Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

12 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Programul de fidelizare COSMOTE, -sugestii
ssorin22
mesaj 3rd September 2006, 14:24
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 7-March 06
Locație: RM.SARAT
ID membru: 68 752

Salutare!

Tinand cont de faptul ca ei nu au deja asa ceva m-am gandit ca poate ar fi bine sa le dam noi o mana de ajutor (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) .Asta si pt faptul ca printre noi ar fi oameni care lucreaza acolo si poate vede cineva care trebuie ce scriem noi aici si poate cine stie:pun si in aplicare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Oferta mea de fidelizare:
-telefon subventionat dupa primul an la acelasi pret(poate gratis (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) ) ca a unui abonament nou corespunzator abonamentului fiecarui client:
-cartela cadou(cum facea si connexul)
etc

Va las si pe voi (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
alch3mist
mesaj 3rd September 2006, 14:30
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 3-May 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 76 128

Eu propun minute NATIONALE primite bonus dupa 1 an neintrerupt in retea si eventual minute cadou primite de ziua abonatului.

+Quote Post
necko
mesaj 3rd September 2006, 14:36
Mesaj #3

Junior

Data înscrierii: 4-December 05
ID membru: 56 045

QUOTE(ssorin22 @ Sep 3 2006, 15:24) *
Tinand cont de faptul ca ei nu au deja asa ceva m-am gandit ca poate ar fi bine sa le dam noi o mana de ajutor (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) .

Nu este rea ideea.
Cred ca vor aplica si la noi ceea ce exista deja in Greci: Reducerea abonamentului cu un anumit procent (5-10%).
In plus, ar putea introduce taxarea la 30 sec . (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
geo_contact
mesaj 3rd September 2006, 14:41
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 10-July 05
Locație: cejoci.ro
ID membru: 41 144

Si eu sunt pentru telefoane ieftine dupa primul an de abonament si neaparat taxarea la 30 secunde in toamna asta, daca vor clienti si sa numai aiba pierderi !

+Quote Post
nsec
mesaj 3rd September 2006, 21:23
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 11-October 04
ID membru: 24 128

Va asigur ca in toamna aceasta va reveni taxarea la secunda dupa primele 30 de secunde !
Despre fidelizare cred ca vom vorbi putin mai tarziu ...

+Quote Post
Zyx
mesaj 3rd September 2006, 21:57
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 14-February 05
Locație: Galati
ID membru: 30 681

QUOTE(ssorin22 @ Sep 3 2006, 15:24) *
Oferta mea de fidelizare:
-telefon subventionat dupa primul an la acelasi pret(poate gratis (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) ) ca a unui abonament nou corespunzator abonamentului fiecarui client:
-cartela cadou(cum facea si connexul)

Yep, idee buna atata pentru Cosmote cat si petnru utilizatori.Daca ar da minute nationale bonus ar incasa profituri din ce in ce mai greu. Vorbind cu cineva din Anglia spunea ca la ei obligat dupa un an trebuie sa iti schimbi telefonu,prevazut prin contract, bineinteles cu reduceri, nu am retinut operatorul, deci nu cred ca e imposibil si noi.

+Quote Post
djadi21
mesaj 3rd September 2006, 22:10
Mesaj #7

Active Member

Data înscrierii: 3-August 04
ID membru: 20 805

Eu as vrea sa dea sms-uri gratuite, eventual o optiune de sms unlimited. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kaizen
mesaj 3rd September 2006, 22:56
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 21-May 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 37 136

Cred ca cel mai bine ar fi asa:
- dupa 6 luni abonamentul redus 25%
- dupa 12 luni abonamentul redus 50%
- dupa 18 luni abonamentul redus 75%
- dupa 24 de luni abonamentul redus 100%
Si dupa aceasta perioda la fiecare 6 luni sa ma plateasca cu cate 10 $ (IMG:style_emoticons/default/inlove.gif)

+Quote Post
sorinsirbu
mesaj 3rd September 2006, 23:04
Mesaj #9

Member

Data înscrierii: 22-June 06
Locație: Tg Jiu
ID membru: 83 289

QUOTE(kaizen @ Sep 3 2006, 23:56) *
Cred ca cel mai bine ar fi asa:
- dupa 6 luni abonamentul redus 25%
- dupa 12 luni abonamentul redus 50%
- dupa 18 luni abonamentul redus 75%
- dupa 24 de luni abonamentul redus 100%
Si dupa aceasta perioda la fiecare 6 luni sa ma plateasca cu cate 10 $ (IMG:style_emoticons/default/inlove.gif)

Presupun ca ai mai vrea si multe minute incluse,oriunde in lume,pe orice retea, GPRS moca, si fiecare minut primit sa-ti aduca si un bonus de vreo 50 de centi, iar cand acumulezi 100 euro,banii sa-ti fie transferati pe card.Si bineanteles ca ti-ai face singur apel de pe Cosmote 2000.(daca o mai fi atunci) (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif) (IMG:style_emoticons/default/w00t.gif)

Acest mesaj a fost modificat de sorinsirbu: 3rd September 2006, 23:05

+Quote Post
bufny
mesaj 3rd September 2006, 23:57
Mesaj #10

Junior

Data înscrierii: 19-December 05
ID membru: 57 975

ramanand cu picioarele pe pamant:

Fidelizare la cartela:
- minute in retea proportionale cu creditul consumat. Spre exemplu, la fiecare 5 euro consumati sa primesc un numar de 5 x n minute in retea valabile totusi o perioada mai mare (spre exemplu 2 luni). Asta la orice cartela, nu numai la cele noi (e vorba de fidelizarea clientilor vechi). Nu ar costa nimic din punctul lor de vedere, ar multumii si clientii (sunt multi care au cartele simple), ar incuraja si consumul, iar numarul minutelor ar fi rezonabil ca sa nu buseasca reteaua (mult mai mic ca 2000). Variabila aia n poate sa creasca in functie cu vechimea si/sau consumul cartelei in retea.

Fidelizare la abonament:
- minute in retea dupa regula de mai sus unde n sa se inmulteasca cu factura precedenta. n iarasi sa tina de vechimea in retea.
- minute nationale din ce in ce mai multe pe masura ce creste vechimea (odata cu scaderea taxei de interconectare ar putea da din ce in ce mai multe minute).

+Quote Post
nsec
mesaj 4th September 2006, 00:04
Mesaj #11

Active Member

La cartela:
- bonus aniversar
- bonus pentru apeluri primite
- bonus pentru apeluri efectuate

La abonamente:
- reduceri la factura in functie de minutele consumate in luna respectiva
- telefoane la preturi speciale in functie de vechime

+Quote Post
anghelush
mesaj 4th September 2006, 08:19
Mesaj #12

Junior

Data înscrierii: 2-June 05
ID membru: 38 012

nsec >> la faza cu BONUS LA APELURI PRIMITE m-ai dezamagit total... eventual la apeluri primite din afara retelei ...

... dupa ce ca avem 2000 de minute pt 3E.. imagineaza-ti ce bonusuri pt primi eu daca am 2 cartele 2000 si ma sun de pe una pe cealalta.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
nsec
mesaj 4th September 2006, 09:57
Mesaj #13

Active Member

QUOTE(anghelush @ Sep 4 2006, 09:19) *
nsec >> la faza cu BONUS LA APELURI PRIMITE m-ai dezamagit total... eventual la apeluri primite din afara retelei ...

... dupa ce ca avem 2000 de minute pt 3E.. imagineaza-ti ce bonusuri pt primi eu daca am 2 cartele 2000 si ma sun de pe una pe cealalta.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

am crezut ca nu mai trebuie sa fac precizarea. oricum cam asta va fi structura fidelizarii la Cosmote (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
crisstian
mesaj 4th September 2006, 11:39
Mesaj #14

Member

Data înscrierii: 21-June 04
ID membru: 18 732

Eu sunt pe orange (orange free).
Cosmote-ul sa aiba mai multe tipuri de variante de fidelizare iar clientul sa-si aleaga varianta care-i place. De ex.
1. Ar fi bine daca pe masura ce trec anii tariful la convorbiri (0.15 eur/min) ar scadea si sa finalizeze acoperirea.
2.Sau sa iti poti cumpara un nou tel cu acelas pret cu care l-ai fi cumparat daca te-i fi abonat din nou.

Cand ai 15-25 ani vrei sms-uri, MMS-uri gratis, bonus la apelurile primite, tel. moca vrei bonus te mir la mai ce, dar dupa o anumita varsta vrei sa vorbesti doar atat si ai nevoie sa vorbesti diversificat.
Desigur exista abonamente cu min nationale.........
Deci asta mi-ar placea mie sa-ti scada tarifele, binenteles nu exponential (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ,dar sa se simta ca ai vechime....
Cosmote-ul de asa ceva zic eu are nevoie pentru ca grosul abonatilor se afla la vecini: Vodafone, Orange, si Zapp.
Pe mine nici in facultate nu m-au incantat pomenele, dar acum......
Insa dupa cum ati observat la concurenta clientii se racoleaza de pe bancile scoliilor. Si e o chestiune foarte importanta deoarcea atunci prinzi clientul si daca e multumit, ramai cu el. Eu am avut de ales in studentie intre connex 5$ si dialog inedit 4$. Am ales dialog inedit fiind un abonament mai mic si de atunci pe orange am ramas.

Deci daca citeste cineva de la cosmote sa i-a aminte clientul se racoleaza inca de ,,mic copil" prin reducerea din start a abonamentului sau a tarifelor, iar daca e vorba de adultii punctul 1 (de mai sus).
Ii dai clientului reducere pe timpul studiilor dar pe urma l-ai prins pe viata.........daca stii sa-l tii.

Acest mesaj a fost modificat de crisstian: 4th September 2006, 11:40

+Quote Post
Cinergus
mesaj 5th September 2006, 14:32
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 17-June 05
ID membru: 39 211

Toate propunerile voastre au fost deja folosite (mai mult sau mai putin) ca mijloace de fidelizare de catre ceilalti operatori de telefonie mobila. Propunerea mea, pentru ca tot sunt mana-n-mana <Cosmote si Romtelecom>, ca mod de fidelizare minute gratuite catre reteaua de telefonie fixa Romtelecom (si invers... de ce nu). O alta propunere ar fi oferirea gratuita de cartele telefonice pt telefonia publica (cu reclama COSMOTE pe aceste cartele).

+Quote Post
ionut.tabacaru
mesaj 5th September 2006, 15:08
Mesaj #16

Junior

Data înscrierii: 8-August 05
ID membru: 43 347

Sugestii pentru Cartela Cosmote:

1. La fiecare 3 euro consumati, 5 minute in retea sau Romtelecom bonus;
2. La fiecare aniversare in retea, un bonus de 3 euro;
3. La fiecare aniversare in retea, 7% bonus din valoarea totala a creditului consumat in acel an;
4. La fiecare 30 SMS-uri trimise nationale , oferirea unui bonus de 5 SMS-uri gratis.

Cred ca as cere prea mult sau un lucru prea complicat...

+Quote Post
djadi21
mesaj 5th September 2006, 15:11
Mesaj #17

Active Member

Data înscrierii: 3-August 04
ID membru: 20 805

Sau dupa un an vechime in retea sa ai dreptul sa activezi o optiune prin care sa poti trimite sms gratuit nelimitat. Nu cred ca e prea mult.

+Quote Post
ionut.tabacaru
mesaj 5th September 2006, 15:12
Mesaj #18

Junior

Data înscrierii: 8-August 05
ID membru: 43 347

QUOTE(djadi21 @ Sep 5 2006, 16:11) *
Sau dupa un an vechime in retea sa ai dreptul sa activezi o optiune prin care sa poti trimite sms gratuit nelimitat. Nu cred ca e prea mult.

Mi-e cam frica de chestia asta, romanul ar abuza... chiar de ar fi nelimitate...

Mi-ar mai placea o extraoptiune care sa coste 1 euro si sa ofere 30 de SMS-uri nationale. Sau una de 2 Euro care sa includa 20 de minute nationale

Acest mesaj a fost modificat de ionut.tabacaru: 5th September 2006, 15:13

+Quote Post
Anunțuri noi
mesaj A minute ago
Mesaj #

Anunțuri publicate recent de forumiști >>

Grup: Bot

Wifi Box
Preț: 260 RON
Timp rămas: 18 zile
motorola aura dual sim - telefon ...
Preț: 600 RON
Timp rămas: 22 zile
CABINET DE PSIHOLOGIE
Preț: 1 RON
Timp rămas: 364 zile
CONSILIERE PSIHOLOGICA
Preț: 1 RON
Timp rămas: 364 zile
   Anunțuri publicate recent de forumiști în secțiunea dedicată de anunțuri a Forumului Softpedia. Poți adăuga (gratuit) anunțurile tale chiar acum!

12 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 9th February 2010 - 21:36
© 2001 - 2010 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia