Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

Reply to this topicStart new topic
> Dacia Nova - cam proasta la banii pe care ii cere
imbogdan
mesaj 6th August 2006, 21:49
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 1-November 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 51 875

Eu am un Fiat Uno 75ie din 86 si m-am gandit sa imi iau o dacie nova. Am crezut ca fec rahatu praf. Am facut un drive test cu masina (masina in stare buna - de la un prieten tocmai a schimbat pe la cutie niste treburi). Cutia e infecta, iti trebuie brand ca sa schimbi vitezele. Plus de asta nu poti sa nimeresti k lumea 1 sau a 3-a, a 2 a sau a 4 a. MERGE SUPER NASPA.

Am crezut ca fac un salt tehnologic dar am aflat ca Nova in cauza are injectie monopunct pe cand fietzelu meu are injectie multipunct. Ce sa zic pana la urma nu conteza ca masina mea are 20 de ani si nova are 8. Tot mai buna e o masina straina. RECOMAND FIAT UNO. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
jamalex2000
mesaj 9th August 2006, 12:38
Mesaj #2

Astept sa apara Starcraft 2!

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 5-July 06
Locație: Bucuresti
ID membru: 85 061

Salut,

Are si fratele meu o Nova cu motor pe injectie...Masina pare reusita (doar are formav de super nova) dar cutia este un mare esec...
injectia monopunct isi face treaba foarte bine(consum mic putere mare), cutia este insa un adevarat calcai al lui achile pentru aceasta masinua...Minusuri ar mai fi la chedere si la manerele usilor, la felul cum este prinsa consola centrala, la macaralele usilor.

Acest mesaj a fost modificat de jamalex2000: 9th August 2006, 12:38

+Quote Post
driverx
mesaj 9th August 2006, 13:53
Mesaj #3

Active Member

Data înscrierii: 22-July 02
Locație: Earth
ID membru: 1 558

urca in super nova si dupa aia vorbim. din multe puncte de vedere tot in anii 80 e, dar motoru + cutia sunt....1997. So....Fiat really sucks. Am un prieten care a tras destul cu un regatta la cat de idiot e conceputa masina si trebuie sa schimbi 7866565 piese din cauza ca doar una din ele e dusa da' is toate o piesa mai mare...

Acest mesaj a fost modificat de driverx: 9th August 2006, 13:53

+Quote Post
summa
mesaj 11th August 2006, 17:07
Mesaj #4

Junior

Data înscrierii: 11-August 06
ID membru: 90 886

lamureste-ma si pe mine.eu stiu asha:dacia nova cu motor transversal de berlina,doar ca are 1600 cc,si dacia supernova cu motor si cutie de renault,care are acelasi motor de 1400 cc ca si pe solenza si logan.acel motor are injectie siemens(parca) multipunct.care masina e pana la urma...sau exista si nova cu injectie monopunct,ca berlinele dupa 2001-2002...eram curios,macar sa nu vb prostii.

+Quote Post
RAN
mesaj 11th August 2006, 17:14
Mesaj #5

Junior

Data înscrierii: 4-July 04
ID membru: 19 441

Exista nova cu motor de 1600 si injectie monopunct. Nova GTI parca ii zicea, era "the ultimate car" pe atunci, cam ca loganul acum...

+Quote Post
summa
mesaj 12th August 2006, 07:16
Mesaj #6

Junior

Data înscrierii: 11-August 06
ID membru: 90 886

Thx RAN,m-am prins.Cred ca stiu care e.Caroserie de supernova si interior la fel,doar motor "normal".sunt curios cat o fi dat pe ea...

+Quote Post
FILAtorul
mesaj 20th January 2007, 17:35
Mesaj #7

Junior

Data înscrierii: 16-January 07
ID membru: 128 779

QUOTE(driverx @ Aug 9 2006, 13:53) *
urca in super nova si dupa aia vorbim. din multe puncte de vedere tot in anii 80 e, dar motoru + cutia sunt....1997. So....Fiat really sucks. Am un prieten care a tras destul cu un regatta la cat de idiot e conceputa masina si trebuie sa schimbi 7866565 piese din cauza ca doar una din ele e dusa da' is toate o piesa mai mare...

hi hi hi ma faci sa rad ....omu' vorbea de FIAT UNO....care a fost GOLFul italian ....si daca compari nova sau super nova mai iau o pauza si rad . eu am un fiat uno din 92 cu motor 1100 benzina ...parca 55hp ...am ~220mii km din care ultimii 70 i-am facut numai eu ...masina a fost a unei firme din romania si a fost intretinuta ,acu' de 3 luni merg cu o solenta din 2000 si ceva de la firma ...150miikm... hm....consum ulei exagerat...cutia cam varza....directie reglata pe stand cu deviere mai mare decat la fiatul meu....si multe altele ....care nu ar trebui sa apara la o masina de cativa ani....
singura problema la masina mea e caroseria ruginita ...motiv pentru care vreau sa o vand ....1500 euro la strigare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) doritori ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

la fiat au fost niste esecuri grosolane pe care le-au recunoscut si ei : regata...toate modelele....tipo cu fund ((IMG:style_emoticons/default/smile.gif) TEMPRA)...croma primul model ...dar in rest ...pardon ....masini facute in concurenta.

apropos ...1400 cu injectie are acelasi consum cu 1100 carburatie ....nu mai zic de diferenta de varsta....sau tehnologica de care zici tu ....

am zis solentza ...nu nova ...nu super nova ....

+Quote Post
adrianc
mesaj 22nd January 2007, 01:04
Mesaj #8

Junior

Data înscrierii: 23-August 05
ID membru: 44 692

si cum te descurci cu tartareata de 55 CP? ai mai taiat din cupola , sa te mai poti misca din loc fara sa te claxoneze aia din spate? (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

daca zolenza de care zici e masina de firma, e foarte probabil sa o mai conduca unii care-si baga picioarele in ea si merg ca curu'.

incepand de la supernova, cutia de viteze si motorul sunt mai mult decat OK, comparate cu restul masinii. Caroseria, greierasii, plasticele si toate maruntisurile sunt sub orice critica, doar trebuie sa pastreze traditia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Insa pana una-alta, dumneata arunci cu rahat intr-o masina de ~ 5000 euro si lauzi una de 1500 (IMG:style_emoticons/default/clapping.gif)

+Quote Post
H725
mesaj 7th February 2007, 19:05
Mesaj #9

Senior Member

Data înscrierii: 19-March 05
Locație: Timisoara
ID membru: 32 807

regata a fost ritmo-ul cu fund. Ritmo a aparut prin 70 si ceva, uno in anii 80.

Injectiea monupunct este proasta? Primele nove aveau motorul cu carburator (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

Cind a aparut solenza s-au laudat ca au reusit sa rezolve problema intratului apei in masina (la nova) (IMG:style_emoticons/default/eek.gif)

Am mers cu un renault 12 automatic, mi-am dat seama cum ar fi trebuit construita dacia berlina si nu am fost in stare sa o facem, din cauza zicalei "lasa ca merge si asa" (IMG:style_emoticons/default/death.gif)

+Quote Post
dr_paul
mesaj 7th February 2007, 19:08
Mesaj #10

Junior

Data înscrierii: 28-August 06
Locație: Timisoara/Temeswar
ID membru: 93 793

nemtii au o vorba despre fiat.. Fehler Im Alle Teilen

enuff said

daca Dacia e si mai slaba, ce sa zic

+Quote Post
bufu
mesaj 7th February 2007, 21:13
Mesaj #11

Junior

Data înscrierii: 26-April 06
Locație: UE
ID membru: 75 124

DACIA e cam cu 20 de ani in urma fata de masiniile europene....modele nova si supernova is mai proaste ca un golf I sau II

+Quote Post
exorcistul
mesaj 7th February 2007, 21:22
Mesaj #12

Active Member

Data înscrierii: 31-May 06
ID membru: 79 923

In anii aia Fiat a scos numai masini proaste la toate modelele. Probleme mari de fiabilitate. Totusi Dacia Nova e peste Fiat Uno.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 24th November 2009 - 04:26
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia