Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

60 V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Roma
codruta
mesaj 28th May 2008, 15:25
Mesaj #487

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 31-March 05
Locație: cluj napoca
ID membru: 33 673

QUOTE (miss_bianco @ May 28 2008, 15:06) *
heeelp.am inchis camera la 4 rooms dar ceva nu imi place.Pe situl lor la informatiile cum sa ajungem la hotel trebuie sa coboram la San Pietro Porta Cavalleggeri.
Cea ce nu imi place este ca e ca ruta lor de a ajunge la hotel indiferent din ce aeroport este Termini si autobuzul nr 64.
pe situl www.romeinfo.com la sectiunea ce e de evitat in roma sunt exact 2.Termini extrem de perisculos noaptea si autobuzul 64 care este ruta preferata a hotilor(cica tigani,copii si femei,in timp ce te intreaba daca cumperi o floare celalalt iti face nevazut portofelul).
Stiti cumva un alt mode de a ajunge acolo,cu metroul si nu cu autobuzul?
Ma gandeam sa avem borsete la noi cu actele,sau sa ne luam rucsac,dar asa nu o sa batem putin la ochi?adica sa atragem mai mult hotii?

Vad ca e relativ aproape de Vatican. Deci probabil ca ai putea lua metro-ul pana la Vatican si de acolo pe jos, desi nu cred ca e cazul sa iti faci atatea griji. Eu cred ca am fost cu autobuzul ala si nu e chiar asa de nasol (acum e drept ca am fost in timpul zilei). Tine actele si banii cat mai aproape de piele si in fata. In autobuz tine tot timpul mana pe geanta/poseta/borseta etc si nu o sa ai nici un fel de probleme. Hotii nu sunt totusi David Copperfield.
Pot sa iti zic ca noi ne-am plimbat si noaptea pe-acolo si nu mi s-a parut a fi o zona mai suspecta decat altele, asa ca nu iti face ganduri negre de pe-acum.
Go to the top of the page

+Quote Post
ronnie09
mesaj 28th May 2008, 15:44
Mesaj #488

Junior

Data înscrierii: 7-August 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 89 999

QUOTE (miss_bianco @ May 28 2008, 16:14) *
heeelp.am inchis camera la 4 rooms dar ceva nu imi place.Pe situl lor la informatiile cum sa ajungem la hotel trebuie sa coboram la San Pietro Porta Cavalleggeri.
Cea ce nu imi place este ca e ca ruta lor de a ajunge la hotel indiferent din ce aeroport este Termini si autobuzul nr 64.
pe situl www.romeinfo.com la sectiunea ce e de evitat in roma sunt exact 2.Termini extrem de perisculos noaptea si autobuzul 64 care este ruta preferata a hotilor(cica tigani,copii si femei,in timp ce te intreaba daca cumperi o floare celalalt iti face nevazut portofelul).
Stiti cumva un alt mode de a ajunge acolo,cu metroul si nu cu autobuzul?
Ma gandeam sa avem borsete la noi cu actele,sau sa ne luam rucsac,dar asa nu o sa batem putin la ochi?adica sa atragem mai mult hotii?

Stii cumva linkul unde pot rezerva?
si pt roma pass bb?

Poti lua trenul de la fiumicino, schimbi la trastevere si cobori la san pietro. statia e aproape de apartament. Costa 5,5 euro si dureaza maxim o ora. Nu inteleg de ce iti faci atatea griji cu hoti, parca te duci in Somalia. Cu putina atentie nu cred ca se poate intampla ceva
Pentru Borghese: http://www.ticketeria.it/
Roma pass: http://www.romapass.it/english/index.html

Acest mesaj a fost modificat de ronnie09: 28th May 2008, 15:47

+Quote Post
miss_bianco
mesaj 28th May 2008, 15:53
Mesaj #489

Junior

Data înscrierii: 22-November 07
ID membru: 251 215

QUOTE (ronnie09 @ May 28 2008, 16:44) *
Poti lua trenul de la fiumicino, schimbi la trastevere si cobori la san pietro. statia e aproape de apartament. Costa 5,5 euro si dureaza maxim o ora. Nu inteleg de ce iti faci atatea griji cu hoti, parca te duci in Somalia. Cu putina atentie nu cred ca se poate intampla ceva
Pentru Borghese: http://www.ticketeria.it/
Roma pass: http://www.romapass.it/english/index.html

in Ciampino aterizam.
ms de site am rezevat pt sambata dimineatsa la 9 la galerii.o sa stam 6 zile.

+Quote Post
ronnie09
mesaj 28th May 2008, 15:59
Mesaj #490

Junior

Data înscrierii: 7-August 06
ID membru: 89 999

QUOTE (miss_bianco @ May 28 2008, 16:53) *
in Ciampino aterizam.
ms de site am rezevat pt sambata dimineatsa la 9 la galerii.o sa stam 6 zile.

De la Ciampino nu stiu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dar vezi pe metroroma.it sau trenitalia.it

Acest mesaj a fost modificat de ronnie09: 28th May 2008, 15:59

+Quote Post
ApologetX
mesaj 28th May 2008, 16:02
Mesaj #491

Member

Data înscrierii: 22-March 06
Locație: Timisoara
ID membru: 70 723

cei care merg si ei odata prin Roma li se pare frumos orice.. li se pare frumos ptr ca e prima data si ptr ca in comparatie cu ce ai la tine acasa e ceva diferit .... si adori sa vezi ceva nou ... (oricare ar fi ala)

Italia e ca o cisma si Roma e soseta murdara..(scuze ,nu incerc sa fiu dur) , ei is si mai duri.. (mai ales in circulatie) , traficul din Roma e mai rau ca cel din Bucuresti.. cine nu ma crede, sa isi ia inima in dinti si sa conduca (cu numere de Italia) 2-3 zile prin Roma.. si se va convinge... ,acolo daca nu ai plecat la semafor exact in momentul cand sa facut verde ,esti inpins din spate, pur si simplu te bruscheaza.., blitzatul cu farurile ,e bun simt la ei... (is mai rai ca romanii cateodata.. vb serios) (in comparatie cu Italia ,Spania, Franta, in Italia am circulat cel mai greu si am dat de oameni nesi..)

Va zic din proprie experienta.... ca in Anglia civilizatie .. nu este in europa.. (asa am obs eu pana acum.. in tarile pe unde am circulat..).. in Anglia am ramas blocat pe o strada si sa facut coloana in spatele meu si nimeni nu a claxonat.. soferul din prima masina a inceput sa citeasca ziarul dar nu mi-a zis nimic... am ramas impresionat..

am zis ptr aia care au laudat circulatia din Roma ... iar cat despre turisti si cat is de dragutzi .. e normal ca turist sa te ia alfel.. ca vrea banii tai..

+Quote Post
elanis
mesaj 2nd June 2008, 12:08
Mesaj #492

Junior

Data înscrierii: 13-March 05
ID membru: 32 359

Poate sa-mi spuna cineva daca este posibil ca abonamentul de 1 zi (4€) sa fie valabil si pe trenul FR1 care te aduce de la Fiumicino in oras? Daca da, unde poate fi cumparat? In statia de tren de la Fiumicino?

+Quote Post
kekodu
mesaj 2nd June 2008, 13:05
Mesaj #493

Junior

Data înscrierii: 31-May 08
ID membru: 332 065

NU E VALABIL! PT FIUMICINO E ALT BILET! COSTA VREO 5 EURO!

+Quote Post
robert_d23
mesaj 2nd June 2008, 13:53
Mesaj #494

Junior

Data înscrierii: 28-May 08
ID membru: 330 935

si mare atentie la biletele de tren.Acestea trebuie compostate inainte de a va urca in el.Nu e ca la noi unde vine controlorul si ti-l taxeaza el.Acolo daca te-ai urca cu el necompostat si vine control....gata amenda de 50 E(parca).De ex , la mine nu a venit nici un control nici cand m-am dus nici cand m-am intors FIUMICIONO-ROMA.

Ce am scris mai sus este valabil pentru biletele e carton,luate de la automate.Acolo mai sta si un nene care da bilete la o taraba gen chitanta si alea nu se composteaza.

Acest mesaj a fost modificat de robert_d23: 2nd June 2008, 13:54

+Quote Post
elanis
mesaj 11th June 2008, 20:57
Mesaj #495

Junior

Data înscrierii: 13-March 05
ID membru: 32 359

Am o intrebare pentru cei care au vizitat si majoritatea bisericilor. Este adevarat ca sunt inchise intre 13 si 16 (aproximativ)? In ghidurile turistice vad ca aproape toate au pauza aceasta, ceea ce inseamna ca trebuie sa ma orientez pentru altceva in interval.

+Quote Post
kekodu
mesaj 12th June 2008, 15:48
Mesaj #496

Junior

Data înscrierii: 31-May 08
ID membru: 332 065

depinde de biserica!!! dar multe sunt deschise tot timpul zilei!!! San Pietro e de la 8 la 19!!! mormintele papilor si cipola se inchid la 18!!!

+Quote Post
Hey23
mesaj 28th June 2008, 17:55
Mesaj #497

Junior

Data înscrierii: 13-May 07
Locație: 44°20 N 23°49 E
ID membru: 179 100

Cum se procedeaza de obicei cu bagajele in autobuzele care fac legatura intre aeroport si oras, se iau inauntru in autobuz sau se baga afara in portbagajul lateral?
Intrebarea nu se refera doar la Roma ci la toate orasele in general.

+Quote Post
PestelePrajit
mesaj 28th June 2008, 19:05
Mesaj #498

Junior

Data înscrierii: 11-June 08
ID membru: 336 031

QUOTE (Hey23 @ Jun 28 2008, 18:55) *
Cum se procedeaza de obicei cu bagajele in autobuzele care fac legatura intre aeroport si oras, se iau inauntru in autobuz sau se baga afara in portbagajul lateral?
Intrebarea nu se refera doar la Roma ci la toate orasele in general.

Depinde de marimea bagajelor. Daca sunt bagaje mari atunci cu siguranta ti se va "recomanda" portbagajul.

+Quote Post
gelu_u
mesaj 1st July 2008, 09:18
Mesaj #499

Junior

Data înscrierii: 8-September 06
Locație: Trgoviste
ID membru: 95 934

Salut,
In septembrie, 17 - 22 voi fi la Roma. Pentru prima data. Nu ma pot hotara asupra zonei unde sa fac rezervarea pentru cazare: Am primit peste 150 de oferte de cazare de la B&B si apartamente de inchiriat . Vom fi 4 persoane, 2 familii
- zona Vatican 65 - 70 euro/ noapte/ camera
- Trastevere - S. Pietro 70 - 80 euro/camera
- zona Termini 70 - 80 euro / noapte/camera ( si am auzit ca este cam ''colorata'' zona )
- zona Colosseo Vittorio Emanuele 80 - 90euro/ camera / noapte

Am nevoie de sfaturi in privinta alegerii zonei.

Daca imi puteti sugera un B&B va raman recunoscator. Nu imi trebuie decat de o camera cu baie proprie si liniste.
Va multumesc

+Quote Post
codruta
mesaj 1st July 2008, 10:04
Mesaj #500

Member

Data înscrierii: 31-March 05
Locație: cluj napoca
ID membru: 33 673

QUOTE (gelu_u @ Jul 1 2008, 09:18) *
Daca imi puteti sugera un B&B va raman recunoscator. Nu imi trebuie decat de o camera cu baie proprie si liniste.
Va multumesc

Eu as alege Colosseo Vittorio Emanuele. Eu am stat intr-un apartament inchiriat situat la vreo 10 minute de mers pe jos de la Colloseum (http://www.homelidays.com/roma/appartement47617fr1.htm) si ti-l recomand (daca vrei detalii da-mi un pm).
Vaticanul si Trastevere sunt ok, dar daca vrei sa te mai plimbi noaptea prin oras, esti cam departe de o parte din pietele si fantanile celebre ale Romei. Pe langa Termini e adevarat ca ai parte de o fauna mai colorata, dar nu ai fi in pericol nici acolo si ai marele avantaj ca ai avea aproape legaturi cu mijloacele de transport catre orice zona a Romei.
Totusi dintre toate, luand in calcul si diferentele de pret as merge pe Colosseo.

+Quote Post
gelu_u
mesaj 1st July 2008, 15:40
Mesaj #501

Junior

Data înscrierii: 8-September 06
Locație: Trgoviste
ID membru: 95 934

Multumesc, cred ca ramane Colosseo

+Quote Post
p-penguin
mesaj 12th July 2008, 13:05
Mesaj #502

Junior

Data înscrierii: 11-August 07
ID membru: 213 200

what about shopping? pe unde se poate face in/pe langa Roma? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
tempplier
mesaj 13th July 2008, 00:22
Mesaj #503

Junior

Data înscrierii: 25-April 07
ID membru: 172 223

Buna seara ! As dori sa aflu niste preturi la mancare , bautura , suveniruri , chilipiruri , etc. .Va multumesc !

+Quote Post
daul1982
mesaj 16th July 2008, 09:27
Mesaj #504

Junior

Data înscrierii: 28-June 08
ID membru: 342 360

salutare,
eu m-am intors de curand din roma...mancarea nu e f. scumpa....pizza de la 7...8..9 euro, berea in schimb e scumpa la terase e 5 euro (ceea de 0,66 ...au bere numai la 0,33 su 0,66), iar daca manaci la tavola calda e cam 3 euro,
pastele 8-9 euro (depinde unde manaci), fructe de mare 10-12 euro

QUOTE (tempplier @ Jul 12 2008, 19:22) *
Buna seara ! As dori sa aflu niste preturi la mancare , bautura , suveniruri , chilipiruri , etc. .Va multumesc !

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

60 V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 13:27
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia