Eu sunt pe orange (orange free).
Cosmote-ul sa aiba mai multe tipuri de variante de fidelizare iar clientul sa-si aleaga varianta care-i place. De ex.
1. Ar fi bine daca pe masura ce trec anii tariful la convorbiri (0.15 eur/min) ar scadea si sa finalizeze acoperirea.
2.Sau sa iti poti cumpara un nou tel cu acelas pret cu care l-ai fi cumparat daca te-i fi abonat din nou.
Cand ai 15-25 ani vrei sms-uri, MMS-uri gratis, bonus la apelurile primite, tel. moca vrei bonus te mir la mai ce, dar dupa o anumita varsta vrei sa vorbesti doar atat si ai nevoie sa vorbesti diversificat.
Desigur exista abonamente cu min nationale.........
Deci asta mi-ar placea mie sa-ti scada tarifele, binenteles
nu exponential (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif) ,dar sa se simta ca ai vechime....
Cosmote-ul de asa ceva zic eu are nevoie pentru ca grosul abonatilor se afla la vecini: Vodafone, Orange, si Zapp.
Pe mine nici in facultate nu m-au incantat pomenele, dar acum......
Insa dupa cum ati observat la concurenta clientii se racoleaza de pe bancile scoliilor. Si e o chestiune foarte importanta deoarcea atunci prinzi clientul si daca e multumit, ramai cu el. Eu am avut de ales in studentie intre connex 5$ si dialog inedit 4$. Am ales dialog inedit fiind un abonament mai mic si de atunci pe orange am ramas.
Deci daca citeste cineva de la cosmote sa i-a aminte clientul se racoleaza inca de ,,mic copil" prin reducerea din start a abonamentului sau a tarifelor, iar daca e vorba de adultii punctul 1 (de mai sus).
Ii dai clientului reducere pe timpul studiilor dar pe urma l-ai prins pe viata.........daca stii sa-l tii.
Acest mesaj a fost modificat de crisstian: 4th September 2006, 11:40