Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

60 V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Roma
Claudiufcb
mesaj 10th May 2009, 10:59
Mesaj #847

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 9-May 09
Locație: Birmingham, Alabama
ID membru: 456 380

....as vrea sa ajung mai intai la Vatican, si de acolo la restul obiectivelor (in special Fontana di Trevi)...stie cineva drumul (ce trebuie sa iau de la Ciampino catre Vatican si apoi spre Fontana) ?
Multumesc !
Go to the top of the page

+Quote Post
Imperator
mesaj 10th May 2009, 11:04
Mesaj #848

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-February 07
Locație: Bucharest
ID membru: 139 063

QUOTE (Claudiufcb @ May 10 2009, 10:59) *
....as vrea sa ajung mai intai la Vatican, si de acolo la restul obiectivelor (in special Fontana di Trevi)...stie cineva drumul (ce trebuie sa iau de la Ciampino catre Vatican si apoi spre Fontana) ?
Multumesc !

1. Autobuz Ciampino - Anagnina.
2. Metro Anagnina - Ottaviano (direct). Mai mergi putin pe jos pana in Vatican
3. Vatican - Fontana pe jos, traversezi Tibrul pe la Angelo, apoi Piazza Navona, apoi Panteon, traversezi Corso si ajungi la Trevi. Sau alternativ, te intorci la metro, iei acelasi metro inapoi, te dai jos la Spagna si apoi pe jos spre Trevi.

+Quote Post
utopium
mesaj 11th May 2009, 00:59
Mesaj #849

Member

Data înscrierii: 14-August 07
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 214 259

QUOTE (christin @ May 10 2009, 11:04) *
parerea mea e ca Roma Pass e inutil, mai ales daca stai decat o zi. oricum, e scump si nu poti sa il folosesti decat la collosseum (dintre cele mai interesante obiective turistice la care se plateste. sunt foarte multe la care intrarea este libera). iar la colloseum intrarea e f mica. am fost noi acu o luna jumate si am platit 4 euro, respectiv 9. (4 euro - redus pt pers sub 25 de ani, 9 euro bilet intreg. si odata ce iti cumperi bilete pentru collosseum, intri cu ele si la palatin si forul roman. deci, atentie, a nu se arunca biletele!) coada era aceeasi pt toata lumea. era maricica dar se mergea super repede. eu zic ca nu tb sa te sperii de cozi. se merge cat ai clipi. iar transportul in comun nu e scump deloc. si pe deasupra, daca parerea mea, e ca nici nu iti trebuie sa mergi cu metroul de la un obiectiv la altul, pentru ca toate sunt foarte aproape. singurul loc mai indepartat de centrul istoric este vaticanul pentru care se poate lua metroul.

A, daca stai doar o zi clar nu merita Roma Pass. Daca stai 3 zile, ai peste 25 de ani (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) si vrei sa vizitezi Colosseum/Palatin/Forum + Galeriile Borghese sau Muzeele Capitoline sau alte obiective (non-Vatican) si mai ai si hotelul altundeva decat in centru atunci eu zic ca merita macar pentru faptul ca scapi partial de coada de la Colosseum - eu nu am mai stat sa iau bilet dupa ce am trecut de prima poarta, si coada mai avea inca vreo 100 de oameni in fata si banuiesc ca tot dura un pic pana cumpara fiecare bilet, desi cozile merg relativ repede. In plus nu iti bati capul cu bilete pt transport. Iar daca calculezi 9 euro Colosseum + 8.50 Galeriile Borghese + 4 euro pe zi transport x 3 = 29.5 euro ar fi fara Roma Pass si 23 cu Roma Pass. Asta daca faci minim 4 calatorii pe zi si ai de gand sa vizitezi peste doua obiective (sunt reduceri si la restul peste 2 cu Roma Pass). In plus Roma Pass-ul include harta detaliata cu locatia fiecarui obiectiv major din Roma, o mini prezentare pentru toate obiectivele la care ai gratuitate/reducere, harta metro-ului si inca ceva ghid cu evenimente. Sigur ca in Roma multe obiective sunt in centru si le poti vizita mergand pe jos ... dar de la Termini la Vatican deja e o distanta apreciabila. Iar Galeriile Borghese sunt si ele destul de departe. Si poate vrei sa mergi si in Trastevere, unde sunt restaurante mai ieftine (si mai bune din experienta mea) si merg mai mult italienii decat turistii ... si poti vedea o Roma mai autentica decat ce vezi in centru. Sau chiar la mare, pana la Lido di Ostia. Dar pentru toate astea ai evident nevoie de mai multe zile.

+Quote Post
utopium
mesaj 11th May 2009, 01:59
Mesaj #850

Member

QUOTE (Claudiufcb @ May 10 2009, 11:59) *
Multumesc !

Daca ai doar o zi e preferabil sa te misti repede (deci poate un abonament de 4 euro pe metro pentru o zi). Din statia Termini mergi spre Vatican (Ottaviano), faci vreo 300-400 de metri pana la Vatican, eventual vizitezi doar piata si basilica Sf. Petru, muzeul deja dureaza vreo 2-3 ore chiar si in graba (plus coada de rigoare la intrare, care totusi merge repede). Apoi te intorci cu metroul pana in Piata Spagna tot din Ottaviano, vizitezi piata Spagna, mergi pe jos spre Fontana di Trevi care e relativ aproape (200 m), iti iei o inghetata de la magazinele din apropiere (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) , apoi spre Coloseum sau pe jos (sub 1 km) sau cu metroul din statia Barberini aflata la vreo 200m. La Coloseum preferabil sa nu intri ca nu prea ai timp (si oricum cel mai frumos arata dinafara dupa parerea mea), o iei pe la dreapta forumului roman spre Piata Venezia (vreo 300 m), te uiti in dreapta si vezi columna lui Traian si ajungi in piata Venezia. Aici ai monumentul lui Vittorio Emmanuel (o chestie mare, oarecum interesanta desi cam greu isi gaseste locul acolo), iar la vreo 100 de metri in dreapta-spatele lui (cum stai cu fata spre monument) urci la Campidoglio, o piata interesanta a carui design e facut de Michelangelo si unde sunt si muzeele Capitoline (pe care nu le vizitezi evident). In spate la Campidoglio in schimb, daca mergi 50 de metri (prin spate-stanga pietei) vei vedea forumul roman de sus - merita daca tot nu ai timp sa-l vizitezi. Te intorci in piata Venezia, de unde o iei spre Pantheon pe jos, e la vreo 300 m. Asta e gratuit, intri 5-10 minute si te odihnesti pe o bancuta si e suficient pentru o idee rapida. De aici mai faci vreo 200 de metri pana in piata Navona. Mai mergi vreo 250 de metri spre nord-vest si ajungi la raul Tibru si vezi podul Sant'Angelo si castelul cu acelasi nume pe partea cealalta + vezi Vaticanul de pe pod. Traseul asta poate fi realizat in 6 ore sau mai putin daca nu faci opriri prea lungi (eu l-am facut intr-o dupa-amiaza). Evident poti sa faci si invers, de la Vatican sa mergi pe jos drept in fata spre Sant'Angelo (300-400 m), treci podul din fata castelului, apoi Navona, Pantheon, Piata Venezia (vezi columna si monumentul Vittorio Emanuel), Campidoglio (vezi Forumul de sus), Colosseum, Trevi, Spagna (si mergi cu metroul doar pana la Vatican din Termini si din Spagna in Termini cand pleci). Pentru doar o zi in Roma, e suficient sa vezi obiectivele astea (oricum astea sunt principalele). Evident, e bine sa ai o harta buna, eventual una cu obiectivele principale marcate pe harta. Iar de mancat iei ceva pizza de pe strada ca sa nu pierzi prea multa vreme cu masa, sau poti manca chiar la McDonalds sau ceva (este unul in Piazza Spagna, mai este unul in Termini parca). E putin probabil sa gasesti un restaurant bun si ieftin in centru la intamplare, doar daca ai un pont, eu nu am reusit in 3 zile sa gasesc decat un restaurant decent dar nu in centru asa ca nu-ti bate capul cu ele (si iti mai pun si taxe gen Servizio si Coperto, adica un fel de bacsis si taxa pt paine si fata de masa). Ca si altora de pe forum, mie mi s-au parut atat pizza cat si pastele mai putin bune decat gasesti in Romania intr-o pizzerie serioasa (sau poate n-am avut noroc). De fapt dupa 7 zile de Italia nu am ramas cu o impresie prea buna despre mancare, am mancat doar odata niste paste bune, in rest mediocre si proaste + o pizza decenta + alte cateva mediocre + mai multe inghetate foarte bune (astea parca toate au fost bune). Pana si McDonalds-urile sunt mai proaste decat a noastre, cozi mai mari, servicii proaste, angajati plictisiti, aproape imposibil sa mergi la baie fara sa stai la coada, nici plata cu cardul nu acceptau in general.

+Quote Post
carmen_elena
mesaj 12th May 2009, 11:40
Mesaj #851

Junior

Data înscrierii: 6-May 09
Locație: bucuresti
ID membru: 455 243

QUOTE (Thomas- @ Apr 1 2009, 13:18) *
Proaspat intoarsa de la Roma. A fost superb, bineinteles ca nu am vazut totul intr-o saptamana. Nu am avut nicio problema din cauza cetateniei, italienii sunt oricum foarte curtenitori cu femeile.

Daca aveti timp, va recomand o excursie de o zi la Vila d'Este, in Tivoli. Biletele de tren sunt foarte ieftine. Daca aveti intrebari ... am informatii la cald.

buna,
mi-ar folosi sfaturile tale referitor la excursia la villa d'este, excursie de o zi(indepartata, tocmai in august...)
plecarea e din roma; de unde iau biletele, cu ce ai plecat? tren/autobus?
multumesc mult

Acest mesaj a fost modificat de carmen_elena: 12th May 2009, 11:47

+Quote Post
Claudiufcb
mesaj 13th May 2009, 11:10
Mesaj #852

Junior

Data înscrierii: 9-May 09
Locație: Birmingham, Alabama
ID membru: 456 380

Salut,
Am fost pe 11 la Roma, foarte frumos orasul, am vizitat o gramada de obiective turistice, mai putin muzee ca nu prea era timp intr-o singura zi. E foarte misto orasul, cu exceptia anunturilor lipite pe pereti, in limba romana (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) )......merita vazut si m-as mai duce....
Multumesc tutor de pe forum care m-au ajutat cu informatiile necesare!!!!

+Quote Post
kftea
mesaj 14th May 2009, 15:55
Mesaj #853

Junior

Data înscrierii: 9-August 08
ID membru: 357 939

http://www.ricksteves.com/news/travelnews/...y_downloads.htm

+Quote Post
danecu
mesaj 14th May 2009, 17:12
Mesaj #854

Junior

Data înscrierii: 1-November 04
ID membru: 25 153

QUOTE (Imperator @ May 10 2009, 11:14) *
O calatorie - 1 euro
1 zi - 4 euro
3 zile - 11 euro

Toate mijloacele de transport, metrou+cele de suprafata?

+Quote Post
danecu
mesaj 14th May 2009, 19:30
Mesaj #855

Junior

Data înscrierii: 1-November 04
ID membru: 25 153

QUOTE (utopium @ May 9 2009, 20:33) *
Da, cam in 45 de minute esti la mare la Lido di Ostia cu un fel de tren/tramvai luat din Tiburtina parca (e o statie de tren/metro din Roma). Daca ai Roma Pass poti merge gratuit cu el, daca nu mergi cu un bilet normal cred (eu am avut Roma Pass - iti asigura transport 3 zile gratuit si intrarea la 2 obiective - exceptand Vatican). Nisipul e ceva mai inchis la culoare decat la Mamaia dar statiunea (Lido di Ostia) e decenta, gen Mamaia poate dar mai putin aglomerata. Multe plaje sunt contra cost, eu am gasit una undeva in nord gratuita (te dai jos in Lido di Ostia Centro, mergi spre mare pe Via del Mare si cand ajungi la mare o iei spre nord. La vreo 300 de metri undeva pe-acolo este o plaja gratuita - chiar daca are gard la strada, e gratuita - platesti evident pt sezlong si chestii extra, dar poti sa stai si pe cearsaful tau daca vrei. Poate sunt si altele gratuite, n-am incercat). E cam ca la noi la mare doar ca nu e aglomeratie deci nici multa mizerie. Pe undeva pe-acolo este si un McDonalds sau poti manca pizza de alea mici daca vrei sa iesi ieftin cu mancarea. Daca ai chef de vizitat ruine romane (gen Forum-ul roman) poti merge si la Ostia Antica care e undeva cu ceva statii mai devreme (n-am fost ca n-am avut timp). Apa nu e chiar asa albastra cum te-ai astepta de la Mediterana, dar ti-am spus, e comparabil sau chiar peste litoralul romanesc. Daca nu ai ocazia sa mergi altundeva eu zic ca e decent si la Lido di Ostia.

Mersi de raspuns. Cam cat e taxa de acces pe plaja?

Acest mesaj a fost modificat de danecu: 14th May 2009, 19:31

+Quote Post
euro_gandacel
mesaj 15th May 2009, 17:12
Mesaj #856

Junior

Data înscrierii: 24-October 07
Locație: targu-mures
ID membru: 239 970

Salutare!
Care e pana la urma cea mai ieftina varianta de a ajunge de la Fiumicino in oras?!..multumesc!

Acest mesaj a fost modificat de euro_gandacel: 15th May 2009, 17:13

+Quote Post
Imperator
mesaj 15th May 2009, 17:17
Mesaj #857

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 7-February 07
Locație: Bucharest
ID membru: 139 063

QUOTE (euro_gandacel @ May 15 2009, 18:12) *
Salutare!
Care e pana la urma cea mai ieftina varianta de a ajunge de la Fiumicino in oras?!..multumesc!

Varianta 1 - Pe jos.
A 2-a varianta - "suna un prieten".
A 3-a varianta - imprieteneste-te cu cineva in avion care e asteptat de un prieten sau ruda.
In final, daca nu si nu, cu trenul. Din cate imi aduc aminte, parca e 11 euro, in mod sigur in jur de suma asta.

Acest mesaj a fost modificat de Imperator: 15th May 2009, 17:18

+Quote Post
euro_gandacel
mesaj 15th May 2009, 22:15
Mesaj #858

Junior

Data înscrierii: 24-October 07
Locație: targu-mures
ID membru: 239 970

QUOTE (Imperator @ May 15 2009, 18:17) *
Varianta 1 - Pe jos.
A 2-a varianta - "suna un prieten".
A 3-a varianta - imprieteneste-te cu cineva in avion care e asteptat de un prieten sau ruda.
In final, daca nu si nu, cu trenul. Din cate imi aduc aminte, parca e 11 euro, in mod sigur in jur de suma asta.

.."Imperatoare",mi-ai dat o idee,ma gandeam sa vb cu Ramona Badescu sa ma astepte sau cu Elisabetta Canalis..daca e 11 euro un dus,pe criza asta,mai bine aleg prima ta varianta..Bafta!

+Quote Post
utopium
mesaj 16th May 2009, 00:47
Mesaj #859

Member

QUOTE (euro_gandacel @ May 15 2009, 18:12) *
Salutare!

Este si mai ieftin de 11 euro. Eu stiu ca daca iei trenul spre statia Tiburtina e 5.5 euro (eu personal am mers gratuit ca aveam gratuitate pe tren), iar daca iei Leonardo Express spre statia Termini e 11 euro. Eu m-am dat jos la statia Ostiense si de acolo am mers la metrou care e la vreo 100 de metri (statia Piramide). Poti sa te dai jos insa si in Tiburtina daca vrei (insa mai ai de mers vreo 15 minute sau mai bine).

QUOTE (danecu @ May 14 2009, 20:30) *
Mersi de raspuns. Cam cat e taxa de acces pe plaja?

Si cand am mers in Lido di Ostia tot din statia Ostiense am mers, nu din Tiburtina cum am zis intr-un post mai sus (desi cred ca si din Tiburtina se poate merge). Taxa de acces la plaja nu stiu cat e ca eu am nimerit plaja gratuita din prima. Sunt plaje private si fiecare are alt regim/alte preturi. Din cate am inteles, accesul pe unele plaje poate fi in jur de 8-12 euro de persoana dar asta ar trebui sa includa ceva sezlong/umbrela sau o bautura. In sudul statiunii am inteles ca sunt mai multe plaje gratuite dar e ceva mai mult de mers. Cauta "spiaggia libera Ostia" pe google si o sa gasesti mai multe chestii (in engleza nu o sa gasesti la fel de multe, Ostia e frecventata mai mult de italieni din cate mi-am dat eu seama). Eu pe unde am fost prin Italia pe plaje am stat o ora, maxim doua, asa ca mi-am zis ca n-am de gand sa platesc 16-24 de euro pt 2 persoane stat la plaja o ora/doua. Daca cauti pe net gasesti cam peste tot plaje gratuite, eu am gasit si in cateva zone scumpe si pline de turisti si cu plaje mici gen Positano/Coasta Amalfi (plaja gratuita e langa cea contra cost chiar langa biserica centrala), insula Capri (la Marina Picola, dar pe Capri cam sunt pietre mari pe plaje, nisip e mai greu de gasit, am inteles ca inspre Anacapri ar fi) si la Cinque Terre (in Monterosso al Mare, cum iesi din gara si mergi spre mare e o plaja gratuita). Evident ca plajele gratuite sunt mai aglomerate si cateodata mai murdare (desi nu neaparat). Toate astea trei de care am zis sunt zone cu peisaje spectaculoase (stanca/coasta, etc) insa unde e multa stanca sunt si plaje mai putine si foarte rar cu nisip (fin). La Ostia in schimb plaja e lunga de cativa kilometri, destul de lata, cu nisip, asa ca nu e imposibil sa gasesti si cateva gratuite dar amenajate si curate (de obicei isi scot banii din consumatie).

QUOTE (danecu @ May 14 2009, 18:12) *
Toate mijloacele de transport, metrou+cele de suprafata?

Eu asa stiu desi incerc sa-mi dau seama daca am mers si cu altceva decat metroul ... si nu cred ca am mers. Dar asa stiu ca e valabil pe toate.

Acest mesaj a fost modificat de utopium: 16th May 2009, 00:44

+Quote Post
ciobsy
mesaj 17th May 2009, 13:01
Mesaj #860

Junior

Data înscrierii: 25-January 07
ID membru: 132 951

eu

+Quote Post
cip_76
mesaj 17th May 2009, 21:44
Mesaj #861

Junior

Data înscrierii: 9-January 09
ID membru: 405 446

QUOTE (utopium @ May 16 2009, 00:47) *
Este si mai ieftin de 11 euro. Eu stiu ca daca iei trenul spre statia Tiburtina e 5.5 euro (eu personal am mers gratuit ca aveam gratuitate pe tren), iar daca iei Leonardo Express spre statia Termini e 11 euro. Eu m-am dat jos la statia Ostiense si de acolo am mers la metrou care e la vreo 100 de metri (statia Piramide). Poti sa te dai jos insa si in Tiburtina daca vrei (insa mai ai de mers vreo 15 minute sau mai bine).

Si cand am mers in Lido di Ostia tot din statia Ostiense am mers, nu din Tiburtina cum am zis intr-un post mai sus (desi cred ca si din Tiburtina se poate merge). Taxa de acces la plaja nu stiu cat e ca eu am nimerit plaja gratuita din prima. Sunt plaje private si fiecare are alt regim/alte preturi. Din cate am inteles, accesul pe unele plaje poate fi in jur de 8-12 euro de persoana dar asta ar trebui sa includa ceva sezlong/umbrela sau o bautura. In sudul statiunii am inteles ca sunt mai multe plaje gratuite dar e ceva mai mult de mers. Cauta "spiaggia libera Ostia" pe google si o sa gasesti mai multe chestii (in engleza nu o sa gasesti la fel de multe, Ostia e frecventata mai mult de italieni din cate mi-am dat eu seama). Eu pe unde am fost prin Italia pe plaje am stat o ora, maxim doua, asa ca mi-am zis ca n-am de gand sa platesc 16-24 de euro pt 2 persoane stat la plaja o ora/doua. Daca cauti pe net gasesti cam peste tot plaje gratuite, eu am gasit si in cateva zone scumpe si pline de turisti si cu plaje mici gen Positano/Coasta Amalfi (plaja gratuita e langa cea contra cost chiar langa biserica centrala), insula Capri (la Marina Picola, dar pe Capri cam sunt pietre mari pe plaje, nisip e mai greu de gasit, am inteles ca inspre Anacapri ar fi) si la Cinque Terre (in Monterosso al Mare, cum iesi din gara si mergi spre mare e o plaja gratuita). Evident ca plajele gratuite sunt mai aglomerate si cateodata mai murdare (desi nu neaparat). Toate astea trei de care am zis sunt zone cu peisaje spectaculoase (stanca/coasta, etc) insa unde e multa stanca sunt si plaje mai putine si foarte rar cu nisip (fin). La Ostia in schimb plaja e lunga de cativa kilometri, destul de lata, cu nisip, asa ca nu e imposibil sa gasesti si cateva gratuite dar amenajate si curate (de obicei isi scot banii din consumatie).

Trenul costa 5 euro si merge in toate colturile Romei. Dureaya cam 30 de minute pana ajungi in oras.

Eu asa stiu desi incerc sa-mi dau seama daca am mers si cu altceva decat metroul ... si nu cred ca am mers. Dar asa stiu ca e valabil pe toate.

+Quote Post
istratei
mesaj 9th June 2009, 13:14
Mesaj #862

Junior

Data înscrierii: 25-November 04
ID membru: 26 274

ceva nou prin Roma ? ajung si eu in 2 zile..

+Quote Post
kftea
mesaj 12th June 2009, 14:15
Mesaj #863

Junior

Data înscrierii: 9-August 08
ID membru: 357 939

La Roma a fost finala Ligii Campionilor, cu toate evenimentele speciale adiacente. Dupa vizitarea obiectivelor turistice din zona Colosseumului, am dat si peste un bonus nesperat. Trofeul Ligii. Era postat in fata la Colosseum, langa arcul lui Constantin, sub privirile vigilente ale carabinierilor. Cine vroia se putea fotografia cu cupa. N-am ratat ocazia.
In ultima saptamana din mai au fost zilnic peste 30 de grade, dar frigea totul de parc-ar fi fost 40 de grade.
Atmosfera incarcata de istorie, cersetori, forfota nebuna, preturi mari, pizza, scutere la greu, fantani, bazilici, piete, obeliscuri, paste, muzee - Roma
Un pont: de vizitat bazilica San Paolo, fuori le mura (din afara zidurilor orasului). A fost pomenita cam rar in posturile anterioare. Merita deplasarea pentru a o vedea. E situata pe Via Ostiense nr. 184, turla fiind vizibila de departe. Acolo e depus Sf. Pavel, intr-un sarcofag vizibil pe una din laterale. De vazut si biserica San Clemente. E pe langa Colosseum. De fapt, sunt 3 biserici suprapuse, cele 2 aflate sub pamant putand fi vizitate contra taxei de 5 euro.
Preturi la zi: Roma Pass - 23 euro, Muzeele Vaticanului - 14 euro, Colosseum (include si Forum si Palatin) - 12 euro, muzee capitoline - 9 euro, galeria Borghese - 9 euro
Daca aveti intrebari legate de oras, va raspund cu placere.

+Quote Post
myscha_best
mesaj 12th June 2009, 16:30
Mesaj #864

Junior

Data înscrierii: 12-June 09
ID membru: 470 574

buna....as avea nevoie de ajutorul vostru.... (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) ....plec 3 saptamani la Roma...mi-am cumparat bilet pentru perioada 15 iulie - 05 august.....stie careva cat de cald este in perioada asta si daca gasesc ceva reduceri(pt shopping)?....si cam ce suma mi-ar trebui scazand cazarea, masa si biletul de avion pe care mi le-am asigurat deja???....

multumesc anticipat. (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/worthy.gif)

+Quote Post

60 V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 utilizatori citesc acest subiect (3 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 22:47
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia