Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

33 V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre Aspiratoare
ciprian_ara
mesaj 13th September 2008, 08:24
Mesaj #415

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 2-December 05
ID membru: 55 856

siemens vm 10300!!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Neohori
mesaj 13th September 2008, 08:32
Mesaj #416

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-August 07
Locație: Cluj
ID membru: 216 459

Asa era trecut pe factura cind l-am ridicat de la ei .... montaj xxx lei + codul piesei xxx lei + tva = 2,8 mil.
Chestia cea mai draguta a fost cind s-a rupt dispozitivul de spalare , am umblat dupa el o gramada si din gresala l-am gasit in piata de vechituri cu enorma suma de 10 ron iar la reprezentanta se apropia de 1,5 mil . Adevarul este ca nu se pot compara la calitate cu ce gasim la piese de schimb oferite de anumite firme care injecteaza astfel de piese din plastic. La o firma unde se aspira zilnic peste 500 mp birouri + se spala la sfirsit de saptamina mochetele din birouri o data la 5 ani sa dai 3 mil este egal cu zero . Acasa in stilul asta te tine vreo 40 ani pe putin (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif)
ciprian_ara - aspiratorul poate folosi o sumedenie de saci nu doar cei originali gratie sistemului de prindere , se vor gasi mult timp de aici in colo dovedindu-se nu odata ca sunt mult mai igienici ca filtrarea prin apa

+Quote Post
ciprian_ara
mesaj 13th September 2008, 08:44
Mesaj #417

Junior

Dar despre calitatea acestui Siemens vm 10300, poti sa-mi spui ceva?

+Quote Post
Neohori
mesaj 13th September 2008, 11:00
Mesaj #418

Active Member

Aspiratorul este foarte robust , are motor puternic , colector lat , perii de carbune late care se consuma foarte greu , racire eficienta , si dupa 1 ora de mers in continu ramine la aceasi temperatura ca dupa primele 10 minute , se poate folosi in mici ateliere , in gradina pentru frunze etc , protectie la motor cu supapa pentru apa in caz ca vei desfunda chiuvete sau tragi apa din bucatarie in caz ca s-a spart o teva (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) - caz real la mine acasa la ora 2 noaptea , apropo foloseste acelasi motor ca AEG si in mare cam acelasi sistem .

+Quote Post
ciprian_ara
mesaj 13th September 2008, 11:35
Mesaj #419

Junior

esti multumit de felul in care spala?
covorul ramane foarte ud dupa spalare?

Acest mesaj a fost modificat de ciprian_ara: 13th September 2008, 11:46

+Quote Post
Neohori
mesaj 13th September 2008, 16:14
Mesaj #420

Active Member

De spalat nu ma pot plinge , aici meritul cel mare este al detergentului . Ramine sa spunem umed nu ud , vara intr-o ora se usca , iarna in 3 ore . Daca speli o data la 3 luni toata casa se pastreaza foarte curat , dispare mirosul acela de praf si cel mai vizibil este pe tv , combina audio etc dupa 1 saptamina cind stergi praful nu prea mai ai ce sterge , acuma depinde si citi copii sunt in casa (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/biggrin.gif) - lor le trebuie dus la intrare cind intra in casa de afara , incaltati cu noroi , pina ii vezi deja 90% din mizerie este gata facuta in casa (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
ciprian_ara
mesaj 13th September 2008, 20:31
Mesaj #421

Junior

l-am cumparat
dar nu stiu sa-i dau drumul pentru ca nu are manual de utilizare

+Quote Post
LED
mesaj 13th September 2008, 21:50
Mesaj #422

Active Member

Data înscrierii: 10-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 73 116

In general trebuie bagat in priza ca sa functioneze...

+Quote Post
plimbaretul
mesaj 14th September 2008, 11:20
Mesaj #423

Junior

Data înscrierii: 12-May 06
Locație: bucuresti
ID membru: 77 367

QUOTE (ciprian_ara @ Sep 13 2008, 21:31) *
l-am cumparat
dar nu stiu sa-i dau drumul pentru ca nu are manual de utilizare

poti trimite un email la dept. lor de service pentru a cere un manual in format electronic. Uite aici link-ul catre pagina cu date contact. Sunt destul de prompti ...

Acest mesaj a fost modificat de plimbaretul: 14th September 2008, 11:21

+Quote Post
annaderol
mesaj 14th September 2008, 12:03
Mesaj #424

Junior

Data înscrierii: 24-January 07
ID membru: 132 513

Buna ziua,

Ce parere aveti de acest aspirator De longhi Pentavap .L-am gasit pe site la Domo.Nu are filtru Hepa! Descriere produs:

Putere 1300 W, 5 nivele de filtrare, Capacitate rezervor pentru aspirare praf 12 L,
Capacitate rezervor pentru apa 2.5 L + 2.5 L, Capacitate colectare lichide 8 L,
Rezervor exterior cu 2 compartimente permite functia de clatire pentru eliminarea oricarei urme de detergent,
Accesorii: 2 tuburi extensibile, perie multifunctionala cu inserturi, duza triunghiulara, duza ingusta pentru spatii greu accesibile, perie pentru mobila, duza multifunctionala pentru tapiserie, accesoriu spalare geamuri,
Reglare electronica a puterii, Presiune boiler 3.5 bar, Generator de aburi 1000 Watt, Reglare emisie vapori pe maner,
Culoare Albastra, Tub telescopic, Lungime cablu 6 m,
Functie de aspirare, spalare, spalare cu abur, clatire.

Caracteristici principale:

Putere maxima: 1300 W

Control electronic: da
Detalii constructive:

Culoare: albastru

Tub: telescopic

Lungime cablu: 6 m

Nivele de filtrare: 5

Capacitate rezervor apa: 2.5 + 2.5 litri

Capacitate recipient praf: 12 litri
Altele:

Accesorii: 2 tuburi extensibile
perie multifunctionala cu inserturi
duza triunghiulara
duza ingusta pentru spatii greu accesibile
perie pentru mobila
duza multifunctionala pentru tapiserie
accesoriu spalare geamuri

Functii: de aspirare, spalare, spalare cu abur, clatire
rezervor exterior cu 2 compartimente permite functia de clatire pentru eliminarea oricarei urme de detergent

Altele: capacitate colectare lichide 8 L
presiune boiler 3.5 bar
generator de aburi 1000 W
reglare emisie vapori pe maner

+Quote Post
Hansolo
mesaj 14th September 2008, 15:14
Mesaj #425

Junior

Data înscrierii: 17-September 07
ID membru: 227 473

Eu unul am mai spus pe aici, m-am tepuit singur cu un aspirator DeLonghi cu filtrare prin apa si spalare. Mentionez pe scurt dezavantajele:
-dupa fiecare aspirare trebuie sa speli galeata+filtrul motor
-filtrarea e mai proasta decat la un aspirator cu sac, doar praful mai greu ramane in apa, restul chipurile ar fi oprit de filtrul motor
-putere de aspiratie slaba
-spalare nula, doar uda covorul, daca nu are putere suficienta pentru praf cu atat mai putin are pentru ,,spuma cu praf"
-dupa ce speli trebuie sa speli tuburile+furtunul pe interior, tot praful se lipeste de tuburile ude si in 2sapt pute de crezi ca ai un cal mort in casa
-manevrabilitate. Cu 5l de apa in el (pt filtru+spalat) de regula o femeie nu poate sa-l foloseasca...
-pret... am dat 12mil pe un rahat pe care l-am facut cadou la parintii mei. De bun ce a fost l-au facut cadou la alte rude care au firma si chipurile l-ar folosi mai mult acolo.

Cine e din Bucuresti poate sa cumpere linistit aspirator cu sac atata timp cat e S-BAG, se vor gasi...

+Quote Post
LED
mesaj 14th September 2008, 18:34
Mesaj #426

Active Member

Data înscrierii: 10-April 06
ID membru: 73 116

QUOTE (annaderol @ Sep 14 2008, 13:03) *
Putere 1300 W

1300W si filtrare prin apa? Jaleeeeeee. Cat despre curatatul cu aburi...e pentru consumatorii de teleshopping.

+Quote Post
annaderol
mesaj 17th September 2008, 00:46
Mesaj #427

Junior

Data înscrierii: 24-January 07
ID membru: 132 513

Va multumesc mult. Tocmai vroiam sa arunc si eu 13 milioane si chiar nu am bani de aruncat!
Chestia cu aburi ma incanta pentru ca ma gandeam ca asa se distrug sigur acarienii !
Acum trebuie sa ma reorientez.

O zi buna !

+Quote Post
Doctor_Blade
mesaj 21st September 2008, 19:38
Mesaj #428

Junior

Data înscrierii: 30-March 07
Locație: Romania
ID membru: 161 408

Uite cum intru si eu in joc. Recunosc ca nu am apucat sa citesc tot topicul ci l-am luat mai de la coada pentru ca primele posturi sunt din 2003 an ce mi se pare cam departe de ce este acum pe piata.
De ce intru in joc? Pai simplu. Sunt in cautare de un aspirator dar nu stiu acum ce sa aleg.
Din cate am gasit pe net, explicatii, pareri pro si contra, trebuie sa recunosc ca nu prea m-am lamurit cum sta problema intre aspiratoarele clasice cu sac si cele fara sac, si exclud din aceasta comparatie asa zisele "aspiratoare cu filtrare in apa".
Facea cineva o scurta comparatie cu marca Dyson, acum prezente si in Romania. Trebuie sa recunosc ca Dyson este intr-adevar un revolutionar in domeniu si nu cred ca putem sa-l blamam pentru ceea ce a facut atata timp cat el a fost primul care a adus in discutie acest principiu, fara sac. Sunt de acord ca poate multe lucruri mai sunt de facut ca sistemul lui sa functioneze perfect.

Acum revin la problema postului si intreb si eu pe cei ce folosesc, au folosit sau au vazut pe la prieteni rude cele doua tipuri de aspiratoare (cu sac si/sau fara sac) si care sunt opiniile lor, pro si contra fata de aceste modele.

Ar fi tare bine pentru toti cei care dorim sa achizitionam un aspirator nou sa putem decide care este cel mai bun pentru noi.

Daca cineva poate sa faca o comparatie pertinenta, il rog sa o faca.

Nu uitati ca marea majoritate vor incerca sa cumpere ceva care sa reflecte calitatea si pretul versus durata de utilizare.

Sincer eu nu doresc sa dau 1.400 Ron pe un aspirator care sa-l folosesc odata pe saptamana pentru app.100 metrii patrati de apartament.

+Quote Post
Neohori
mesaj 21st September 2008, 20:13
Mesaj #429

Active Member

Doctor_Blade , filtrarea prin apa este doar o amagire , practic filtrul hepa din interior retine micro particulele de praf iar schimbarea lui este costisitoare depinzind de marca . Aspiratoarele clasice cu sac de-a lungul timpului si-au dovedit eficienta , costul de achizitionare si de intretinere. Pe piata exista o gama variata de marci dar trebuie sa fi atent la : ce accesorii ai la el , ce tub de racord foloseste ( cu comanda la mina sau clasic pe corpul aspiratorului) , volumul util al sacului cu cit mai mare cu atit mai bine , minim 3 filtre de praf , motor cu putere peste 1300W reali (nu 6000W ireali , ca la pocnitori) . Am mai spus acum ceva vreme despre aspiratoarele noastre romanesti , sunt foarte reusite si au accesorii la un sfert de pret fata de cele straine dar, intradevar stau prost la capitolul design , nu arata ca un robotel sau ca o broscuta (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/rolleyes.gif) dar daca te faci ca nu le vezi rezultatul final este acelasi ,ca fapt divers aspiratoarele karcher folosesc motoare cu turbina de electroarges .
La filtrarea prin apa trebuie avut in vede ca trebuie golit si spalat containerul de apa dupa fiecare aspirare din simplul motiv ca apa cu mizeria in 2-3 zile se impute si face muslinte . Omul doreste sa faca o curatenie care sa tinda spre absolut ceeace cred ca nici la nasa nu se poate , 1-2 gonococi tot mai zburda si prin camerele sterile . In concluzie cumpara un aspirator cit de cit de firma + sa respecti daca se poate ce am mentionat mai sus , sa fie clasic , broscuta sau robotel .... (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/laugh.gif)
numai bine

+Quote Post
sigfrid
mesaj 22nd September 2008, 19:15
Mesaj #430

Junior

Data înscrierii: 30-August 08
ID membru: 365 269

Vreau sa cumpar un aspirator fara sac, dar vreau sa fie foarte bun.
Dupa ce am citit pe forum si am cautat pe net si prin magazine m-am gandit sa cumpar Electrolux Twinclean Z8225.

Caracteristicile sunt:
- Putere maxima motor (W): 1800
- Filtru motor: Auto-curatare
- Filtru evacuare: Filtru lavabil HEPA H12
- Aspiratie maxima (kPa): 27
- Debit maxim aer (l/s): 32
- Nivel de filtrare (mg/m&sup3;): 0,0012
- Nivel zgomot aspirator complet (dB(A)): 79
- Consum de energie (kWh/24h): 250

Va rog sa-mi spuneti daca credeti ca acest aspirator este bun, daca nu ce imi recomandati.

+Quote Post
Lyvyoo
mesaj 23rd September 2008, 13:42
Mesaj #431

Active Member

Data înscrierii: 10-January 05
ID membru: 28 564

Salut!
Merita aproape 90ROn in plus LG Kompressor 902HTMQ fata de 902HT doar pt ca are filtrul HEPA13, in loc de 12???? Nu ar fi decat o diferenta de marime a filtrului din raspunsul celor de la LG Customer Service.

+Quote Post
stighi
mesaj 24th September 2008, 08:29
Mesaj #432

Junior

Data înscrierii: 9-August 06
Locație: Timisoara
ID membru: 90 511

Siemens VM 10300 (Pret DOMO.ro: 648,95 lei) vs Philips FC 6843 (Pret Metro : 832 lei)

Ambele aspiratoare au si functia de spalare. Care din ele are raportul Pret/Calitate mai bun ?
Alte opinii despre fiecare in parte.

Multumesc

+Quote Post

33 V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 utilizatori citesc acest subiect (2 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 07:13
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia