Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> frigidere beko
bbdenisa
mesaj 30th August 2006, 18:43
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 30-August 06
ID membru: 94 384

ma gandesc sa-mi cumpar o combina frigorifica Beko. Ce-mi puteti spune despre firma asta, e ok? cineva mi-a zis ca sunt turci, si ca nu prea are incredere. modelul este NCO9860.
multumesc
Go to the top of the page

+Quote Post
gabip
mesaj 30th August 2006, 22:33
Mesaj #2

Junior

Data înscrierii: 3-December 03
ID membru: 8 604

QUOTE(bbdenisa @ Aug 30 2006, 19:43) *
ma gandesc sa-mi cumpar o combina frigorifica Beko. Ce-mi puteti spune despre firma asta, e ok? cineva mi-a zis ca sunt turci, si ca nu prea are incredere. modelul este NCO9860.
multumesc

degustibus (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
vag, s-a mai discutat aici:
http://forum.softpedia.com/index.php?showt...267&hl=beko

+Quote Post
.Cris.M.
mesaj 30th August 2006, 22:47
Mesaj #3

Active Member

Data înscrierii: 19-November 05
ID membru: 54 292

Nu am combina frigorifica de la BEKO,dar am alte produse facute de aceeasi firma si de care sunt mai mult decat multumit.

cineva mi-a zis ca sunt turci, si ca nu prea are incredere.

Aiurea,Beko e un brand care se respecta cu piata de desfacere uriasa,de care acel "cineva" de care pomenesti nu are nici mai vaga idee.Spunei ca nu sunt cei care fac guma de mestecat "Turbo".
E compania care in domeniul care te intereseaza a castigat de foarte multe ori premiul best-buy,si crede-ma ca nu degeaba.La momentul actual e liderul in domeniu in UK si nu numai.O simpla cautare pe google iti va arata ca este un "group" multinational.

+Quote Post
Peacekeeper
mesaj 30th August 2006, 23:07
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 8-January 05
Locație: Cluj
ID membru: 28 459

Printii mei au o combina frigorifica Beko (nu stiu modelul) de aproxmativ 6 ani si merge si acum perfect. De asemenea masina de spalat care tot Beko este.

Din cate stiu eu Articul romanesc este detinut tot de cei de la Beko.

Bafta.

+Quote Post
carman
mesaj 31st August 2006, 07:59
Mesaj #5

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 6-February 06
ID membru: 64 882

multumesc

eu ma masina de spalat Beko.garantie 4 ani,service excelent la domiciliul tau (eu am avut o mica problema,am trimis joi la ora 3 dimineata un e-mail la service si in aceeasi zi m-au sunat la ora 14 sa-mi spuna ca vineri va veni tehnicianul pentru reparatie).

+Quote Post
apollo_expert
mesaj 31st August 2006, 08:06
Mesaj #6

Inactive Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 12-June 04
Locație: Constanta
ID membru: 18 177

QUOTE(Peacekeeper @ Aug 31 2006, 00:07) *
Din cate stiu eu Articul romanesc este detinut tot de cei de la Beko.

Bafta.

Ai dreptate. Daca te uiti cine face service-ul la aceste aparate o sa vezi ca sunt cei de la Arctic Gaesti. Ciao. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

+Quote Post
bbdenisa
mesaj 31st August 2006, 14:30
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 30-August 06
ID membru: 94 384

multumesc

Multumesc pentru informatii. m-am mai linistit. mi-e frica sa nu ma-ntep, ca dau vreo 18 mil pe combina asta

+Quote Post
whoswho69
mesaj 2nd October 2006, 20:12
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 2-October 06
Locație: Constanta
ID membru: 100 342

Acum 2 saptamani mi-am luat de la FLANCO o combina frigorifica BEKO K386WD+. Au adus-o flacaii pana la etajul 1, totul ok, dar ce sa vezi? Manerele (identice, ambele cu dimensiunea intre gauri de 215 mm), in pungi sigilate, nu se potrivesc decat la usa de sus (frigider), distanta intre gaurile de la usa de jos (congelator) fiind de 255 mm. E cu usi reversibilie, am zis ca o fi o greseala, dar si partea cealalta e la fel. Am citit instructiunile, dar acolo nu scrie ca trebuie sa masori manerele cand cumperi combina. Am sunat la magazin, unde mi-au zis ca problema se rezolva la service. A doua zi am fost la service, unde un nene mi-a luat datele si mi-a spus ca vorbeste la fabrica si…o sa ma sune el… Nu m-a sunat nici in ziua de azi.
Am trimis un e-mail la office@arctic.ro, in care explicam problema. La fel, nici un raspuns.
Am sunat la Arctic call center, unde am sesizat din nou problema, mi-au dat un numar de inregistrare al sesizarii si au zis ca ma suna in max. 3 zile si vine la domiciliu cineva de la service. Nici nu m-a sunat, nici n-a venit nimeni!!! Tre' sa ma grabesc, in 3 ani expira garantia. Acum am dat un mail la OPC, poate se rezolva ceva. Ce ma sfatuiti? Alt maner? Alte gauri? Alta usa? Alta combina? Alta firma? Sarma, sfoara, scotch sau superglue? Poate ca Arctic Gainaresti de Dambovita ar trebui s-o lase mai moale cu reclama pe la TV si cu banii economisiti sa angajeze CTC-isti (ca si-asa e somaj mare in Gaesti) sau sa deschida niste service-uri prin Constanta, ca deocamdata e numai unul din cate stiu eu... In rest, va recomand cu ,,multa caldura" combinele frigorifice MADE IN ROMANIA. Parerea mea!

+Quote Post
Rage1
mesaj 4th October 2006, 14:28
Mesaj #9

Junior

Data înscrierii: 17-February 04
ID membru: 11 579

da in magazin la flanco nu era combina asta cu manerele montate? (IMG:style_emoticons/default/confusedsmiley.png)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 20:39
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia