Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

33 V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre Aspiratoare
c_cris85
mesaj 15th June 2005, 02:23
Mesaj #91

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 11-May 05
ID membru: 36 436

am luat vortexu, merge super bine si seamana mult cu acel DeLonghi! Are si filtru HEPA, 1400 W si m-am convins ca aeru tras pe tub trece prin apa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sa vedem acum daca da rezultate. Bafta tutror

Asta e:

Acest mesaj a fost modificat de c_cris85: 15th June 2005, 02:28
Fișiere atașate
Fișier atașat  aspiraquac.jpg ( 26.74KB ) Număr de descărcări: 468

Go to the top of the page

+Quote Post
Courage
mesaj 22nd June 2005, 10:56
Mesaj #92

Administrator

Grup: Admin
Data înscrierii: 26-November 01
Locație: Bucuresti
ID membru: 2

Si eu am prb cu praful si alergia..

Am acasa si la fima mai multe aparate Vortex de purificat/ozonificat/ionizat aerul si sunt ff. multumit de ele.
Costa 2.5 mil insa face banii. Filtrele se schimba anual, iar cel din dormitor merge non stop pe Auto...

Cum este cu acest Vortex ?
Face banii ?
Sa dau 10 mil pe Delonghi nu imi surade...
Vortex e o firma chineza care face niste produse ff. ieftine, insa care par a fi relativ bune.
Eu am purificatoarele, iar o ruda aspirator de un an si e multumita...

+Quote Post
Courage
mesaj 22nd June 2005, 17:57
Mesaj #93

Administrator

Vortex poate parfuma aerul ?

+Quote Post
James
mesaj 22nd June 2005, 21:57
Mesaj #94

Member

Data înscrierii: 4-June 03
Locație: Timisoara
ID membru: 4 096

Daca pui in apa o solutie care parfumeaza aerul binenteles ca se poate.
Exista si pentru aspiratoarele normale un fel de betigase parfumante sau pastile care se introduc in sac.

+Quote Post
c_cris85
mesaj 22nd June 2005, 22:38
Mesaj #95

Junior

Data înscrierii: 11-May 05
ID membru: 36 436

Eu am pus parfum de aromaterapia si miroase f frumos dupa. Eu zic ca asta isi face banii...Filtru HEPA nush la cat timp se schimba. Mi-e frica doar sa nu trag vreo pietricica sau moneda care sa fisureze rezervorul. In rest, pare destul de fain!

+Quote Post
Courage
mesaj 28th June 2005, 09:09
Mesaj #96

Administrator

Am fost sa iau Vortex, insa in Metro nu mai aveau si in Selgros mai era doar unul: dupa "studii intense" am ajuns la concluzia ca e dintr-un plastic casabil si care nu inspira rezistenta la lovituri...

Nu gasesc insa nimic Delonghi pe care sa-l pipai.

Exista magazin e prezentare?

+Quote Post
valentina
mesaj 28th June 2005, 13:06
Mesaj #97

Junior

Data înscrierii: 14-January 05
ID membru: 28 798

Buna Courage.
Eu am pipait si cumparat aspiratorul DeLonghi de la Metro Otopeni. Langa el pe raft, era si "celebrul" VORTEX, insa chiar daca era mai ieftin...nu mi-a inspirat incredere nici mie.

Du-te acolo poate gasesti.

Eu sunt foarte multumita de el. Problema alergiei in casa a disparut complet. Singurul inconvenient la DeLonghi este faptul ca trebuie sa spal vasul dupa fiecare folosire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (dar asta se intampla cu toate aspiratoarele care folosesc apa drept filtru).

P.S. ai fost entuziasmat de Vortex, cum am fost eu de Thomas.... (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

Bafta la cumparaturi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Apollo
mesaj 28th June 2005, 15:02
Mesaj #98

Member

Data înscrierii: 20-April 02
ID membru: 1 108

QUOTE(Courage @ Jun 28 2005, 09:09)
Am fost sa iau Vortex, insa in Metro nu mai aveau si in Selgros mai era doar unul: dupa "studii intense" am ajuns la concluzia ca e dintr-un plastic casabil si care nu inspira rezistenta la lovituri...

Nu gasesc insa nimic Delonghi pe care sa-l pipai.

Exista magazin e prezentare?
*

Am vazut acel model de aspirator De Longhi la MediaGalaxy in Mall. Costa aproape 15 milioane lei, dar impresia pe care mi-a lasat-o a fost foarte buna.

+Quote Post
Courage
mesaj 28th June 2005, 18:57
Mesaj #99

Administrator

QUOTE(valentina @ Jun 28 2005, 13:06)
Buna Courage.
Eu am pipait si cumparat aspiratorul DeLonghi de la Metro Otopeni. Langa el pe raft, era si "celebrul" VORTEX, insa chiar daca era mai ieftin...nu mi-a inspirat incredere nici mie.

Du-te acolo poate gasesti.

Eu sunt foarte multumita de el. Problema alergiei in casa a disparut complet. Singurul inconvenient la DeLonghi este faptul ca trebuie sa spal vasul dupa fiecare folosire  (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (dar asta se intampla cu toate aspiratoarele care folosesc apa drept filtru).

P.S. ai fost entuziasmat de Vortex, cum am fost eu de Thomas.... (IMG:style_emoticons/default/console.gif)

Bafta la cumparaturi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
*

Cat costa in Metro jucaria Delonghi ?

+Quote Post
valentina
mesaj 29th June 2005, 08:09
Mesaj #100

Junior

Data înscrierii: 14-January 05
ID membru: 28 798

In ianuarie 2005 am dat pe el 10 mil....acum nu mai stiu...zicea cineva ca in Mall e 15.

+Quote Post
Apollo
mesaj 29th June 2005, 08:35
Mesaj #101

Member

Data înscrierii: 20-April 02
ID membru: 1 108

Da, il au acolo. Dupa ce am citit topicul de aici am fost curios si la prima escapada prin magazine am intrebat si de asa ceva.
Eu tocmai ce am terminat apartamentul de zugravit si ma voi muta saptamana viitoare. Astept inca mobila si alte alea, mult mai importante decat aspiratorul, dar daca voi sta bine cu banii, cred ca o sa ma arunc si eu la un aspirator mai destept.
Deocamdata il folosesc la curatenie pe cel al mamei, un aspirator Philips normal, care si-a facut bine treaba pana acum. Sunt curios daca va rezista la cat praf e in apartament.

+Quote Post
adinelus
mesaj 19th July 2005, 01:06
Mesaj #102

Junior

Data înscrierii: 19-July 05
ID membru: 41 764

In legatura cu Rainbow... site-ul din Romania al importatorului, Romair srl:

http://www.rainbowsystem.ro/

Aici gasesti mai multe informatii despre cum functioneaza, cum arata, ce accesorii are samd plus poti solicita o demonstratie la tine acasa!

Parerea mea: Rainbow e cel mai bun! Lasand pretul la o parte, cei de la Rainbow au facut un calcul pe baza faptului ca Rainbow dureaza in medie 15 ani, cate aspiratoare iti cumperi in 15 ani? Oricum purificatorul acela chiar purifica! Dupa cateva ore de functionat observi cum apa se inegreste de la praful din aer. M-am speriat cand am vazut cat praf inghit in fiecare zi. Cu Rainbow chiar te simti si esti mai sanatos. Cunosc pe cineva care are Rainbow si nu s-a imbolnavit in 4 ani nici macar de o banala raceala.

In ceea ce priveste cum face curat, daca de obicei dai cu aspiratorul prin casa cam o data la 1-2 saptamani, cu Rainbow dai la cel putin o luna de zile de la ultima curatenie.

Legat de pret: au sistem de rate prin Raiffeisen parca cu avans zero si cu mai tot ce vine un pachet de rate din zilele noastre. Sistemul de rate este mai avantajos pentru persoane fizice. Nu au leasing in schimb, ceea ce ar fi un oarecare dezavantaj pentru firme.

Spor la "cumparaturi" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
gabitza
mesaj 19th July 2005, 08:22
Mesaj #103

Junior

Data înscrierii: 23-April 03
ID membru: 3 526

A aparut acest aspirator cu filtrare prin apa.
L-a cumparat cineva?
Ceva opinii si pareri despre acest model?
Fișiere atașate
Fișier atașat  aspiraquac.jpg ( 26.74KB ) Număr de descărcări: 420

+Quote Post
gabi_ign
mesaj 19th July 2005, 10:24
Mesaj #104

Junior

Data înscrierii: 21-September 03
ID membru: 6 578

Care este pretul unui sistem Rainbow ?
A cumparat cineva de la Romair ?

+Quote Post
adinelus
mesaj 19th July 2005, 16:36
Mesaj #105

Junior

QUOTE(gabi_ign @ Jul 19 2005, 10:24)
Care este pretul unui sistem Rainbow ?
A cumparat cineva de la Romair ?
*

Salut, trimite un e-mail la ani.alexandru@rainbowsystem.ro, vei primi toate informatiile de care ai nevoie. Persoana de contact este Ana Maria Lexandru, director marketing.

+Quote Post
dadosh
mesaj 19th July 2005, 21:56
Mesaj #106

Junior

Data înscrierii: 15-January 02
ID membru: 669

QUOTE(adinelus @ Jul 19 2005, 01:06)
In legatura cu Rainbow... site-ul din Romania al importatorului, Romair srl:

http://www.rainbowsystem.ro/

Aici gasesti mai multe informatii despre cum functioneaza, cum arata, ce accesorii are samd plus poti solicita o demonstratie la tine acasa!

Parerea mea: Rainbow e cel mai bun! Lasand pretul la o parte, cei de la Rainbow au facut un calcul pe baza faptului ca Rainbow dureaza in medie 15 ani, cate aspiratoare iti cumperi in 15 ani? Oricum purificatorul acela chiar purifica! Dupa cateva ore de functionat observi cum apa se inegreste de la praful din aer. M-am speriat cand am vazut cat praf inghit in fiecare zi. Cu Rainbow chiar te simti si esti mai sanatos. Cunosc pe cineva care are Rainbow si nu s-a imbolnavit in 4 ani nici macar de o banala raceala.

In ceea ce priveste cum face curat, daca de obicei dai cu aspiratorul prin casa cam o data la 1-2 saptamani, cu Rainbow dai la cel putin o luna de zile de la ultima curatenie.

Legat de pret: au sistem de rate prin Raiffeisen parca cu avans zero si cu mai tot ce vine un pachet de rate din zilele noastre. Sistemul de rate este mai avantajos pentru persoane fizice. Nu au leasing in schimb, ceea ce ar fi un oarecare dezavantaj pentru firme.

Spor la "cumparaturi" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
*

daca cu aspiratorul rainbow dai la cel putin o luna de zile si te tine 15 ani inseamna ca durata lui de viata este de 15*12=180 utilizari....

referitor la prietenul care nu s-a imbonlavit in 4 ani de zile.....nu aspiratorul este cauza

daca pentru un logan platesc rata 59 euro si pentru un aspirator rainbow 58 euro...prefer loganul....

si care este pretul....?? nu are nimeni curaj sa zica ca este intre 2000-3000 de euro in functie de accesorii...si nu are televizor color (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
adinelus
mesaj 20th July 2005, 16:35
Mesaj #107

Junior

QUOTE(dadosh @ Jul 19 2005, 21:56)
daca cu aspiratorul rainbow dai la cel putin o luna de zile si te tine 15 ani inseamna ca durata lui de viata este de 15*12=180 utilizari....

referitor la prietenul care nu s-a imbonlavit in 4 ani de zile.....nu aspiratorul este cauza

daca pentru un logan platesc rata 59 euro si pentru un aspirator rainbow 58 euro...prefer loganul....

si care este pretul....?? nu are nimeni curaj sa zica ca este intre 2000-3000 de euro in functie de accesorii...si nu are televizor color (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
*

Fiecare cu parerea lui. daca Loganul este 59 de EUR nu inseamna ca este si bun. Valabil si la Rainbow, daca rata este 58 EUR nu inseamna ca are si televizor [vezi reclama]. Ma repet: fiecare cu parerea lui. Este pur si simplu un reply in privinta aparatului. Targetul importatorului este sa vanda catre familiile cu cel putin un copil, cu venitul lunar peste venitul mediu, nu tinerilor pe care nu-i intereseaza acest aspect. Eu nu am Rainbow si nu mi-as lua in viitorul apropiat pentru ca mi se pare un moft, si poate da dovada de snobism la mine acum (am 22 de ani... no marriage in the near future). Rapsunsul meu a fost strict la acest topic: pareri despre asipratoare. Parerea mea este ca merita. Asta daca intr-adevar ai ce face cu el!

Peace!

+Quote Post
gabi_ign
mesaj 20th July 2005, 23:09
Mesaj #108

Junior

Data înscrierii: 21-September 03
ID membru: 6 578

Nu am vrut sa declansez o polemica pe tema "aspiratoare rainbow".

Vreau niste informatii pentru cineva care chiar este interesat de filtrarea aerului, datorita unor probleme de sanatate si as fi vrut sa aflu daca si-l poate sau nu permite.
Am auzit de preturi intre 1000$ si 3000$. Stie cineva care este pretul real? (IMG:style_emoticons/default/helpsmilie.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

33 V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 06:36
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia