QUOTE(blue_ro @ Jun 27 2006, 12:01)

Salut! Ma intereseaza modelul Whirlpool 857 Green ,daca imi poate spune cineva care are deja,daca merita banii..multumesc!
si eu am unul de 1 sapt si merge bine sper asa sa fie si in continuare! este de 12000 btu si l-am cumparat dintr-un magazin din bucuresti cu preturi negociabile cu 1200ron la alte magazine gen altex sau domo este la 1400 ron! v-as spune si numele magazinului dar nu stiu daca este permis asta! bafta! iar pentru montaj sunati la mai multe firme deodata si vedeti care vine prima, se mai intampla sa nu fie vreun proprietar acasa si aveti noroc sa vina la voi mai repede! eu asa am avut bafta dupa 4 zile caniculare au venit! pa!
QUOTE(dtancu @ Jun 27 2006, 12:29)

Am eu unul. E un aparat decent, raceste bine, e adevarat ca acel 6th sense e cam ciudat (prefer sa-l las pe racire, macar stii ce face).
ai dreptate cu chestia aia cu al 6-lea simt, cred ca e facuta mai mult la misto sa ii creasca pretul aparatului ! dar aparatul lasand toate astea e un aparat bun! eu sunt unul care nu prea am incredere in aparatele "no name " si ofertele astea care se intrec in preturi ieftine! sa fie clar: un aparat cu adevarat bun COSTA! asta e adevaruL pacat ca nu toata lumea isi si permite! numai bine la toti!
QUOTE(VladForce @ Jun 21 2006, 16:06)

Multumesc pentru raspuns.
Mai am citeva intrebari:
Cam cu cite grade scade temperatura din camera un aparat White Westinghouse de 12000 BTU tinut la maxim (setarea de temperatura minima, ventilatia pusa pe high) citeva ore? De exemplu, daca afara sint 32 de grade, in camera cite grade se fac?
De unde cumpar in Bucuresti un termometru digital BUN? Am fost in Mall Vitan si in CORA si nu am gasit termometru digital. (IMG:
style_emoticons/default/sad.gif)
In caz ca nu e suficient freon, ce fac? Eu inteleg ca nu e vina montatorului, dar totusi trebuie sa rezolv cumva problema!
Multumesc mult.
termometre digitale am vazut acum ceva timp in brico! sper sa mai fie ! daca nu sa nu ma injuri! pa!