QUOTE(adinelus @ Jul 19 2005, 01:06)
In legatura cu Rainbow... site-ul din Romania al importatorului, Romair srl:
http://www.rainbowsystem.ro/Aici gasesti mai multe informatii despre cum functioneaza, cum arata, ce accesorii are samd plus poti solicita o demonstratie la tine acasa!
Parerea mea: Rainbow e cel mai bun! Lasand pretul la o parte, cei de la Rainbow au facut un calcul pe baza faptului ca Rainbow dureaza in medie 15 ani, cate aspiratoare iti cumperi in 15 ani? Oricum purificatorul acela chiar purifica! Dupa cateva ore de functionat observi cum apa se inegreste de la praful din aer. M-am speriat cand am vazut cat praf inghit in fiecare zi. Cu Rainbow chiar te simti si esti mai sanatos. Cunosc pe cineva care are Rainbow si nu s-a imbolnavit in 4 ani nici macar de o banala raceala.
In ceea ce priveste cum face curat, daca de obicei dai cu aspiratorul prin casa cam o data la 1-2 saptamani, cu Rainbow dai la cel putin o luna de zile de la ultima curatenie.
Legat de pret: au sistem de rate prin Raiffeisen parca cu avans zero si cu mai tot ce vine un pachet de rate din zilele noastre. Sistemul de rate este mai avantajos pentru persoane fizice. Nu au leasing in schimb, ceea ce ar fi un oarecare dezavantaj pentru firme.
Spor la "cumparaturi" (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif)
daca cu aspiratorul rainbow dai la cel putin o luna de zile si te tine 15 ani inseamna ca durata lui de viata este de 15*12=180 utilizari....
referitor la prietenul care nu s-a imbonlavit in 4 ani de zile.....nu aspiratorul este cauza
daca pentru un logan platesc rata 59 euro si pentru un aspirator rainbow 58 euro...prefer loganul....
si care este pretul....?? nu are nimeni curaj sa zica ca este intre 2000-3000 de euro in functie de accesorii...si nu are televizor color (IMG:
style_emoticons/default/smile.gif)