Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> CS 1.6 Spray Logo De dimensiuni f mari si rezolutie mare, Cum se face un astfel de logo?
DjAndrewMoshu
mesaj 13th September 2006, 12:17
Mesaj #1

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 1-September 06
Locație: Romania,Bistrita
ID membru: 94 800

Cine site cum se face un stfel de logo? de dimensiunea unui perete (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) din cs...desigur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca sa stie toti.... (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ReKo
mesaj 14th September 2006, 01:50
Mesaj #2

Active Member

Grup: Moderators
Data înscrierii: 24-October 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 24 783

nu e aria Foto, ce spui tu nu prea are legatura cu CS-ul

+Quote Post
DjAndrewMoshu
mesaj 14th September 2006, 07:44
Mesaj #3

Member

QUOTE(ReKo @ Sep 14 2006, 02:50) *
nu e aria Foto, ce spui tu nu prea are legatura cu CS-ul

Cum sa nu faca mai parte din cs? (IMG:style_emoticons/default/death.gif) Numai Conterishtii adevarati stiu cum se face ceea ce am intrebat.... (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif) ...dak ash merge la aria foto aia pun pariu ca sunt bota... si ca vbesc doar de rezolutii la aparate profesionale si alte tampenii...nici decum despre CS!!!!!!!

Acest mesaj a fost modificat de DjAndrewMoshu: 14th September 2006, 07:45

+Quote Post
ReKo
mesaj 14th September 2006, 10:29
Mesaj #4

Active Member

Data înscrierii: 24-October 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 24 783

atunci asteapta aici raspunsul

+Quote Post
Amarillo
mesaj 14th September 2006, 14:35
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 23-April 06
ID membru: 74 712

Tipule daca ai avea un pic de timp liber , si un pic de gugal , probabil te-ai dumiri ca nu o sa poti pune vreun wallpaper pe perete ( cel putin nu in CS 1.6 ; CS 1.5 ) caci in Source banuiesc ca se poate. Sunt niste marimi standardizate ale imaginilor de tip FIX ( A x B instead of A x B + 1 ) , unde a si b sunt marimile spriteurilor exprimate in pixeli.

In plus, pentru "cantaristii adevarati" tatuajul nu este decat o suma insignifianta de pixeli pe ecran si nimic mai mult sau mai putin. Incearca sa-ti cresti skillul nu sa pui poze frumoase pe pereti. Nu vei impresiona pe nimeni cu pozele alea , sau daca ai sa o faci o sa impresionezi decat pe noobzori ca sa folosesc limbajul tau. Spor!

+Quote Post
DjAndrewMoshu
mesaj 15th September 2006, 10:20
Mesaj #6

Member

QUOTE(Amarillo @ Sep 14 2006, 15:35) *
Tipule daca ai avea un pic de timp liber , si un pic de gugal , probabil te-ai dumiri ca nu o sa poti pune vreun wallpaper pe perete ( cel putin nu in CS 1.6 ; CS 1.5 ) caci in Source banuiesc ca se poate. Sunt niste marimi standardizate ale imaginilor de tip FIX ( A x B instead of A x B + 1 ) , unde a si b sunt marimile spriteurilor exprimate in pixeli.

In plus, pentru "cantaristii adevarati" tatuajul nu este decat o suma insignifianta de pixeli pe ecran si nimic mai mult sau mai putin. Incearca sa-ti cresti skillul nu sa pui poze frumoase pe pereti. Nu vei impresiona pe nimeni cu pozele alea , sau daca ai sa o faci o sa impresionezi decat pe noobzori ca sa folosesc limbajul tau. Spor!

Ahem..limbajul meu nu este acela care lai mentzionat....vbeshti de park ash fi un jeg....si ms totushi de informatzia pretzioasa..... (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

+Quote Post
d0t
mesaj 7th October 2006, 16:19
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 7-October 06
ID membru: 101 212

ca sa faci un logo, de dimensiune mai mare decat spraypaint normal:
1.iti faci rost de un program gen HL Logo Creator sau Wally
2. iti iei o poza si ii reduci dimensiunile (dimensiunea maxima a unui logo color de CS este 112*112 pixeli la rezolutie de 72 ppi si trebuie sa fie multiplu de 16)
3. dupa ce ai bagat poza in HLLG sau Wally, il salvezi ca tempdecal.wad si o salvezi in Counter-strike\cstrike

Info: daca faci asta, nu intra la multiplayer options, pentru ca ti se schimba automat logo-ul in spraypaint si vei fi nevoit sa recopiezi poza in cstrike.

sper ca ai inteles (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acest mesaj a fost modificat de d0t: 7th October 2006, 16:19

+Quote Post
Doggfather
mesaj 9th October 2006, 09:15
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 26-September 05
Locație: Texas
ID membru: 48 199

QUOTE(DjAndrewMoshu @ Sep 15 2006, 11:20) *
Ahem..limbajul meu nu este acela care lai mentzionat....vbeshti de park ash fi un jeg....si ms totushi de informatzia pretzioasa..... (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

pay m@y dai p3 la shcoala , nutzi mai pi3rde tympu cu jokurile (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

o sa ajungi sa mergi pe strada si sa pui tinta pe capul oamenilor (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

Acest mesaj a fost modificat de Doggfather: 9th October 2006, 09:25

+Quote Post
DjAndrewMoshu
mesaj 9th October 2006, 15:41
Mesaj #9

Member

QUOTE(Doggfather @ Oct 9 2006, 10:15) *
pay m@y dai p3 la shcoala , nutzi mai pi3rde tympu cu jokurile (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

o sa ajungi sa mergi pe strada si sa pui tinta pe capul oamenilor (IMG:style_emoticons/default/peacefingers.gif)

(IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif) .... mda topicu respectiv replyul ala e de pe la mijlocul vacantzei ...si ca sa vezi starea mea scolara it prezint mediile de la examen : Romana 9.35 ; Matematica 8.15 ; Geigrafie 8.30 ..si media de admitere 8.57 ...asha ca nu imi spune mie de scoala ! (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
DjAndrewMoshu
mesaj 23rd December 2006, 17:40
Mesaj #10

Member

QUOTE(d0t @ Oct 7 2006, 16:19) *
ca sa faci un logo, de dimensiune mai mare decat spraypaint normal:
1.iti faci rost de un program gen HL Logo Creator sau Wally
2. iti iei o poza si ii reduci dimensiunile (dimensiunea maxima a unui logo color de CS este 112*112 pixeli la rezolutie de 72 ppi si trebuie sa fie multiplu de 16)
3. dupa ce ai bagat poza in HLLG sau Wally, il salvezi ca tempdecal.wad si o salvezi in Counter-strike\cstrike

Info: daca faci asta, nu intra la multiplayer options, pentru ca ti se schimba automat logo-ul in spraypaint si vei fi nevoit sa recopiezi poza in cstrike.

sper ca ai inteles (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Acesta e modul normal de postare a unui logo ....eu ziceam un mod mai diferit care s`a dovedit ca nu se poate..in curand voi juca CS:S si probabil voi putea folosi si ceea ce am vrut.(punct) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
schultzu
mesaj 25th December 2006, 23:31
Mesaj #11

Junior

Data înscrierii: 24-December 06
Locație: Iasi
ID membru: 118 542

QUOTE(DjAndrewMoshu @ Sep 13 2006, 12:17) *
Cine site cum se face un stfel de logo? de dimensiunea unui perete (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif) din cs...desigur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca sa stie toti.... (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

intradevar..am vazut si eu logo de dimensiuni mari si colorat in diverse culori, la un jucator de pe un serv...dar nu stiu cum se face...in schimb te pot ajuta cu altceva:
in valve\logos gaseti logo-urile clasice..le deschizi in photoshop 9 sau alt program de prelucrare grafica.. le modifici si le salvezi in acelasi format (bmp 8 bit) am incercat sa-i dau alta dimensiune dar nu-l mai recunoaste counter-u...oricum e o solutie usoara de personalizat logoul....
problema apare k majoritatea serv. scot logo-urile pentru a limita lagul...dar nu pe toate:P

+Quote Post
DjAndrewMoshu
mesaj 26th December 2006, 13:26
Mesaj #12

Member

QUOTE(schultzu @ Dec 25 2006, 23:31) *
intradevar..am vazut si eu logo de dimensiuni mari si colorat in diverse culori, la un jucator de pe un serv...dar nu stiu cum se face...in schimb te pot ajuta cu altceva:
in valve\logos gaseti logo-urile clasice..le deschizi in photoshop 9 sau alt program de prelucrare grafica.. le modifici si le salvezi in acelasi format (bmp 8 bit) am incercat sa-i dau alta dimensiune dar nu-l mai recunoaste counter-u...oricum e o solutie usoara de personalizat logoul....
problema apare k majoritatea serv. scot logo-urile pentru a limita lagul...dar nu pe toate:P

(IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ...deci se poate sa existe totusi logouri gigantice pe CS 1.6 (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/cursing.gif) ...va rog io cautati pe net pe unde apucati poate gasiti ceva ...eu l`am intrebat pe unu si mi`o zis ca trebe sa modific nush ce la joc ...da nu l`am mai vazut de atunce (IMG:style_emoticons/default/death.gif) (IMG:style_emoticons/default/deadtongue.gif)

+Quote Post
kiki_angell
mesaj 5th January 2007, 22:00
Mesaj #13

Junior

Data înscrierii: 5-January 07
Locație: Baia Mare
ID membru: 122 716

O intrebare...cum salvezi poza ca nu am reusit s-o salvez... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) vaaaaa rog mult!!!![b][/b]

+Quote Post
schultzu
mesaj 9th January 2007, 01:17
Mesaj #14

Junior

Data înscrierii: 24-December 06
Locație: Iasi
ID membru: 118 542

QUOTE(kiki_angell @ Jan 5 2007, 22:00) *
O intrebare...cum salvezi poza ca nu am reusit s-o salvez... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) vaaaaa rog mult!!!![b][/b]

dai "save as" sau save. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/harhar.gif) ...

+Quote Post
senzatie6
mesaj 9th January 2007, 09:44
Mesaj #15

Member

Data înscrierii: 28-October 06
Locație: Timisoara
ID membru: 105 564

Oricum pe un server cat de cat bun o sa primesti ban da ca faci un logo dinlaa gigantc.

+Quote Post
DjAndrewMoshu
mesaj 9th January 2007, 21:39
Mesaj #16

Member

QUOTE(senzatie6 @ Jan 9 2007, 09:44) *
Oricum pe un server cat de cat bun o sa primesti ban da ca faci un logo dinlaa gigantc.

Nu si daca nu stie adminul al cui e logoul (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

+Quote Post
senzatie6
mesaj 10th January 2007, 10:32
Mesaj #17

Member

Data înscrierii: 28-October 06
Locație: Timisoara
ID membru: 105 564

QUOTE(DjAndrewMoshu @ Jan 9 2007, 21:39) *
Nu si daca nu stie adminul al cui e logoul (IMG:style_emoticons/default/naughty.gif)

la asta nu m`am gandit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
DjAndrewMoshu
mesaj 15th January 2007, 18:23
Mesaj #18

Member

Absolut nimic?????????????? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

+Quote Post

2 V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 15:55
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia