Astazi am zis ca nu se mai poate si decis, la ora 18:00 m-am dus la cora, doar pentru ca acolo imi accepta cardul meu de credit fara sa se strambe din nas. Chit ca nu ma interesa ce model sau ce pret ar fi avut utilajul, din lipsa de altceva in depozit am fost in nevoia sa aleg intre "Freewind" si alta marca, tot din categoria asta( imi placea un samsung pe la 'fo 2000 lei da nu era in depozit (IMG:
style_emoticons/default/cursing.gif) ). Am ales intre ele, numai in urma telefonarii din fata raftului catre instalatori: La freewind, in urma promisiunii mele ca le platesc instalarea m-au rugat sa revin in 10 minute sa-mi spuna rezultatul sfatuirii cu "shefu" . LA cealalta marca trebuia sa sun dimineata ( cam tricky, pentru ca ma puteam trezi cu un mare refuz). In mod gratis, instalarea la freewind era peste 3 saptamani, iar la cealalta, in jur de 1 luna (IMG:
style_emoticons/default/death.gif) . Anyway, sun la "freewind" din nou si, cu surprindere, ma intreba nea Gogu de la capatul releului:
- In juma de ora sunteti cu aparatul acasa? "
- Da, normal ca DA " .
- Dar facem cum ati spus, cu plata....e 2.500.000
- Daca sunt in juma de ora baietii la mine va dau 100 $.
Platesc, iau aparatul in graba, il arunc in masina ( inca o data am binecuvantat momentul cand nu am ascultat de EU-l meu economicos si am luat o ditai harabaua de Citroen in loc de unu mic si "dragut" ) Nu apuc sa parchez ca baietii ma cautau pe la portar, sunau la interfon...i-am recunoscut dupa tubulaturile infasurate dupa gat.
Lucrat frumos, curat, cu aspirator, instalat cu grija si rapid, in maxim 40 minute (adevarat ca si configuratia aleasa este destul de simpla).
Acum aparatul raceste, lucreaza, e ok, sper sa fie si bun pe termen lung. Stiu ca am spart piata cu "darnicia" mea, dar traim in Romania, si daca nu putem schimba sistemul printr-o singura actiune, atunci trebuie sa ne adaptam. Oricum, nu suportam sa stau cu racitorul in casa, neinstalat....