QUOTE (hattyro @ Aug 6 2008, 22:04)

Sunt pe cale sa cumpar o cada de baie cu hidromasaj si cromoterapie.
Cada este din acril ramforsat cu fibra de sticla. Poate sa imi spuna cineva daca materialul
este ceva de capul lui sau ar trebui sa ma reorientez spre alt material.
Va multumesc anticipat!
Iti recomand cazile de la Gala (Spania). Eu am terminat cu amenajarile prin casa si vreau sa spun ca am gasit niste produse de super calitate la un magazin de pe Valea Casacadelor, care se numeste
reclama. E un show-room cu ambiente si expunere k lumea a produselor si in plus au si consiliere foarte buna. Au marfa de foarte buna calitate.
Si cum spuneam, printre altele, mi-am cumparat de la ei si obiectele sanitare. Firma asta (
reclama se numeste firma si magazinul se numeste ...) aduce din Spania de la Gala niste cazi superbune. Sunt si simple si cu hidromasaj.Tot ce tine de cazile cu hidromasaj vine gata montat de la producator, nu se monteaza pe aici sistemele ca la altii.Asadar, sunt foarte sigure di toate punctele de vedere.Ca material, sunt facute din placa de acryl sanitar de 5mm grosime , armat cu fibra de stilca pe exterior(pe spate).Eu am ales un model de cada de colt, dar nu prea mare , ca nu am asa mult spatiu .Agata se cheama, are 1500x1000.Am luat-o cu hidromasaj, fiindca se pare ca e foarte benefic pentru sanatate hidromasajul asta, nu e moft asa cum cred unii care habar nu au ce e ala.
Intra pe www.... si ai sa gasesti acolo toate produsele care le pot aduce cei de la ....Daca vrei calitate, atunci acolo trebuie sa mergi.
Sau mai bine, dupa ce te uiti putin pe site la www... poti sa intrebi la magazin una alta despre produsele alea si despre ce mai ai nevoie pentru casa ( faianta, greise, mobilier de baie , baterii, etc...) si poti sa iei de la ei, pentru ca o sa vezi ca au cele mai tari branduri in materie ( Grohe, Hansgrohe, Geberit, Frattini, Folotec, Fila, Duravit, Inda, Mapisa, Keraben, Iris Ceramica, etc...). (IMG:
http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/thumbsup.gif)
....
Tel :
....Email :
...Succes!!!
(Daca dadeai poate mai putine amanunte despre firme, mai mergea. Chiar asa. sub forma de prezentare promotionala 100% nu merge)
Acest mesaj a fost modificat de scheleton: 16th January 2009, 00:11