Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

47 V  « < 44 45 46 47 >  
Closed TopicStart new topic
> Televizor - de care sa-mi cumpar?
the_coolest_boy0...
mesaj 20th February 2007, 15:34
Mesaj #811

Member

Grup: Members
Data înscrierii: 14-October 06
ID membru: 102 511

in dormitor am un samsung 23R71W cu diagonala de 23'' acum depinde cat de mare e camera in care vrei sa-l pui! camera are 24 mp, asa ca mi se pare destul de mare! totusi, nu oi fi chior! in sufragerie un samsung LE-27S71 care mi se pare mai mult decat suficient, el avand diagonala 27", aceasta camera avand 38 mp! in celalalt dormitor am un sony cu tub trinitron, care, dupa parerea mea, este cel mai rezistent! mentionez faptul ca acesta nu este cu tub plat ca celelalte! pe acesta l-am luat din carrefour acum 8-9 luni, la pretul de 1100 lei, iar celelalte: pe LE-27S71 am dat 3200 din cora pantelimon, iar 23R71W l-am luat din flanco cu 2400 ...acum ti-am mai spus! depinde cat de mare e camera, altfel te chiorasti uitandu-te aproape, sau incercand sa vezi ceva la el de la 10 m!
Go to the top of the page

+Quote Post
simocris
mesaj 22nd February 2007, 13:35
Mesaj #812

Junior

Data înscrierii: 1-March 06
ID membru: 67 945

@Pius,inainte de revelion,am cumparat parintilor mei exact acel model de panasonic,te referi la cel cu 2 intrari hdmi,nu?pt ca mai este unul mai ieftin care are numai o intrare si inca ceva pe la imagine in minus,si se numeste tot cam asa.pe cablu merge nasol,dar nici chiar atat de nasol cum arata in magazine la prezentare,depinde de programe,sunt unele care se vad de rahat ex:otv,tvr2,etc.,in fine,dar problema asta o au toate lcd-urile.pe un dvd prin scart imaginea este IMPECABILA.as fi dorit tare mult sa am posibilitatea sa il incerc in modul hd,cred ca ar fi de vis,dar pana apar in ro dvd divx hd la bani mai ok, mai dureaza.eu locuiesc in germania,si cel mai ieftin aici,acest televizor este 999€ pe site-uri iar in magazin de specialitate este in jur de 1200€,dar atentie sunt 2 modele care arata identic si daca nu ma insel chiar se numesc aproape identic dar e o destul de mare diferenta de bani.cel cu o singura intrare hdmi,aici este 700€.cand l-am luat era 3700 RON,acum am vazut ca a ajuns pe la 3200 RON parca.inafara de telecomandta,care e urata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ,are niste butoane cat capul meu,televizorul are un display de milioane.Eu nu cred ca sony are tehnologie mai buna decat panasonic.sony scoate modele ca pe banda,pur si simplu,numai aiurea,aproape fara diferente intre ele,probabil doar de design.acum nu zic ca sunt toate la fel,dar uitati-va la radiocasetofoanele sony,are zeci de modele care merg cu mp3,daca citesti datele tehnice,e acelasi casetofon cu o alta fata.sony parca ar face moda,nu tehnologie.

+Quote Post
dragosmanea
mesaj 22nd February 2007, 17:32
Mesaj #813

Junior

Data înscrierii: 9-December 04
Locație: Bucuresti
ID membru: 26 933

Salut, stiti cumva daca acest model de SONY are posibilitatea de selectie intre 50Hz si 100Hz?
http://www.sonycenter.ro/Televizor-Wega-Tr...p148--p234.aspx

Am tot citit mai sus cum ca pe tv cablu ar fi mici probleme la redarea pe 100Hz.

Va multumesc

+Quote Post
Speedo
mesaj 22nd February 2007, 23:54
Mesaj #814

Super Moderator

Grup: Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
ID membru: 3

La modelul asta Sony nu se poate deselecta 100Hz, in schimb are in meniu o ptiune in plus care se numeste ceva de genul, "filtru electronic" si care daca e pus pe On degradeaza imaginea, o "sticleste", scade putin si crominanta, e drept fara zgomot.
Cand este Off e foarte bine, nu se simte "digitizarea" imaginii, din pacate peste tot in magazine tembelii o pun pe "On".

+Quote Post
dragosmanea
mesaj 23rd February 2007, 09:07
Mesaj #815

Junior

Data înscrierii: 9-December 04
ID membru: 26 933

Multumesc mult Speedo,
Credeti ca este o problema ca nu se poate deselecta modul de 100Hz? Ma puteti indruma catre alt model de Sony cam in acelasi buget?
Va multumesc

+Quote Post
rdk
mesaj 25th February 2007, 16:18
Mesaj #816

Junior

Data înscrierii: 25-February 07
Locație: Rm. Valcea
ID membru: 147 551

Acum 2 saptamani am cumparat un panasonic TX-21PZ1P pentru la tara.Va rog frumos sa-mi ziceti codul meniului de service(daca are)!!!

+Quote Post
alexxveres
mesaj 26th February 2007, 08:08
Mesaj #817

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 20-January 07
Locație: Brasov
ID membru: 130 520

va salut.pana l urma m-am decis si eu si mi-am luat samsungul acela cu pip m026p din carrefour cu 10mil....si c pot s zic.....merge totul klumea.singura chestie deranjanta e k dupa vreo 2 ore d mers incepe s se auda un bazait l tv...in fine care se aude doar dak dai tv-ul p mut.....stie cineva d l c poate s fie?si o solutie?.si ink o chestie...cum se intra in service mod l modelul asta k vreau s vad eu o faza....respect

+Quote Post
adishor
mesaj 26th February 2007, 10:23
Mesaj #818

Member

Data înscrierii: 16-November 04
Locație: Oradea
ID membru: 25 867

QUOTE(alexxveres @ Feb 26 2007, 08:08) *
singura chestie deranjanta e k dupa vreo 2 ore d mers incepe s se auda un bazait l tv...in fine care se aude doar dak dai tv-ul p mut.....stie cineva d l c poate s fie?si o solutie?

Si eu am un Philips care bazaia de tare si l-am dus in service unde parca au zis ca de la ceva magneti se aude suntetul ala care a disparut dupa ce au lipit ceva. Totul a durat 10-15 minute.

Acest mesaj a fost modificat de adishor: 26th February 2007, 10:24

+Quote Post
simocris
mesaj 26th February 2007, 17:08
Mesaj #819

Junior

Data înscrierii: 1-March 06
ID membru: 67 945

esti al n-lea care l-am auzit cu bazaituri in difuzoare(deranjante seara in special)la samsung-uri (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
Alecu27
mesaj 27th February 2007, 11:32
Mesaj #820

Junior

Data înscrierii: 27-February 07
ID membru: 148 336

Trebuie in cateva zile sa cumpar si eu un LCD si caut disperat pe diferite forumuri. Ideea e ca as vrea ceva de 32 inch dar e cam mare, iar 26 mi se pare totusi mic. Problema e ca cele de 27 de inch sunt destul de rare, doar Samsung ce are ceva modele asa. Iar ceva la 76 cm(30 inch) doar o singura firma no name am vazut.
Asa ca, probabil vreau ceva recomandari si de model dar si de magazin pentru televizoare de 27 inch. Nu cred ca-mi doresc ceva din zona High End, pentru ca nu-mi permit, deoarece tehnologia se schimba prea repede acum.

+Quote Post
instinct
mesaj 28th February 2007, 12:22
Mesaj #821

Junior

Data înscrierii: 29-September 06
ID membru: 99 726

QUOTE(simocris @ Feb 26 2007, 17:08) *
esti al n-lea care l-am auzit cu bazaituri in difuzoare(deranjante seara in special)la samsung-uri (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

sunetul este din bobina tubului, de 50/100Hz in functie de modelul tv-ului datorita lipsei lacului de obicei, sau a aplicarii acestuia cu zgarcenie la bobinare. Si multe monitoare samsung clasice sufera de aceasta "problema". Daca cel mai mic bazait va enerveaza f. tare nu luati asa ceva, daca puteti trai cu el go for it...

+Quote Post
MARTIN EDEN
mesaj 2nd March 2007, 01:57
Mesaj #822

Junior

Data înscrierii: 27-February 07
ID membru: 148 255

QUOTE(instinct @ Feb 28 2007, 12:22) *
sunetul este din bobina tubului, de 50/100Hz in functie de modelul tv-ului datorita lipsei lacului de obicei, sau a aplicarii acestuia cu zgarcenie la bobinare. Si multe monitoare samsung clasice sufera de aceasta "problema". Daca cel mai mic bazait va enerveaza f. tare nu luati asa ceva, daca puteti trai cu el go for it...

sau din ferita de la trafo de linii,bobina de E-W daca televizorul are tub mai mare de 56 cm,chopperul fiindca trebuie sa fie ieftin deci chinezesc,chiar bobina de intrare (drosel) am gasit-o la un beko...
totusi daca sunt in garantie eu recomand varianta SERVICE fiindca vibratiile la piese strabatute de curenti mari duc in timp relativ scurt la conturnari (lipituri reci) care pot duce la defecte mai costisitoare: E-W,baleiajul orizontal etc..

+Quote Post
danb1974
mesaj 5th March 2007, 21:28
Mesaj #823

Junior

Data înscrierii: 28-April 06
ID membru: 75 411

La ai mei s-a prajit televizorul si daca nu gasesc piese (poate la piata... sau are cineva in Tm un tda2800?) tre sa iau ceva ieftin de 54cm.

Ce am vazut prin magazinele locale:
- la metro un toshiba made in egypt (!) la 272ron - doar ca are un design sinistru
- la selgros un kontrast (ce naiba mai e si asta?) la 320ron
- la domo ceva westwood cu 349ron

Nu exista cerinte de super calitate doar sa nu ma abonez la service. Sa incep cu primul sa vad daca mai e pe stoc?

+Quote Post
danb1974
mesaj 10th March 2007, 18:03
Mesaj #824

Junior

Data înscrierii: 28-April 06
ID membru: 75 411

La vestel (nu stiu ce sasiu, in meniul de service scrie titanium 405, e un westwood ctv 2833 txt) pot regla convergenta (in partea de sus e problema, din fericire jos e ok)?

+Quote Post
vento4ever
mesaj 11th March 2007, 14:20
Mesaj #825

Junior

Data înscrierii: 8-August 06
ID membru: 90 218

daca vrei lcd tv cel mai bun e sony bravia alaturi de samsung.parerea mea.am un Samsung LE23R32B de 66cm si sunt tare incantat de el.

+Quote Post
mertec
mesaj 19th March 2007, 16:25
Mesaj #826

Junior

Data înscrierii: 7-March 07
ID membru: 151 915

au in auchan philips lcd de 66cm la oferta in jur de 21mil rol. mi s-a parut super ok! pacat ca n-am bani acum!

+Quote Post
lbordea
mesaj 19th March 2007, 17:01
Mesaj #827

Junior

Data înscrierii: 31-July 03
ID membru: 5 173

Sa va povestesc si aventura mea in cumpararea unui LCD de 32''
Vineri seara:
Am gasit preturi bunicele le domo.ro dar dintre cele 3 chiar nu stiu pe care sa ma axez.

http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare...msung_LE-32S71B
http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare...msung_LE-32R51B
http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare...amsung_LE-32T51

Stiu ca ar conta contrastul sa fie cat mai mare - si cum e dinamic la Samsung vad ca la 32T51 chiar daca e 2000:1 - e mai scump decat celelalte cu 300ron.

Bineinteles ar mai fi:
http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare..._Samsung_32R71B
cu 5000:1 dar nu stiu daca ar merita sa dau 500 in plus doar pentru asta.

Intr-un final m-am hotarat la 32S71B - asta era vineri noapte:

pai am dat azi-noapte comanda pentru 32S71B pe domo si azi am aflat ca in weekend nu sunt prelucrate comenzile online si abia luni seara o sa pot sa ridic LCD-ul de la magazin - o prostie e chestia asta - atata timp cat au magazine deschise si duminica, tu nu poti sa prelucrezi comenzile online!?!? Ar putea pierde clienti buni la faza asta - chiar si pe mine la cat de nerabdator sunt - pacat ca nu am gasit in alta parte sa iau mai ieftin ca altfel anulam comanda Very Happy - asa astept pana luni sa vedem cum o fi.
Am vazut pe alte forum-uri ca era destul de laudat 32S71B dar mai ales 32R71B - numa ca e mai scump cu 5 meleoane vechi Very Happy.

Bunnnn, azi e luni - continuarea:

Cred ca innebunescu cu DOMO ASTA!?!???!
azi ma suna aia de la comanda online - "am transmis comanda catre magazin lujerului si va suna ei cand e gata de ridicat produsul".
Bunnn..astept pana pe la pranz si ma hotarasc sa ii sun eu pe ei: imi dau seama ca ei nici macar nu au deschis emailul sa vada comenzile!!!! ok, se uita pe comanda mea pt 32S71B si vad ca nu il au pe stoc decat in Iancului. Zic ok trimiteti comanda la Iancului ca ma duc acolo sa il ridic.
Mai astept o ora si sun la Iancului - normal ca nu se uitasera pe comanda- verifica si vad ca singurul e cel afisat.

Acum nu stiu ce sa fac: ei au spus ca sta de o luna pe "tejghea" ce sa fac!??? sa merg sa il iau pe ala (pe mine asa ma bate gandul) - ca doar nu ar trebui sa fie stricat?!?!? sa spunem ca 30 de zile cu cate 12 ore zilnic -> 360 ore de mers - sa il iau in conditiile astea? Eu nu mai am rabdare Sad.

Dati-mi un sfat urgent!

Asa ca sariti cu sfaturile acum in juma' de ora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plsssssssss!!!!

+Quote Post
stefun
mesaj 21st March 2007, 10:56
Mesaj #828

Junior

Data înscrierii: 13-October 04
ID membru: 24 208

Salut

As dori sa-mi cumpar un TV cu diagonala de 54cm. Bugetul meu e limitat la max 700 ron.
La Domo am gasit urmatoarele modele:
http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare...Plano_CZ-21M163
http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare...zor_LG_21FB5RLX
http://www.domo.ro/Audio-Video/Televizoare..._Sony_KV-21CL10

Ce sa aleg?

Mersi
Stefun

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

47 V  « < 44 45 46 47 >
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 05:32
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia