|
  |
Roma |
|
|
|
|
2nd March 2009, 00:46
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 27-January 09
ID membru: 412 485

|
noi plecam tot luni avionul e mare, multi mergem la termini QUOTE (adygta @ Feb 24 2009, 17:47)  Buna capsunika! Plecam si noi luni dimineata la Roma cu wizz. Ne cazam la Hotel Castelfidardo, langa Termini. Din pacate pe toate site-urile sunt numai previziuni naspa pentru vreme. In jur de 12 grade dar foarte multa ploaie pt urmatoarele zile incepand de luni (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/mad.gif) Tu iti faci probleme din cauza celor vazute la TV? Mai pleaca cineva luni dimineata cu wizz la roma? Poate ne intalnim pe aeroport si macar pana la Termini mergem impreuna!
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd March 2009, 03:27
|
Junior
Data înscrierii: 23-February 08
Locație: focsani
ID membru: 293 242

|
pentru cei ce se duc in roma le recomand Villa D'Este din Tivoli (un oras cam la 20 km de Roma). dar sa isi dedice o zi intreaga, pentru ca acolo ai ce vedea. si e foarte linistitor. iar daca au norocul sa mearga si noaptea(vara au si program noaptea) e minunat. iar daca tot ajungeti la tivoli, puteti sa treceti si pe la Montecelio, un sat asezat pe un deal, mai vechi decat Roma din cate am inteles eu. Acolo este un castel deschis publicului. sincer, in roma 2 zile mi-au ajuns. in 2 zile deja eram satul de "pietre moarte". cel putin Castel Sant'Angelo asa mi s-a parut. Se merita sa mergi in cupola Vaticanului. Eu am fost pe scari (gratis) si a fost super. De mancare gasesti peste tot, si pentru toate gusturile. Daca vreti sa mancati pizza va recomand ROSSOPOMODORRO Acolo se face pizza la cuptor cu lemne. E restaurant napoletan (lant de restaurante), asa ca puteti comanda si altceva. Daca vi se face foame pe strada si vreti sa mancati ceva repede, puteti lua o pizza (recomand pizza la cuptor cu lemne) sau un kebab (foarte bun). Preferata mea e Margherita. Ar mai fi si cea cu cartofi, cu ardei, sau cu rosii. Oricum, gustul e total diferit fata de pizza de la noi. Alta recomandare in materie de mancare: Mister Fish, un mic restaurant in zona Centocelle unde am mancat cel mai bun meniu de peste din viata mea(nu imi place pestele). Meniul se numea Fish MENU, dar am mancat aproape orice "oratanie" din mare/ocean, mai putin peste. Si am mancat pe saturate, iar la sfarsit nu m-am simtit "greu la stomac". Daca aveti ocazia.... GO 4 IT! Si ar fi bine sa stiti engleza, daca nu stiti italiana. Cel putin la mine a fost greu, nu prea banghesc italiana. Si multi dintre ei nu stapanesc engleza. Si daca va saturati de "pietrele" din Roma si vreti sa iesiti undeva in natura, va recomand Lago di Nemi sau Lago di Castel Gandolfo , unde isi are si Papa resedinta de vara. Tot in aceasta zona o sa gasiti si porcheta de Aricia. O mancare specifica zonei Aricia(de aici isi are si numele) facuta din carne de porc sare si rozmarin daca nu ma insel. Oricum, FOARTEEEEE buna. Daca o mai combini si cu un vin rosu sec. Eu nu as vrea sa mai mananc altceva:D. Acestea fiind spuse.... Va doresc o sedera cat mai placuta! BR
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd March 2009, 13:02
|
Junior
Data înscrierii: 3-February 07
ID membru: 137 039

|
QUOTE (lunaticu18 @ Mar 2 2009, 03:27)  pentru cei ce se duc in roma le recomand Villa D'Este
din Tivoli (un oras cam la 20 km de Roma). dar sa isi dedice o zi intreaga, pentru ca acolo ai ce vedea. si e foarte linistitor. iar daca au norocul sa mearga si noaptea(vara au si program noaptea) e minunat. iar daca tot ajungeti la tivoli, puteti sa treceti si pe la Montecelio, un sat asezat pe un deal, mai vechi decat Roma din cate am inteles eu. Acolo este un castel deschis publicului. sincer, in roma 2 zile mi-au ajuns. in 2 zile deja eram satul de "pietre moarte". cel putin Castel Sant'Angelo asa mi s-a parut. Se merita sa mergi in cupola Vaticanului. Eu am fost pe scari (gratis) si a fost super. De mancare gasesti peste tot, si pentru toate gusturile. Daca vreti sa mancati pizza va recomand ROSSOPOMODORRO
Acolo se face pizza la cuptor cu lemne. E restaurant napoletan (lant de restaurante), asa ca puteti comanda si altceva. Daca vi se face foame pe strada si vreti sa mancati ceva repede, puteti lua o pizza (recomand pizza la cuptor cu lemne) sau un kebab (foarte bun). Preferata mea e Margherita. Ar mai fi si cea cu cartofi, cu ardei, sau cu rosii. Oricum, gustul e total diferit fata de pizza de la noi. Alta recomandare in materie de mancare: Mister Fish, un mic restaurant in zona Centocelle unde am mancat cel mai bun meniu de peste din viata mea(nu imi place pestele). Meniul se numea Fish MENU, dar am mancat aproape orice "oratanie" din mare/ocean, mai putin peste. Si am mancat pe saturate, iar la sfarsit nu m-am simtit "greu la stomac". Daca aveti ocazia.... GO 4 IT! Si ar fi bine sa stiti engleza, daca nu stiti italiana. Cel putin la mine a fost greu, nu prea banghesc italiana. Si multi dintre ei nu stapanesc engleza. Si daca va saturati de "pietrele" din Roma si vreti sa iesiti undeva in natura, va recomand Lago di Nemi sau Lago di Castel Gandolfo , unde isi are si Papa resedinta de vara. Tot in aceasta zona o sa gasiti si porcheta de Aricia. O mancare specifica zonei Aricia(de aici isi are si numele) facuta din carne de porc sare si rozmarin daca nu ma insel. Oricum, FOARTEEEEE buna. Daca o mai combini si cu un vin rosu sec. Eu nu as vrea sa mai mananc altceva:D. Acestea fiind spuse.... Va doresc o sedera cat mai placuta! BR O cazare pentru luna mai recomanzi? Suntem 2 adulti si un copil de 12 ani. Astept de la toti o recomandare. Va multumesc anticipat. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbup.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd March 2009, 20:50
|
Junior

|
QUOTE (simona69 @ Mar 2 2009, 13:02)  O cazare pentru luna mai recomanzi? Suntem 2 adulti si un copil de 12 ani. Astept de la toti o recomandare. Va multumesc anticipat. (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbup.gif) din pacate nu am stat la hotel/motel. dar sunt sigur ca daca citesti posturile de mai sus o sa gasesti ceva recomandari bune.
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd March 2009, 22:15
|
Junior
Data înscrierii: 20-January 05
Locație: slatina-bucuresti-pitesti-bucuresti
ID membru: 29 157

|
QUOTE (lunaticu18 @ Mar 2 2009, 03:27)  pentru cei ce se duc in roma le recomand Villa D'Este
din Tivoli (un oras cam la 20 km de Roma). dar sa isi dedice o zi intreaga, pentru ca acolo ai ce vedea. si e foarte linistitor. iar daca au norocul sa mearga si noaptea(vara au si program noaptea) e minunat. iar daca tot ajungeti la tivoli, puteti sa treceti si pe la Montecelio, un sat asezat pe un deal, mai vechi decat Roma din cate am inteles eu. Acolo este un castel deschis publicului. sincer, in roma 2 zile mi-au ajuns. in 2 zile deja eram satul de "pietre moarte". cel putin Castel Sant'Angelo asa mi s-a parut. Se merita sa mergi in cupola Vaticanului. Eu am fost pe scari (gratis) si a fost super. De mancare gasesti peste tot, si pentru toate gusturile. Daca vreti sa mancati pizza va recomand ROSSOPOMODORRO
Acolo se face pizza la cuptor cu lemne. E restaurant napoletan (lant de restaurante), asa ca puteti comanda si altceva. Daca vi se face foame pe strada si vreti sa mancati ceva repede, puteti lua o pizza (recomand pizza la cuptor cu lemne) sau un kebab (foarte bun). Preferata mea e Margherita. Ar mai fi si cea cu cartofi, cu ardei, sau cu rosii. Oricum, gustul e total diferit fata de pizza de la noi. Alta recomandare in materie de mancare: Mister Fish, un mic restaurant in zona Centocelle unde am mancat cel mai bun meniu de peste din viata mea(nu imi place pestele). Meniul se numea Fish MENU, dar am mancat aproape orice "oratanie" din mare/ocean, mai putin peste. Si am mancat pe saturate, iar la sfarsit nu m-am simtit "greu la stomac". Daca aveti ocazia.... GO 4 IT! Si ar fi bine sa stiti engleza, daca nu stiti italiana. Cel putin la mine a fost greu, nu prea banghesc italiana. Si multi dintre ei nu stapanesc engleza. Si daca va saturati de "pietrele" din Roma si vreti sa iesiti undeva in natura, va recomand Lago di Nemi sau Lago di Castel Gandolfo , unde isi are si Papa resedinta de vara. Tot in aceasta zona o sa gasiti si porcheta de Aricia. O mancare specifica zonei Aricia(de aici isi are si numele) facuta din carne de porc sare si rozmarin daca nu ma insel. Oricum, FOARTEEEEE buna. Daca o mai combini si cu un vin rosu sec. Eu nu as vrea sa mai mananc altceva:D. Acestea fiind spuse.... Va doresc o sedera cat mai placuta! BR Salut. Cu ce se poate ajunge la Lago di Nemi? Exista tren?
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd March 2009, 23:47
|
Junior

|
QUOTE (FireSky @ Mar 2 2009, 22:15)  Salut. Cu ce se poate ajunge la Lago di Nemi? Exista tren? ori cu masina , ori cu autobuzele Cotral care pleaca din Anagnina! Aici ai orarele autobuzelor ce pleaca spre Nemi. Aici aveti harta cu cele doua lacuri: Lago di Nemi si Castel Gandolfo. si inca o recomandare, pentru cei ce aleg sa mearga la Villa D'Este. Cam pe la jumatatea drumului se afla baile cu apa sulfurica Tivoli Terme
pentru o relaxare si o curatire a pielii(apele sulfurice fac bine la piele, mai ales in privinta cosurilor, probleme de acnee, etc). si dupa ce iesi de acolo nu te va mai pisca nicio insecta(ex. tantar) sau alta vietate mica. BR
|
|
|
|
|
|
|
|
4th March 2009, 23:19
|
Junior
Data înscrierii: 15-August 07
Locație: Timisoara
ID membru: 215 018

|
[quote name='fly_dream' date='Nov 25 2008, 16:13' post='5574343'] Salutare Am gasit cazare la un hotel pe Via Napoleone III 48 - 00185 Rome. Este OK locatia ? Vreau sa fie cat mai aproape de obiectivele turistice (nu-mi place sa merg cu mijloacele de transport in comun) si usor de ajuns de la aeroport .
Multumesc | |
|
|
|
|
|
|
|
|
6th March 2009, 13:55
|
Junior
Data înscrierii: 25-October 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 104 933

|
Salut, Pe 4 Aprilie voi ajunge (hopefully) la Roma pentru o zi (mai precis 7-8 ore). Am nevoie sa ajung cat mai repede de la Ciampino la Termini sau Vatican. Teoretic avionul ajunge la 7:05 dar practic nu se stie niciodata (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) . Din cate mi-am dat seama cea mai rapida varianta este cu trenul de la Ciampino la Termini. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii: 1. In afara de COTRAL si SCHIAFFINI mai exista alte autobuze intre aeroport si gara Ciampino? 2. Am vazut pe internet ca statia COTRAL este intre cele doua ronduri de langa autostrada. Este corect? De unde pleaca SCHIAFFINI? Din acelasi loc? 3. Am inteles ca biletul de autobuz se ia de la sofer. Este corect? 4. De unde se ia bilet de tren in statia CIAMPINO? Exista automate sau se ia de la casa? Se poate lua din tren? 5. In varianta ca voi lua metroul de la Anagnina, stiti cumva cam cat face acesta pana la Ottaviano - S. Pietro? Daca aveti si alte sugestii ref. la subiect va rog sa mi le spuneti. In aceasta zi intentionez sa vizitez catedrala San Pietro (inclusiv urcat pe cupola) si eventual sa parcurg pe jos traseul Vatican, Pantheon, Fontana di Trevi, Altare della Patria, Coloseum, Termini, in functie de cat timp voi avea la dispozitie. In afara de San Pietro si Pantheon nu imi propun sa intru la vre-un obiectiv. Legat de cele de mai sus mai am o serie de intrebari (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) : 6. La mormantul papilor intrarea este gratuita? 7. Pantheonul este cumva inchis Sambata? Parca am vazut ceva de genul asta pe undeva. 8. Cam cat de mare credeti ca va fi aglomeratia in aceasta perioada (Sambata, 4 Aprilie) la San Pietro? Se sta la coada la intrarea in catedrala? La urcarea pe cupola? Dar la Pantheon? Multumesc anticipat si calduros tuturor celor care imi vor raspunde.
Acest mesaj a fost modificat de sill.rds: 6th March 2009, 14:23
|
|
|
|
|
|
|
|
7th March 2009, 16:51
|
Junior
Data înscrierii: 20-January 05
Locație: slatina-bucuresti-pitesti-bucuresti
ID membru: 29 157

|
O Intrebare as avea,pentru ca se apropie plecarea catre Roma: as vrea sa ajung si la Tivolo. Din ce am gasit pe net,am vazut ca " Take the subway Line B until Ponte Mammolo, then the blue regional Cotral bus (app. 4 US$ or 3 Euro or 2 GBP) to Tivoli". Ce ma interseaza: Rome Pass & piu (25 euro ) acopera acest autobuz regional cotral? Multumesc
|
|
|
|
|
|
|
|
9th March 2009, 17:51
|
Junior
Data înscrierii: 28-October 08
Locație: Iasi/RO
ID membru: 383 634

|
a fost cineva la Zoo in Roma? Bioparc...? Cum e...?
|
|
|
|
|
|
|
|
9th March 2009, 19:06
|
Junior

|
QUOTE (FireSky @ Mar 7 2009, 16:51)  O Intrebare as avea,pentru ca se apropie plecarea catre Roma: as vrea sa ajung si la Tivolo. Din ce am gasit pe net,am vazut ca " Take the subway Line B until Ponte Mammolo, then the blue regional Cotral bus (app. 4 US$ or 3 Euro or 2 GBP) to Tivoli". Ce ma interseaza: Rome Pass & piu (25 euro ) acopera acest autobuz regional cotral? Multumesc nu acopera. pentru tivoli iei metro B pana la ponte mammolo dupa care iei orice autobuz pe care scrie ROMA-Tivoli. autobuzele sunt exact cum iesi de la metro. pretul unui bilet pana la tivoli e 3e (capat de linie). dar poti lua un bilet de 1,2e si daca te intreaba zici ca te duci la tivoli terme (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) . ca sa faci economie.
|
|
|
|
|
|
|
|
9th March 2009, 22:42
|
Active Member
Data înscrierii: 31-October 08
Locație: Neverland
ID membru: 384 449

|
Am o nelamurire. Cum se pot rezerva biletele pentru Borghese? Si cu cat timp inainte trebuie sa fac asta>?
|
|
|
|
|
|
|
|
10th March 2009, 00:50
|
Junior
Data înscrierii: 7-August 06
ID membru: 89 999

|
QUOTE (Thomas- @ Mar 9 2009, 22:42)  Am o nelamurire. Cum se pot rezerva biletele pentru Borghese? Si cu cat timp inainte trebuie sa fac asta>? Vezi aici: http://www.ticketeria.it/
|
|
|
|
|
|
|
|
10th March 2009, 09:43
|
Active Member
Data înscrierii: 17-May 07
ID membru: 180 771

|
QUOTE (sill.rds @ Mar 6 2009, 13:55)  Pe 4 Aprilie voi ajunge (hopefully) la Roma pentru o zi (mai precis 7-8 ore). Am nevoie sa ajung cat mai repede de la Ciampino la Termini sau Vatican. Teoretic avionul ajunge la 7:05 dar practic nu se stie niciodata (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif) . Din cate mi-am dat seama cea mai rapida varianta este cu trenul de la Ciampino la Termini. Da, trebuie sa iei autobuzul (1,20 euro + 1,20 euro/bagaj) pana la gara Ciampino (5 minute) (7:20, 8:40,...) si apoi trenul pana la Termini (la fiecare 15 minute ai unul, care face 12 minute pana la Termini si costa aproximativ 2 euro). Mai bun este autobuzul direct de la aeroport la Termini. O varianta este autobuzul Terravision, care te costa 6 euro daca cumperi biletul pe Internet si 8 euro la fata locului, si care te duce in 40 minute pana la Termini (mai precis Via Marsala 29). Alta varianta este autobuzul Schiaffini care te duce tot la Termini (Via Giolitti) si tot in 40 minute cu 5 euro daca il iei de oriunde in afara de sofer si 6 euro altfel (numai ca trebuie sa consulti orarul, asta pleaca de la Ciampino la 6:47, 9:22, 9:52...., nu se potriveste cu ora ta) . Mai poti merge cu autobuzul (1,20 euro + 1,20 euro/bagaj) pana la statia de metrou Anagnina (20 minute) (asta pleaca la 7:20, 8:00,...) si apoi cu metroul pana in centru. QUOTE Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele informatii: 1. In afara de COTRAL si SCHIAFFINI mai exista alte autobuze intre aeroport si gara Ciampino? Nu. QUOTE 3. Am inteles ca biletul de autobuz se ia de la sofer. Este corect? In principiu, da, insa uita-te si pe Internet, unele au pret mai mic, plus ca s-ar putea sa poti cumpara si de la ghisee in aeroport, conform informatiilor de pe site ar fi mai ieftine decat la sofer. QUOTE 4. De unde se ia bilet de tren in statia CIAMPINO? Exista automate sau se ia de la casa? Se poate lua din tren? S-ar putea sa fie si casa de bilete normala, si automate, nu mai tin minte. NU lua din tren!!! Si nu uita: biletul de tren cumparat in Italia trebuie compostat la automatele galbene de pe peron inainte de urcarea in tren!!! QUOTE 5. In varianta ca voi lua metroul de la Anagnina, stiti cumva cam cat face acesta pana la Ottaviano - S. Pietro? Mult! Si este si aglomerat! Ia mai bine autobuzul. QUOTE In aceasta zi intentionez sa vizitez catedrala San Pietro (inclusiv urcat pe cupola) si eventual sa parcurg pe jos traseul Vatican, Pantheon, Fontana di Trevi, Altare della Patria, Coloseum, Termini, in functie de cat timp voi avea la dispozitie. In afara de San Pietro si Pantheon nu imi propun sa intru la vre-un obiectiv. Cam obositor pentru o zi, dar daca ai conditie fizica si nu intri la muzeul Vatican se poate. QUOTE 6. La mormantul papilor intrarea este gratuita? Nu, se plateste si destul de mult: 12 euro. Urcatul pe cupola este 5 euro pe jos si 7,5 euro cu liftul. QUOTE 7. Pantheonul este cumva inchis Sambata? Parca am vazut ceva de genul asta pe undeva. Nu, este deschis 8:30-19:30. QUOTE 8. Cam cat de mare credeti ca va fi aglomeratia in aceasta perioada (Sambata, 4 Aprilie) la San Pietro? Se sta la coada la intrarea in catedrala? La urcarea pe cupola? Dar la Pantheon? Aglomeratie? Mare! Da, se sta la coada cam peste tot (poate mai putin la Pantheon).
|
|
|
|
|
|
|
|
10th March 2009, 19:59
|
Junior
Data înscrierii: 25-October 06
ID membru: 104 933

|
QUOTE (fly_dream @ Mar 10 2009, 10:43)  Da, trebuie sa iei autobuzul (1,20 euro + 1,20 euro/bagaj) pana la gara Ciampino (5 minute) (7:20, 8:40,...) si apoi trenul pana la Termini (la fiecare 15 minute ai unul, care face 12 minute pana la Termini si costa aproximativ 2 euro). ... Cam obositor pentru o zi, dar daca ai conditie fizica si nu intri la muzeul Vatican se poate. ... Multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Nu mi-am propus sa intru la muzeu pentru ca sunt foarte multe de vazut pe gratis si timpul e oricum foarte limitat (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
11th March 2009, 08:54
|
Junior
Data înscrierii: 11-March 09
Locație: bucharest
ID membru: 425 932

|
Ok ..pai pe 3 aprilie zboara si avionul meu spre destinatia Roma...sincer abia astept dar parca m-au terorizat toti prietenii cu :" esti nebuna sa te duci acum la aia ca poate se iau de tine"!! So...ce care ati venit de curand de acolo care mai e atmosfera si mai merge careva la inceputul lui aprilie in roma? Poate ne facem si noi o "gashcuta". (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
11th March 2009, 19:38
|
Junior
Data înscrierii: 20-February 08
Locație: Bucharest
ID membru: 291 721

|
QUOTE (blueschertz @ Mar 9 2009, 17:51)  a fost cineva la Zoo in Roma? Bioparc...? Cum e...? Am fost noi duminica. Este foarte frumoasa gradina zoologica (cel putin in comparatie cu cea din Bucuresti, care e... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/crybaby.gif) ) Cu cat ajungi mai dimineata, cu atat mai mica va fi coada la bilete (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) Aici ai site-ul: http://www.bioparco.it/forma//utilita/utilita_ID28.php , cu orarul gradinii, preturi, precum si posibilitatea de a cumpara biletele online. Noi din pacate nu am stiut de aceasta optiune - am gasit adresa online abia pe pliantul din parc - asa ca am stat vreo 45 de minute la coada (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wallbash.gif) Dar nu e mare tragedie, mai ales daca iti iei o inghetata de la chioscurile de la intrare (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) Sa vizitezi neaparat si reptilariul - sunt specii foarte frumoase, pe care nu ai ocazia sa le vezi in fiecare zi (pentru asta se ia bilet separat, care costa 2,5 euro pt adulti, daca ai luat bilet pt zoo). Spune-mi daca mai ai nevoie de alte detalii. QUOTE (florypuf @ Mar 11 2009, 08:54)  Ok ..pai pe 3 aprilie zboara si avionul meu spre destinatia Roma...sincer abia astept dar parca m-au terorizat toti prietenii cu :" esti nebuna sa te duci acum la aia ca poate se iau de tine"!! So...ce care ati venit de curand de acolo care mai e atmosfera si mai merge careva la inceputul lui aprilie in roma? Poate ne facem si noi o "gashcuta". (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne-am intors ieri de la Roma si inainte sa scriu "raportul complet", as vrea sa iti spun ca terorizarile prietenilor tai sunt absolut exagerate. Noi (eu impreuna cu sotul iubit) am stat 4 zile si nu am avut nici cea mai mica problema. Am vorbit in limba romana si nici macar nu s-a uitat nimeni suspect la noi. Asa ca mergeti linistiti, planificati-va bine toata calatoria, unde puteti - faceti rezervari de bilete online si luati-va incaltaminte cat mai comoda (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
12th March 2009, 11:34
|
Junior
Data înscrierii: 11-March 09
Locație: bucharest
ID membru: 425 932

|
QUOTE (ccioflec @ Mar 11 2009, 19:38)  Am fost noi duminica. Este foarte frumoasa gradina zoologica (cel putin in comparatie cu cea din Bucuresti, care e... (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/crybaby.gif) ) Cu cat ajungi mai dimineata, cu atat mai mica va fi coada la bilete (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) Aici ai site-ul: http://www.bioparco.it/forma//utilita/utilita_ID28.php , cu orarul gradinii, preturi, precum si posibilitatea de a cumpara biletele online. Noi din pacate nu am stiut de aceasta optiune - am gasit adresa online abia pe pliantul din parc - asa ca am stat vreo 45 de minute la coada (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wallbash.gif) Dar nu e mare tragedie, mai ales daca iti iei o inghetata de la chioscurile de la intrare (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) Sa vizitezi neaparat si reptilariul - sunt specii foarte frumoase, pe care nu ai ocazia sa le vezi in fiecare zi (pentru asta se ia bilet separat, care costa 2,5 euro pt adulti, daca ai luat bilet pt zoo). Spune-mi daca mai ai nevoie de alte detalii. Ne-am intors ieri de la Roma si inainte sa scriu "raportul complet", as vrea sa iti spun ca terorizarile prietenilor tai sunt absolut exagerate. Noi (eu impreuna cu sotul iubit) am stat 4 zile si nu am avut nici cea mai mica problema. Am vorbit in limba romana si nici macar nu s-a uitat nimeni suspect la noi. Asa ca mergeti linistiti, planificati-va bine toata calatoria, unde puteti - faceti rezervari de bilete online si luati-va incaltaminte cat mai comoda (IMG: http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/wink.gif) iti multumesc frumos pt ca mi-ai zis asta...si eu tot cu iubitul ma duc si staudecat 3 zile.Chiar as vrea sa vizitez gradina zoo pt ca am inteles ca e destul de aproape de hotelul nostru.Imi poti spune cam ce e de vazut in 3 zile ?adik un must see si daca se pot ua bilete on-line.ms frumos
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|