Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

47 V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Closed TopicStart new topic
> Televizor - de care sa-mi cumpar?
greenpeace
mesaj 3rd July 2006, 11:22
Mesaj #505

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 14-November 04
ID membru: 25 741

QUOTE(clausio @ Jul 3 2006, 12:12) *
Cine le alungeste fetele?

cand intri in zoom1, se face zoom pe verticala => o alungire a fetelor sau cel putin asa percep eu faptul ca figura unei persoane este mai alungita.
Go to the top of the page

+Quote Post
alexmohora
mesaj 3rd July 2006, 11:23
Mesaj #506

Junior

Data înscrierii: 25-May 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 37 460

Și eu sunt nehotărât între Sony și Samsung genrația Slim TV. De LCD/Plasma nu am bani și chiar de aș avea, mi se par prea scumpe față de ce oferă.

Ce mă disperă la Sony e că nu au scos dintr-astea cu tub scurt - din acest motiv un TV de 82cm diag. e foarte greu și ocupă mult spațiu.

La samsung mă derutează faptul că nu găsesc pe site-ul www.samsung.com codurile de TV care sunt la noi pe piață. Știe cineva de ce?

Voi ce ați alege între Sony și Samsung undeva pe la 20 - 25 milioane (diag cât mai mare).

+Quote Post
clausio
mesaj 3rd July 2006, 11:31
Mesaj #507

Member

Data înscrierii: 9-May 06
ID membru: 76 939

Nu stiu la ce format te referi tu (probabil la 4:3) dar in cazul 16:9 vizionand DVD-uri in acelasi format nu se alungeste nimic.

QUOTE(alexmohora @ Jul 3 2006, 12:23) *
Voi ce ați alege între Sony și Samsung undeva pe la 20 - 25 milioane (diag cât mai mare).

Pai la mai putin de 2300RON poti lua Sony KV32 FQ86 de pe www.sonycenter.ro sau www.sony.ro.

Daca vrei neaparat slim atunci mergi pe un Samsung 16:9 Slim de 32" care insa te duce la minim 3000RON.

Trebuie sa le vezi pe amandoua in actiune!

+Quote Post
greenpeace
mesaj 3rd July 2006, 11:41
Mesaj #508

Junior

...am pus si niste poze ref la faptul ca e SLIM si ca a fost confundat de prietenii mei cu un LCD ... daca va uitati atent, are adancimea egala cu lungimea a 2 carcase de CD-uri. (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) Fișier atașat  Picture_20_.jpg ( 75.81KB ) Număr de descărcări: 159
Fișier atașat  Picture_19_.jpg ( 85.53KB ) Număr de descărcări: 197
Fișier atașat  Picture_21_.jpg ( 86.95KB ) Număr de descărcări: 119

QUOTE(Speedo @ Jul 3 2006, 12:20) *
Cred ca vei avea o dezamagire. Samsung nu mai face de ceva timp tuburi CRT, ceea ce ma face sa cred ca acel Samsung este un third party label-uit. Incearca sa te uiti cu o lanterna in spate la placa si la tub, sa vezi ce scrie.

Cineva ti-a atras atentia ca n-ai comparat televizoare din aceeasi clasa, pentru ca Sony nu avea stabilizator de imagine pe cand asa zisul Samsung da!

Oricum, tehnic si practic, niciodata un CRT Sony n-o sa poata fie "luat" de alt producer, daca nu stii asta degeaba am scris toti pe topicul asta...

eu am testat TV-uri cam din aceasi gama de pret (ptr ca atat ma tine punga (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) )- KV-29CS60K este la 1.700 RON iar TX-29PS12P 1.400 RON
cat despre "pentru ca Sony nu avea stabilizator de imagine pe cand asa zisul Samsung da!...uite aici http://www.sony.ro/view/ShowProduct.action...entional+4x3+TV ca are si sony control dinamic al imaginii (DQP & DF)

+Quote Post
Speedo
mesaj 3rd July 2006, 12:18
Mesaj #509

Super Moderator

Grup: Moderators
Data înscrierii: 26-November 01
ID membru: 3

Seria CS este low spre medium level, eu as fi spus ca nici nu avea stabilizator de imagine la cum este, oricum, Sony fara blooming vezi la FQ.

+Quote Post
greenpeace
mesaj 3rd July 2006, 13:52
Mesaj #510

Junior

QUOTE(Speedo @ Jul 3 2006, 13:18) *
Seria CS este low spre medium level, eu as fi spus ca nici nu avea stabilizator de imagine la cum este, oricum, Sony fara blooming vezi la FQ.

asa e, seria FQ e super dar pretul e aproape de 2.300 RON si nu are PIP ..are PAP. faptul ca e 16:9, pe mine sincer ma deranjeaza si nu spun asta ca nu mi-as putea permite unul 16:9 ci datorita faptului ca m-am obisnuit 4:3. un alt aspect care trage in jos TV sony e faptul ca inca nu produs SLIM FIT ...e un aspect important cred eu ...

+Quote Post
Speedo
mesaj 3rd July 2006, 14:04
Mesaj #511

Super Moderator

Ai dreptate in ambele puncte, FQ nu mai exista decat wide ceea ce este suparator si in plus si nu fac televioare slim, tragedia este ca nici n-o sa mai faca alte CRT-uri.

Oricum, chiar si cu probleme de geometrie, si cu blooming, Sony este peste orice CRT din piata.

+Quote Post
greenpeace
mesaj 3rd July 2006, 14:13
Mesaj #512

Junior

...asa cum am zis, sunt amic cu seful de magazin de la Flanco care inainte a lucrat 5 ani la un lant de magazine de electrocasnice si mi-a spus ca SONY are cea mai mica rata de cadere ...adica aproape de zero ! de cand lucreaza el nu a venit nimeni cu un sony ca s-a stricat decat in prima saptamana ...la samsung, fac pionerat ! asta e ...

+Quote Post
Speedo
mesaj 3rd July 2006, 14:16
Mesaj #513

Super Moderator

Daca este Samsung, te rog uita-te cand mai stergi praful dupa el sa vezi ce scrie pe tub si eventual placa sa vedem de catre cine este fabricat.

Speedo

+Quote Post
greenpeace
mesaj 3rd July 2006, 14:29
Mesaj #514

Junior

m-am uitat acum ...dar fantele sunt foarte subtiri si nu se vede mai nimic ..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Speedo
mesaj 3rd July 2006, 14:52
Mesaj #515

Super Moderator

Daca n-ai sigiliu pe suruburi "do the did"!

+Quote Post
greenpeace
mesaj 4th July 2006, 08:56
Mesaj #516

Junior

QUOTE(Speedo @ Jul 3 2006, 15:52) *
Daca n-ai sigiliu pe suruburi "do the did"!

daca-ai stii cat de greu este de manevrat ... o sa incerc cu proxima ocazie ! si eu sunt curios cati "soareci" are inauntru.
btw ...tu te-ai uitat pe specificatiile tehnice sa vezi toate facilitatile ? eu zic ca in segmentul asta de pret am facut cea mai buna alegere.

+Quote Post
Speedo
mesaj 4th July 2006, 09:38
Mesaj #517

Super Moderator

Eu sunt pe alta optica, stiind ce inseamna Apperture Grill, nu ma pot gandi la alt televizor CRT in afara de Sony. Poate sa aiba mama feature-urilor si 3 tuner-e si nu conteaza pentru mine.

Daca e sa vorbim de plasma, atunci Samsung este alegerea, de altfel Sony are un acord cu Samsung sa-i furnizeze know-how si o serie de patente deoarece Samsung a ajuns departe. Suprinzator, desi in momentul asta plasmele Sony inteleg ca sunt facute pe linia Samsung, respecta standardele Sony si sunt dupa unii putin peste cele Samsung obisnuite, ciudat spun multi, pentru ca in fond este aceeasi linie, aceleasi conditii, etc...oricum Samsung e mai ieftin si in fond nu cred ca as vedea diferentele acelea...

O discutie putin on off - in ziua de azi nu are rost sa-ti iei televizor HDTV, 16:9, si rezolutii intermediare (720, 840, 1024) deoarece absolut toate programele TV se vad in old style, la rezolutia de mult stiuta. In momentul in care aveti un televizor care nu este build pentru SD va face resize la imagine cand e 16:9 si se vede ca un cur iar daca rezolutia e mai mare va face interpolare si i-o da decisiv imaginii, ajungeti sa va uitati acasa la pete de culoare nu la o imagine formata din contururi. Si sa nu-mi spuneti ca va uitati la DVD-uri pentru ca totusi marea majoritate a timpului un televizor functioneaza pe emisiunile de stiri, entertaiment, muzica si canalele de nisa, cel putin asta e pattern-ul celor cu bani care-si pot lua plasme si 16:9.

Sfatul meu este sa nu mai fiti snobi, ci practici, alegeti calitate deosebita, 4:3 SD, la pretul corect, nu cel mai mare, asa sunteti cool nu cu ultima plasma in casa si imagine de rahat.

De altfel multi dintre voi merg pe afara in concedii, ati vazut voi in PUB-uri, de ex. acum la Campionatul Mondial, in Germania, Franta, ati vazut plasme? Nu, nu pentru ca n-au bani ci pentru ca nu se vede bine, de obicei au niste 72-uri sau 86-uri, sau proiector si sunt happy. Cluburile care au HDTV este adevarat ca au plasme si din acelea calitate, dar sunt relativ putine locatiile de genul asta.

Speedo

Acest mesaj a fost modificat de Speedo: 4th July 2006, 09:41

+Quote Post
greenpeace
mesaj 4th July 2006, 11:21
Mesaj #518

Junior

eu sunt mai conservator ! doar ca este SONY, niciodata nu imi voi cumpara un televizor ! asa cum v-am spus am testat ~ 5 ore si citind toate posturi voastre eram aproape convins sa-mi cumpar SONY dar mi-am luat Samsung ...

Samsung ofera toate facilitatile pe care le are un televizor de ultima generatie, imagine clara, dimensiuni reduse si nu in ultimul rand un design mult mai atragator decat SONY. nu stiu daca este snob persoana care cheltuie cu aproape 600 RON mai mult (samsung costa 1.700 ptr ca de 300 primesti un voucher) doar ptr a avea SONY din seria FQ acasa...

+Quote Post
Speedo
mesaj 4th July 2006, 11:32
Mesaj #519

Super Moderator

Nu ma refeream la tine, ci la cei ce cumpara 16:9 si rezolutii superioare formatului SD. Iar daca al tau e 16:9, cum parca vad acum...inseamna ca te incadrez in categorie...ai dat mai multi bani sa vezi mai prost.

M-am referit la un Sony ca este un Sony din prisma tehnologiei. Citeste bine ce scriu.

Acest mesaj a fost modificat de Speedo: 4th July 2006, 11:33

+Quote Post
greenpeace
mesaj 4th July 2006, 14:50
Mesaj #520

Junior

...nope, al meu e 4:3.

ptr cine vrea mai multe detalii

http://www.samsung.com/pl/support/products...elevision%2Esec

+Quote Post
FC72
mesaj 4th July 2006, 19:31
Mesaj #521

Active Member

Data înscrierii: 6-March 05
ID membru: 31 873

Putin off topic , plasmele Samsung nu sint o referinta in domeniu as putea spune chiar ca sint de neglijat, nu concureaza cu greii in domeniu.
Pe primul loc fara dubii si discutii stau plasmele Pioneer care ofera o imagine ce sfideaza perfectiunea, urmate de Panasonic cu nivelul de negru si contrastul incredibil, pe locurile urmatoare vin cei de la LG ce reusesc sa faca o impresie buna cu XD-Engine, ceilalti producatori Hitachi, Samsung, etc, sint din grupul cel mai slab cotat ce ofera panouri si altor integratori mai mult sau mai putin brand-name.
Samsung sint remarcabili la LCD unde sint lideri si unde stau cu un pas inaintea concurentei.

+Quote Post
Speedo
mesaj 4th July 2006, 21:29
Mesaj #522

Super Moderator

Da si tu surse, ca daca-mi spui ca Samsung e low pe plasma ma duc si ma culc.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

47 V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Closed TopicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 01:37
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia