QUOTE(flowrent @ Oct 10 2006, 13:09)

Nei ? Mai exista astea > Erau la moda prin '90,si-a luat si mamaie unul (IMG:
style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai exista. Apar rar pe piata. Sunt de fapt Vestel dar sunt scumpe fata de alte marci care sunt exact acelasi lucru. Modelul "clasic" cu 90 programe,OSD, hiperbanda este super si in ziua de azi. Daca ai prins un tub de calitate pe el mai merge inca 10 ani. Au avut unele probleme cu sursele si trafo linii dar pe total cred ca 90% din aparatele astea (Indiana 200) facute intre 1992-1996 sunt inca functionale. Si au fost FABRICATE nu asamblate in Romania.
Astept si alte pareri ,care este cel mai bun tv de 54 cm ?
Ce aveti voi si sunteti foarte multumiti ? Are sunet de nustiucare,poti sa imbunatatesti imaginea din meniuri etc..Nu e doar thread de tv-uri peste 72 cm ,e despre televizoare.Punct.
Durata de viata a unui televizor depinde mult de calitatea tubului. Moartea tubului determina deobicei casarea televizorului. Din pacate toate tuburile de azi sunt mai proaste decat cele de acum 10 ani.
Fiabilitatea sasiului(a pieselor adica) e al doilea factor; cam toate sunt la fel si din punctul asta de vedere. Nu merita sa investiti multi bani in acelasi lucru si nu aruncati bani pe "branduri". In 90% din cazuri veti cumpara "eticheta".
Preferatele mele: Vestel (Eurocolor,Watson,Regal,Windsor,Sonic,Teletech,Clayton,JVC,Sharp,Toshiba), Beko (Arctic,Hyunday,etc.) si tv-uri bazate pe sasiul TV2K(Tauras,Provision,Quasar,Shov,Ivory). Samsung, LG, Daewoo sunt o idee mai bune dar mai scumpe decat marcile ieftine de la primele 3.
Eu personal am un Vestel (chiar scrie Vestel pe el) de 72 cm(29" FST) luat in apr. 2000 din Metro (importat de Altex pe vremea cand nu aveau magazine proprii si vindeau doar angro). Tubul este RCA facut in Italia si e in stare excelenta. De stricat s-a stricat de 2 ori la 2 respectiv 4 ani si s-a rezolvat numai cu lipituri (problema tipica la modelul asta de sasiu) fara sa schimb nimic in el. Telecomanda originala merge si ea inca foarte bine. Totul la un pret bun pe vremea aia, comparabil cu un tv de 54 de marca. Bineinteles ca e stereo, teletext/fasttext, hiperbanda, 100 de programe.