Forumul SoftpediaBursa auto / moto / veloAnunƣuri imobiliareAnunƣuriOferte de serviciiLocuri de muncă Ɵi cursuri de specializareBloguriJocuriTeste / ReviewsÎntrebări Ɵi răspunsuriChestionareFotoStatistici

Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )

4 V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Portugalia-Franta
Portugalia-Franta
Cine merge in finala ?
Portugalia [ 19 ] *97* [48.72%]
Franta [ 20 ] *102* [51.28%]
Total voturi: 39
Utilizatorii neautentificați nu pot vota 
liviumanelistu
mesaj 1st July 2006, 22:54
Mesaj #1

Junior

Grup: Members
Data înscrierii: 9-June 06
ID membru: 81 197

dintre aceste 2 echipe care credeti ca va ajunge in finala ?
Go to the top of the page

+Quote Post
katsuchyo
mesaj 1st July 2006, 22:58
Mesaj #2

Active Member

Data înscrierii: 22-April 05
ID membru: 35 256

franta. sec.

+Quote Post
mufa
mesaj 1st July 2006, 23:06
Mesaj #3

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

Mi-ar plăcea Portugalia.

+Quote Post
liviumanelistu
mesaj 1st July 2006, 23:11
Mesaj #4

Junior

dupa esecul Spaniei am inceput sa tin cu Portugalia.....si sper sa ajunga in finala.....dar nu pot sa nu apreciez nationala Frantei care dupa dezamagitoarele meciuri din preliminarii si din grupe au reusit sa reinvie si sa invinga Brazilia,favorita numarul 1 pentru castigarea trofeului....va fi un meci strans si spectaculos....vom avea parte de fotbal de mare clasa daruit de jucatori ca Zidane,Henry,C.Ronaldo,Figo si altii ...

+Quote Post
frexxl
mesaj 1st July 2006, 23:13
Mesaj #5

Active Member

Data înscrierii: 16-May 05
Locație: Cluj Napoca
ID membru: 36 812

Am votat Portugalia cu toate ca mi-as dori ca Franta sa joace finala....

+Quote Post
crz
mesaj 1st July 2006, 23:14
Mesaj #6

Active Member

Grup: Senior Members
Data înscrierii: 27-September 05
ID membru: 48 412

Vreau sa vad Portugalia castigand trofeul. Nu stiu de ce, dar Zidane & co. nu imi sunt deloc dragi...

+Quote Post
mufa
mesaj 1st July 2006, 23:18
Mesaj #7

Porc misogin

Grup: Super Moderators
Data înscrierii: 13-January 05
Locație: București
ID membru: 28 770

QUOTE(liviumanelistu @ Jul 2 2006, 00:11) *
dupa esecul Spaniei am inceput sa tin cu Portugalia.....si sper sa ajunga in finala.....dar nu pot sa nu apreciez nationala Frantei care dupa dezamagitoarele meciuri din preliminarii si din grupe au reusit sa reinvie si sa invinga Brazilia,favorita numarul 1 pentru castigarea trofeului....va fi un meci strans si spectaculos....vom avea parte de fotbal de mare clasa daruit de jucatori ca Zidane,Henry,C.Ronaldo,Figo si altii ...

Spectacol în semifinala CM? Haha (IMG:style_emoticons/default/lol.gif)

+Quote Post
liviumanelistu
mesaj 1st July 2006, 23:20
Mesaj #8

Junior

QUOTE(mufă @ Jul 2 2006, 00:18) *
Spectacol în semifinala CM? Haha (IMG:style_emoticons/default/lol.gif)

de ce nu ? ce te face sa crezi ca nu va fi fotbal spectacol ? sunt 2 echipe cu multi jucatori cu calitati individuale de invidiat .... chiar daca miza este foarte mare cred ca va fi un fotbal frumos .... nu ca in meciul Portugalia - Olanda cand au fost acordate 4 cartonase rosii ....cate 2 de fiecare echipa.....cred ca va fi un meci deschis cu multe faze de poarte....si de ce nu cu multe goluri ....

+Quote Post
iulian.dronca
mesaj 2nd July 2006, 11:57
Mesaj #9

Active Member

Grup: Banned by Moderators
Data înscrierii: 15-May 06
Locație: Arad
ID membru: 77 653

Porugalia cea care a trimis acasa pe Anglia avand un portar exceptional sau Franta magica cu Zizou magnificul care prin stilul de joc si-a batut joc de Brazilia?

+Quote Post
Nenea Zap
mesaj 2nd July 2006, 11:58
Mesaj #10

Zuperman

Data înscrierii: 10-April 06
Locație: Heaven
ID membru: 73 136

Portugal (IMG:style_emoticons/default/coolspeak.gif)

+Quote Post
Nenea Zap
mesaj 2nd July 2006, 12:05
Mesaj #11

Zuperman

Data înscrierii: 10-April 06
Locație: Heaven
ID membru: 73 136

Tin sa precizez ca am tinut cu Portugalia inca din faza grupelor deci .. Portugalia va castiga si finala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
dobrovici
mesaj 2nd July 2006, 12:47
Mesaj #12

Junior

Data înscrierii: 1-July 06
ID membru: 84 505

Cred ca ar fi interesant sa ajunga Portugalia in finala, desi, din punctul meu de vedere, Franta a jucat mai mult fotbal decat portughezii. Ar fi interesant pentru a continua traditia inceputa la Campionatul European, care a facut posibila afirmarea unor noi echipe nationale. Nu sunt de acord cu faptul ca a castigat Grecia, desi a fost semnalul de alarma al unei noi ere fotbalistice, ale carei simptome au aparut inca din 1998. Este era nefericita a fotbalului tactic, prudent, a asa-numitului anti-fotbal pe care Grecia la brevetat, dupa multe incercari ale altor echipe, in Portugalia. Fotbalul total a murit, cred, cu riscul de a parea patetic. Observati ca multe echipe mari au jucat cu un singur varf: Anglia, Protugalia, Franta si, incredibil, Brazilia. Aceia dintre voi care au urmarit toate meciurile pot completa lista. In schimb, apararea nu mai este avansata ci ermetica, pe doua randuri, iar recuperarea nu se mai face prin pressing in jumatatea adversa ci prin supraaglomerarea centrului terenului. Echipele care nu au respectat regulile anti-fotbalului au iesit devreme. Splendida aparare in linie cu joc la offside a Spaniei a fost demotata tactic de etanseismul defensiv francez. In 2004 o echipa mica care si-a jucat sansa ca o echipa mica a luat cupa. Rezultatul: tot mai multe echipe mari joaca asa cum inainte se credea ca au voie sa joace numai Lituania, Islanda etc. Iar Brazilia, prinsa parca intre cele doua epoci, uimita si ea de cat de greu a devenit sa bati Australia si Croatia, s-0a dovedit a fi doar "un urias cu picioare de lut".

+Quote Post
Irishman
mesaj 2nd July 2006, 14:24
Mesaj #13

Member

Data înscrierii: 18-November 03
Locație: Constanta
ID membru: 8 217

Forca Portugal!
Am sperat din tot sufletul ca francezii sa ii bata pe brazilieni, pentru ca portughezii sa ii poata bate pe francezi.
Si sper la o finala Portugalia Italia.

+Quote Post
katsuchyo
mesaj 2nd July 2006, 18:47
Mesaj #14

Active Member

Data înscrierii: 22-April 05
ID membru: 35 256

QUOTE(Nenea Zap @ Jul 2 2006, 13:05) *
Tin sa precizez ca am tinut cu Portugalia inca din faza grupelor deci .. Portugalia va castiga si finala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

sau nu .. (IMG:style_emoticons/default/console.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
SETI
mesaj 3rd July 2006, 08:44
Mesaj #15

Junior

Data înscrierii: 29-June 05
ID membru: 40 288

Franta clar la forma in care sunt acum.
Portugaliei i-au tremurat chilotii 1 ora cu 1 om in plus in meciul cu Anglia care pana atunci nu aratase nimic la Campionatul asta.
Anglia i-a dezmembrat si numai norocul portughezilor de a avea un portar exceptional nu a facut sa avem o semifinala Franta-Anglia care ar fi fost mult superioara Franta-Portugalia numai din prisma orgoliilor.

+Quote Post
dobrovici
mesaj 3rd July 2006, 18:59
Mesaj #16

Junior

Data înscrierii: 1-July 06
ID membru: 84 505

Portugalia este dependenta de prezenta lui Deco in teren, asa cum Franta este inca dependenta de Zidane. S-a vazut in meciul cu Anglia ca Portugalia nu se descurca fara mijlocasul ei de baza, asa cum s-a vazut in 2002 ca evolutia lui Zidane poate inclina intr-un sens sau in altul balanta unui meci. Nu cred deci ca ar trebui sa luam ca element de referinta meciul cu Anglia pentru a anticipa cum va juca Portugalia mai departe. Mai mult, lusitanii nu au avut niciodata un joc foarte spectaculos. In 2004 au ajuns in finala dar nu au impresionat. Lipsa lor generala de idei in fata apararilor bune a iesit cel mai bine in evidenta chiar in finala cu Grecia.

+Quote Post
CGF
mesaj 4th July 2006, 17:06
Mesaj #17

Active Member

Data înscrierii: 7-July 05
ID membru: 40 943

QUOTE(SETI @ Jul 3 2006, 09:44) *
Anglia i-a dezmembrat si numai norocul portughezilor de a avea un portar exceptional nu a facut sa avem o semifinala Franta-Anglia care ar fi fost mult superioara Franta-Portugalia numai din prisma orgoliilor.

Nu si a spectacolului.
As vrea ca Portugalia sa ajunga in finala. (Fara C. Ronaldo care va calca stramb si-si va rupe piciorul (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) )

+Quote Post
dacuburebista
mesaj 4th July 2006, 17:07
Mesaj #18

Active Member

Data înscrierii: 30-September 03
Locație: bucuresti
ID membru: 6 839

portugalia 2-1

+Quote Post

4 V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:

RSS Versiune simplificată Data: 23rd November 2009 - 18:23
© 2001 - 2009 Softpedia. All rights reserved.
Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL.
Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia