|
  |
problema..help |
|
|
|
|
8th July 2006, 11:25
|
Active Member
Grup: Members
Data înscrierii: 16-November 05
ID membru: 53 937

|
@celebre 100% agree
@maltese oare discutam aici despre titlurile unora? Cristian Andrei este psihiatru dupa diploma, nu psiholog. Stie deci ceva medicina.
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 12:02
|
Senior Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

|
QUOTE(celebre @ Jul 8 2006, 05:23)  Si inca ceva.....ideal e ca prima data sa o faceti fara prezervativ, iar dupa
...sa postezi pe la topicurile de larga audienta "help! nu-mi vine ciclul, ce ma fac?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu mai invatati copiii la prostii.
fata draga, o data e arhisuficient pentru a ramane insarcinata. nu ai garantia ca perioada fertila corespunde cu ce spun statisticile, datorita stresului si emotiilor se pot produce modificari si te trezesti cu o "bucurie". cum am mai spus si alta data, prezervativul nu musca. foloseste-l cu incredere. de prima data! | |
Acest mesaj a fost modificat de mianna: 8th July 2006, 15:46
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 12:10
|
Active Member

|
Prezervativul nu musca, dar poate strica placerea destul de rau. Pentru inceput e mai bine fara, ar fi pacat ca prima impresie sa fie stricata de aceasta artificialitate. Raman in discutie alte mijloace contraceptive. Tu cum te-ai protejat prima data mianna? btw apelativul "fata draga" este compatibil cu un rol de soacra (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Acest mesaj a fost modificat de Franco222: 8th July 2006, 12:35
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 15:46
|
Porc misogin
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

|
QUOTE(Franco222 @ Jul 8 2006, 13:10)  Prezervativul nu musca, dar poate strica placerea destul de rau. Pentru inceput e mai bine fara, ar fi pacat ca prima impresie sa fie stricata de aceasta artificialitate. Raman in discutie alte mijloace contraceptive. Tu cum te-ai protejat prima data mianna? btw apelativul "fata draga" este compatibil cu un rol de soacra (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) 1. Prima data nu e nici un fel de plăcere. Iar după ce că prima dată doare ca dracu, vrei ca biata fată să mai aibă și stresul că poate rămîne? 2. Dacă ai fi tată de fată, i-ai spune: "e nasol cu prezervativ fata tatii, mai bine o faci fără"?
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 15:48
|
Senior Member

|
QUOTE(Franco222 @ Jul 8 2006, 13:10)  Prezervativul nu musca, dar poate strica placerea destul de rau. Pentru inceput e mai bine fara, ar fi pacat ca prima impresie sa fie stricata de aceasta artificialitate. Raman in discutie alte mijloace contraceptive. Tu cum te-ai protejat prima data mianna? btw apelativul "fata draga" este compatibil cu un rol de soacra (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) daca ma straduiam un pic ii puteam fi (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) eram deja sub anticonceptionale din motive de ciclu dereglat cand am facut-o prima data. bafta mea, sic! (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 17:04
|
Active Member

|
As mai argumenta in legatura cu asta, dar mi-a venit o alta idee de discutat: oare n-ar fi mai bine ca ruperea(inlaturarea) himenului sa nu se produca in timpul actului sexual, ci inainte de asta? De ce sa se asocieze sexul cu durerea?
Acest mesaj a fost modificat de Franco222: 8th July 2006, 17:05
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 17:14
|
Porc misogin
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

|
QUOTE(Franco222 @ Jul 8 2006, 18:04)  As mai argumenta in legatura cu asta, dar mi-a venit o alta idee de discutat: oare n-ar fi mai bine ca ruperea(inlaturarea) himenului sa nu se produca in timpul actului sexual, ci inainte de asta? De ce sa se asocieze sexul cu durerea? Parcă pe undeva prin Africa se practica dezvirginarea la naștere. Emigrare plăcută (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 17:40
|
Senior Member

|
QUOTE(mufă @ Jul 8 2006, 18:14)  Parcă pe undeva prin Africa se practica dezvirginarea la naștere. ...si coaserea vaginului, si dezvirginare rituala de catre popa sau saman sau ce-or avea ei acolo (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) zic sa ne oprim sau sa ne splituim (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 19:51
|
Active Member
Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

|
QUOTE(Franco222 @ Jul 8 2006, 13:10)  Prezervativul nu musca, dar poate strica placerea destul de rau. Din contra, nu strica deloc. N-o sa ai o ejaculare precoce. (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Asculta-i p-astia batrini, ca stiu ei ce spun.
|
|
|
|
|
|
|
|
24th July 2006, 19:36
|
Active Member
Data înscrierii: 19-March 06
ID membru: 70 341

|
QUOTE(maltese @ Jul 7 2006, 22:39)  La ovulatie sunt secretati hormoni care maresc dorinta sexuala. Nu cunosc la dl Cristian Andrei la ce se refera titlul de doctor, dar de exemplu renumitul Bebe Mihaiescu nu este medic, ci doar student in anul IV la UMF Iasi. Titlul de doctor nu inseamna medic, si nu stiu ce legatura are psihologia cu ovulatia. Ontopic: poti sa faci o baie fierbinte inainte si se opreste cam pentru 3-4 ore. Sa fii iubita ! (IMG: style_emoticons/default/inlove.gif) Eu stiam ca daca se foloseste apa fierbinte, sangerarea este mai puternica. Dar...in fine... Nu cred ca este bine sa se faca sex in perioada menstruala, oricat de placut ar fi, deoarece exista riscul unor afectiuni care vor aparea mai tarziu, odata cu inaintarea in varsta. Personal, am vazut individe care au facut si cancer, ce-i drept nu in tinerete ci mai la ...batranete. Se pare ca, din anamneza facuta, aceste persoane sustineau ca placerea lor era "sa faca sex la ciclu". Eu cred ca nu muriti daca mai asteptati putin, nu? E chiar asa data aia batuta in cuie??? Pleaca prietenul la razboi sau e in trupele NATO? I doubt of it!
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2006, 01:25
|
Guru Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-March 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 31 818

|
QUOTE I doubt of it! sincer, stiu ca e off-topic, da nu ma pot abtine. daca nu cunosti expresia in engleza, de ce nu spui simplu in romaneste "Ma indoiesc" ?... nu exista "i doubt of it"...expresia "Ma indoiesc" se traduce prin "I doubt it"..indoielnic=doubtfull...neindoit=doubtless... ma indoiesc de ceva : i doubt that si nu "i doubt of that" on topic...reveniti-va oameni buni !!! @bchendran eu cred ca la 19 ani e foarte ok sa-si inceapa viata sexuala @restul nu luati in calcul ca poate sta cu parintii si in seara aia era singura nu luati in calcul ca pentru prima data prezervativul e incomod ditto se gandeste la trupele nato dar nu se gandeste ca atunci era aniversarea lor, sau vreo zi de nastere si ca era dragut s-o faca atunci fiecare are motivele si motivele lui...poate o planuisera romantic cu cina la lumanari trandafiri, etc...toti suntei destepti pe experienta altora plus ca nu stiu ce rost mai avea sa se posteze dupa 3 saptamani... in fine...vroiam sa subliniez ca e usor sa dai din gura fara sa cunosti motivele si situatia...oricum la intrebarea ei nu s-a raspuns nici in ziua de azi. plus c-am fost surprins sa vad femei care-au raspuns ca nu se poate, cand pe toate prospectele de anticonceptionale scrie ca pot ajuta la intarzierea sau provocarea ciclului menstrual inainte de termen, cu o saptamana minim.
Acest mesaj a fost modificat de mianna: 25th July 2006, 02:05
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2006, 01:28
|
Member
Data înscrierii: 5-May 05
Locație: Giurgiu
ID membru: 36 062

|
QUOTE(irina87 @ Jul 6 2006, 20:57)  Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia. Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia? Faceti dragoste sub dus si s-a rezolvat (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2006, 02:15
|
Senior Member

|
QUOTE(spare-me @ Jul 25 2006, 02:25)  plus c-am fost surprins sa vad femei care-au raspuns ca nu se poate, cand pe toate prospectele de anticonceptionale scrie ca pot ajuta la intarzierea sau provocarea ciclului menstrual inainte de termen, cu o saptamana minim. trecand peste faptul ca mie mi se pare mai "incomod" sa fie ceva minutios planificat prima data (in sensul ca as prefera sponntaneitatea) decat folosirea prezervativului, am o intrebare: tu ai citit atent primul post? QUOTE(irina87 @ Jul 6 2006, 20:57)  Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia. Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia? sa vad si eu anticonceptionalele alea care au efectul mentionat de tine in 3 zile (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) din cat vad eu (si va rog sa ma corectati daca gresesc), aici nimeni nu doreste raul nimanui, si nu ne roade invidia ca ea vrea sa se dezvirgineze intr-o noapte de vara. daca exista ceva eficient si neriscant ii spuneam. QUOTE(ditto___ @ Jul 24 2006, 20:36)  Nu cred ca este bine sa se faca sex in perioada menstruala, oricat de placut ar fi, deoarece exista riscul unor afectiuni care vor aparea mai tarziu, odata cu inaintarea in varsta. Personal, am vazut individe care au facut si cancer, ce-i drept nu in tinerete ci mai la ...batranete. Se pare ca, din anamneza facuta, aceste persoane sustineau ca placerea lor era "sa faca sex la ciclu". las-o jos ca macane (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) (scuze ca sunt asa directa, dar puteai gasi un argument real pentru a combate sexul in timpul ciclului menstrual). ca argument am o specializare in oncologie.
Acest mesaj a fost modificat de mianna: 25th July 2006, 02:15
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2006, 02:18
|
Guru Member

|
QUOTE din cate stiu eu nu exista, doar prin anticonceptionale dupa ce le iei o perioada mai mare de 3 luni, cred, poti sa amani sau sa provoci ciclul cu vreo saptamana...iti explica exact medicul ginecolog cum sa faci, altfel...nu, din pacate da mianna, am citit exact cum trebuie primul post...
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2006, 02:24
|
Senior Member

|
pai tot n-am inteles de ce spui ca noi, femeile, am gresit spunandu-i ca nu se poate. in 3 zile.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2006, 22:00
|
Guru Member

|
QUOTE din cate stiu eu nu exista, doar prin anticonceptionale dupa ce le iei o perioada mai mare de 3 luni, cred, poti sa amani sau sa provoci ciclul cu vreo saptamana...iti explica exact medicul ginecolog cum sa faci, altfel...nu, din pacate mai citeste o data...pana la urma este imposibil sa nu intelegi..sper.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th July 2006, 22:49
|
Senior Member

|
ma exasperezi! (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif) QUOTE Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia . Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia ? QUOTE din cate stiu eu nu exista, doar prin anticonceptionale dupa ce le iei o perioada mai mare de 3 luni , cred, poti sa amani sau sa provoci ciclul cu vreo saptamana...iti explica exact medicul ginecolog cum sa faci, altfel...nu, din pacate tu chiar nu vezi diferenta? ce legatura e intre raspunsul tau si intrebarea fetei? acum te rog explica-mi ce-ai vrut sa zici cu QUOTE am fost surprins sa vad femei care-au raspuns ca nu se poate spune in cuvinte clare cum se poate sa opresti menstruatia pentru a face sex peste 3 zile .
|
|
|
|
|
|
|
|
26th July 2006, 19:54
|
Active Member
Data înscrierii: 19-March 06
ID membru: 70 341

|
QUOTE(mianna @ Jul 25 2006, 03:15)  trecand peste faptul ca mie mi se pare mai "incomod" sa fie ceva minutios planificat prima data (in sensul ca as prefera sponntaneitatea) decat folosirea prezervativului, am o intrebare: tu ai citit atent primul post? sa vad si eu anticonceptionalele alea care au efectul mentionat de tine in 3 zile (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) din cat vad eu (si va rog sa ma corectati daca gresesc), aici nimeni nu doreste raul nimanui, si nu ne roade invidia ca ea vrea sa se dezvirgineze intr-o noapte de vara. daca exista ceva eficient si neriscant ii spuneam. las-o jos ca macane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (scuze ca sunt asa directa, dar puteai gasi un argument real pentru a combate sexul in timpul ciclului menstrual). ca argument am o specializare in oncologie. Iti spun ce am vazut si iti spun si pareri medicale. Nu am niciun interes sa combat sexul in timpul ciclului, mai ales ca nu-mi implica persoana...
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|