|
  |
problema..help |
|
|
|
|
6th July 2006, 19:57
|
Junior
Grup: Members
Data înscrierii: 6-July 06
ID membru: 85 298

|
Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia. Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia?
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 20:06
|
Active Member
Data înscrierii: 6-July 03
Locație: Bucurestiul are UN Primar General!!!
ID membru: 4 699

|
QUOTE(irina87 @ Jul 6 2006, 20:57)  Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. Problema este ca noi am planuit de mult aceasta zi, si iata ca se apropie insa, azi mi-a venit menstruatia. Exista cumva un medicament care sa-mi opreasca menstruatia? Crezi ca pt citeva zile in plus, o sa moara prietenul tau? Oricum, trebuie sa se obisnuiasca cu ideea ca ai si ciclu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) | |
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 20:12
|
Active Member
Data înscrierii: 10-May 05
Locație: cluj/timisoara
ID membru: 36 419

|
fara misto, fara sa-mi bat joc, dar daca pui aceasta intrebare, cred ca nu ar trebui sa incepi sa faci sex. si si daca ar exista, ar trebui folosite doar incazuri de genu ca trebuie sa-ti faci operatie la fund si esti la menstruatie (IMG: style_emoticons/default/cursing.gif)
Acest mesaj a fost modificat de florina: 6th July 2006, 20:12
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 20:32
|
Active Member
Data înscrierii: 16-November 05
ID membru: 53 937

|
Cel mai bun moment nu e cand ati planuit ci atunci cand va simtiti cel mai bine. Iar ca programare, cred ca tocmai perioada fertila ar fi o idee mai buna...desigur, daca stiti ce faceti (IMG: style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 21:06
|
Porc misogin
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

|
QUOTE(Franco222 @ Jul 6 2006, 21:32)  Iar ca programare, cred ca tocmai perioada fertila ar fi o idee mai buna...desigur, daca stiti ce faceti (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) De ce, crezi că vrea să fie mămică deja? (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 21:33
|
Porc misogin
Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

|
QUOTE(Franco222 @ Jul 6 2006, 22:30)  (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mdap, e si asta o problema, pentru ca ideal pentru prima data ar fi, nu-i asa, fara prezervativ...caz in care ar fi mai bine imediat dupa ciclu (IMG: style_emoticons/default/happy.gif) Știi, se numește perioadă fertilă deoarce femeie e fertilă atunci și șansele de a rămîne însărcinată sunt ceva mai mari. | |
Acest mesaj a fost modificat de mufă: 6th July 2006, 21:36
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 21:46
|
Active Member

|
QUOTE(mufă @ Jul 6 2006, 22:33)  Știi, se numește perioadă fertilă deoarce femeie e fertilă atunci și șansele de a rămîne însărcinată sunt ceva mai mari. Hmm... e bine de stiut asta!
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 22:26
|
Senior Member
Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 214

|
QUOTE(Franco222 @ Jul 6 2006, 21:32)  Cel mai bun moment nu e cand ati planuit ci atunci cand va simtiti cel mai bine. Iar ca programare, cred ca tocmai perioada fertila ar fi o idee mai buna...desigur, daca stiti ce faceti (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) ne lamuresti si pe noi la ce te referi?
|
|
|
|
|
|
|
|
6th July 2006, 23:36
|
Guru Member
Grup: Moderators
Data înscrierii: 5-March 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 31 818

|
lasati off topicul si lamuriti fata (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) din cate stiu eu nu exista, doar prin anticonceptionale dupa ce le iei o perioada mai amre de 3 luni, cred, poti sa amani sau sa provoci ciclul cu vreo saptamana...iti explica exact medicul ginecolog cum sa faci, altfel...nu, din pacate v-ati gandit mai ca poate peste 3 zile e o data semnificativa sau importanta pentru ei ? ...va inteleg dar asta e ghinionul, face-ti-o si voi peste 4 sau 5 zile si atunci "recuperati" (IMG: style_emoticons/default/smile.gif) pentru zilele pierdute (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 00:13
|
Active Member

|
@spare-me & irina87 Peste cateva zile va fi in mod SIGUR o data importanta. O gaura se va face in cer si Dumnezeu se va cobori. Numai atunci. Mai tarziu va fi ocupat cu alte aniversari. Now kill me. (IMG: style_emoticons/default/rolleyes.gif) @mianna La ce m-am referit, ma gandisem la faptul ca in perioada fertila de obicei dorinta este mai mare.
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 00:30
|
Active Member
Data înscrierii: 28-May 05
Locație: Cluj Napoca, RO, EU
ID membru: 37 683

|
QUOTE Am 19 ani, inca nu mi-am inceput viata sexuala insa e posibil s-o incep peste 3 zile cu o persoana iubita, si chiar vreau. E o experienta care daca o sa aiba loc, ai toate sansele s-o regreti dupa aceea. Stai si mai asteapta.
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 13:04
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 22-July 04
ID membru: 20 288

|
QUOTE(Franco222 @ Jul 7 2006, 01:13)  @mianna La ce m-am referit, ma gandisem la faptul ca in perioada fertila de obicei dorinta este mai mare. Hmmm.... Stiu si eu ce sa zic ?? Nu am mai auzit pana acum despre treaba asta !! De obicei dorinta cea mai mare o sa o descoperi dupa incetarea ciclului . In primul rand pentru ca multe femei prefera sa practice abstinenta in respectiva perioada , iar cele care au sindrom premenstrual se afla in perioada in care se simt mult mai bine .
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 13:27
|
Bebelușka Reloaded
Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

|
QUOTE(cspot @ Jul 7 2006, 14:04)  Hmmm.... Stiu si eu ce sa zic ?? Nu am mai auzit pana acum despre treaba asta !! De obicei dorinta cea mai mare o sa o descoperi dupa incetarea ciclului . In primul rand pentru ca multe femei prefera sa practice abstinenta in respectiva perioada , iar cele care au sindrom premenstrual se afla in perioada in care se simt mult mai bine . Esti cumva fata? Este total adevarat ca in perioada menstruala apetitul sexual creste, din cauza unor modificari hormonale. Dar astea le stie numai femeia... Bine, nu stiu cum e la femeile care au dureri mari de abdomen in perioada respectiva.... Eu vb din experienta mea (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Femeile care practica abstinenta in perioada respectiva nu o fac pt ca nu au apetit, ci din motive care tin de igiena ori sunt complexate. Sindromul ala de care vorbesti n-are legatura cu discutia noastra, dupa cum bine se intelege si din cuvantul in sine (IMG: style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acest mesaj a fost modificat de Bebeluska: 7th July 2006, 13:29
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 16:57
|
Membru Senior
Data înscrierii: 19-July 05
Locație: Großwardein
ID membru: 41 833

|
şi cum era cu femeia în călduri pe perioada ovulaţiei? apoi parcă spm, iar abia apoi menstruaţia. sau aşa ceva...nu?
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 19:10
|
Active Member

|
Mdap, si mie la fel mi-au zis fetele ca in perioada menstruatiei este mai placut...ba chiar cica face ca perioada durerilor sa treaca mai rapid... Din pdv genetic insa nu inteleg de ce ar fi mai placut, nu vad nici o scofala reproductiva in a face sex in timpul menstrei. Trebuie sa fie o eroare a naturii (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Btw...cica in perioada ovulatiei femeile emit feromoni. Cel putin asa zice Cristian Andrei. Din moment ce nu produc o senzatie specifica constientizabila ramane sa ii credem pe cuvant pe cercetatori.
Acest mesaj a fost modificat de Franco222: 7th July 2006, 19:13
|
|
|
|
|
|
|
|
7th July 2006, 21:39
|
DH
Data înscrierii: 16-April 06
Locație: In the wind of change...
ID membru: 73 814

|
QUOTE(Franco222 @ Jul 7 2006, 20:10)  Btw...cica in perioada ovulatiei femeile emit feromoni. Cel putin asa zice Cristian Andrei. Din moment ce nu produc o senzatie specifica constientizabila ramane sa ii credem pe cuvant pe cercetatori. La ovulatie sunt secretati hormoni care maresc dorinta sexuala. Nu cunosc la dl Cristian Andrei la ce se refera titlul de doctor, dar de exemplu renumitul Bebe Mihaiescu nu este medic, ci doar student in anul IV la UMF Iasi. Titlul de doctor nu inseamna medic, si nu stiu ce legatura are psihologia cu ovulatia. Ontopic: poti sa faci o baie fierbinte inainte si se opreste cam pentru 3-4 ore. Sa fii iubita ! (IMG: style_emoticons/default/inlove.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
8th July 2006, 04:23
|
Junior
Data înscrierii: 7-July 06
ID membru: 85 441

|
Ideal ar fi sa lasi totul sa vina de la sine...si eu am planuit cu prietenul meu cand va fi prima data. Sincer nu a iesit nimic frumos pentru ca amandoi am stat incordati. Asa ca lasa ca totul sa vina de la sine...nu e nevoie de o zi anume in care-ti vei incepe viata sexuala (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) . Si inca ceva.....ideal e ca prima data sa o faceti fara prezervativ, iar dupa peroada de ciclu ar fi cel mai indicat. Iti doresc o seara romantica...
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|