Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

33 V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre Aspiratoare
shiva
mesaj 19th November 2007, 14:07
Mesaj #253

Nameless hero. Professional bug slayer.

Grup: Moderators
Data înscrierii: 6-October 03
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 6 999

QUOTE (LED @ Nov 19 2007, 12:34) *
Filtrul HEPA "lavabil" este marketat in defavoarea clientului, si asta fara pic de fair-play din partea producatorilor care o fac. Filtrul HEPA nu se spala pentru a prelungi viata, ci se SCHIMBA. S-a spus si mai sus, prin spalare efectiva isi pierde din densitate si, mai rau, se distruge etanseizarea.

Aici ai unele contradictii. Putere mare de aspirare combinata cu filtrare prin apa = utopie la momentul asta. La fel si HEPA lavabil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In linii mari gasesti idealul (conform ceea ce ai scris) in modelul FC8732 de la Philips. Exceptand partea cu filtrare prin apa si filtru "lavabil".

...conform teoriei "no free lunch" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am mers pe Delonghi, in final, pentru ca a primat dorinta de a nu-mi scoate praful din nou afara pe la aerisirea motorului. Am aspirat sambata cu el in toata casa, de s-a innegrit apa din rezervor. M-am temut ca la puterea lui de aspirare de 290, n-o sa aspire bine, dar m-am inselat. A curatat exemplar covorul.
Ce-i lipseste este un tambur pentru cablu, dar totusi e prevazut cu niste ghidaje laterale pentru infasurarea cablului in jurul aspiratorului.
Go to the top of the page

+Quote Post
manuela_olivares
mesaj 20th November 2007, 20:34
Mesaj #254

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 6-August 06
Locație: Bucuresti, prima pe dreapta
ID membru: 89 954

Ma alatur si eu celor care doresc un aspirator si nu stiu care ar fi mai potrivit pentru cerintele personale. Doresc un aspirator cu filtrare prin apa, dar care asa aiba si functie de spalare. Nu imi recomnadati nush ce scula de peste 2000 de euroi ca n-am de unde. Pretul maxim ar fi pe unde in jurul sumei de 12 milioni, nu mai mult. E foarte important sa scap de praful care imi bantuie casa pentru ca peste strada unii construiesc de zor un cartier de blocuri...si pentru ca mama e alergica la praf. Poate se gaseste cineva care chiar ara habar despre subiect si-mi recomanda ceva, dar sper sa nu fie vreo aiureala pe de site-uri din strainatate. Multumesc anticipat.

+Quote Post
Neohori
mesaj 20th November 2007, 22:22
Mesaj #255

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 19-August 07
Locație: Cluj
ID membru: 216 459

QUOTE (manuela_olivares @ Nov 20 2007, 20:34) *
Ma alatur si eu celor care doresc un aspirator si nu stiu care ar fi mai potrivit pentru cerintele personale. Doresc un aspirator cu filtrare prin apa, dar care asa aiba si functie de spalare. Nu imi recomnadati nush ce scula de peste 2000 de euroi ca n-am de unde. Pretul maxim ar fi pe unde in jurul sumei de 12 milioni, nu mai mult. E foarte important sa scap de praful care imi bantuie casa pentru ca peste strada unii construiesc de zor un cartier de blocuri...si pentru ca mama e alergica la praf. Poate se gaseste cineva care chiar ara habar despre subiect si-mi recomanda ceva, dar sper sa nu fie vreo aiureala pe de site-uri din strainatate. Multumesc anticipat.

In supermarketuri am vazut cel mult 2 modele cu asemenea cerinte ( filtrare prin apa si spalare) dar care nu erau de firma . Ce recomand eu personal ar fi Philips model 6844 ( scrie despre el mai jos cu citeva posturi) despre care tot de pe forum am aflat si eu ca are 4 ani garantie . Spala si aspira exceptional , cunosc modelul anterior pe care il avem la firma . Daca se spala covoarele 1 data la 3 luni nu va mai fi nevoie de filtrare prin apa pt ca are o putere f mare de aspirare . Pretul este in jur de 10 mil (lei vechi) , aspiratorul este original Philips , merge mult mai silentios decit se asteapta omul la ce gabarit are , nu este greu de manevrat chiar si cu rezervorul plin de detergent .
Daca alergia mamei este grava parerea mea este ca ar trebui cautat ceva cu sistem de filtrare antialergic (avizat medical nu aiureli) , ceva gen aspirator Zepter , cu 7 pina la 9 filtre inclusiv apa (dar fara spalare ), dar nu ma intreba de pret...
numai bine

+Quote Post
danaeda
mesaj 22nd November 2007, 12:29
Mesaj #256

Junior

Data înscrierii: 24-May 07
ID membru: 183 492

QUOTE (ingersedat @ Oct 27 2007, 09:40) *

aspiratorul asta nu e bun de nimic. Am luat teapa, crezand ca e la fel ca vechiul Daewoo ( am unul de 10 ani care e inca f. bun ), dar asta nu trage decat daca asezi furtunul intr-o anumita pozitie.

+Quote Post
shiva
mesaj 22nd November 2007, 13:23
Mesaj #257

QUOTE (Neohori @ Nov 20 2007, 22:22) *
In supermarketuri am vazut cel mult 2 modele cu asemenea cerinte ( filtrare prin apa si spalare) dar care nu erau de firma . Ce recomand eu personal ar fi Philips model 6844 ( scrie despre el mai jos cu citeva posturi) despre care tot de pe forum am aflat si eu ca are 4 ani garantie . Spala si aspira exceptional , cunosc modelul anterior pe care il avem la firma . Daca se spala covoarele 1 data la 3 luni nu va mai fi nevoie de filtrare prin apa pt ca are o putere f mare de aspirare . Pretul este in jur de 10 mil (lei vechi) , aspiratorul este original Philips , merge mult mai silentios decit se asteapta omul la ce gabarit are , nu este greu de manevrat chiar si cu rezervorul plin de detergent .
Daca alergia mamei este grava parerea mea este ca ar trebui cautat ceva cu sistem de filtrare antialergic (avizat medical nu aiureli) , ceva gen aspirator Zepter , cu 7 pina la 9 filtre inclusiv apa (dar fara spalare ), dar nu ma intreba de pret...
numai bine

Philips 6844 are cateva inconvenente:
- foloseste saci la aspirare;
- pretul mare( dar stie sa faca multe );
- e voluminos( evident );

+Quote Post
LED
mesaj 22nd November 2007, 20:06
Mesaj #258

Active Member

Data înscrierii: 10-April 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 73 116

QUOTE (shiva @ Nov 22 2007, 13:23) *
Philips 6844 are cateva inconvenente:
- foloseste saci la aspirare;

Nu cred ca e neaparat un inconvenient. Aspirarea cu sac este cea mai igienica forma, peste bagless si categoric peste filtrarea prin apa.

+Quote Post
manuela_olivares
mesaj 22nd November 2007, 20:19
Mesaj #259

Junior

Pai tocmai asta e problema...ziceti ca nu e un inconvenient sa aiba sac si nu sa filtreze prin apa...oricat de bine ar filtra m-am saturat de praful inghitit cand trebuie schimbat sacul si de cautarile prelungite pentru a gasi tipul de sac potrivit cu modelul. Nu e nimeni care cunoste piata de profil si care doreste sa ma ajute putin?...promit ca dau o bere virtuala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Neohori
mesaj 22nd November 2007, 21:23
Mesaj #260

Active Member

QUOTE (manuela_olivares @ Nov 22 2007, 20:19) *
Pai tocmai asta e problema...ziceti ca nu e un inconvenient sa aiba sac si nu sa filtreze prin apa...oricat de bine ar filtra m-am saturat de praful inghitit cand trebuie schimbat sacul si de cautarile prelungite pentru a gasi tipul de sac potrivit cu modelul. Nu e nimeni care cunoste piata de profil si care doreste sa ma ajute putin?...promit ca dau o bere virtuala! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Noi incercam sa-ti dam cele mai bune solutii , iar in final sa alegi , numai ca in primul post ziceai de praful din casa si de afara , nu ai pomenit nimic de praful format la schimbarea sacului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Saci de aspiratoare , cu bunavointa colegului nostru de forum w4rius , am gasit pt acel Philips si se pot comanda on line de la : http://www.sacpentruaspirator.ro/index.php...IATHLON+HR+6845 , este identic cu 6844
Firma DeLonghi produce deasemeni aspiratoare cu spalare si cu filtrare prin apa si are reprezentanta in Romania http://www.price.ro/producator_DeLonghi_1582.htm
numai bine

Acest mesaj a fost modificat de Neohori: 22nd November 2007, 21:25

+Quote Post
shiva
mesaj 23rd November 2007, 10:28
Mesaj #261

QUOTE (LED @ Nov 22 2007, 20:06) *
Nu cred ca e neaparat un inconvenient. Aspirarea cu sac este cea mai igienica forma, peste bagless si categoric peste filtrarea prin apa.

Aduci si dovezi care sa-ti sustina afirmatiile? Asa si io pot zice ca matura e mult mai buna decat un aspirator ..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
LED
mesaj 23rd November 2007, 19:49
Mesaj #262

Active Member

Dovezile sunt la vedere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Este vorba despre contactul direct cu praful. In cazul sacului este minim, pe cand la manipularare containerului esti expus direct. Apoi ramane partea in care containerul trebuie spalat, ceea ce in cazul sacului nu se aplica.

Si, ca o completare, sacii sunt considerati filtre. O sa vezi ca toti producatorii marketeaza sisteme de "n" filtre. Sacul reprezinta cel putin unul (pana la trei, in functie de tipul de sac) dintre aceste filtre.

+Quote Post
manuela_olivares
mesaj 24th November 2007, 12:05
Mesaj #263

Junior

Cunoaste cineva modelul Electrolux VAMPYR MULTI 300? Nu vad pe site nici o precizare referoitoare la sistemul de filtrare.
Si am mai gasit si acest exemplar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... Aspirator cu spalare Delonghi Pentavap...pare sa fie ce as dori dar imi trebuie cateva date despre el de la cineva care chiar l-a vazut la lucru si nu doar l-a gasit pe site ca si mine! Pls astept parerile voastre!

Acest mesaj a fost modificat de manuela_olivares: 24th November 2007, 12:10

+Quote Post
Neohori
mesaj 24th November 2007, 12:33
Mesaj #264

Active Member

QUOTE (manuela_olivares @ Nov 24 2007, 12:05) *
Cunoaste cineva modelul Electrolux VAMPYR MULTI 300? Nu vad pe site nici o precizare referoitoare la sistemul de filtrare.
Si am mai gasit si acest exemplar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... Aspirator cu spalare Delonghi Pentavap...pare sa fie ce as dori dar imi trebuie cateva date despre el de la cineva care chiar l-a vazut la lucru si nu doar l-a gasit pe site ca si mine! Pls astept parerile voastre!

Am eu AEG vampyr multi 300 care e tot una cu Electroluxul , e foarte practic , dar umpic cam zgomotos - Philipsul model 6844 e mult peste acest aspirator.

+Quote Post
shiva
mesaj 24th November 2007, 12:42
Mesaj #265

QUOTE (LED @ Nov 23 2007, 19:49) *
Dovezile sunt la vedere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Este vorba despre contactul direct cu praful. In cazul sacului este minim, pe cand la manipularare containerului esti expus direct. Apoi ramane partea in care containerul trebuie spalat, ceea ce in cazul sacului nu se aplica.

Si, ca o completare, sacii sunt considerati filtre. O sa vezi ca toti producatorii marketeaza sisteme de "n" filtre. Sacul reprezinta cel putin unul (pana la trei, in functie de tipul de sac) dintre aceste filtre.

N-am ochelari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...

Sa lamurim o chestie ...in cazul aspiratoarelor cu saci, praful ramane uscat, asa ca la orice manipulare a sacului, o parte din praf zboara din nou in camera. Aspiratoarele cu filtrare in apa, baga praful si mizeriile in apa, asa ca oricat invarti rezervorul, nu-ti mai iasa praful, pentru ca e dizolvat in apa. Un procent mic din praful aspirat nu este prins de pelicula de apa si ajunge in motor, dar acolo e filtrat de restul filtrelor. Per ansamblu, as zice ca filtrarea in apa e mai eficienta decat cea in saci ...

+Quote Post
dana3262
mesaj 24th November 2007, 13:23
Mesaj #266

Junior

Data înscrierii: 19-October 07
Locație: ardeal
ID membru: 238 457

eu tocmai l-am cumparat pe asta: http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aspirato...longhi_Pentavap
si sunt foarte multumita!

+Quote Post
Neohori
mesaj 24th November 2007, 18:20
Mesaj #267

Active Member

QUOTE (manuela_olivares @ Nov 22 2007, 20:19) *

uite unu mic , dragut , ieftin etc etc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.top-shop.ro/index.asp?tn=produc...=&pid=17359

+Quote Post
manuela_olivares
mesaj 24th November 2007, 20:02
Mesaj #268

Junior

QUOTE (dana3262 @ Nov 24 2007, 13:23) *
eu tocmai l-am cumparat pe asta: http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aspirato...longhi_Pentavap
si sunt foarte multumita!

Te rog frumos spune-mi si mie cate ceva despre el...la el ma oprisem si eu, dar cum nu l-am vazut decat pe site-uri si nici pomeneala sa am sansa sa il vad la treaba, ti-as ramane recunoscatoare daca imi spui cum te descurci cu el.

+Quote Post
LED
mesaj 24th November 2007, 20:46
Mesaj #269

Active Member

QUOTE (shiva @ Nov 24 2007, 12:42) *
la orice manipulare a sacului, o parte din praf zboara din nou in camera.

Nu si in cazul modelelor noi de saci, ca de altfel si in cazul sistemelor noi (interne) de cuplare a sacului.

+Quote Post
criss_65
mesaj 24th November 2007, 21:35
Mesaj #270

Active Member

Data înscrierii: 7-May 07
Locație: bucuresti
ID membru: 176 722

QUOTE (LED @ Nov 22 2007, 20:06) *

salut, cel mai bun aspirator din lume este rainbow! eu una il am de 8 ani in casa si nu se poate concepe viata fără el! nu are sac, nu are filtru. are un separator care separa praful si mizeria de aer si apa. in loc de sac are acest separator iar mizeria o arunci cu apa direct la wc. scapi da praful din casa si de acarienii din pat, deci si de alergii! daca vrei sa afli mai multe scrie-mi pe adresa cristinagt2003@yahoo.com, buy, buy criss_65

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!

33 V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 01:09
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia