Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

2 V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> biciclate FirstBike
progy
mesaj 16th August 2006, 21:08
Mesaj #19

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 13-June 03
ID membru: 4 260

QUOTE(rvic77 @ Aug 16 2006, 16:52) *
Oricum pana la urma pentru cine nu vrea la munte si vrea doar sa dea jos burta merg si FB-urile in loc de pedalator d-ala fix de casa (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

Doar ca trebuie sa fii imun la scartzaitul de la pedale, angrenaj si schimbator sau sa-ti infunzi castile de la mp3 player pana in timpan si sa dai volumul la maxim (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rvic77
mesaj 17th August 2006, 15:27
Mesaj #20

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 3-December 04
Locație: Sus pe pilon
ID membru: 26 658

QUOTE(progy @ Aug 16 2006, 22:08) *
Doar ca trebuie sa fii imun la scartzaitul de la pedale, angrenaj si schimbator sau sa-ti infunzi castile de la mp3 player pana in timpan si sa dai volumul la maxim (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Corect, FB-urile sunt ca Dacia 1310 la masini (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Repet, daca ai noroc te pot duce si peste 1000 km (eu am cam 850 cu FB-ul si n-am schimbat decat o frana, in rest daca o ung nu prea scartaie), totusi pentru cineva care vrea numai plimbari prin parc si eventual cativa km pe la tara, sunt o alegere ok ! Nu-ti iei masina buna daca faci 2-3000 km/an (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
JMG
mesaj 17th August 2006, 16:45
Mesaj #21

Junior

Data înscrierii: 27-July 06
Locație: Iași
ID membru: 88 300

Mi-am cumparat un FirstBike Stars acum doi ani !Costa 5mil atunci dar am luat-o la oferta numai 4mill (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif) .In fiecare primavara am dat-o cu ulei si nu scartie deloc chiar daca am folosit-o intens !Am intrat cu ea pe cele mai accidentate dealuri din oras totusi o duce bine!Am mai avut ce probleme cu schimbatorul spate dar se rezolva la revizie!Oricum daca vreti ceva de calitate trebuie sa platiti cel putin 200RON!

+Quote Post
zerlogcd
mesaj 1st September 2006, 17:00
Mesaj #22

Junior

Data înscrierii: 20-January 04
ID membru: 10 496

eu am bicicleta first bike cumparata prin 2003 la vreo 3.5 milioane atunci si am mers vreo 2500 de km cu ea n-are nici o problema. nu cred ca daca stii la ce sa te uiti (adica sa nu aiba toate rahaturile pe ea) se va strica dupa 100 de km...sunt multe persoane care se dau cunoscatoare si zic in sus si in jos despre first bike. Au de toate si biciclete la 2 milioane si la 10 milioane evident ca la fiecare ai alte pretentii

+Quote Post
ImDrunk
mesaj 1st September 2006, 18:48
Mesaj #23

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 4-August 06
Locație: Cluj-Napoca
ID membru: 89 666

Bicicletele de la First bike sux rau de tot
Io am o bicicleta simpla de vreo 8 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si tot ce am schimbat pana acuma la ea is sabotii de frana si un cauciuc urmeaza sa schimb si pinioanele ca deja is foarte uzate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io zic ca nu are rost sa cumparati cine stie ce bicileta acuma depinde si ce vreti sa faceti cu ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io am fost f mult cu ea pe munte pe teren acidentat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) chiar si iarna (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

Acest mesaj a fost modificat de ImDrunk: 1st September 2006, 18:49

+Quote Post
serghei1992
mesaj 8th September 2006, 14:28
Mesaj #24

Junior

Data înscrierii: 8-September 06
ID membru: 95 862

am si eu un fb si merge f bine dar m-am decis sa ii schimb culoarea. Ma puteti ajuta careva cu asta sa imi dati cateve idei si poate i tips&triks.Ar prinde bine

+Quote Post
luci_debarcader
mesaj 30th November 2006, 20:28
Mesaj #25

Junior

Data înscrierii: 21-November 06
ID membru: 110 719

Ce imi recomandati sa aleg? Un First Bike sau un DHS
As vrea sa mearga bine si la plimbari prin oras dar si la munte? Dar cel mai important sa tina la drumuri lungi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dxa
mesaj 22nd January 2007, 00:30
Mesaj #26

Junior

Data înscrierii: 22-January 07
ID membru: 131 034

Hallo si da-mi si mie o idee te rog.... Yo sunt impatimit al cursierelor....De curand mi-a venit ideea de bicicleta de servici. merita sa o bagi pe str bucurestiului??
Si mai mult....vreau ub sh rezonabil....da' nu stiu de unde....

+Quote Post
dxa
mesaj 22nd January 2007, 00:33
Mesaj #27

Junior

Data înscrierii: 22-January 07
ID membru: 131 034

No man, inca esti...Zi-mi te rog de stii ceva de cursiere. Vreau una sh ,da' stii tu...cat de ieftina ca nu plec la competitii (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Deci nu stiu de unde sa o iau.... stii pe careva ?

+Quote Post
Nike_2
mesaj 4th March 2007, 01:53
Mesaj #28

Junior

Data înscrierii: 1-February 07
ID membru: 136 402

First Bike am si eu si sunt foarte multumit de ea. Foarte rar am schimbat cate ceva, daca stau bine si ma gandesc am schimbat numa franele si cauciucul pe spate aa si scaunul

+Quote Post
Silviu556
mesaj 22nd April 2009, 15:26
Mesaj #29

Junior

Data înscrierii: 22-April 09
ID membru: 448 385

Ma scuzati ca intervin dar am un first bike de 5 ani cu care cred ca am facut 2000 de km , am sarit borduri, frane cu intorsatura + multe altele si merge bn, acum doar ca ii joaca roata din spate putin de la franele pe care le-am pus, cu o cheie se rezolva repede. Este usoara trebuie sa recunosc deoarece este 3 sferturi adica are roata de "24" si fara suspensie. Eu sunt multumit de marca first bike. Am vazut ca altii spun sa nu cumperi rich alpina dhs si first bike sau mai stiu eu ce alte marci, pai cam astea sunt in romania, recunosc ca sunt multe marci super mega extra bune pe langa fb dar dintre toate care le-am enumerat mai sus din romania fb mi se pare cea mai buna marca! La 4 milioane te sfatuiesc sa ti-o cumperi doar cu suspensie pe fata si ai grija la saboti ca dupa 2 ani daca o tii atat incep sa se uzeze( cel putin la mn asa a fost (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/cool.gif) )

QUOTE (Silviu556 @ Apr 22 2009, 01:17) *
Ma scuzati ca intervin dar am un first bike de 5 ani cu care cred ca am facut 2000 de km , am sarit borduri, frane cu intorsatura + multe altele si merge bn, acum doar ca ii joaca roata din spate putin de la franele pe care le-am pus, cu o cheie se rezolva repede. Este usoara trebuie sa recunosc deoarece este 3 sferturi adica are roata de "24" si fara suspensie. Eu sunt multumit de marca first bike. Am vazut ca altii spun sa nu cumperi rich alpina dhs si first bike sau mai stiu eu ce alte marci, pai cam astea sunt in romania, recunosc ca sunt multe marci super mega extra bune pe langa fb dar dintre toate care le-am enumerat mai sus din romania fb mi se pare cea mai buna marca! La 4 milioane te sfatuiesc sa ti-o cumperi doar cu suspensie pe fata si ai grija la saboti ca dupa 2 ani daca o tii atat incep sa se uzeze( cel putin la mn asa a fost (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/cool.gif) )

dupa 4 ani nu am schimbat la ea dekt schimbatorul de pe spate deoarece eram la vale si era pe pinion mare si l-am schimbat dintr-o data pe pinion mic s-a rupt s-a dat peste cap s-a dus dreaq aa si 2 manete de la schimbator shimano tot de la pinioane pt ca am ramas cu codita in mana, in rest nu scartaie deloc dar am grija sa fie unsa pt ca-i trebuie la cat o calaraesc cate 10 11 ore pe zi mai ales vara. Eu sunt multumit de marca first bike

+Quote Post
Ierdna_a
mesaj 16th May 2009, 17:12
Mesaj #30

Junior

Data înscrierii: 15-January 09
ID membru: 408 120

Eu am o first bike din 2003 cu jenti duble si pot spune ca merge perfect si in ziua de azi, si nu pot spune ca nu am fortat-o, am fost cu ea pe drumuri forestiere, prin oras, peste tot si merg cu ea la scoala iar tot ce am schimbat a fost rulmentul din pedalier acum recent (ca era o porcarie cu cos cu bile si am pus un set de 4 rulmenti adevarati), si caucuicul de pe spate, si vreo cateva camere dupa ce s-au umplut de petici (nimeni nu e scutit de pana de cauciuc), da o intretin cum trebuie o data pe an ii ung lantul si suspensiile (apropo am numai pe fatza) si ii mai fac reglejele si niciodata nu am dus-o la service sau la magazin ca nu am incredere.

+Quote Post
Zipy
mesaj 21st May 2009, 15:53
Mesaj #31

Junior

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 3-June 08
Locație: Zimnicea
ID membru: 332 889

QUOTE (Nike_2 @ Mar 4 2007, 02:53) *
First Bike am si eu si sunt foarte multumit de ea. Foarte rar am schimbat cate ceva, daca stau bine si ma gandesc am schimbat numa franele si cauciucul pe spate aa si scaunul

Deci....eu nu il cred pe asta care zice ca are 2000Lm pe icicleta si ca merge pe ea 11-12 ore pe zi...PUNCT

Silviu556

defapt pe asta

+Quote Post
hipopotamtamtam
mesaj 28th May 2009, 09:32
Mesaj #32

Junior

Data înscrierii: 28-May 09
ID membru: 464 404

Va rog muuult ajutati-ma si votati-mi videoul http://www.myvideo.ro/watch/6444590 . Vreau sa castig lowride-ul!

+Quote Post
MelosNegros
mesaj 27th June 2009, 20:55
Mesaj #33

Junior

Data înscrierii: 24-August 08
Locație: Brasov
ID membru: 363 173

Spuneti-mi va rog si mie: nu era pe aici un topic cu vanzari de biciclete SH?!
Fiindca vreau numaidecat sa-mi iau o SH germana sau olandeza, orice - numai noua (mai ales DHS) sa nu mai vad in ochi (IMG:http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Reclama
mesaj A minute ago
Mesaj #

Grup: Bot

Esti student? Beneficiaza acum de gratuitatile si reducerile de iarna!

2 V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 19:32
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia