Ma gandeam acum cateva zile,daca exista pentru ericsson vreun cod care sa imi creasca putin intensitatea luminoasa a ecranului la T65.Nu ca as avea nevoie,dar am vazut la un tip,unul care abia mai lumina.Mi-am adus aminte ca vazusem parca ceva de genul asta acum cateva luni pe net,dar era cu plata.Nu stiu daca chiar tine faza,dar ce am zis:haideti sa punem intr-un thread toate codurile si toate tips&tricks pe care le stim despre telefoanele mobile.Mai ma intrebam daca e ceva pt. ericsson sa-i creasca puterea de emisie,pt. zonele in care nu este semnal.
Ce rugaminte as avea (pt. noi cei care vom citi acest thread):
*sa fie scurt si la obiect,nu sa stai sa cauti un cod intr-un text de 1k (IMG:
style_emoticons/default/wink.gif)
*sa verificam ce au scris ceilalti ca sa nu ne repetam (ce folos ar avea sa fie 10 pagini,iar 5 sa se repete).
*(optional) daca se poate sa specificati codul a fost testat sau nu,ca sa stim la ce riscuri ne supunem (daca unuia i-a murit telefonul sa nu moara si la ceilalti)
*de preferat sa scrieti si modelul de telefon,in cazul in care respectivul cod ar merge doar pt. anumite modele si nu pentru toata gama.
Voi incepe cu ceva pt ERICSSON:
-> * <- <- * <- * firmware telefon.merge pe mai toate ericsson-urile.am incercat pe T65,R600,T200,T68i.Pe langa firmware mai sunt cateva informatii utile,cum ar fi:daca in meniul de soft vedeti ceva de genul "CDA102045/1" (ma refer la acel 1 dupa / ) inseamna ca telefonul nu e blocat si nici nu a fost codat pe vreo retea!!!.Daca in loc de 1,in coada,apare altceva ( ex.275),iar telefonul merge pe toate retelele,inseamna ca a fost decodat!Imi pare rau ca am scris asa mult dar vroiam sa se stie treaba asta.
0# te duce in meniul de apeluri
*#06# serie aparat (merge pe toate telefoanele indiferent de natzie)
Sunt coduri vechi,dar poate exista si vizitatori care n-au avut de-a face cu ericsson,si nu cunosc aceste coduri.
Stiu si pt. nokia dar las pe cineva care are sa le spuna.
Sper sa ne fie de folos acest thread (IMG:
style_emoticons/default/ohmy.gif) K:
Legenda: <- = sageata stanga; -> = sageata dreapta.