|
Bine ai venit ( Autentificare | Înregistrare )
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
25th June 2006, 14:49
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 1 890 Data înscrierii: 29-July 05 Locație: Behind you ID membru: 42 608 |
Nu de mult timp am dat si eu testul Cambridge. Acuma, nu stiu cati ati auzit de el. Dar vroiam sa stiu si eu, cui i-a folosit si la ce. Ai mei au insistat nebuneste sa`l dau, si mi`au fixat si mie o idee ca e bun la ceva. Oare un angajator se uita in CV si zice, "ia`uite`l bha p`asta, are testul C. e talentat ! il angajez!" ? Mai rau, pe masura ce trece timpul am impresia ca n`o sa`l iau si ma gandesc la cele 4,5 mil cat a costat, plus pregatirea inca 5 milioane, plus carti atestate care sunt scumpe ca dracu (inca vreo 3 milioane) si uite asa am pus`o de vreo 13 milioane. Oare se merita? Cine l-a mai dat de pe aici? V-a folosit? Credeti ca ar putea sa foloseasca? Regratati ca nu l`ati dat? Bafta! |
|
|
|
29th June 2006, 12:56
|
|||
|
Internet Lodger Grup: Moderators Mesaje: 2 751 Data înscrierii: 22-September 03 Locație: Our proud nation's capital ID membru: 6 584 |
|
||
|
|
|||
29th June 2006, 16:06
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 1 890 Data înscrierii: 29-July 05 Locație: Behind you ID membru: 42 608 |
|
|
|
|
29th June 2006, 16:21
|
|
|
Member Grup: Members Mesaje: 972 Data înscrierii: 24-February 06 ID membru: 67 303 |
adica...? nu prea inteleg, cu te`a ajutat? Daca nu ti-l cere nimeni expres nu cred ca te ajuta. Pai testul ala e valabil cam 2-3 ani de la data la care l-ai promovat. Testul se da de regula atunci cand vrei sa mergi la studii afara si nu esti vorbitor nativ de engleza. Sau se mai da in cazul in care dispui de niste bani pe care vrei sa ii arunci in vant. Partea buna e ca ai facut engleza si cu asta vei ramane... daca o exersezi. Later Edit: Te place sau nu?!? Acest mesaj a fost modificat de rolo: 29th June 2006, 16:22 |
|
|
|
29th June 2006, 16:32
|
|
|
Senior Member Grup: Moderators Mesaje: 8 200 Data înscrierii: 18-September 04 ID membru: 23 187 |
intr-o firma multinationala se poate tine cont de el la selectarea candidatilor pt. interviu... deci e un avantaj! ...
care dintre ele: FCE, CAE sau CPE? carti "atestate"? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
29th June 2006, 16:48
|
|
|
Senior Member Grup: Moderators Mesaje: 8 200 Data înscrierii: 18-September 04 ID membru: 23 187 |
Pai testul ala e valabil cam 2-3 ani de la data la care l-ai promovat. nu e adevarat... sunt valabile pt. totdeauna.. Once awarded Cambridge ESOL CAE certificates are valid for life. http://www.cambridgeesol.org/exams/cae.htm |
|
|
|
30th June 2006, 08:20
|
|||
|
Member Grup: Members Mesaje: 972 Data înscrierii: 24-February 06 ID membru: 67 303 |
|
||
|
|
|||
30th June 2006, 10:27
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 012 Data înscrierii: 22-April 05 ID membru: 35 256 |
io termin acum a 12, si dau la medicina, deci mie chiar nu vad la ce m'ar ajuta.. l'am dat mai mult pentru profesoara care a dorit sa aiba singura clasa din moldova cu toti elevii avand cae luat, iar ea le'a bagat in cap si alor mei ca e fantastic testul asta.
pe carti cred ca am dat mai mult de 3 milioane.. numai ready for cae si vince au costat un milion.. si au fost o gramada.. test buildere & shit.. oricum.. ma gandesc ca o fi bun totusi.. daca nu sa te lauzi la fete cu ce destept esti, macar de trecut in cv.. |
|
|
|
30th June 2006, 10:28
|
|
|
Active Member Grup: Members Mesaje: 1 012 Data înscrierii: 22-April 05 ID membru: 35 256 |
ps: cel mai cretin examen dat.. odata m'au chemat pentru 7 minute si odata pentru 10 ore (IMG:style_emoticons/default/death.gif)
|
|
|
|
30th June 2006, 21:15
|
|
|
Senior Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 7 816 Data înscrierii: 29-June 05 ID membru: 40 214 |
nu stiu in ce masura te ajuta la studii in strainate (nu ma refer la cunostintele acumulate, ci la certificatul in sine), deoarece la toate universitatile la care m-am uitat eu nu este mentionat - toate zic de TOEFL, unele mai zic de IELTS, si foarte putine spun ca ar prefera IELTS in loc de TOEFL. apropos, de maine, singura modalitate in care se mai da TOEFL e iBT - gata cu cBT si pBT. asta inseamna ca include si partea de speaking. chiar, la Cambridge e inclusa? si deoarece am auzit de cateva cazuri in care persoana a dat TOEFL, a facut un master in SUA si apoi a dorit sa se inscrie la doctorat, dar a fost obligata sa dea din nou testul deoarece trecusera cei 2 ani, nu prea cred ca vor recunoaste un test valabil toata viata. |
|
|
|
30th June 2006, 21:20
|
|
|
nu stiu in ce masura te ajuta la studii in strainate (nu ma refer la cunostintele acumulate, ci la certificatul in sine), deoarece la toate universitatile la care m-am uitat eu nu este mentionat - toate zic de TOEFL, unele mai zic de IELTS, si foarte putine spun ca ar prefera IELTS in loc de TOEFL. apropos, de maine, singura modalitate in care se mai da TOEFL e iBT - gata cu cBT si pBT. asta inseamna ca include si partea de speaking. chiar, la Cambridge e inclusa? si deoarece am auzit de cateva cazuri in care persoana a dat TOEFL, a facut un master in SUA si apoi a dorit sa se inscrie la doctorat, dar a fost obligata sa dea din nou testul deoarece trecusera cei 2 ani, nu prea cred ca vor recunoaste un test valabil toata viata. da, e inclusa (IMG:style_emoticons/default/proud.gif) |
|
|
|
1st July 2006, 15:25
|
|
|
am dat CAE eu. si pe mine m`au chemat o data pentru 10 ore si o data pentru 1 ora. bine ca am scapat, acum astept rezultatele, la voi cat de repede s`au dat?
|
|
|
|
30th July 2006, 15:19
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 18 Data înscrierii: 30-July 06 Locație: Bucuresti ID membru: 88 735 |
Eu am dat CPE acum vreun an. Nu mi-a folosit la ceva in mod deosebit dar se echivaleaza daca vreau sa studiez in Marea Britanie la un moment dat. Ei accepta si Cambridge desi e de preferat TOEFL sau IELTS (TOEFL predomina totusi) pe cand in Statele Unite nici nu cred ca au auzit de el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
30th July 2006, 15:33
|
|
|
Active Member Grup: Moderators Mesaje: 1 596 Data înscrierii: 8-November 05 ID membru: 52 792 |
si eu l am dat anu ' asta..cae..rezultate trebuie sa vina in cateva zile
|
|
|
|
30th July 2006, 20:04
|
|
|
Junior Grup: Members Mesaje: 162 Data înscrierii: 27-May 06 ID membru: 79 355 |
si deoarece am auzit de cateva cazuri in care persoana a dat TOEFL, a facut un master in SUA si apoi a dorit sa se inscrie la doctorat, dar a fost obligata sa dea din nou testul deoarece trecusera cei 2 ani, nu prea cred ca vor recunoaste un test valabil toata viata. Ceea ce, daca e vorba de un doctorat in lumea anglo-saxona, e o aberatie sau o minciuna. Chiar daca trec cei de 2 ani, pe baza experientei si a practicii cursive in decursul masterului de 1-2 ani, cei de la PhD admissions dau waivers - adica te scutesc, motivat, de a sustine din nou TOEFL-ul. Am avut si eu mai multe oferte de PhD, si evident ca TOEFL-ul meu era expirat, si la toate nici nu s-a pus problema sa mai dau TOEFL iar (ofertele erau "unconditional")... si mai cunosc si alte cazuri similare cu al meu. Una peste alta, TOEFL is the king, inclusiv in UK. Cambridge-ul e doar de ... palmares (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
30th July 2006, 21:28
|
|
|
Senior Member Grup: Senior Members Mesaje: 7 099 Data înscrierii: 28-February 05 Locație: Shangri La ID membru: 31 537 |
Dar care e mai greu? Cambridge sau Toefl?
|
|
|
|
30th July 2006, 22:30
|
|
|
Senior Member Grup: Banned by Moderators Mesaje: 7 816 Data înscrierii: 29-June 05 ID membru: 40 214 |
Ceea ce, daca e vorba de un doctorat in lumea anglo-saxona, e o aberatie sau o minciuna. ...sau poate nu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sunt universitati care specifica pe site ca te scutesc de repetarea lui, daca ai studiat acolo. dar sunt si altele care se iau dupa ce scrie la carte. e expirat? e. il mai dai o data. |
|
|
|
30th July 2006, 22:38
|
|
|
prajitoare Grup: Senior Members Mesaje: 5 416 Data înscrierii: 28-November 04 Locație: bucuresti ID membru: 26 412 |
|
|
|
|
A minute ago
|
|
![]() Grup: Bot |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Versiune simplificată | Data: 24th November 2009 - 03:04 |
| © 2001 -
2009 Softpedia. All rights reserved. Softpedia® and Softpedia logo are registered trademarks of Soft News NET SRL. |
|
| Privacy Policy | Terms of Use | Contact Softpedia | |