QUOTE(@lcor @ Jun 9 2005, 13:45)
am citit la topicu' asta de mi se scurg ochii, da' n'am gasit nicaieri nimic despre delonghi. sunt pe cale sa'mi iau unul de 9000 btu, si in afara de faptul ca ar fi italian nu stiu mai nimic.
l'am ales pt ca e cel mai mic din ce'am vazut (latime 70 cm)
macar acum in ceasul al 12'lea sa am si io un hint! multzam fain in avans!
Din cate stiu eu DeLonghi chiar e facut in italia, dar nu e obligatoriu, a cam devenit nerentabil sa produci electrocasnice in alta parte decat China. Gandeste-te ca toti marii producatori fabrica sub licenta in China (Electrolux, Daikin, York). Oricum ar fi, chestiile chinezesti sub licenta sunt de calitate, problema e ca si astea au inceput sa fie contrafacute...deci copie la copie.
Pe de alta parte Delonghi erau odata foarte fiabile, daca mergeau prima vara mergeau inca 5-6 fara nici un fel de probleme. Am vazut o cladire climatizata inca din 1997 cu Delonghi si inca aveau aparatele pe pereti, galbene ca draq si prafuite, dar inca mergand. Izolatiile traseelor disparusera de mult, cablul electric era imbatranit si casant dar rashnitzele mergeau fara probleme. Din 25 de bucati aveau doar 2 cazute.
Asa ca io zic ca e ok sa cumperi DeLonghi.
Bafta la cumparaturi