|
  |
Aer conditionat |
|
|
|
|
26th April 2006, 08:07
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 18-April 05
Locație: Craiova
ID membru: 34 931

|
QUOTE(mihaivoy @ Apr 25 2006, 19:28)  mai precis cite lazi frigorifice si ce suprafata vitrata ai la magazin ? Ai tavan fals sau normal,da si tu niste detalii. Pai am 2 din alea mici cu inghetata, si doua mari pentru mezeluri si carne de pasare ... tavanul e din rigips, si deasupra e izolat cu material din ala, nu stiu cum ii zice, din vata minerala si folie de aluminiu. Am cam 17 mp de geam pe est, dar geam nu termopan, si jaluzele inca nu am pus. Banuiesc ca ar fi si alea de folos. Cam atat. Astept raspuns... QUOTE(geoh @ Apr 25 2006, 22:32)  Am luat si eu un AC Whirpool AMB 867G. Cat ai dat pe el si de unde l-ai luat?
Acest mesaj a fost modificat de moulon: 26th April 2006, 08:13
|
|
|
|
|
|
|
|
26th April 2006, 09:10
|
Junior
Data înscrierii: 25-April 06
ID membru: 75 027

|
QUOTE(moulon @ Apr 26 2006, 09:07)  Pai am 2 din alea mici cu inghetata, si doua mari pentru mezeluri si carne de pasare ... tavanul e din rigips, si deasupra e izolat cu material din ala, nu stiu cum ii zice, din vata minerala si folie de aluminiu. Am cam 17 mp de geam pe est, dar geam nu termopan, si jaluzele inca nu am pus. Banuiesc ca ar fi si alea de folos. Cam atat. Astept raspuns... Cat ai dat pe el si de unde l-ai luat?
Am dat 12mil., dar l-am gasit la o oferta speciala. Am vazut prin oras la 1350RON. Acum sa vad cum se comporta. Azi il instaleaza si va tin la curent! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
26th April 2006, 11:53
|
Active Member
Data înscrierii: 28-August 05
Locație: Timisoara
ID membru: 45 290

|
geoh, poti sa ne dai un link unde putem vedea caracteristicile aparatului tau ? merci.
|
|
|
|
|
|
|
|
26th April 2006, 13:02
|
Junior

|
Am primit o oferta de la cineva cu White Westinghouse de 12.000 BTU la 1500 RON. Ce ziceti s-ar merita sa pun doua din astea? P.S.: Au zis ca trebuie sa platesc 15 euro / an pentru revizie.
Si alta oferta: aparate de 15.000 BTU, o firma ceva cu S... si nu mai stiu cum, la 1300 RON. Astia sunt mai smecheri, ca sa vanda marfa, si mi-au zis ca timp de 5 ani vin ei mocca din 6 in 6 luni sa faca revizia.
Magazinul nu e al meu, e al cumnatului si mi-a zis ca-i mai vin doua lazi frigorifice pentru suc si bere.
Spuneti si voi o parere. Sa caut sa vad firma cu S si dau un edit mai tarziu.
Gata: Spring se numesc.
Acest mesaj a fost modificat de moulon: 26th April 2006, 13:14
|
|
|
|
|
|
|
|
26th April 2006, 20:53
|
Junior
Data înscrierii: 11-February 06
ID membru: 65 605

|
QUOTE(moulon @ Apr 26 2006, 14:02)  Am primit o oferta de la cineva cu White Westinghouse de 12.000 BTU la 1500 RON. Ce ziceti s-ar merita sa pun doua din astea? P.S.: Au zis ca trebuie sa platesc 15 euro / an pentru revizie. Si alta oferta: aparate de 15.000 BTU, o firma ceva cu S... si nu mai stiu cum, la 1300 RON. Astia sunt mai smecheri, ca sa vanda marfa, si mi-au zis ca timp de 5 ani vin ei mocca din 6 in 6 luni sa faca revizia.
Magazinul nu e al meu, e al cumnatului si mi-a zis ca-i mai vin doua lazi frigorifice pentru suc si bere.
Spuneti si voi o parere. Sa caut sa vad firma cu S si dau un edit mai tarziu.
Gata: Spring se numesc. In principiu ai nevoie de cel putin 25000 btu tinind cont de suprafata vitrata(scuze de raspunsul intirziat). Despre aparate ce sa iti spun decit sa alegi ceva cu garantie mai mare ca de scuturat un filtru si sa pui furtunul pe bateria de la exterior poti si tu iar daca nu baga rece atunci chemi serviceul.
|
|
|
|
|
|
|
|
27th April 2006, 10:12
|
Junior

|
Gata s-au luat. Eu i-am zis cam ce-ar trebui, dar el tot ce a vrut (si-a permis) a luat. 2 aparate Spring de 15.000 BTU (IMG: style_emoticons/default/ohmy.gif) la 12 milioane / bucata . Azi le monteaza. O sa va tin la curent cu evolutia lor. Mersi oricum pentru reply-uri. (IMG: style_emoticons/default/peacefingers.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
27th April 2006, 15:01
|
Junior

|
Teapa de teapa. Gagii nici nu au venit sa instaleze, au dat telefon ca nu au asa ceva pe stoc, ca aduc in doua saptamani... (IMG:style_emoticons/default/puke.gif)
Am luat avansul inapoi si ne-am hotarat pe Henson de 18.000 BTU la 2.000 RON. Cred ca dai un ban dar stai un pic mai in fata. | |
|
|
|
|
|
|
|
|
28th April 2006, 23:42
|
Active Member

|
Am vazut in Metro un AC Alaska monobloc (sper ca am scris bine). Adica din ala fara unitate externa. Intrebarea mea pentru cei care se pricep e cat de eficient e un asemenea aparat. Stiu ca randamentul e mai slab decat la cele care au si unitate externa (split parca se numesc), dar intrebarea e "cat" de slab e. Adica daca am camera 4X3 si bate soarele pe geam, un 12000 BTU de interior (deci fara unitate externa) ajunge sau nu ? Merci.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th April 2006, 09:52
|
Member
Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Romania
ID membru: 4 698

|
nu sunt bune, decat acolo unde practic nu poti monta un split. Acest aparat are un furtun prin care da aerul cald afara, mai bine zis un burlan ca la hota, deci trebuie sa deschizi geamul si sa scoti tulumba afara, practic nu faci nici un fel rece ca tii geamul deschis, unde mai pui ca tre sa stai si cu o tava in care colectezi condensul, pe care trebuie sa o golesti din cand in cand. Cu alte cuvinte, nu-ti recomand. Cumpara-ti split ca e foarte bun si nici nu te impiedici de el prin casa.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th April 2006, 10:37
|
Junior
Data înscrierii: 1-June 04
ID membru: 17 512

|
Sal, Vad ca anul asta preturile sunt mult mai mari la ap de aer conditionat. Ex AUX 9000 BTU anul trecut se vindea cu ~8 milioane. Anul asta e 9 milioane. Aparatele de marca (gen Samsung etc) au sarit de la 11-12 milioane cel mai ieftin aparat la 15 milioane cel mai ieftin. Aveti idee ce se intampla?
|
|
|
|
|
|
|
|
29th April 2006, 11:16
|
Member

|
pai prea era bataie de joc cu preturile. Erau prea mici. Fiind concurenta mare importatorii au dat preturile jos si la aparate si la montaj, iar montatorii au facut galagie pentru ca erau prea mici preturile pentru montaj(derizorii) si de-asta sunt un pic marite, dar cand va veni sezonul o sa se dea jos iar preturile.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th April 2006, 11:33
|
Junior
Data înscrierii: 1-June 04
ID membru: 17 512

|
preturile nu erau deloc mici dc esti importator direct si vinzi in magazinul tau, pretul apratului importat este ~33% din pretul de pe raft. restul e profit.
Acest mesaj a fost modificat de mombutu: 29th April 2006, 11:35
|
|
|
|
|
|
|
|
29th April 2006, 11:40
|
Member

|
nu sunt importator, sunt montator si stiu ca pretul pentru montaj e foarte mic. Pretul de import al aparatului nu-l stiu. Poate ca e cum zici tu.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th April 2006, 12:37
|
Active Member

|
diesel, preturile sint mici la montaj, dar fiecare om, dadea in plus cel putin un milion ciubuc, sa-l monteze bine. si nici asa nu-l montau ca lumea. am vazut destule aparate cu matele pe afara in toate chipurile, iar unitati interne cu conducte la vedere, aparatele stramb puse, fara agent de racire suficient, etc. Deci, oficial pretul de montaj e mic, dar cu cat fac ciubuc cei care le monteaza, sint plini de bani, asa ca au facut gat numai din halosenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
29th April 2006, 18:50
|
Member

|
da-mi voie sa te contrazic. In Galati nu e asa. Oamenii stiu ca au motaj gratis si asta vara erau care le dadeau baietilor mei apa de la robinet sa bea. Nu mai zic de un ciubuc. Mai faceau si gura ca le lasa molozul in casa de la gauri...(IMG: style_emoticons/default/sad.gif) si daca le dadeau 50-100 mii era de mare generozitate beneficiarul...
Acest mesaj a fost modificat de diesel: 29th April 2006, 18:52
|
|
|
|
|
|
|
|
30th April 2006, 02:02
|
Active Member

|
diesel, eu stau in timisoara si aici fara ciubuc peste tot, nu faci nimic. eu trebuie sa-mi pun AC anul asta neaparat, pentru ca nu se mai poate. ma gandeam sa le dau 1 milion ciubuc daca il monteaza bine. aici, daca nu dai de la 3-4 sute de mii in sus, spun ca ii jignesti. si asta in toate domeniile de servicii. ce e scandalos insa e ca unii iau ciubucul si nici nu depun o atentie in plus, iar rezultatul tot prost iese.
Acest mesaj a fost modificat de Ion_de_la_Raion: 30th April 2006, 02:04
|
|
|
|
|
|
|
|
30th April 2006, 09:16
|
Member

|
ma mut in Timisoara... Daca aici iti da omu 1 mil la montajul AC-ului cred ca te duci si ii bati si covoarele afara. Acum serios vorbind Timisoara nu se compara cu Galatiul. Prestez servicii de 10 ani si daca e vroba de garantie sau ceva gratis nu-ti da omu nimic ba mai face si figuri si asta se apica si la cei cu bani si la cei fara. M-am obisnuit cu ideea si de-asta nici nu am pretentii. Bineinteles treaba facandu-se impecabil, chiar daca omul da ceva sau nu.
|
|
|
|
|
|
|
|
30th April 2006, 09:50
|
Junior
Data înscrierii: 11-February 06
ID membru: 65 605

|
Fratilor dar salariu pentru ce se mai primeste in tara asta?
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|