|
  |
Femei obsedate de bani/cariera etc., Iubita mea e una dintre ele si NU ERA ASA! |
|
|
|
|
25th June 2006, 11:11
|
Member
Grup: Members
Data înscrierii: 20-June 06
Locație: București
ID membru: 82 808

|
QUOTE(dpar @ Jun 25 2006, 10:23)  Uite aici o intrebare care ar trebui sa sparga buba: In ce proportie ati contribuit la bunurile comune? Asta pt cand ti-o reprosa ca n-o lasi tu sa "evolueze". Pai, sa vedem: inainte de Punto ala Multijet (de care nu sunt eu prea entuziasmat ca masina, cu exceptia servodirectiei pe care o poate avea si o Solenza de 4-5000 Euro), pe care si l-a luat acum cateva luni, si care oricum e luat in leasing (EU i-am dat avansul de 2000 Euro, ea zice ca mi-i da inapoi cat de curand ca nu vrea sa-mi fie datoare), nu ne distram decat cu ale mele: masina mea (petnru excursii), computerele mele (puse fata in fata in retea ca sa ne jucam unul contra celuilalt), proiectorul meu video (pentru cinema acasa cu sunet 5.1), mingile mele de baschet si de volei, rachetele mele de tenis, camera mea de luat vederi, aparatul meu de fotografiat... (IMG: style_emoticons/default/sleep.gif) Poate pentru unii e prea putin dar alea mi le-am luat eu, prin meritele mele, asa iresponsabil, lenes si lipsit de viziunea viitorului cum sunt eu. Nu mi le-au luat parintii. Iar ea nu le avea.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th June 2006, 11:13
|
Active Member
Grup: Senior Members
Data înscrierii: 23-February 05
Locație: Unde mi-e bine!
ID membru: 31 252

|
QUOTE(Ayame @ Jun 21 2006, 08:32)  Adevarul e cam greu sa gasesti o FEMEIE in ziua de azi si mai ales cind ai 30 de ani, asa si noi femeile de 30 j de ani, e cam greu sa mai gasesti un BARBAT..
Pai daca ii cauti prin Japan!
Las-o nene sa isi faca damblaua. Si la mine construieste mandra o vila pe la Agigea, asa ca dupa o zi de munca la cabinet se duce acolo sa supervizeze, desi i-am demonstrat clar ca nu are nici o tangenta cu munca in constructii. Rezulta ca am eu timp liber suficient sa il acopar cum vrea muschiul meu. Ah la o adica o bag in masina si termin orice discutie din fasa spunand clar si raspicat TACI! | |
|
|
|
|
|
|
|
|
25th June 2006, 11:38
|
Member

|
QUOTE(Materium @ Jun 25 2006, 12:13)  Ah la o adica o bag in masina si termin orice discutie din fasa spunand clar si raspicat TACI! Pai asa faceam si eu! (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) Numai ca, de cand are masina (mare greseala am facut ca i-am dat bani de avans ca altfel nu si-o putea permite), mi-e frica s-o stresez (cand conduce) de frica sa nu ma bage intr-un copac. Si asa ia toate gropile existente in sosea, nu rateaza cam nici una. Deja au aparut niste vibratii cam ciudate in masina... Si am auzit eu ca airbag-urile nu se deschid nici macar la Mercedes in 100% din cazuri. Sincer, daca nu as sti ca pierd din imaginea de mascul feroce, mai ca mi-as pune o casca de motociclist in cap si as sta in spate cu centura pusa si inconjurat de perne, la cum conduce...
|
|
|
|
|
|
|
|
25th June 2006, 14:17
|
Active Member
Data înscrierii: 23-February 05
Locație: Unde mi-e bine!
ID membru: 31 252

|
O bagi in masina ta si gata! Ce daca o sa te costa drumul dublu, chestia e ca o sa te poti distra, asa ca se merita banul. Eu asa fac. Daca trebuie sa merg cu ea pe la toate prietenele ei care au nascut si ea trebuie sa mearga cu mine cand vreau sa ma relaxez. Tu cred ca iti complici singur viata.
|
|
|
|
|
|
|
|
25th June 2006, 15:35
|
Member

|
QUOTE(Materium @ Jun 25 2006, 15:17)  O bagi in masina ta si gata! Ce daca o sa te costa drumul dublu, chestia e ca o sa te poti distra, asa ca se merita banul. Eu asa fac. Daca trebuie sa merg cu ea pe la toate prietenele ei care au nascut si ea trebuie sa mearga cu mine cand vreau sa ma relaxez. Tu cred ca iti complici singur viata. Nu mai vrea sa se urce in Dacie de cand si-a luat Fiat, scarba! Zice: "da' ce,-s nebuna sa platesc 600 Euro pe an CASCO si 200 Euro pe luna rata si sa merg cu DACIA? " Daca nu ar conduce atat de prost, m-as bucura sa pot admira peisajul si sa stau in dreapta fara sa fac nimic. Si nici nu ma lasa sa-i conduc masina decat cand mergem pe drumuri inguste si foarte circulate, ca sa nu stam o mie de ani in spatele unui camion care merge cu saizeci la ora (ii e prea frica sa se bage in depasiri cu motorul turat in viteza a treia si e pur si simplu incapabila sa schimbe treapta de viteza in timpul asta).
|
|
|
|
|
|
|
|
25th June 2006, 21:37
|
Member
Data înscrierii: 26-October 04
ID membru: 24 897

|
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 25 2006, 16:35)  Nu mai vrea sa se urce in Dacie de cand si-a luat Fiat, scarba! Zice: "da' ce,-s nebuna sa platesc 600 Euro pe an CASCO si 200 Euro pe luna rata si sa merg cu DACIA? " Schimba masina (IMG: style_emoticons/default/naughty.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
25th June 2006, 22:15
|
Produs de reacție
Grup: Moderators
Data înscrierii: 19-June 06
ID membru: 82 772

|
Are si parti bune "scarba"? Ca proaste ( in viziunea ta),cacalau. Ah,la "parti bune" nu intra ca-i un accesoriu de bun gust (singura "calitate" pe care ai mentionat-o). | |
|
|
|
|
|
|
|
|
26th June 2006, 01:41
|
Member
Data înscrierii: 9-October 05
ID membru: 49 479

|
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 25 2006, 12:38)  Pai asa faceam si eu! (IMG: style_emoticons/default/laugh.gif) Numai ca, de cand are masina (mare greseala am facut ca i-am dat bani de avans ca altfel nu si-o putea permite), pai daca nu avea 2000 bani de avans de unde are bani sa ridice casa de n etaje cu garaj etc??
|
|
|
|
|
|
|
|
26th June 2006, 10:53
|
Active Member
Data înscrierii: 15-February 05
Locație: la mama dracu' ... in Kazakhstan
ID membru: 30 714

|
QUOTE(ionescu_xoy @ Jun 25 2006, 12:11)  EU i-am dat avansul de 2000 Euro, ea zice ca mi-i da inapoi cat de curand ca nu vrea sa-mi fie datoare) f dragut topicul asta... din fraza de mai sus...si multe altele...eu nu pot sa trag decat o singura concluzie: esti acea persoana pe care ea se bazeaza in a reusi in viata...si care va deveni (dupa ce ea reuseste ce si-a propus) viitorul domn EX. incearca totusi sa gasesti pe cineva, sau sa ii acorzi mult mai putina atentie. fii mai indiferent. las-o pe ea sa vina la tine... daca simte ca te va pierde (si tine la tine) va incerca probabil sa mai schimbe ceva... oricum...nu te lua dupa SINGURA faza in care i-ai zis ca pleci si ea ti-a sarit de gat... inca nu isi permite sa te piarda. acum nu are timp sa caute al'ceva...tu esti persoana care ii ofera stabilitate, si acea doza saptamanala (cand o manaca acolo jos) necesara oricui. dar situatia se va schimba...si nu spre binele tau.
Acest mesaj a fost modificat de mufă: 26th June 2006, 15:16
|
|
|
|
|
|
|
|
26th June 2006, 11:17
|
Junior
Data înscrierii: 8-November 04
ID membru: 25 475

|
Suntem impreuna de vreo... cred ca sunt aproape noua ani.
"boala lunga, moarte sigura" din proprie experienta iti spun ia-ti inima in dinti si transaza problema
|
|
|
|
|
|
|
|
27th June 2006, 21:27
|
Member

|
QUOTE(angajatul @ Jun 26 2006, 02:41)  pai daca nu avea 2000 bani de avans de unde are bani sa ridice casa de n etaje cu garaj etc?? Bai baiatule, daca nu-ti pui mintea la treaba vei muri... angajat. Tu n-ai citit mai sus ca are teren IN BUCURESTI? Intr-o zona (relativ) BUNA! Ea n-are nevoie sa puna un leu. La cat costa acum apartamentele in blocurile vechi, a fost suficient sa vanda IN AVANS niste niveluri (in viitoarea constructie noua) si ii ies gratis altele. Pentru trei niveluri a luat deja banii iar aia sunt suficienti sa faca doua gratis si sa mai si ramana. Nici macar n-a fost nevoie sa faca imprumut la banca si, chiar daca ar fi nevoie sa faca, nu trebuie sa puna avans pentru ca normele bancare spun ca, daca ai terenul, nu mai ai nevoie de avans. OTHER PEOPLE'S MONEY, ca sa-ti raspund direct la intrebare. Sunt unii care se nasc cu noroc in viata... daca n-au minte au mosteniri. Nici macar pe seful de santier (care e cica unul foarte bun) nu-l plateste, omul primeste mansarda gratis (fara finisari) cand e totul gata. Ca fapt divers: la 1350 Euro metrul patrat, aia care au platit in avans au parchet masiv, termopane destepte, aer conditionat si un loc de parcare la demisol. Cladirea va fi toata izolata in polistiren extrudat si va fi din BCA, cu izolare fonica intre etaje si apartamente, cu centrala termica proprie. Fiecare apartament (vor fi toate de 2 camere) va avea balcon de 10 mp si 70 mp locuibili. QUOTE(me_and_myself @ Jun 25 2006, 23:15)  Are si parti bune "scarba"? Ca proaste ( in viziunea ta),cacalau. Da, are destule. Din pacate, incep sa predomine partile proaste. Inainte de a se angaja, predominau cele bune. QUOTE(bubalus @ Jun 26 2006, 11:53)  f dragut topicul asta...
din fraza de mai sus...si multe altele...eu nu pot sa trag decat o singura concluzie: esti acea persoana pe care ea se bazeaza in a reusi in viata...si care va deveni (dupa ce ea reuseste ce si-a propus) viitorul domn EX.
incearca totusi sa gasesti pe cineva, sau sa ii acorzi mult mai putina atentie. fii mai indiferent. las-o pe ea sa vina la tine... daca simte ca te va pierde (si tine la tine) va incerca probabil sa mai schimbe ceva...
oricum...nu te lua dupa SINGURA faza in care i-ai zis ca pleci si ea ti-a sarit de gat...inca nu isi permite sa te piarda. acum nu are timp sa caute al'ceva...tu esti persoana care ii ofera stabilitate, si acea doza saptamanala (cand o manaca acolo jos) necesara oricui. dar situatia se va schimba...si nu spre binele tau. Sper sa nu fie cum ai zis... desi, uneori, am impresia ca parca ma provoaca sa plec cat vad cu ochii, o apuca strechea si o ia razna rau de tot, imi vine s-o pleznesc si ma abtin atat de greu... (IMG: style_emoticons/default/dry.gif) Oricum, e nebuna, asta e clar. Nu se cearta numai cu mine, le terorizeaza pe vanzatoare la magazine, iese din masina la semafor si urla la aia care ne taie fata (IMG: style_emoticons/default/deadtongue.gif) etc. Am toporisca si spray paralizant la mine numai din cauza ei.
Acest mesaj a fost modificat de ionescu_xoy: 27th June 2006, 21:15
|
|
|
|
|
|
|
|
2nd July 2006, 18:23
|
Junior
Data înscrierii: 28-July 05
ID membru: 42 528

|
Am citit toate posturile tale si sincer esti patetic.Ce fel de barbat esti tu?Nu ai curajul sa ai o discutie sincera cu ea sa-i spui ce te macina.Daca ai avut-o deja,nu e important,actualizez-o,timpul trece sentimentele se mai schimba si daca tu nu ii spui ce ai in cap si ea face la fel,mi se pare normal ca relatia sa se degradeze si va indepartati.Al doilea lucru trebuie sa te acomodezi schimbarilor,procesul asta face parte din viata.totul e schimbare si tu inca nu accepti k nu iti mai suge bomboana pe bat in fiecare seara pana la epuizare si ca incearca sa se descurce singura.esti sigur k nu ai nici o urma de invidie in legatura cu afacerea asta a ei?Ar trebui sa te gandesti ca odata terminata toata nebunia asta o sa aveti parte de lucruri mai bune,numai un om fara cap e multumit cu lucruri proaste cand poate avea mai mult.si daca tot esti multumit cu mai putin inseamna ca ai fi fericit cu un trabant,sa nu mai fii patron si sa vinzi in piata,in loc de excursii sa economisesti pentru o rata la un televizor alb negru.Orice om normal vrea mai mult de la viata.Ea vrea sa-si dovedeasca ei ca poate si acum cred ca afacerea asta e ei a trecut de mult pragul financiar a devenit instrumentul prin care ea isi demonstreaza ca poate face mai mult,ma indoiesc ca ai prefera-o angajata la o firma,sa vina acasa morocanoasa sa-ti stranga tie sosetele de prin casa in timp ce iti comenteaza,sa pregateasca cina si sa mergeti la culcare in dormitor.Chiar si asa ar fi obosita si tot n-ar avea chef ,dar partea proasta e ca ar deveni mult mai iritata si limitata,ar deveni o casnica si probabil cu vreo doi plozi care sa-i macine si restul energiei,plus ca ar ajunge cu aceleasi cearcane,se va ingrasa si restul pe care le ziceai.Asa macar e entuziasmata de ceea ce face,sa nu-mi spui ca nu are o sclipire in ochi,nu se aprinde cand vorbeste despre ceea ce face.Femeile de cele mai multe ori sunt neimplinite chiar si atunci cand au totul si vor ceva mai mult care le ceara sa isi foloseasca mintea,energia,in asta sta si farmecul nostru..previzibilitatea ne deprima groaznic,iar un barbat adevarat ar accepta asta si ar fi amuzat la gandul unei alte experiente,unei noi idei traznite.Nu te bucuri sa stii ca asta ii va aduce un plus de fericire?Ce farmec avea daca acum 9 ani stiai ca o sa vorbesti atata cu ea?stiai ce te asteapta si pierdeai multe momente grozave gandindu-te ca ai timp sa le faci mai incolo. Daca ea te iubeste o sa ti-o spuna si o sa ia in considerare ceea ce o sa-i zici chiar daca la inceput poate nu o sa reactioneze excelent.De unde vrei sa stie ca pe tine te deranjeaza,daca tu taci ca mutul,crezi ca e vrajitoare?Uite asa mor multe relatii pentru ca nimeni nu spune nimic si e suparat ca celalalt nu face ce vrea respectivul. Cat despre partea in care esti extrem d fotogenic,poate ar trebui sa o lasi mai moale,fizicul e important dar am ciudata impresie ca nu asta v-a tinut impreuna. Sa iti zic ca esti si cam ipocrit?te plangi la oamenii de pe forum,dar nu ai curajul sa ii spui ei toate astea.Daca vrei compasiunea celor de pe aici o ai de la majoritatea.daca iti spun ca imi e mila de tine ,saracutul nu stiu cum ai rezistat atat te face sa te simti mai bine?cu ce te ajuta?daca ea ar citi toate chestiile pe care le-ai zis despre ea fii sigur ca nu o sa o mai vezi la fata. wake up!timpul trece pe langa tine fii barbat si fa ceva,altfel peste cateva luni o sa te plangi ca ai fost parasit si daca o sa fie asa nu stiu cat e vina ei si cat a ta,daca nu actionezi atunci cand trebuie.Asta e sfatul meua,sper sa nu te superi pe mine,nu am nimic cu tine,dar cand o sa vrei sa mai faci ceva o sa iti para rau pentru ca va fi prea tarziu.trebuie sa te integrezi in noua ei viata altfel risti sa fii dat la o parte si inca un sfat daca tot asa de mult timp liber incearca intr-o dupa amiaza pret de o ora sa te pui in locul ei si poate o sa o intelegi mai bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
3rd July 2006, 19:44
|
Bebelușka Reloaded
Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

|
Saraca sotie! Nimic n-o lasi sa faca saraca si pe urma te vaiti ca nu merge bine relatia. Incepe prin a lasa-o sa faca topless la mare... (IMG: style_emoticons/default/tongue.gif) Cu cat constrangi pe cineva, cu atat isi va dori mai inversunat sa faca acel lucru. SI inca o chestie... femeia cand nu e fericita in casa, isi cauta refularea prin munca. Mai tarziu isi va gasi si alt barbat care sa-i ofere si putina fericire...
|
|
|
|
|
|
|
|
5th July 2006, 08:36
|
Member

|
THAT'S IT! ENOUGH! Ii dau vant, f... &*^%%^& ma-sa de nemernica! Tocmai mi-a dat telefon si mi-a zis ca isi ia niste zile de concediu pentru ca are o lucrare foarte mare de tradus. Adica isi consuma din zilele de concediu (in care se presupunea ca iesim si noi undeva sa ne relaxam) tot pentru munca. Ma f... in ea de vila, de viata de rentier & shit, nu merita! O parasesc! QUOTE(Bebeluska @ Jul 3 2006, 20:44)  Saraca sotie! Nu e sotie, e prietena de 9 ani!
|
|
|
|
|
|
|
|
5th July 2006, 09:15
|
Active Member
Data înscrierii: 27-November 05
Locație: Bucuresti
ID membru: 55 236

|
Eu nu prea inteleg ce vrei tu de fapt de la viata...pe alt topic faceai apologia banilor, cum ca ei sunt scopul suprem si rezolva tot, iar acum te desparti pentru ca prietena ta vrea si ea sa castige mai multi bani ?! Pai sunteti destul de apropiati in gandire, mi se pare mie...
Sau adevarata problema e ca EA ajunge sa castige mai multi bani?
|
|
|
|
|
|
|
|
5th July 2006, 09:35
|
Bebelușka Reloaded
Data înscrierii: 20-December 05
ID membru: 58 019

|
QUOTE(ionescu_xoy @ Jul 5 2006, 09:36)  THAT'S IT! ENOUGH! Ii dau vant, f... &*^%%^& ma-sa de nemernica! Tocmai mi-a dat telefon si mi-a zis ca isi ia niste zile de concediu pentru ca are o lucrare foarte mare de tradus. Adica isi consuma din zilele de concediu (in care se presupunea ca iesim si noi undeva sa ne relaxam) tot pentru munca. Ma f... in ea de vila, de viata de rentier & shit, nu merita! O parasesc!
Nu e sotie, e prietena de 9 ani! Pai asta si vrea prietena ta: sa o parasesti. Ea n-a vrut s-o faca, sa nu te faca pe tine sa suferi. Hai, curaj, lasa femeia in pace!
|
|
|
|
|
|
|
|
5th July 2006, 09:36
|
Guardian of Softpedia o_O
Data înscrierii: 16-May 05
Locație: 4 now The Big City
ID membru: 36 813

|
QUOTE(ionescu_xoy @ Jul 5 2006, 09:36)  THAT'S IT! ENOUGH! Ii dau vant, f... &*^%%^& ma-sa de nemernica! Tocmai mi-a dat telefon si mi-a zis ca isi ia niste zile de concediu pentru ca are o lucrare foarte mare de tradus. Adica isi consuma din zilele de concediu (in care se presupunea ca iesim si noi undeva sa ne relaxam) tot pentru munca. Ma f... in ea de vila, de viata de rentier & shit, nu merita! O parasesc! Nu e sotie, e prietena de 9 ani! domnule Ionescu, se pare ca nu aveti rabdarea necesara si admiratia pentru o persoana care munceste. Ati fi vrut sa stea toata ziua acasa in pat si sa isi faca unghiile si sa se uite la telenovele ? Si prietena mea munceste de dimineata pana la ora 12 uneori...dar am invatat ce inseamna sa traiesti viata asta, nu pot fi toate numai puf, miere si norisori roz. Chestiile neprevazute apar mereu, dar exista timp pentru toate, viata e lunga. Nu zic ca e valabil in toate situatiile dar inainte de a da cu piciorul unei persoane trebuie privita problema bine...socotit de mii de ori si taiat o singura data. (IMG: style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
5th July 2006, 16:10
|
Member
Data înscrierii: 20-June 03
ID membru: 4 369

|
Cred ca pentru ionescu_xoy, Concluzia e asta...: Fata te-a folosit din prima zi, a stat intretinuta de tine si la un moment , prin conjunctura creata de paminturile mostenite sa gindit la o metoda de a fii pe propriile picioare pentru ca e posibil ca ori ea sa isi ea zboru la un moment dat ori tu sa ii zici sa faca loc in viitor... Prin ce a declarat ca " Nu vreau sa depind de nimeni pe lumea asta, nici chiar de tine!" e clar ca ia in balanta posibilitatea ca in viitorul apropiat sa nu mai fi cu tine... Daca nu te lasa nici macar sa te apropii de ea ..relatia sa terminat de fapt ..ea nu mai simte nimic pentru tine ...si mai sta cu tine acum doar ca esti un stilp de sprijin inca pentru ea si in nu isi permite sa iti dea papuci... .Inca... parerea mea ... (IMG: style_emoticons/default/huh.gif) ionescu_xoy tata ..te-a folosit ...tata ..pentru ca aveai malaiu...de cum a pus si ea mina pe ceva malai ...esti history...asta e ..trist... (IMG: style_emoticons/default/huh.gif) ea construieste pentru ea ...nu o mai intereseaza sa stea in concediu cu tine prefera sa isi foloseasca zilele pentru ea ...ca sa nu mai depinda de tine ... deja probabil pe jumate nici nu mai depinde ...insa mai sta cit mai sta cu tine ..cit mai merge.. (IMG: style_emoticons/default/wink.gif) Dac tu esti strunf ...mai stai cu ea... (IMG: style_emoticons/default/w00t.gif)
Acest mesaj a fost modificat de clio2003: 5th July 2006, 16:19
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 utilizatori citesc acest subiect (1 utilizatori neautentificați și 0 anonimi)
0 Membri:
|