Am citit thread-ul asta din scoarta-n scoarta (
la un moment dat nici nu mai avea scoarta, ca l-as mai fi citit (IMG:
style_emoticons/default/tongue.gif) ), insa aici lumea a pus in general problema tv-urilor cu diagonala obisnuita.
Originally posted by Speedo
Panasonic se face dupa aceleasi principii ca si Sony, parca tot in Cehia, si mai e o unitate de productie prin Polonia, ce este drept ca nu exista deformari de geometri vizibile dar chiar si asa tubul este unul clasic, sau in cel mai bun caz Croma Clear, de asta e si mai usor de "tras" geometric.
Originally posted by Speedo
Oricum, televizoarele mari, de peste 18mil-19mil se pare ca sunt in regula si la noi pe piata.
Greets,
Speedo
Nu ti se pare ca te contrazici cu ce spui in post-ul anterior?
Tubul tv-ului meu este
Quintrix Flat. Nu sint sigur cine este proprietar, dar din cite stiu eu Panasonic.
Problema mea era de a-mi lua un tv cu diagonala mare (29"), iar SONY este destul de piperat la pret. Si mai interesant e ca am vazut in magazine tv-uri SONY din aceeasi clasa si chiar un model WEGA foarte nou aparut, care costa aproape triplu si avea o geometrie de cacao (imaginea era deformata pe orizontala, vizibil rau de tot) . . .
Care este concluzia? Toate tv-urile de pe piata noastra sint varza, cel putin asta e acum parerea mea, nu conteaza pretul. E o problema de noroc si de rabdare sa gasesti un tv satisfacator, si cum vinzatorii la noi nu sint foarte amabili si nu gasesti marfa in stoc, este cam greu de rezolvat problema :0 .