Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

5 V  < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> Oferta noua DIGI TV
rstejar
mesaj 20th November 2006, 14:29
Mesaj #37

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 24-October 06
ID membru: 104 589

QUOTE(cris21ro @ Oct 21 2006, 01:53) *
Nu a reusit nici instalatorul asta. A tot incercat si a prins semnal mare dar in receiver nu a aparut nimic. A mai instalat careva vreo antena WaveFrontier pana acum ? Cateva sfaturi poate ma ajuta cineva ? Acum chiar ca nu imi dau seama ce mai poate fi. Si nici instalatorul asta.

Dupa ce ai gasit semnal maxim pe satfinder pune pe cdineva din tara sa sune la ei ( sa aiba toate datele persoanei pe care e incheiat abo. + nr contract + serie cartela si receptor ) si sa ceara activarea c artelei...
e o parere
Go to the top of the page

+Quote Post
10nut
mesaj 20th November 2006, 19:24
Mesaj #38

Junior

Data înscrierii: 11-October 06
ID membru: 102 010

QUOTE(LR @ Nov 20 2006, 08:37) *
Nu se poate.

merci. Atat vroiam sa stiu. (IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

+Quote Post
horia.popescu
mesaj 27th November 2006, 09:10
Mesaj #39

Active Member

Data înscrierii: 21-June 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 39 494

Intreb ca sa fiu sigur ca am inteles bine ce scrie pe site: deci, in acest moment, ma pot abona la Digi TV si voi plati DOAR abonamentul, avand in vedere ca antena si receptorul se pot lua in custodie?

Ce se intampla in cazul in care am 2 televizoare? Se fac doua contracte, cu doua receivere, pe aceeasi antena?

+Quote Post
madradu
mesaj 27th November 2006, 11:49
Mesaj #40

Junior

Data înscrierii: 26-July 06
Locație: HD
ID membru: 88 215

QUOTE(horia.popescu @ Nov 27 2006, 09:10) *
Intreb ca sa fiu sigur ca am inteles bine ce scrie pe site: deci, in acest moment, ma pot abona la Digi TV si voi plati DOAR abonamentul, avand in vedere ca antena si receptorul se pot lua in custodie?

Ce se intampla in cazul in care am 2 televizoare? Se fac doua contracte, cu doua receivere, pe aceeasi antena?

Platesti doua. Pe aceeasi antena ai nevoie de un LNB TWIN.

+Quote Post
Norbyke
mesaj 10th January 2007, 02:09
Mesaj #41

Junior

Data înscrierii: 10-January 07
ID membru: 125 022

QUOTE(piri @ Nov 19 2006, 21:07) *
Am un abonament DIGI.
De la antena pleaca cablu in recever si din recever pleaca un cablu in TV si unul in priza TV de perete care duce spre alte TV-uri.
Intrebarea este: pot monta un nou recever(abonament) la una din celelalte prize pentru a putea schimba canalele separat de celalalt recever?....sau trebuie sa pun un fel de spliter inainte de a intra cablu in primul recever, in asa fel incit un cablu sa mearga la primul recever si celalalt sa mearga la priza de perete care duce la un al doilea recever?
Tehnic vorbind ce trebuie facut pentru a putea vizualiza aceste 300 de canale?
Exista in oferta DIGI TV acest pachet optional?

Cablul care vine de la LNB intra in primul receiver - intrarea LNB IN, iar din primul receiver din iesirea -LNB OUT se leaga cablul la al doilea receiver la intrarea LNB IN, mai scurt, trebuie sa realizez o retea, precum bateriile la o telecomnda, polul - la pulul +, si a.m.d. ( +-+-+-+-) astfel poti lega un numar nelimitat de receiverre la acelasi LNB.. dar la al 3 lea receiver, programele TV se pot duplica... Pt orice eventualitate sa nu legi 2 receivere la LNB cu un splitter, ca risti sa prajesti LNB-ul, ca fiecare receiver da curent de 24 volti la LNB, 2 receivere dau 48 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 3.... dau deja foc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Bafta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Instalator Autorizat DigiTV - Oradea

+Quote Post
hipie-joe
mesaj 10th January 2007, 03:57
Mesaj #42

Junior

Data înscrierii: 9-January 07
ID membru: 124 467

Salut! Am digitv de ceva timp in Italia si am devenit si instalator (ne)autorizat aici printre prieteni! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Abonamentul poate fii facut in Romania de orice persoana cu buletin, nu intereseaza pe nimeni daca il scotzi afara din tara (reciver +abonament).
Acum poti cumpara doua recivere imperecheate si platesti un singur abonament.
Antena trebuie pusa la 35,5 grade (hotbyrd.... 38grade) vertical si 1w orizontal (0grade Sud orice busola chinezeasca iti da o idee)apoi este foarte simpulu sa gasesti acest satelit lasand scan pe frecventa, din meniul reciverului. (calitate 80 si semnal 98 maxim atins de mine parabola de 90cm)
De curand au scos si un program pay per view.
Siteul nu este up-date. (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Pentru alte informatii va stau la dispozitie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
bigu81
mesaj 25th February 2007, 17:00
Mesaj #43

Junior

Data înscrierii: 25-February 07
ID membru: 147 553

Salut,
Exista vreo companie in afara de romsatnet, ma refer digitv,focussat,maxtv,boomtv, etc etc care se poate prinde in USA? In estul USA apropae de Atlantic la vreo 300km...bafta

+Quote Post
bigu81
mesaj 12th March 2007, 05:36
Mesaj #44

Junior

Data înscrierii: 25-February 07
ID membru: 147 553

QUOTE(bigu81 @ Feb 25 2007, 10:00) *
Salut,
Exista vreo companie in afara de romsatnet, ma refer digitv,focussat,maxtv,boomtv, etc etc care se poate prinde in USA? In estul USA apropae de Atlantic la vreo 300km...bafta

Multumesc pentru promptitudinea mesajelor (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif)

+Quote Post
Yoda
mesaj 4th April 2007, 12:05
Mesaj #45

Active Member

Data înscrierii: 4-October 02
Locație: Brașov
ID membru: 2 141

QUOTE(horia.popescu @ Nov 27 2006, 10:10) [snapback]2151175[/snapback]

Am pus chiar astazi intrebarea asta la tanti de la Digi, unde platesc factura. Mi-a raspuns ca se fac niste teste saptamanile astea, pentru receivere care sa permita accesul pt 2 televizoare.

O fi zis doar ca sa scape de mine sau e probabil sa apara si asa ceva, nu stiu. Invit cunoscatorii sa isi spuna parerea.

+Quote Post
soldatel56
mesaj 4th April 2007, 12:15
Mesaj #46

Junior

Data înscrierii: 18-June 06
ID membru: 82 597

QUOTE(Yoda @ Apr 4 2007, 13:05) [snapback]2658470[/snapback]
Am pus chiar astazi intrebarea asta la tanti de la Digi, unde platesc factura. Mi-a raspuns ca se fac niste teste saptamanile astea, pentru receivere care sa permita accesul pt 2 televizoare.

O fi zis doar ca sa scape de mine sau e probabil sa apara si asa ceva, nu stiu. Invit cunoscatorii sa isi spuna parerea.

E adevarat cauta pe aici si gasesti oferta scanata. Uite aici oferta http://forum.softpedia.com/index.php?showt...t&p=2655075

Acest mesaj a fost modificat de soldatel56: 4th April 2007, 12:16

+Quote Post
Yoda
mesaj 5th April 2007, 22:09
Mesaj #47

Active Member

Data înscrierii: 4-October 02
Locație: Brașov
ID membru: 2 141

QUOTE(soldatel56 @ Apr 4 2007, 13:15) [snapback]2658527[/snapback]
E adevarat cauta pe aici si gasesti oferta scanata. Uite aici oferta http://forum.softpedia.com/index.php?showt...t&p=2655075

(IMG:style_emoticons/default/worthy.gif)

N-o vazusem... atatea topicuri despre Diji...

Thanks. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
redbloodedw
mesaj 25th April 2007, 09:48
Mesaj #48

Junior

Data înscrierii: 6-February 07
Locație: aproape Bucuresti
ID membru: 138 875

QUOTE(Yoda @ Apr 4 2007, 13:05) [snapback]2658470[/snapback]

Are cineva idee ce s-a mai intamplat cu oferta pt receivere? Am cautat pe siteul lor dar nu am gasit nimic despre asta. Parca mi-se pare prea frumos ca sa fie adevarat....
Thx!

+Quote Post
durdurel
mesaj 18th May 2007, 17:21
Mesaj #49

Junior

Data înscrierii: 18-August 06
ID membru: 92 037

QUOTE(hipie-joe @ Jan 10 2007, 04:57) [snapback]2297497[/snapback]
Salut! Am digitv de ceva timp in Italia si am devenit si instalator (ne)autorizat aici printre prieteni! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Abonamentul poate fii facut in Romania de orice persoana cu buletin, nu intereseaza pe nimeni daca il scotzi afara din tara (reciver +abonament).
Acum poti cumpara doua recivere imperecheate si platesti un singur abonament.
Antena trebuie pusa la 35,5 grade (hotbyrd.... 38grade) vertical si 1w orizontal (0grade Sud orice busola chinezeasca iti da o idee)apoi este foarte simpulu sa gasesti acest satelit lasand scan pe frecventa, din meniul reciverului. (calitate 80 si semnal 98 maxim atins de mine parabola de 90cm)
De curand au scos si un program pay per view.
Siteul nu este up-date. (IMG:style_emoticons/default/death.gif)
Pentru alte informatii va stau la dispozitie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

salut scuze daca deranjez am si eu o pb cu digi am instalat o imi da 80 cu 98 pe intelsat 1002 si cand ii dau sa scaneze gaseste doar 4 5 canale dar nu pe cele ale lui digi de ce oare.eu am scos cardul din reciver poate din cauza aia .trebuie sa o reactivez in romania multumesc adresa mea de mail e durdurel@yahoo.com

+Quote Post
eugen_mt
mesaj 20th May 2007, 19:39
Mesaj #50

Junior

Data înscrierii: 17-May 07
ID membru: 180 919

am si eu digi tv si am incercat sa introduc alt satelit.cand dau scanare imi spune ca nu gaseste nici un emitator. ce sa fac ?sau cum?

+Quote Post
eugen 07
mesaj 1st June 2007, 15:22
Mesaj #51

Junior

Data înscrierii: 21-February 07
ID membru: 145 640

QUOTE(Norbyke @ Jan 10 2007, 03:09) [snapback]2297419[/snapback]
Cablul care vine de la LNB intra in primul receiver - intrarea LNB IN, iar din primul receiver din iesirea -LNB OUT se leaga cablul la al doilea receiver la intrarea LNB IN, mai scurt, trebuie sa realizez o retea, precum bateriile la o telecomnda, polul - la pulul +, si a.m.d. ( +-+-+-+-) astfel poti lega un numar nelimitat de receiverre la acelasi LNB.. dar la al 3 lea receiver, programele TV se pot duplica... Pt orice eventualitate sa nu legi 2 receivere la LNB cu un splitter, ca risti sa prajesti LNB-ul, ca fiecare receiver da curent de 24 volti la LNB, 2 receivere dau 48 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 3.... dau deja foc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) Bafta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Instalator Autorizat DigiTV - Oradea

Stimabile!
tensiunea de polarizare a LNB este de 18V pentru H si de 14V pentru polarizarea V.Conexiunea care ai incercat sa o "explici"se realizeaza in IF(frecvent intermediara;950-2150Mcs)asa ca ...nu-ti trebuie LNB dublu

+Quote Post
piri
mesaj 3rd June 2007, 09:41
Mesaj #52

Junior

Data înscrierii: 19-November 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 110 362

QUOTE(Norbyke @ Jan 10 2007, 03:09) [snapback]2297419[/snapback]

Mda, facut de la LNB in primul recever(LNB IN), de la LNB OUT pleaca un cablu in priza de perete care comunica cu alte camere.Din alta camera trag cablu in revere-ul 2(LNB IN) si merge bine cu 2 recevere.Problema mea este acum ca nu mai pot folosi priza TV de perete in ea fiind semnal de LNB si pot obtine semnal la un alt TV numai daca am un nou recever.Eu mai foloseam de ex. un cablu din video out in priza de perete si ce vedea primul recever vedeau toate prizele de perete existente in casa.Pot combina intr-un fel cele 2 semnale.Adica sa am si semnal LNB pe traseu dar si semnal normal video de la primul recever?

+Quote Post
slroro
mesaj 13th June 2007, 22:11
Mesaj #53

Junior

Data înscrierii: 29-May 06
ID membru: 79 713

QUOTE(redbloodedw @ Apr 25 2007, 09:48) [snapback]2749091[/snapback]
Are cineva idee ce s-a mai intamplat cu oferta pt receivere? Am cautat pe siteul lor dar nu am gasit nimic despre asta. Parca mi-se pare prea frumos ca sa fie adevarat....
Thx!

Eu am primit de la DIGI un receptor dublu Hyundai.( pt 2 televizoare )

2 cartele + 2 telecomenzi

un singur abonament

In Timisoara au inceput sa monteze cite o antena pe bloc la care cableaza toate receptoarele.

+Quote Post
Bugghy1978
mesaj 14th June 2007, 12:15
Mesaj #54

Junior

Data înscrierii: 3-May 06
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 76 069

QUOTE(slroro @ Jun 14 2007, 01:11) [snapback]2964375[/snapback]
Eu am primit de la DIGI un receptor dublu Hyundai.( pt 2 televizoare )

2 cartele + 2 telecomenzi

un singur abonament

In Timisoara au inceput sa monteze cite o antena pe bloc la care cableaza toate receptoarele.

Exact asta se intampla si in Cluj de doua luni incoace. Am inteles ca au atac puternic, cu aceasta oferta, orasele unde era prezent monopolul UPC/Astral. La mine functioneaza deja de 3 saptamani, acest decodor pentru doua televizoare si nu am nimik de reprosat decat lipsa programelor cu polarizare V. O alta veste buna este ca au inceput sa apara in oras mai multe filiale RCS-RDS unde se pot achita facturile fara a se astepta la cozi interminabile ca pana acum.

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

5 V  < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 08:56
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia