Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

60 V  « < 32 33 34 35 36 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Roma
codruta
mesaj 3rd January 2009, 10:49
Mesaj #595

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 31-March 05
Locație: cluj napoca
ID membru: 33 673

QUOTE (turist_ul @ Jan 2 2009, 22:25) *
Rog un sfat de la turistii experimentati: cum as putea sa ajung cel mai ieftin din Roma la Venetia si sa ma intorc in aceeasi zi?
Nu pot sa vizitez Italia/ Roma fara sa admir si Venetia macar pentru o zi. Am vazut, pe net, ca drumul cu trenul (ce dureaza cca 9 ore dus - intors) costa 112 EUR Roma - Venezia - Roma, ceea ce este mai scump decat Bucuresti - Roma - Bucuresti (50 EUR) cu wizz air . As putea gasi o varianta mai ieftina si cel putin la fel de rapida ? Exista rute aeriene low cost in Italia ? Grazie!

Despre low cost intern nu prea stiu ce sa iti spun, dar daca vrei totusi sa vezi si Venezia cel mai bine ar fi sa cauti un retur Venezia - Bucuresti cu avionul. Cea mai rapida varianta de transport cu trenul sunt trenurile expres (faci 4 ore si jumate roma - venezia), daca iti iei biletul din timp de pe net, selecteaza tariful Amica si platesti cu 20 % mai putin, adica te costa doar 45 de euro pe sens in loc de 56 euro. Mai ieftin iesi cu trenul care face 6 ore si care costa 30 de euro. Si posibil sa iesi mai ieftin de atat cu o combinatie de trenuri regionale (dar care o sa insemne mai multe schimburi, mai mult ore dar posibil si un pret mai mic).

ptr mociulica; eu rezerv de obicei de pe www.homelidays.com, dar mai sunt si alte site-uri de apartamente, daca iti faci timp sa te uiti pe topic, sigur mai gasesti adrese.
Go to the top of the page

+Quote Post
FireSky
mesaj 3rd January 2009, 22:16
Mesaj #596

Junior

Data înscrierii: 20-January 05
Locație: slatina-bucuresti-pitesti-bucuresti
ID membru: 29 157

Am gasit aici http://www.hostelbookers.com/hostels/italy/rome/3580/#
camera cu 42 Euro/noapte...a fost cineva cazat aici?As putea gasi si altceva aproximativ la banii astia?
Si inca ceva?Daca ajung noaptea in Roma,in Ciampino,pot ramane peste noapte in aeroport?Si invers,daca avionul spre Romania imi pleaca dimineata,am cu se ajung noaptea in aeroport sau tre'sa vin inca de seara?

+Quote Post
petru_
mesaj 5th January 2009, 12:48
Mesaj #597

Junior

Data înscrierii: 2-February 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 64 176

QUOTE (turist_ul @ Jan 2 2009, 22:25) *
Rog un sfat de la turistii experimentati: cum as putea sa ajung cel mai ieftin din Roma la Venetia si sa ma intorc in aceeasi zi?
Nu pot sa vizitez Italia/ Roma fara sa admir si Venetia macar pentru o zi. Am vazut, pe net, ca drumul cu trenul (ce dureaza cca 9 ore dus - intors) costa 112 EUR Roma - Venezia - Roma, ceea ce este mai scump decat Bucuresti - Roma - Bucuresti (50 EUR) cu wizz air . As putea gasi o varianta mai ieftina si cel putin la fel de rapida ? Exista rute aeriene low cost in Italia ? Grazie!

Incearca cu Ryanair. Gasesti probabil intre 60 - 80 Euro dus-intors/bilet.

+Quote Post
turist_ul
mesaj 5th January 2009, 20:41
Mesaj #598

Junior

Data înscrierii: 2-January 09
ID membru: 403 037

Multumesc Codruta. Multumesc Petru. Am gasit o varianta de transport low cost pe www.edreams.it la 132 EUR dus intors 2 persoane Roma - Venetia - Roma. Ciao

+Quote Post
FireSky
mesaj 5th January 2009, 21:44
Mesaj #599

Junior

Va rooooog,ajutati-ma si pe mine sa gasesc cazare ptr.34 nopti in Roma,la 60-80 Euro ptr. sfarsitul lui februarie/inceputul lunii Martie.
Am ametit cautand pe net.
Sitit cumva daca exista vreun hotel la care sa platesc lacazare,fara avans?Nu de alta,da'nu am decat un amarat de Visa Global de la BT.
Si vremea?Vremea cum e la inceputul lui Martie?

+Quote Post
fly_dream
mesaj 5th January 2009, 23:07
Mesaj #600

Active Member

Data înscrierii: 17-May 07
ID membru: 180 771

QUOTE (turist_ul @ Jan 5 2009, 20:41) *
Multumesc Codruta. Multumesc Petru. Am gasit o varianta de transport low cost pe www.edreams.it la 132 EUR dus intors 2 persoane Roma - Venetia - Roma. Ciao

Exista varianta Ryanair, foarte convenabila ca pret (nu ne-ai spus perioada, dar de exemplu in martie un dus-intors este circa 60 euro/persoana), cumpara direct de pe site-ul companiei, nu te apuca sa dai comisioane la fel de fel de firme intermediare. Cu Ryanair ai avantajul ca ajungi la 7:30 in Venetia, iar returul este la 18 si ceva. Trebuie insa sa ai in vedere faptul ca din aeroportul Treviso pana in Venetia mai faci o ora cu autobuzul, plus drumul de la Roma pana la aeroportul Ciampino. Chiar si asa, iti raman cateva ore bune de plimbareala.

+Quote Post
mafete
mesaj 6th January 2009, 12:42
Mesaj #601

Junior

Data înscrierii: 6-August 03
ID membru: 5 324

Stie cineva cu ce se poate din aeroportul Ciampino in oras? Multumesc

+Quote Post
petru_
mesaj 6th January 2009, 15:11
Mesaj #602

Junior

Data înscrierii: 2-February 06
ID membru: 64 176

Exista un bus (1.20Euro/one way) pana la o statie de metrou.

QUOTE (FireSky @ Jan 5 2009, 21:44) *
Va rooooog,ajutati-ma si pe mine sa gasesc cazare ptr.34 nopti in Roma,la 60-80 Euro ptr. sfarsitul lui februarie/inceputul lunii Martie.
Am ametit cautand pe net.
Sitit cumva daca exista vreun hotel la care sa platesc lacazare,fara avans?Nu de alta,da'nu am decat un amarat de Visa Global de la BT.
Si vremea?Vremea cum e la inceputul lui Martie?

Din cate stiu eu, majoritatea hotelurilor de pe booking si venere nu iau avans, dar fac verificarea cardului. De fapt, cred ca nici pe asta nu o fac toti.

+Quote Post
Hey23
mesaj 6th January 2009, 15:12
Mesaj #603

Junior

Data înscrierii: 13-May 07
Locație: 44°20 N 23°49 E
ID membru: 179 100

Cel mai ieftin e sa iei autobuzul din fata terminalului pana la Anagnina (costa 1.2 euro), iar de acolo metroul, 15 statii, pana la Termini(1 euro).
Mai e varianta cu autobuzul direct pana in oras (5-6 euro).
Sau cea mai scumpa : taxi - 30 de euro.

+Quote Post
mikapumpy
mesaj 6th January 2009, 22:50
Mesaj #604

Junior

Data înscrierii: 9-December 08
Locație: timisoara
ID membru: 395 838

QUOTE (turist_ul @ Jan 5 2009, 20:41) *

QUOTE (petru_ @ Jan 6 2009, 15:11) *
Exista un bus (1.20Euro/one way) pana la o statie de metrou.

Din cate stiu eu, majoritatea hotelurilor de pe booking si venere nu iau avans, dar fac verificarea cardului. De fapt, cred ca nici pe asta nu o fac toti.

Am fost acum in decembrie la Roma si ne-am cazat la hotel de Petris(68euro/noapte).Am facut rezervarea pe booking dar am intampinat o problema cu cardul.Ne-a refuzat cardul chit k era Visa (nici cand am ajuns acolo nu am inteles de ce , pt k , cardul l-am mai folosit in afara si ne-a mers).Pana la urma comunicand cu ei la tel si ajungand seara acolo am constatat k totusi ne-au tinut camera(chit k nu ne suparam dk nu o retinea pt k in aceea zi s-a ieftinit cu 7 euro:))...).in fine , hotelul a aproape de Fontana di Trevi , l-am ales de pe venere si booking si vreau sa spun k spre deoseb de alte hot care nu prea iti dau de mancare la micul dejun , acesta a fost mai mult decat satisfacator(mezeluri , cascaval , oua , fructe , iaurt , cereale , etc).Il recomand:)

Acest mesaj a fost modificat de mikapumpy: 6th January 2009, 22:49

+Quote Post
zion12345
mesaj 7th January 2009, 13:47
Mesaj #605

Junior

Data înscrierii: 28-May 07
ID membru: 185 093

A stat careva aici http://www.centroromanocolosseo.com? Ma intereseaza daca sunt doua dormitoare sau un dormitor si o camera de zi. Am dat email si mi-au raspuns cu pretul, 360 de euro pentru 3 nopti, insa nicaieri nu apare un plan al apartamentului. Multumesc!

+Quote Post
melany72
mesaj 8th January 2009, 11:10
Mesaj #606

Junior

Data înscrierii: 21-April 08
ID membru: 317 582

Am reusit in sfarsit sa citesc tot topicul, eu plec la Roma pe 2 martie pt doua nopti si 3 zile.Ma bucur ca am gasit informatii care le cautam, updatate si promit sa vin si eu cu vesti cat mai noi.

Am cumparat biletele de avion de la wizzair cu numai 228 ron pt 2 persoane(si un bagaj).Am gasit si un hotel care sa fie mai in centru ca sa ma pot deplasa pe jos pe la obiective.Incerc sa-mi fac un plan, sa cuprind cat de cat punctele principale cu dorinta de a reveni pt amanunte.
O sa fac rezervare prin veltravel.ro pt ca nu am card de platit pe net.Hotelul pe care intentionez sa-l " atac" e VIRGILIO, Adresa: VIA PALERMO N 30
00184 ROME, 173 euro pe 2 nopti de cazare cu mic dejun.

+Quote Post
FireSky
mesaj 10th January 2009, 18:08
Mesaj #607

Junior

Gata,am luat bilete prin Wizzair cu plecare in 11 si intoarcerea in 14.
O intrebare acum:Am vazut ca Roma Pass s-a facut 23 ,iar Roma& piu pass costa 25 Euro. Ca diferente,am vazut ca Roma& Piu pass ofera si gratuitate la :extra-urban coaches Cotral and regional railways Trenitalia - 2nd class" . Ce sunt astea?Pana unde pot merge in afara Romei cu avest Rome& Piu pass? Ma intereseaza sa ajung cat mai aproape de Napoli (daca nu se poate chiar in napoli) urmand sa platesc diferenta pana in Napoli.
Multumesc

+Quote Post
cip_76
mesaj 10th January 2009, 20:19
Mesaj #608

Junior

Data înscrierii: 9-January 09
ID membru: 405 446

QUOTE (FireSky @ Jan 10 2009, 18:08) *
Gata,am luat bilete prin Wizzair cu plecare in 11 si intoarcerea in 14.
O intrebare acum:Am vazut ca Roma Pass s-a facut 23 ,iar Roma& piu pass costa 25 Euro. Ca diferente,am vazut ca Roma& Piu pass ofera si gratuitate la :extra-urban coaches Cotral and regional railways Trenitalia - 2nd class" . Ce sunt astea?Pana unde pot merge in afara Romei cu avest Rome& Piu pass? Ma intereseaza sa ajung cat mai aproape de Napoli (daca nu se poate chiar in napoli) urmand sa platesc diferenta pana in Napoli.
Multumesc

Nu cred ca poti iesi din aria Romei cu Roma& piu pass. Eu am fost in octombrie la Roma nu mi-am luat Roma pass ci doar un abonament pe 3 zile la mijloacele de transport in comun. Acesta nu a fost valabil si la trenul regional care strabate Roma. La acesta cred ca se refera valabilitatea cardului de Roma. Eu am aterizat tot cu wizz air din Cluj la Fiumicino si acolo e capatul unei linii de tren regional care pleaca in toate directiile in Roma dar doar in aria Romei. Eu am luat trenul pana la Stazione Termini (gara principala a Romei) si un bilet a costat 5 euro. Ai grija ca dupa ce ai luat bilet la tren acesta trebuie stampilat la un aparat care se gaseste pe peron. Iar Cotral coaches face transferul de la aeroportul Ciampino in oras, la aeroportul acesta neexistand gara. Deci Roma& piu pass se refera la transferul de la aeroport pe care nu il platesti cu cardul acesta. Iar daca vrei sa mergi cu trenul ai toate detaliile pe www.trenitalia.com. Sper ca ti-am fost de folos. Daca te mai pot ajuta cu ceva intreaba.

Acest mesaj a fost modificat de cip_76: 10th January 2009, 20:27

+Quote Post
simona69
mesaj 12th January 2009, 15:55
Mesaj #609

Junior

Data înscrierii: 3-February 07
ID membru: 137 039

QUOTE (cip_76 @ Jan 10 2009, 20:19) *
Nu cred ca poti iesi din aria Romei cu Roma& piu pass. Eu am fost in octombrie la Roma nu mi-am luat Roma pass ci doar un abonament pe 3 zile la mijloacele de transport in comun. Acesta nu a fost valabil si la trenul regional care strabate Roma. La acesta cred ca se refera valabilitatea cardului de Roma. Eu am aterizat tot cu wizz air din Cluj la Fiumicino si acolo e capatul unei linii de tren regional care pleaca in toate directiile in Roma dar doar in aria Romei. Eu am luat trenul pana la Stazione Termini (gara principala a Romei) si un bilet a costat 5 euro. Ai grija ca dupa ce ai luat bilet la tren acesta trebuie stampilat la un aparat care se gaseste pe peron. Iar Cotral coaches face transferul de la aeroportul Ciampino in oras, la aeroportul acesta neexistand gara. Deci Roma& piu pass se refera la transferul de la aeroport pe care nu il platesti cu cardul acesta. Iar daca vrei sa mergi cu trenul ai toate detaliile pe www.trenitalia.com. Sper ca ti-am fost de folos. Daca te mai pot ajuta cu ceva intreaba.

Eu merg pe 01.02.2009 la Roma -Hotel Sonya.
Ceva sfaturi , cum ajung?

+Quote Post
fly_dream
mesaj 12th January 2009, 16:15
Mesaj #610

Active Member

Data înscrierii: 17-May 07
ID membru: 180 771

QUOTE (simona69 @ Jan 12 2009, 15:55) *
Eu merg pe 01.02.2009 la Roma -Hotel Sonya.
Ceva sfaturi , cum ajung?

Cu autobuzul pana la gara Termini, dupa care iesi in Piazza Cinquecento, mergi cateva minute pe strada din stanga garii, paralela cu sinele, Via Giolitti, pana la intersectia cu Via del Viminale, faci la stanga pe ea si la nr. 58 este hotelul tau. Uite o harta pe care sunt marcate gara si hotelul:

http://en.venere.com/hotels_rome/repubblic...9&#location

+Quote Post
Mike Grunger
mesaj 12th January 2009, 18:12
Mesaj #611

Junior

Data înscrierii: 3-July 04
Locație: Bucharest
ID membru: 19 392

salut,

stie cineva la ce gen de vreme sa ma astept la sfarsitul lui martie la roma? nu ma intereseaza neaparat gradele, pe astea le-am vazut pe wikipedia, ma intereseaza in primul rand daca e sezon ploios sau nu.

multumesc

PS aveti vreo recomandare de hotel civilizat cat mai in centru? de preferat 4 stele, dar undeva pana in 140 euro camera cu mic dejun inclus

+Quote Post
simona69
mesaj 13th January 2009, 15:54
Mesaj #612

Junior

Data înscrierii: 3-February 07
ID membru: 137 039

QUOTE (fly_dream @ Jan 12 2009, 16:15) *
Cu autobuzul pana la gara Termini, dupa care iesi in Piazza Cinquecento, mergi cateva minute pe strada din stanga garii, paralela cu sinele, Via Giolitti, pana la intersectia cu Via del Viminale, faci la stanga pe ea si la nr. 58 este hotelul tau. Uite o harta pe care sunt marcate gara si hotelul:

http://en.venere.com/hotels_rome/repubblic...9&#location

Ceva impresii? Ati fost cumva la hotel? In zona?
Multumesc (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

60 V  « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 01:33
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia