Va multumesc la toti pentru raspunsuri. Emitatorul vreau sa-l fac pentru a cupla orice sursa audio la un casetofon de masina. Casetofonul este un kenwood "entry level" si nu are intrare auxiliara. Stiu ca exista solutia cu asa numita "caseta adaptoare". Am incercat una dar ma nemultumeste faptul ca apare zgomotul de fond specific redarii de pe banda magnetica si in plus caseta se incalzeste foarte tare dupa o scurta perioada. Am ales varianta cu BA1404 pentru ca este o schema foarte usoara si producerea ei nu devine mai costisitoare decat caseta adaptoare. In plus dispar si cablurile de legatura si cu o oarecare grija pentru a nu depasii puterea maxima admisa de lege pentru o emisie "neautorizata" in FM se poate face "broadcasting" la mai multe masini atunci cand se merge in grup.
Cam asta ar fi istoria acestei aplicatii.
In continuare, daca nu v-am plictisit, doresc sa-l rog pe
SKYURO care se pare ca are ceva experienta cu acest integrat sa ma lamureasca si pe mine care este pinul pe care trebuie sa injectez 38kHZ pentru ca datasheet-ul este foarte sumar. De asemenea, daca nu este foarte greu pentru el, il rog sa-mi explice un pic cam cum sta treaba cu "38 Khz sinus in bucla de 38 cu preaccentuare" deoarece nu ma pricep atat de bine, adica inteleg ce este sinus 38khz dar restul mai greu .
O ultima intrebare ce amplitudine maxima poate avea semnalul de 38Khz injecta in integrat.
P.S. Schema adoptata este cea a emitatorului FM-10 (
http://www.ramseyelectronics.com )