QUOTE(puiulnoptii @ Dec 27 2006, 22:07)

Stie cineva vreo solutie pentru chestia asta ? Update-ul acela de pe microsoft, nu rezolva nimic, nici macar dupa ce il instalez.
Problema de acest gen am avut-o candva si era un troian downloader , fara Generic Host Process for Win32 Services adica svchost.exe sunt probleme la conectarea pe net, mai pe scurt nu ai net si poate fi vorba de un troian care a inlocuit/infectat svchost.exe si toti stiu ca pe acolo poti sa faci ceva.
Cum am rezolvat?
Am oprit net-ul , am oprit din procese , am dat disable la System Restore la tot , am curatat tot din cache 4(opera), temp,prefetch , tot din C:\Documents and Settings\"user"\Local Settings prin fisierele acelea, am scanat cu tot ce aveam la indemana si supriza un troian cu acelas nume trona prin Windows la cele mai multe procese de sistem , orice dll si orice.exe necesar de win era infectat cu aceiasi categorie de virus.Am dezinfectat tot si am reinstalat Windows, primul lucru scanare cu antivirusi cu up-date la zi , clean.
Posibil o simpla incompatibilitate hardware , indusa probabil de un troian , ca sa-si ascunda indentitatea, deci sa te duca in eroare.
Spun ca nu era comp-ul meu si am formatat partitia de C: de pe alt calculator.
Altcineva?