral, luati cat mai curand o devizie pentru ca merita sa platiti doar pentru servicii de calitate.

+Quote Post
szabo
mesaj 10th February 2007, 11:55
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 16-May 04
ID membru: 16 480

QUOTE(radudd @ Feb 10 2007, 11:24) *
Buna ziua

Vreau sa intelegeti de la inceput ca nu fac reclama nimanui si nu sunt angajat al niciunei firme care se ocupa cu transmiterea semnalului TV (prin orice modalitate). Doar ca in data de 5 feb.2007 am instalat serviciul Dolce de la Romtelecom si cu mare bucurie am semnat cererea de reziliere a contractului cu UPC-Astral.
Paharul se umpluse si se revarsase cu mult inainte de aceasta data, avand in vedere pretul exagerat al abonamentului care a ajuns in luna feb.2007 (ultimul platit) la 34 RON.
Nu uitati ca aveti de unde alege, asa ca toti cei care sunteti nemultumiti de UPC-Astral, luati cat mai curand o devizie pentru ca merita sa platiti doar pentru servicii de calitate.

+Quote Post
szabo
mesaj 10th February 2007, 12:02
Mesaj #16

Junior

Data înscrierii: 16-May 04
ID membru: 16 480

O grila de programe comparativa cu astral daca se poate !!! Putem face calcule economice, cate programe ,cati bani,eventual cat ma costa un program in RON,calitatea programelor este SUBIECTIVA ! Fara a face reclama (serviciile ASTRAL-UPC ma terorizeaza de n ani) pachetul full are 76 de programe ..... vorbesc de Bucuresti

+Quote Post
hotumattua
mesaj 11th February 2007, 18:06
Mesaj #17

Junior

Data înscrierii: 22-February 05
ID membru: 31 149

QUOTE(radudd @ Feb 10 2007, 11:24) *
Buna ziua

Domnule, vreau si eu sa scap de Astral. Nu fiindca este indecent de scump; poate calitatea compenseaza pretul. Vreau sa scap mai mult fiindca este indecent sa stau la coada afara, in frig, sa platesc la casa, ca sa nu plateasca ei comisionul la banca pentru operarea pe card. Ca factura am primit o singura data.
M-am dus deci la doua puncte DOLCE, la CORA Lujerului si la Oficiul din Drumul Taberei. Sunt foarte indoit. Imaginea este lipsita de detalii, e cam cum sunt DVD-urile sparte si comprimate prea tare. Mai au si obiceiul sa redea imaginea pe un LCD de 16:9, cand semnalul este de fapt 5:4, deci imaginea este latita nu stii daca nu are detalii sau e punctul latit.
Asadar, spune-mi te rog, are semnalul calitatea celui de la Astral? Fiindca am vazut si semnal de cablu de RDS; nu e de calitatea celui de la Astral.
Multumesc anticipat.

+Quote Post
hotumattua
mesaj 11th February 2007, 18:11
Mesaj #18

Junior

Data înscrierii: 22-February 05
ID membru: 31 149

QUOTE(szabo @ Feb 10 2007, 12:02) *
O grila de programe comparativa cu astral daca se poate !!! Putem face calcule economice, cate programe ,cati bani,eventual cat ma costa un program in RON,calitatea programelor este SUBIECTIVA ! Fara a face reclama (serviciile ASTRAL-UPC ma terorizeaza de n ani) pachetul full are 76 de programe ..... vorbesc de Bucuresti

Uita-te pe www.dolce.ro. Grila este mai buna decat la Astral, costa mai putin, iar cu 75 de EUR in plus ai doua receptoare. Problema este cu calitatea; vezi postarea mea de mai sus.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

2 V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 25th November 2009 - 00:53
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia