QUOTE(stan_ctln @ Jun 28 2006, 13:53)

Salutare, sunt nou pe aici. Clausio, as dori sa-mi cumpar un tv Sony KV 32FQ86E pe care-l au afisat pe www.sonycenter.ro , cred ca si tu ai acelasi model , insa habar nu am de geometrii si alte traznai.
Abia acum ti-am vazut postul si iti raspund imediat...
Am vazut si eu oferta de pe sonycenter...intre timp s-a mai ieftinit un pic.
Eu am luat TV-ul de pe raft (fiind ultima bucata) l-am vazut functionand si mi-a placut...Ce m-a determinat imediat sa-l cumpar a fost reducerea de pret eu platind doar 1750 RON.TV-ul e fabricat in 02/2005 in Spania.
Nu am verificat ceva anume la el, doar paralelismul dungilor de text de pe realitatea tv (dar aceasta poate fi reglata din meniu).
Daca ai un homecinema sau un DVD stationar eu zic ca ai facut o afacere...pt ca se vede super...(mai bine ca pe un LCD de 3000-5000 RON).
Am legat laptopul (cu rezolutie 1280x768) (si laptopul are ecran 16:9) prin TV out si pot spune ca nu am fost atat de multumit chiar si urmarind DVD-uri in comparatie cu super calitatea oferita de DVD player stationar).
Pt divx ti-as recomanda un DVD player stationar in loc de TV out la calculator.
Deci eu zic sa nu eziti sa faci achizitia pt ca e un super tv. Advanced Digital Motion la 100HZ face toti banii indiferent ca te uiti la un divx, caseta video sau un DVD. E cu mult deasupra multor alte TV-uri wide de 32".
Acuma...eu am vazut acest TV si la Metro...problema e ca si acolo il vezi cum merge doar cand ii faci proba adica dupa ce ai dat banii pe el.Am vazut in schimb pe site la Domo ca au acest model ...doar ca e ceva mai scump 24XX RON. Acolo ii poti face proba inainte sa-l cumperi. Nu stiu daca merita insa diferenta de pret.
Acum ca am TV-ul acasa, nu mi-as face probleme comandandu-l de la sonycenter pt ca nu prea ai ce surpriza sa ai...Ei ti-l trimit gratuit acasa...ceea ce e un mare avantaj pt ca TV-ul e foarte mare si foarte greu...
Eu nu am observat nici o problema de geometrie la al meu....si sunt destul de chitibusar. E drept ca ma uit mai mult la DVD-uri si mai putin la programele tv. Oricum la TV-urile 16:9 sunt mai putine problemele de imagine prin faptul ca ai multe moduri de imagine selectabile si reglabile din meniuri (telecomanda).
Marele minus la KV32 FQ 86 e ca nu are un mod de programare de trimitere in stand by... Am ramas masca cand am constatat asta... (eu ma mai uitam la gogomaniile de pe OTV si de multe ori adormeam cu tv-ul programat sa se opreasca singur...acum nu mai pot sa fac asta.
Anyway eu zic sa-l cumperi...chiar si de la sonycenter..dupa ce il vezi acasa nu mai ai inima incercata (si eu stau in dubiu de multe ori inainte sa fac cate-o achizitie).
Daca mai ai ceva intrebari...formuleaza-le!