Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

60 V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Roma
caramell
mesaj 31st January 2007, 17:13
Mesaj #109

Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 17-August 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 91 929

QUOTE(mihaim79 @ Jan 21 2007, 18:31) *
spune-mi si mie cam cit a costa abonamentul pe toate liniile pe o saptamina. Si daca se putea lua acelasi tip de abonament doar pt 3 zile. Mersi.

Abonamentul pe toate liniile (inclusiv metrou) pe o saptamana este 16 euro. Asta in cazul in care nu vrei sa ajungi undeva la periferie, situatie in care tarifele sunt mai mari. Au si abonamente pentru 3 zile la 11 euro. Gasesti mai multe informatii pe: http://www.romaturismo.com/v2/romatiaccogl.../biglietti.html
Go to the top of the page

+Quote Post
sadovaman
mesaj 2nd February 2007, 22:34
Mesaj #110

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 2-February 07
ID membru: 136 858

Si eu plec la Roma peste 7 zile dar voi merge cu niste prieteni care au mai fost anul trecut de cel putin 2 ori.
Sper ca experienta pe care am avut-o in Grecia si Atena pe care le-am vizitat cu masina sa ma ajute. Atena pe jos mi s-a parut mai simpla decat cu auto. Cred ca la fel e si la Roma. oricum Atena - cel putin arterele mari le-am invatat intr-o zi pe jos, a doua zi mergeam pana la mama naibi pe jos si ne intorceam acas seara rupti fara harta fara nimic. A treia zi am luat masina ca nu mai puteam si am luat-o de la Macro pina la parcul Olimpic. Oricum ma vor duce ei unde e de vizitat si cred ca imi vor ajuta sfaturile voastre pt stabilirea bugetului .
Nu am gasit im acest topic ceva despre magazine, haine.
Oare sunt reduceri in perioada asta?
Sau sa astept pina in ultima zi cand voi ajunge si la Firente.
Gasesc ceva acolo sa iau mai misto?
Sau tot in Romania sunt mai ieftine mancarea si hainele?

+Quote Post
Anca_18
mesaj 2nd February 2007, 22:47
Mesaj #111

Junior

Data înscrierii: 15-August 06
ID membru: 91 521

QUOTE(sadovaman @ Feb 2 2007, 22:34) *
Si eu plec la Roma peste 7 zile dar voi merge cu niste prieteni care au mai fost anul trecut de cel putin 2 ori.
Sper ca experienta pe care am avut-o in Grecia si Atena pe care le-am vizitat cu masina sa ma ajute. Atena pe jos mi s-a parut mai simpla decat cu auto. Cred ca la fel e si la Roma. oricum Atena - cel putin arterele mari le-am invatat intr-o zi pe jos, a doua zi mergeam pana la mama naibi pe jos si ne intorceam acas seara rupti fara harta fara nimic. A treia zi am luat masina ca nu mai puteam si am luat-o de la Macro pina la parcul Olimpic. Oricum ma vor duce ei unde e de vizitat si cred ca imi vor ajuta sfaturile voastre pt stabilirea bugetului .
Nu am gasit im acest topic ceva despre magazine, haine.
Oare sunt reduceri in perioada asta?
Sau sa astept pina in ultima zi cand voi ajunge si la Firente.
Gasesc ceva acolo sa iau mai misto?
Sau tot in Romania sunt mai ieftine mancarea si hainele?

Reducerile sunt pana pe 18 februarie, au inceput pe 13 ianuarie.Noi ne-am intors acum 5 zile si am prins reduceri intre 20 si 70%, dar deja introduc colectiile noi. Sper sa ai noroc si sa mai gasesti, magazine au pe strada principala, via del corso , nationale dar si pe stradutele adiacente. De la super firme pana la low si medium budget . Noi am mai mers si in centrul comercial leonardo (este aproape de aeroportul fiumicino) , este un mall in care am gasit magazine pe care nu le-am vazut in centru.

+Quote Post
caramell
mesaj 3rd February 2007, 23:06
Mesaj #112

Member

QUOTE(Anca_18 @ Feb 2 2007, 22:47) *
Reducerile sunt pana pe 18 februarie, au inceput pe 13 ianuarie.Noi ne-am intors acum 5 zile si am prins reduceri intre 20 si 70%, dar deja introduc colectiile noi. Sper sa ai noroc si sa mai gasesti, magazine au pe strada principala, via del corso , nationale dar si pe stradutele adiacente. De la super firme pana la low si medium budget . Noi am mai mers si in centrul comercial leonardo (este aproape de aeroportul fiumicino) , este un mall in care am gasit magazine pe care nu le-am vazut in centru.

Buna Anca! Am cateva intrebari despre Parco Leonardo. Voi pleca si eu sapatamana aceasta la Roma si nu stiu daca merita sa renunt la o zi de vizite pentru shopping acolo. Am doar 4 zile la dispozitie, insa recunosc ca am mai fost la Roma si am vizitat o parte din obiectivele turistice majore. E adevarat ca acolo nu iti ajung 2 saptamani ca sa vezi totul, dar Roma mi-a placut atat de mult incat sunt convinsa ca voi mai merge si cu alte ocazii. Voi ati reusit sa cumparati ceva de la Parco Leonardo? Merita un drum pana acolo? Imi poti spune cum se ajunge pana acolo? Multumesc.

+Quote Post
Anca_18
mesaj 4th February 2007, 10:08
Mesaj #113

Junior

QUOTE(caramell @ Feb 3 2007, 23:06) *
Buna Anca! Am cateva intrebari despre Parco Leonardo. Voi pleca si eu sapatamana aceasta la Roma si nu stiu daca merita sa renunt la o zi de vizite pentru shopping acolo. Am doar 4 zile la dispozitie, insa recunosc ca am mai fost la Roma si am vizitat o parte din obiectivele turistice majore. E adevarat ca acolo nu iti ajung 2 saptamani ca sa vezi totul, dar Roma mi-a placut atat de mult incat sunt convinsa ca voi mai merge si cu alte ocazii. Voi ati reusit sa cumparati ceva de la Parco Leonardo? Merita un drum pana acolo? Imi poti spune cum se ajunge pana acolo? Multumesc.

Buna, eu zic ca merita , sunt peste 70 de magazine dintre care unele nu le-am vazut eu cel putin prin centru : pull&bear, bershka, cotton&silk,intersport . Plus ca lumea nu se calca pe picioare ca in centru. Noi am prins reduceri si am reusit sa stam o zi intreaga acolo. Plus ca pentru barbati oferta pare mai adunata la un loc, sotul meu a reusit sa cumpere doar din mall. Noi am avut masina inchiriata si drumul l-am scos de pe site-ul viamichelin, insa am sa revin cu detalii cum poti ajunge cu metrou+tren acolo ( vreo 8 euro dus -intors 2 persoane ) pentru ca avem niste prieteni care s-au dus ieri la parcul leonardo si au zis ca s-au descurcat usor.Ei se intorc maine seara in tara si am sa iti dau detalii cum ajungi.
Nu va recomand outletul din roma (castelo romano) pentru ca 90% din magazine sunt cele de firma , iar celelalte nu aveau o oferta care sa te atraga.Gaseai preturi mult mai bune in oras si la modele mai noi.

+Quote Post
caramell
mesaj 4th February 2007, 10:35
Mesaj #114

Member

QUOTE(Anca_18 @ Feb 4 2007, 10:08) *
Buna, eu zic ca merita , sunt peste 70 de magazine dintre care unele nu le-am vazut eu cel putin prin centru : pull&bear, bershka, cotton&silk,intersport . Plus ca lumea nu se calca pe picioare ca in centru. Noi am prins reduceri si am reusit sa stam o zi intreaga acolo. Plus ca pentru barbati oferta pare mai adunata la un loc, sotul meu a reusit sa cumpere doar din mall. Noi am avut masina inchiriata si drumul l-am scos de pe site-ul viamichelin, insa am sa revin cu detalii cum poti ajunge cu metrou+tren acolo ( vreo 8 euro dus -intors 2 persoane ) pentru ca avem niste prieteni care s-au dus ieri la parcul leonardo si au zis ca s-au descurcat usor.Ei se intorc maine seara in tara si am sa iti dau detalii cum ajungi.
Nu va recomand outletul din roma (castelo romano) pentru ca 90% din magazine sunt cele de firma , iar celelalte nu aveau o oferta care sa te atraga.Gaseai preturi mult mai bune in oras si la modele mai noi.

Multumesc mult Anca. Da, cred ca o sa incerc sa ajung si eu pe acolo.

+Quote Post
hades052158
mesaj 5th February 2007, 11:25
Mesaj #115

Junior

Data înscrierii: 5-January 06
ID membru: 59 849

O harta turistica cu Roma daca poate cineva sa scaneze si sa posteze sunt convins ca ar primi multumirile tuturor.Exista deja una postata dar calitatea pozei este destul de slaba si se inteleg cu greu denumirile.

+Quote Post
Anca_18
mesaj 5th February 2007, 21:34
Mesaj #116

Junior

QUOTE(Anca_18 @ Feb 4 2007, 10:08) *

Deci, calea cea mai ieftina si am inteles ca nu dureaza nici mult sa ajungi la centrul comercial leonardo este : metroul ( linia albastra) pana la statia Piramide apoi trenul FM1 ( 2 euro/persoana) si te lasa chiar la centrul comercial.

+Quote Post
caramell
mesaj 5th February 2007, 22:37
Mesaj #117

Member

QUOTE(Anca_18 @ Feb 5 2007, 21:34) *
Deci, calea cea mai ieftina si am inteles ca nu dureaza nici mult sa ajungi la centrul comercial leonardo este : metroul ( linia albastra) pana la statia Piramide apoi trenul FM1 ( 2 euro/persoana) si te lasa chiar la centrul comercial.

Multumesc pt detalii. Miercuri plec. Abia astept sa ajung la Roma! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ciupica
mesaj 6th February 2007, 10:55
Mesaj #118

Junior

Data înscrierii: 17-January 07
ID membru: 128 979

la hotel GIOTTO am gasit cu 375 euro 2 persoane 7 nopti

QUOTE(codruta @ Jan 17 2007, 17:47) *
Unde o sa stai in Roma?

+Quote Post
amicu
mesaj 6th February 2007, 11:09
Mesaj #119

Junior

Data înscrierii: 27-May 05
ID membru: 37 619

QUOTE(hades052158 @ Feb 5 2007, 11:25) *
O harta turistica cu Roma daca poate cineva sa scaneze si sa posteze sunt convins ca ar primi multumirile tuturor.Exista deja una postata dar calitatea pozei este destul de slaba si se inteleg cu greu denumirile.

uite harta aici:http://www.romeguide.it/CARTINADIROMA/cartinadiroma.htm

+Quote Post
T Irina
mesaj 6th February 2007, 11:30
Mesaj #120

Junior

Data înscrierii: 4-November 06
ID membru: 106 927

Harta e de pe net, dar seamana cu cea pe care o am eu acasa (intr-o carte cu Roma)! Saptamana viitoare voi fi acolo.......abia astept!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://fonisol.com/rome/images/rome-map.gif)

+Quote Post
amicu
mesaj 6th February 2007, 11:39
Mesaj #121

Junior

eu plec pe 9 cu wizzair (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
T Irina
mesaj 6th February 2007, 11:44
Mesaj #122

Junior

Drum bun! Eu pe 12 tot cu ei! Deja s-a facut biletul 256 RON fara taxe asa ca zbor sigur! Ma temeam ca anuleaza cursa! De intors vad eu! Distractie maxima!!!

+Quote Post
amicu
mesaj 6th February 2007, 11:53
Mesaj #123

Junior

cum faci cu transferul de la Ciampino la Termini ? Eu ma gandeam la Cotral+metrou de la Anagnina sau Cotral pana la statia de de tren Ciampino si-apoi cu trenul 15' pana la Termini .Asta mi se pare cea mai rapida numai ca nu stiu cat e distanta de unde te lasa bus-ul Cotral pana la st. de tren Ciampino ! STIE CINEVA ? ...nu vreau sa trag mult bagajele dupa mine...

+Quote Post
T Irina
mesaj 6th February 2007, 12:06
Mesaj #124

Junior

Pai la dus sigur Cotral pana la Anagnina si apoi metrou pana la Termini! Cum a spus coldpaly la topicul cu wizz air. Macar acolo stiu sigur cum e pentru ca a spus cineva care a fost. S-ar putea sa ai si tu dreptate cu metroul de la Ciampino dar nu ne riscam daca nu stim sigur (drumul cunoscut e cel mai scurt). La intors ne mai gandim, o varianta ar fi teravision (pleaca de langa gara, de asta am si ales hotelul aproape, de intors avionul e la 8,25 - cred ca si la tine la fel). Autobuzele lor sunt mai scumpe dar sunt corelate in asa fel incat sa prinzi cursa.
Pe Ciampino nu am mai fost, data trecuta am ajuns pe Fiumicino si de acolo cu Leonardo Expres.
Nu avem multe bagaje (am inteles ca te lasa numai cu un geamantan) si nici acela prea greu ca stam doar 4 zile). Drum bun!

+Quote Post
amicu
mesaj 6th February 2007, 12:16
Mesaj #125

Junior

Drum bun si tie !! Sa speram ca n-o sa aibe intarziere mare avionul( am vazut ca s-a intamplat destul de des..) , mai ales ca vineri au anuntat 90% sanse de ploaie..

+Quote Post
hades052158
mesaj 6th February 2007, 14:01
Mesaj #126

Junior

Data înscrierii: 5-January 06
ID membru: 59 849

Pentru transport de la aeroport la hotel puteti incerca Rome shuttle limo.

Au preturi mai bune decat un taxi obisnuit, va asteapta soferul la aeroport cu o placuta cu numele vostru si puteti face plata direct la el cand ajungeti. Eu zic ca este destul de convenabil asa decat sa stai sa alergi cu bagajele in brate dupa tren sau taxiuri.

+Quote Post

60 V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 12:09
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia